Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 15 iulie 2012

07:07:2012


The Federation of Light



July 7, 2012


Eu din nou! Văd că deja intrăm în ultimele 6 luni ale lui 2012 şi m-am gandit să verific dacă ai ceva nou să ne spui. Privesc înapoi la ultimii doi ani şi îmi dau seama că aveam aşteptări mult mai mari decât tot ceea ce s-a petrecut până acum. Mai multă înţelegere din partea noastră... mai multă întrepătrundere a lumilor... mai multe nave de lumină care să ne viziteze regulat... şi cu toate că ne-am mişcat mult înainte, nu este nimic din ce mi-am imaginat. Nu mă plâng, doar spun!
Vrem foarte mult să vă “spunem”, ca un răspuns, faptul că deşi progresul este real în comparaţie cu situaţia de dinainte, adevărul este că noi un putem schimba viteza cu care se petrec lucrurile... chiar dacă am prefera să putem face asta. Nu este rolul nostru să facem asta... pentru că în final, aşa cum ştiţi, este datoria voastră, a celor de pe Pământ, să faceţi asta singuri.
Noi suntem numai sursa de informatie pentru voi pentru anumite subiecte şi deşi sunt multe lucruri pe care am reuşit să le facem în legătură cu “prevenirea” a “ceea ce putea fi”... nu este în beneficiul nimănui că aceste lucruri să fie dezvăluite până în momentul când “va avea sens” să fie făcut acest pas.
Suntem conştienţi că în ochii şi inimile multora... progresul făcut este minim. Totuşi în percepţia acelora dintre noi care ŞTIU MAI BINE... nu este absolut deloc cazul să ne facem griji pentru citirea planului de tranziţie către o LUME MAI IUBITOARE. Când spunem că ŞTIM MAI BINE... asta desigur nu are rolul de a diminua capacităţile voastre de înţelegere. În nici un caz. Noi ŞTIM că lucrurile merg mai bine decât unii dintre voi aleg să creadă.
Cred că este vorba despre... ceea ce mulţi nu înţeleg... este de ce TOTUL a fost lăsat pentru ultima clipă, ca să zic aşa? De ce totul a fost lăsat până acum, în aceste ultime luni? Atât de multe profeţii au fost făcute şi atât de mult s-a vorbit de-a lungul anilor despre schimbări... e un pic forţat să intre toate la un loc, nu-i aşa?
Din punctul nostru de vedere lucrurile nu arată aşa... din nou incluzi timpul în ecuaţie.
Adaug şi o dată... 21 Decembrie ANUL ACESTA! Cred că dacă nimic important nu se întâmpla până la acea dată... unii vor spune “va fi ceva”... alţii vor spune “nu neapărat în ziua aceea”... apoi mulţi vor renunţa pur şi simplu să mai creadă. DA... cu toată iubirea pentru voi... ŞTIM că depinde de noi... ŞTIM că nu e vorba de nave pe cer... ŞTIM că depinde de noi să devenim în totalitate IUBIRE, odată ce ne amintim cum... Totuşi, sunt atât de mult lucruri care au nevoie să se petreacă în afară pentru ca mingea să se poată învârti... şi am ajuns ca mulţi dintre noi să nu mai “îndrăznească” să menţioneze ultimele ştiri legate de progresul lucrurilor... pentru că Bunica şi Bunicul, verişoara Edith şi domnul Brutar de la magazin au renunţat demult să mai creadă că poveştile pe care le spunem au vreo bază reală. La asta ajungem! Nu este vorba că nu vrem să ne îndeplinim partea noastră. Este vorba că cei care nu sunt pe această planetă continua să ne spună la ce să ne aşteptăm... şi asta facem... şi apoi nimic... nada... Nu în sensul în care ni s-a spus că va fi. Câteodată am impresia că ne-ar fi mai uşor dacă un am şti nimic... atunci un am avea “speranţe înalte” şi am descoperi lucrurile pas cu pas, la timpul lor. Ok... e rândul tău... Îţi dau microfonul.
Hai să se întoarcem la începuturi. ŞTII despre noi că suntem reali?
Da.
Crezi că îţi spunem ADEVĂRUL?

Da... în inima mea.. da.

Şi atunci unde care este mai exact problema?

Timingul... aşteptarea.

Despre care noi nu putem face nimic. Pentru că noi facem tot posibilul să ajutăm lucrurile pe măsură ce se desfăşoară.
Ok... atunci... nu ştiu dacă e cel mai bun mod de a întreba... suntem programaţi pentru 21 Decembrie 2012?
Această dată nu poate fi manipulată. Nu poate fi determinată sau transformată în ceva ce nu este. Această dată a fost parte din sistemul vostru de credinţă timp de eoni în timpul vostru şi datorită acestui fapt... un anumit eveniment SE VA PETRECE în jurul acelei zile.
Spui în jurul acelei zile... aşadar nu neapărat ÎN acea zi.

Îţi reamintim că în lunile ce vin vor fi multe vârtejuri de activităţi care vor duce la terminarea acestor “timpuri” atât de favorabile în percepţia voastră pământească. Modul de evoluţie a lucrurilor va fi în acord total cu felul în care anumite evenimente vor fi acceptate pe măsură ce această dată se apropie.

Asta trebuie sa rămână un secret... dacă ar fi să găsesc o cale de a explica... pentru că pur şi simple nimic nu va funcţiona conform planului dacă ceea ce urmează să se întâmple s-ar cunoaşte... şi asta din varii motive.

Ne poţi spune măcar unul?

Dacă aţi ŞTI dinainte... s-ar schimba evenimentele şi modul în care ele trebuie să se desfăşoare... pentru că gândurile voastre legate de această temă ar deveni confuze şi A ŞTI ar schimba întreaga dinamică a acestei părţi. Desigur... la un nivel mai Înalt de înţelegere... un nivel/aspect mai pur al vostru, ŞTIŢI... şi pe măsură ce trec zilele şi se apropie un astfel de eveniment... cunoaşterea începe să trimită părţii care un cunoaşte... sugestii şi posibilităţi a ceea ce ar putea fi.
Asta e foarte bine. Dar ca să fiu sinceră... atât de mulţi dintre noi am fost deschişi la atât de multe posibilităţi... şi îmi imaginez că numai una dintre ele se poate petrece? Sau poate ceva foarte diferit de ceea ce aşteaptă fiecare!
Aha!

Atunci asta înseamnă... că nimic din ceea ce gândim nu va avea loc... dar ceva la care nu ne-am gândit încă? O, Doamne! Asta îmi face capul să se învârtă. Spre ce merg de aici?
Îţi cerem să rămâi exact unde eşti. Nu este nevoie să mergi nicăieri. Toate întrebările astea Blossom... toată confuzia asta pe care o laşi să se desfăşoare în interiorul tău... nu serveşte.

Dacă erai în locul meu... (ceea ce eşti, în viitor şi suntem toţi una şi toate astea)... dacă ai fi eu... în acest aspect de Blossom Goodchild în acest corp fizic acum... nu crezi că TU ai vrea să ştii ce vine, având în vedere tot ceea ce ni s-a spus?

Dar ştii... în adâncul fiinţei tale ŞTII... şi de aceea nu ştii!

Poftim?
În adâncul fiintei tale tu ştii/ştiai că lucrurile vor fi aşa. Tot acest “lăsat singur în întuneric” e parte din plan.
Dar de ce? Dacă am ŞTII ADEVĂRUL... ne-am putea pregăti.

Dar noi vă spunem ADEVĂRUL şi vă sfătuim cum să vă pregătiţi.

Nu te superi pe mine câteodată pentru că nu te înţeleg şi pentru că îţi dau bătaie de cap? Nu îţi vine să îmi tragi una în cap, spunând “VREI SĂ ASCULŢI, BLOSSOM?”?

Şi ce ar avea de câştigat vreunul dintre noi din asta? Noi nu suntem unde eşti tu în acest moment al vieţii Pământului. Iar tu nu eşti unde suntem noi. Suntem camarazi în acest plan atât de vast. Suntem de aceeaşi parte. Încercam să asistăm... nu să înrăutăţim lucrurile.

Ştiu... Ştiu asta. Scuze. Nu are de-a face personal cu Tine, deşi poate părea astfel. Eu doar încerc să ajung la rădăcina poveştii... încerc să dau un sens la tot... caci dacă am primit încredere în această poziţie de a comunica cu tine... atunci am nevoie sa ma asigur că ştiu unde suntem şi să încerc să clarific cât mai mult posibil această temă atâta de complicată.
Deci, în acest caz... ne întoarcem încă o dată la început.
NOI VĂ PREGĂTIM.

SUNTEM ÎN ASTA ÎMPREUNĂ ŞI VOI JUCAŢI ROLUL VOSTRU. NOI ÎL JUCĂM PE AL NOSTRU.

Am venit să vă reamintim că VOI SUNTEŢI IUBIRE.

Asta este misiunea noastră! Pentru asta ne-am înscris aici. În acelaşi mod în care voi v-aţi înscris pentru a NE ASCULTA atunci când venim să vă reamintim.

NOI TOŢI AM ŞTIUT CĂ AŞA VA FI.

De aceea atât de mulţi dintre voi se ţin de un fir de aţă. Pentru că ÎN INTERIORUL VOSTRU... VĂ AMINTIŢI... CĂ AŞA TREBUIE SĂ FIE.
VOI ŞTIAŢI... NOI ŞTIAM...” atunci”... că “acum” vă veţi SIMŢI atât de pierduţi pe drum... pentru că toate astea se vor petrece în “ape atât de tulburi.”

Sugerăm din nou analogia “piesei de teatru” în are voi jucaţi. Înainte să înceapă repetiţiile... citiţi scenariul. Ştiţi aşadar, cum se termină piesa şi de asemenea aplauzele furtunoase pe care le veţi primi. Totuşi în acest moment... vă jucaţi rolul într-o scenă din apropierea finalului piesei de teatru. Jucaţi un rol... şi fiind actorii atât de buni care sunteţi, rolul vostru este foarte convingător pentru voi înşivă şi pentru cei din jurul vostru de pe scenă... şi cei din public ce privesc cum se desfăşoară... devin foarte preocupaţi vis-a-vis de realitatea acesteia... CHIAR DACĂ... toată lumea ştie că este doar o piesă de teatru.

CUNOAŞTEŢI FINALUL... Îl ştiaţi dinainte să începeţi... V-a fost explicat. Aţi fost de acord să vă asumaţi rolul... fiecare dintre voi. V-aţi pregătit şi apoi s-a ridicat cortină şi a început piesa. Şi iată-vă aici pe toţi... aproape de finalul “ACESTEI PRODUCŢII”... înainte de a intra în următorul rol. ŞTIŢI ce se întâmplă la final... dar un vă gândiţi la asta încă, deoarece sunteţi preocupaţi de scenă “ÎN CARE SUNTEŢI ACUM”
Tot ce aveţi nevoie să vă amintiţi este că SUNTEŢI IUBIRE.
 SUNTEŢI UNA. Şi asta indiferent de ce se petrece... indiferent de cum s-ar prezenta circumstanţele... indiferent de ce credeţi că AR PUTEA SAU NU AR PUTEA să se întâmple...

NIMIC ALTCEVA NU CONTEAZĂ DECÂT SĂ VĂ AMINTIT CĂ SUNTEŢI IUBIRE.
Acesta este rolul vostru. Să vă preocupaţi legat de ce “ar putea” fi, este pierdere de energie.
Totuşi... cu tot respectul... suntem oameni... şi aşa este felul nostru de a fi.
Cine spune asta?
Eu, în realitate!
Am dori să adăugăm la asta... Asta este atunci, felul în care aţi ales să fiţi. Puteţi fi oricum doriţi să fiţi.
Da, ştiu asta... şi în schimb ne dorim să ne întoarcem la plenitudinea noastră... sperând să facem totul bine şi făcând lucrurile pe care am venit să le facem. O singură întrebare mai am, deşi ştiu că am depăşit timpul... dar.. dacă se presupune că noi ar trebui să ne creăm Lumea Noua prin manifestarea gândurilor noastre... sigur ar fi o idee bună să ŞTIM c ear trebui să manifestăm pentru finalul acestui an. Aşteaptă... lasă-mă să îmi limpezesc mintea şi să respir adânc de câteva ori ca să poţi răspunde acestui mic animal de casă!
Pentru noi nu este o întrebare “capcană”. Cum vreţi să fie lumea voastră? Lucraţi în această directie... şi aşa cum ştiţi... universul vă va oferi toate şansele de a face totul posibil.
Încă un lucru, că tot am ajuns aici.. Se spune că toate cannelling-urile sunt influenţate de starea mentală/credinţele a celui care primeşte mesajul. Înţeleg de ce se spune asta... şi ar reieşi din diferenţe dintre mesaje... totuşi.. este adevărat? Vreau să spun... carea r fi ideea?
Suntem de acord cu ceea ce spui... Care ar fi ideea?
Totuşi poate fi acesta este răspunsul pe care eu vreau să îl aud?
Poate că este răspunsul pe care dorim să îl dăm în ADEVĂR. Vă spunem cu înţelepciune despre acest subiect că ceea ce este canalizat depinde foarte mult de... să spunem... nivelul celui care face channeling. Ceea ce “vine prin intermediul lui” depinde de multe multe multe lucruri.
Cât de multe?... Glumesc!
Sinceritatea este în capul listei.
Totuşi mulţi channeleri sunt sinceri... şi vor să asiste.
Într-adevăr, dar asta nu înseamnă că sunt liberi de orice alte interferenţe care pot înşela informaţia trimisă. Aceasta este o temă profundă şi un este suficiente energie pentru a explica toate detaliile în acest moment
Nu îţi face griji. Îmi reîncarc cartela şi poate ne lămurim mai bine data viitoare când vorbim. Câteodată mi se pare ireal că vorbesc de-adevărat cu ET. Stau aici în camera mea... conectată cu tine... şi totuşi nu pare deloc ceva ieşit din comun.
Asta pentru că nu este. Este cel mai natural lucru din lume.
Nu pentru toată lumea.
În această etapă... dar va fi aşa...
Conexiunea se pierde rapid... Mulţumesc mult... din partea noastră a tuturor de aici care te iubesc! În iubire şi mulţumiri.

Website: Blossom Goodchild

Camelia Sara Webpage: Mesaje Galatice
Translator: Camelia Sara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb