Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

sâmbătă, 21 iulie 2012

14:07:201214-Iulie-2012


Blossom: Salutare. Aş vrea să continuu ce am început săptămâna trecută, se poate? Am adus vorba de diferiţi channeleri şi felul cum mesajele şi potenţialităţile pe care le prezintă, diferă. Vrei să aprofundezi subiectul, dacă SIMŢI că este potrivit?

Federaţia Galactică de Lumină: În primul şi în primul rând, vă urăm bun venit în această nouă întâlnire.

Subiectul pe care doreşti să îl discutăm... că multe altele... are multe aspect prin natura sa. Căci într-adevăr, am putea spune că fiecare dintre voi este un canal în sine. Totuşi, dacă ne referim la vibraţii şi unde radio, ne aventurăm într-un subiect mult mai complex. Acum întrebarea fiind pusă, vom face tot posibilul să clarificăm această temă.

Când un suflet este “ales” să redea mesaje de la cei care un sunt de pe această planetă, şi aici ne referim “aleşi” să fie persoane publice, caşi sunt mulţi cu care comunicăm, însă rămân în anonimat; se presupune că majoritatea alegerilor în acest sens, vor face faţă cu succes cererii, caşi s-a convenit ca lucrurile să stea astfel cu mult înainte ca mesagerul să se fi gândit la asta. Toţi ar trebui să fie de acord cu faptul că la vremea trezirii, sunt multe de pus în scenă. Aşa cum se întâmplă şi cu tine, dragă Blossom, un a fost doar faptul că ai simţit să faci asta şi a început conexiunea.


Blossom: Într-adevăr. White Cloud mi-a spus că boala pe care am avut-o timp de 17 ani mi-a adaptat şi reprogramat corpul şi câmpul energetic pentru că anumite energii să vorbească prin mine. Presupun că înţelegerea cu White Cloud a fost diferită? Lucru despre care nu e neapărat necesar să vorbim astăzi.

F.G.L.: Într-adevăr. Procesul prin care o energie “vorbeşte prin” nu este complet diferit... totuşi este evident mai multă implicare în ceea ce priveşte conexiunea materială a fiecăruia implicat.

Blossom: Atunci, dacă pot continua, pot întreba din nou despre cunoaşterea fiecăruia ce afectează mesajul? De exemplu... Tu pari a ŞTII ceva ce poate că eu am citit în timpul acestei săptămâni şi poţi vorbi cu mine despre asta când comunicăm aşa că acum. De aceea mulţi spun că ceea ce crede o persoană, poate influenţa direcţia în care chanellingul evoluează... E posibil asta?

F.G.L.: Hai să mergem la miezul problemei. Sunt mulţi care “aduc mesaje de dincolo”. Sunt mulţi care “cred” că aduc mesaje. Totuşi, cu cel mai profund respect... dorinţa de a face asta este pentru mulţi o dorinţă şi astfel, când “încearcă”... dorinţa lor este ce acare vorbeşte în locul unei Fiinţe sau energii dintr-o dimensiunea Superioară.

Blossom: Deci... marea întrebare desigur: Cum poate cineva să ştie/spună are este diferenţa? Vei spune după rezonanţă pe care o simte fiecare, nu?

F.G.L.: Ne citeşti gândurile! Trebuie luat în considerare acest fapt şi adăugat în ecuaţie... fiecare dintre voi rezonează cu acea frecvenţă care au “devenit”. Aceasta se schimbă pe măsură ce inima se ridică în cunoaştere şi înţelegere. Aşadar... Adevărul cuiva se schimbă pe măsură ce “se îndreaptă spre etajul următor”. Ceea ce o persoană ştie la nivelul al 3-lea... poate fi mult mai elaborat la nivelul al 4-lea, astfel a ceea ce înainte era cap de lista la nivelul al 3-lea, abia mai există ca o muzică de fundal la nivelul al 4-lea.

Aşadar cei care preiau mesajele prin channeling de la diferite suflete vor rezona cu un channelling de nivel 3... dacă EI sunt la nivelul 3.

Blossom: Deci... să zicem că această clădire are 150 de nivele... cine este mesagerul pentru al 3-lea nivel?

F.G.L.: Fără îndoială... ego-ul lor!

Blossom: Dar cei de la nivelul 31?

F.G.L.: Ei vor fi în legătură cu Fiinţe mai Luminoase decât ei, care candva au fost pe Pământ şi au experimentat vibraţia în formă fizică. Am putea spune... că aceste suflete care comunică “înapoi către Pământ” a avea o vibraţie “condimentată”, nu că cea a unui suflet care încă mai are mulţi km de parcurs în călătoria să.

Blossom: Ok... presupun că această configuraţie se aplică în toată clădirea?

F.G.L.: Nu... deoarece în jurul nivelului 66, cineva nu mai poate exista în formă fizică, deoarece Lumina lor un ar mai putea rămâne într-o densitate atât de mare.

Blossom: Ok... deci. Mm. devine complex

F.G.L.: Tu ai dorit să ştii.

Blossom: Adevărat... voi face tot posibilul să înţeleg...

F.G.L.: Noi am ştiu despre asta... Dă-ne voie, pentru binele multora, să menţinem un nivel cât mai simplu posibil.

Blossom: Ok... dă-mi voie să întreb atunci.. acum sunt mulţi channeleri

“renumiţi”, a căror muncă e răspândită peste tot pe internet. Mulţi “susţin” (cu tot respectul şi incluzându-mă şi pe mine aici)... că ei aduc mesaje de la un “anumit grup sau individ”. Acum... unii au rămas în joc mai mult timp, alţii o perioadă scurtă, totuşi aş spune... au devenit “cunoscuţi”. Cum vine asta.. că mesajele diferă atât de mult? Chiar şi mesaje care se spune că vin de la acelaşi grup de suflete? Şi dacă un de la acelaşi grup... de la acei channeleri notorii, mulţi spun lucruri complet diferite despre acelaşi subiect. Ce înseamnă asta? Cum poate ştii cineva, pe cine să urmărească? Spui.. prin judecata lui.. dar adică inima îţi spune “acesta şi acesta şi acesta”... aşa se poate ajunge într-o confuzie aproape patologica.

F.G.L.: Imaginează-ţi în lumea ta... sau pentru a simplifica... în ţară... un oraş pivot central. Toate satele şi oraşele au o autostradă care conduce la acest pivot central. Totuşi nici unul dintre cei care locuiesc în afara acestui centru un a fost niciodată în vizită acolo... în formă fizică.

Fiecare dintre aceste oraşe/sate are propriul său mod de a face lucrurile. Aşa au procedat de la “începutul timpului”, şi pentru fiecare oraş/sat, acesta a fost modul în care “lucrurile au fost făcute”. Nu există altă cale.

Fiecare loc a auzit că acest pivot central va trece prin schimbări majore şic a acest lucru va afecta pe toate lumea şi fiecare oraş în parte. Şi pare normal că fiecare să asiste în ce fel poate. Aşadar, oferă în mod telepatic înţelesuri aşa cum “ei ştiau” că este modul cel mai bun de asistenta şi au trimis ceea ce ei ştiau a fi Adevărul... legat de această mare schimbare care urma să aibă loc.


Blossom: Înţeleg acum ce vrei să spui. Totuşi, acel oraş pivot este lăsat cu o “oală sub presiune” de idei, posibilităţi, Adevăruri, neadevăruri, profeţii şi aşa mai departe... fără să ştie dacă vreuna dintre acestea este Aceea.

F.G.L.: Atunci ia în calcul ăsta... pe măsură ce povestea noastră continuă, Bătrânii acelui oraş central au ţinut un consiliu din cauza confuziei pe care toate acele informaţii din exterior o cauzau. Au decis s aşa privească TOATE sursele de informaţie şi să caute un numitor comun...

Blossom: Am înţeles perfect... IUBIRE!

F.G.L.: Acesta este mesajul nostru ce vine neîncetat... şi tema ce apare în toate mesajele de Adevăr.

Bătrânii au găsit un sens în acest ADEVĂR UNIC. A alungat confuzia şi au decretat pentru toţi cei care locuiau în acea zonă să ignore orice informaţie ce un scotea la suprafaţă tot ce este mai bun într-o persoană.

Acesta este ADEVĂRUL UNIC. TRĂIND ÎN EL... TRĂIEŞTI AŞA CUM AI VENIT SĂ TRĂIEŞTI.

NU ESTE NIMIC MAI MULT DE ŞTIUT ÎN ACEST MOMENT.

Cu cât mai mult alegi să ignori confuzia şi să te bazezi pe IUBIREA DIN INTERIORUL TĂU.. CU ATÂT MAI MULTE RĂSPUNSURI ŢI SE VOR REVELA.

CEEA CE DOREŞTI SĂ ŞTII... ŞTII DEJA.

ŢI SE PREZINTĂ... EXACT ÎN MOMENTUL PERFECT ÎN CARE AI FOST DE ACORD SĂ AFLI. DE ACEEA NU ŞTII TOTUL ACUM. NU ESTE ÎNCĂ MOMENTUL PENTRU ASTA. TU ŢI-AI SPUS ASTA ŢIE ÎNSUŢI ACUM MULT TIMP.

Într-un fel, nimeni nu are dreptate, nimeni nu greşeşte, fiecare “prezentare a ADEVĂRULUI” este corectă în inimile celor care o aduc. Totuşi, atenţie.. spunem “prezentare a ADEVĂRULUI”. Prin asta, vrem să spunem că multe surse sunt conectate la Adevărul Iubitor dintr-un “sat anume”, şi aici adăugăm, că este posibil ca cel care primeşte mesajul să aibă originile în satul din care primeşte informaţia... (este o altă posibilitate).

Vă cerem totuşi să fiţi conştienţi şi de faptul CUNOSCUT că există mesaje care NU SUNT şi NU VOR FI NICIODATĂ venite din dimensiunile Superioare. Există mesaje trimise către voi ce au ca scop clar confuzia şi înşelătoria. Sunt codificate în aşa fel încât să se SIMTĂ în anumite momente ca inimile lor rating Divinul... şi de asemenea conţin coduri de teamă şi întuneric ce conduc gândurile celui ce citeşte direct spre locul unde s. a dorit. OSÂNDA şi TRISTEŢE!

Aceste mesaje sunt uşor de detectat... căci dacă simţi Iubire în momentul conexiunii când citeşti şi apoi inima începe o cursă într-un ritm de disconfort, atunci acesta este, dragi suflete, momentul când butonul de “delete” trebuie apăsat fără ezitare. Nu e vorba că “arunci copilul odată cu apă murdară”.. un există un “copil”.. doar apă murdară ce a luat forma unui “copil”!


Blossom: Ştii... asta e interesant. Cred că ştii că vecina mea a aruncat nişte apă cu săpun în grădină acum câteva zile şi exact această zicală mi-a venit în minte... şi am încercat să îi găsesc sensul... Aşadar, revenind la început... eu un influenţez ca şi receptor, mesajul care îmi este trimis?

F.G.L.: Am spune că nu. Am sugera idea că suntem foarte conectaţi cu gândurile tale, încât le folosim pentru a putea explica totul cât mai clar..

Blossom: Oh, tare. Asta răspunde la întrebarea pe care o aveam referitor la mesajele de la White Cloud, în care îmi apărea ceva ce văzusem într. un magazine sau mi-a atras atenţia recent şi era folosit ca şi metaforă pentru cineva. Îmi aducea confuzie înainte... apoi am lăsat lucrurile cum erau... acum ştiu de ce/cum. Noroc! Simt că am terminat pe astăzi... Mmm... interesant... ne-ai dat din nou teme de gândire. Până data viitoare... Tai-tai!

F.G.L.: Suntem mereu la dispoziţia ta.

Blossom: Oh... în cazul ăsta, doresc un ceai cu o felie de prăjitură, te rog! Cu Iubire şi Mulţumiri!

Website: Blossom Goodchild
Traducere:
Camelia
 
0000000000000000000

Website: Blossom Goodchild
Translator: Camelia Sara0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb