Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

miercuri, 27 martie 2013

26:03:2013



Federatia de Lumina by Blossom Goodchild 


BLOSSOM

26:03:2013


Blossom: UAuu! Mi se pare ca a trecut mult timp de cînd am vorbit, si ma simt ca si cum a - si fi facut o calatorie enorma, atit mentala , cum si emotionala,  în acest timp in care am lipsit in ultimele cinci saptamini. Nu am fost la curent cu evenimentele internationale, deci, asi dori sa stiu despre ce doriti sa vorbiti. SIMT in mod clar, cîteva energii  ÎNALTE  de ridicare cu respect la.....confort si incurajare. Deci .....sinteti aici?

Federatia de Lumina: Cu adevarat sintem fericiti sa conversam cu tine inca o data. Acum ne-am mutat pe un loc  de resedinta mai INALT.

Blossom: Nu ma pot insela cu respect la .....sensul ?


 Federatia de Lumina:  Sensul....ah, curioas-o!...deocamdata, pe masura ce energiile se vor aseza....acei dintre noi care locuiesc in energiile Înalte, si-l însusesc ei proprii. Pe cit timp planeta voastra experimenteaza aceste noutati...ne permitim sa stam unde ne gasim. Intr-adevar  este mîngîietor, sa stam bine, in locul nostru special, si sa stim ga ne gasim acasa.


Blossom: Atunci, unde sintem referitor la ceea ce ni se înîmpla, si în ce punct va gasiti voi ?
  
Federatia de Lumina: Ceea ce se întîmpla, depinde în mare masura, de ceea ce fiecare alege sa FIE ! Este  atît  de simplu. Veti descoperi minunatiile Eu-lui, si cit de rapid aceste minunatii sint atrase de catre voi.....în masura în care decideti sa le aveti. Asa se întîmpla.  Daca decideti sa va simtiti bucurosi, si va permiteti sa fiti...atunci veti avea bucurii  Daca decideti sa fiti tristi, atunci, asa ca de obicei, aceasta va va fi oferit. Depinde în întregime de voi.Diferenta este ca ACUM, aceasta se face aproape instantaneu.....depinde de vibratia voastra, de plinatatea voastra. Aranjati-va timp pentru inspira profund, de fiecare data ca va veti gindi referitor la aceasta, si sa fiti siguri ca în timpul acestor respiratii, va veti conecta cu ceea ce sinteti de fapt.

NU VA PUTETI  DESCONECTA...cu toate ca, cîteodata, vi se va PAREA ca asa se întîmpla.

Blossom: Da... M-am simtit în acest fel, cind ma gaseam în Anglia. Sufletul meu s-a simtit atît de departe de casa, fie de casa mea pe Pamînt, cit de casa mea spirirtuala. Am simtit, într-o anumita masura.....ca dadusem citiva pasi dubiosi, si nu stiam cu siguranta cine eram ! Într-adevar nu eram sigura, si fiind sincera, înca nu m-am întors complect pe drumul meu....însa  o sa ajung acolo.


Federatia de Lumina: Toate acestea fac parte din felul cum se întîmpla lucrurile. Fiecare, are acces la ceea ce a fost, astfel încît sa devina Într-adevar cine este. Daca fiecare nu  vede trecutul , cum poate sa stie la ce punct a ajuns ? Am dori sa va sugerim voua tuturor...sa continuati SA STITI ca, înt-radevar, lucrurile progreseaza în mod splendid. Nu reusesti SA SIMTI acest lucru, Blossom ?


Blossom: Este adevarat ca acum, acasa, pot sa simt diferenta... în mine... si Universul  mi se pare ca ma ataca în toate ocaziile cînd  ma ridic la Mai Înalt.


Federatia de Lumina: Si asa va fi. Si va continua sa fie. Acum sint atitia care sint gata. Au asteptat atîta timp, si cîtiva sau simtit descurajati , cînd un razboinic puternic sub un anumit aspect, nu s-a prezentat; însusindu-si aspectul pe care îl asteptau. Însa ACUM, ei noteaza ca, cu toate ca SCHIMBAREA nu a fost cum o imaginau...de fapt a avut loc o SCHIMBARE ENORMA.

Cîtiva si-au dat seama cu mai multa iscusinta decît altii. Nu intereseaza ritmul în care va relationati cu Eu-ul nou al vostru. Aceasta este afacerea voastra...cu toate ca este important SA STITI ce  se întîmpla, si sa SIMTITI energiile împrejurul vostru...si facînd parte din voi.

Deasemena, puteti sa simtiti o mica turbulenta ! Este contrastul în a recunoaste ce va serveste si ce nu va serveste. Fi-ti Lumina inimii în acest proces...pentru ca nu merita sa va epuizati mintea...si nici nu este util.


Blossom: Atunci , cum este viata voastra ? Cea-ti mai facut ?


Federatia de Lumina: Am creat noi modalitati de serviciu.


Blossom: Asa cum ?


Federatia de Lumina: Experimentînd rezultate progresive care, la timpul cuvenit, vor face tranzitiile mai usoare cînd fiecare o sa ajunga acolo.


Blossom: Bine....cu respectul cuvenit....pot sa va spun ca multe persoane m-au întrebat, de ce este ca nu ne puteti spune cum este ? Vreau sa spun ca...aceasta ultima fraza a voastra.. raspunde si nu raspunde la întrebarea mea. De ce nu puteti sa dati un raspuns pe fatã ? În mod probabil multe minti puteau sa fie satisfacute, daca a-ti proceda în acest fel. Ceea ce a-ti spus, poate sa însemne mii de lucruri.


Federatia de Lumina: Ceea ce am spus, a fost exact ceea ce am facut. Am încercat în tot felul sa-ti explicam, ca existam în dimensiuni deosebite. Felul în care ne "comportam" este în afara de întelegerea voastra. Pentru ca sîntem deosebiti. Progresul vostru, asa ca si progresul planetei voastre, fac parte din misiunea noastra.


VA IUBIM PE VOI TOTI. Însa, " felulile noastre de a fi " sînt mult mai avansate în toate aspectele, în asa fel, ca nu merita macar, sa încerci sa transmiti, ceea ce de fapt facem, într-um mod mai simplu. Pur si simplu, aceasta nu este posibil.


Blossom: Deci....fizic sînteti activi ? Sau stati si  (ziceti) "OM" tot timpul ? Meditati tot timpul ? (Nota traducerii: sînteti în meditatie tot timpul). Mi-ar place doar sa am un cadru mai larg, referitor la cine sînteti si felul în care va petreceti zilele. Ne cunoastem de atîta timp....ca în mod sigur putem sa o facem.


Federatia de Lumina: Nu avem zile ca sa ne plimbam. Asa cum stii, timpul nu exista pentru noi. Din acesta cauza,  nu sintem supusi la un orar, si felul de trai al vostru, cu noapte si zi, si reuniuni si date de îndeplinit.

NOI SÎNTEM!...FIIND CINE SÎNTEM.


Blossom: Si....cine sinteti voi ?


Federatia de Lumina: Viata !


Blossom: Uuauuu ! Bun raspuns. Va rog continuati în acest fel.


Federatia de lumina: Noi sîntem Viata...În toate aspectele. Putem "sa intram" în orice experienta, si sa fim orice forma de viata...cînd avem informatiile necesare despre o sursa în particular.


Blossom: Esta adevarat.  Este uimitor. Cu siguranta ca sînteti foarte " cunoscatori " si avansati, pentru a fi capabili da a o face. Din cauza aceasta, voi..." grupul " vostru...FEDERATIA DE LUMINA... cu cine eu comunic...nu sînteti, asa cum multi vad, sau î-si imagineaza " prietenii galactici "...probabil de  fata  humanoida , sau felina ...fie oricare ar fi specia care poate sa apartina Federatiei Galactice. Sînteti ?


Federatia de Lumina: Viata !


Blossom: Am încercat sa obtin un raspuns anterior al vostru, despre care este Adevarata forma a voastra...Voi a-ti spus, ca puteti obtine orice forma, pe care o doriti...însa nu am înteles felul în care o descrieti, chiar acum. Prin urmare....VOI...cînd nu aveti o forma de nimic...cînd va deplasatii la ceva mai confortabil...ce aspect aveti ? Sau nu este un aspect, însa adevarata forma pe care într-adevar voi sînteti ?


Federatia de Lumina: Am zice ca, atunci cînd obtinem/deplasam ceea ce sîntem în forma noastra Adevarata, este ca sîntem Lumina.  Esta felul nostru de a ne recunoaste pe noi proprii.


Blossom: Si într-adevar locuiti într-o nava uriasa ?


 Federatia de Lumina: Este un obiect enorm de complex...însa o sa-ti dam aluzia noastra cea mai buna...cum ai  zice .

Nu TREBUIE sa locuim într-o nava. În realitate nu trebuie sa locuim în nici-un loc. Fiind Lumina, putem sa stam în orice loc, si în toate locurile, si...în nici-o parte. Însa...fiind aceasta Energie de Lumina...dorim sa fim de serviciu. Din aceasta cauza, putem sa ne transformam, în ceea ce este mai necesar în orice situatie.

Hai sa vorbim despre navele noastre. Aceste nave, pe care multi le vad în cerurile voastre, sînt reprezentarea Adevarata de ceea ce sînt...asa cum le vedeti. Însa .... veniti la bord... si fiecare va ramîne uimit cu materialul acestei nave, si cu adevarat...în continuare...cu functionarea sa. Întelegeti, ca asa cum aveti mijloacele voastre de transport....aveti multe marci de masini diferite, biciclete, avioane, etc....nu numai un " tip ". Permiteti-va deasemenea ideea, ca aceste nave, î-si pot schimba forma pe moment. Pentru ca vorbim de energie...A trãi cu ea.

NOI PROPRII SÎNTEM ENERGIA si AVEM CUNOSTINTA de cum putem sa ne amestecam cu ea, si a o întrebuinta cu avantaj pentru noi.


Blossom: Voi mîncati sau dormiti ? Voi ...grupul vostru de bucurie ?


Federatia de Lumina: Nu este necesar. Nu avem corpuri care sa aiba nevoie de mijloace de trai, sau odihna.


Blossom: Si atunci...ceva hobby-uri ?


Federatia de Lumina:  A emana Lumina.


Blossom: Splendid.


Federatia de Lumina: Putem sa adaugam ca, pentru noi este o mare bucurie, în a vedea avansul care se întîmpla în lumea voastra.

ÎNTR-ADEVAR ESTE ÎN SCHIMBARE.

VOI....FIECARE DINTRE VOI ESTE ÎN SCHIMBARE.

VA GASITI într-un TIMP NOU. Însa înca sînteti la început. Aduceti-va aminte de um moment bun, de cum VA SIMTEATI  radianti si emotionati, referitor la ce va veti transforma, si care avea sa fie serviciul vostru...si aduceti-va aminte, ca deabea dati primii pasi ca un copil. Atunci imaginati-va...dragi prieteni.... si ne simtim foarte onorati, de a va numi astfel...cum va fi , cînd veti putea sari si alerga.

CE BUCURIE, CE BUCURIE, CE BUCURIE !

MAI PRESUS DE ORICE...DEVENITI CONSTIENTI DE DRAGOSTEA CARE SÎNTETI . 

VOI CARE SÎNTETI DRAGOSTE.

Si imaginati-va BINECUVÎNTAREA,  pe cînd  SIMTITI acest nivel Mai Înalt de DRAGOSTE în fiecare moment.  VOI va transformati în ADEVARUL vostru propriu, si acum sînteti capabili sa întrezariti, ceea ce de fapt cuprinde. Cu mult mai mult decît ati fi putut visat în visele cele mai îndraznete. Exista mult mai mult în a TRAI, decît a-ti fi visat vreodata. Esta doar asa cum va ridicati pe voi proprii la cel Mai Înalt...si atunci ve-ti fi capabili de a SIMTI ce exista mai departe.. Cu fiecare nivel la care evoluati...veti putea SIMTI viitoarele nivele, care va asteapta deasupra acestora.

DEVINE DIN CE ÎN CE MAI BUN.

VA PROMITEM ACEST LUCRU.

SA STITI:

Ca ceea ce a-ti venit sa atingeti....si pentru care va-ti facut voluntari...care a-ti venit pentru....scopul vostru...pasiunea voastra.... a început. Urmati îndemnul inimilor voastre, si visele voastre. Caci traind visele voastre, în realitatea voastra, si IUBIND FIECARE MINUT în care SINTETI ÎN EA (realitatea)...inimile voastre, mintile voastre, si SENZATIA DE A STI (Cunoaste), ca ÎNDEPLINITI  motivul pentru care a-ti venit pe aceasta planeta...toate acestea va vor prmite de a continua ceea ce a fost planuit...SA FIE/EXISTE.

ASA DE USOR IN FUNCTIONAREA SA ! ASA DE PERFECT SI DE USOR !

Totul va deveni mai usor, dragii mei. Viata, nu a fost  idealizata pentru a fi o lupta, cu toate ca s-a presentat asa...datorita energiilor întunericului, care nu permiteau întelege ceea ce exista acolo pentru a da !

EA...VIATA...nu este asa cum va fost aratata.

STITI CE ESTE VIATA; CACI SÎNTETI CHIAR VIATA.

CUNOASTETI în voi proprii SENTIMENTUL (SENZATIA) de ADEVAR si de DRAGOSTE-LUMINA, care sînteti Voi însiva.  Este asa cum va întoarceti înspre voi  proprii...va reamintiti...si cînd va reamintiti...lasati sa plece vechiul model care va era destinat a fi eliberat si salutati NOU-L .

EL  ESTE AICI.

LUMEA NOUA ESTE AICI.

Aduceti-o, sau îndepartati-o. Si chiar si asa, multi dintre voi îl aduc...pentru ca energia care este creata, sa atinga pe cei care înca dorm. Ca o ceata a zînelor, care mîngîie simturile, ei deschid ochii încet, încet , si VAD cum ÎNTR-ADEVAR sînt lucrurile.

ÎNALTATI SPIRITELE VOASTRE  ATÎT DE ÎNALT CÎT  VA PUTETI SIMTI CONFORTABILI.

AMESTECATI-VA  SI STABILITI-VA IN ENERGIILE CELE MAI ÎNALTE.

ELIBERATI-VA DE TENSIUNI, SI  BUCURATI-VA DE CEEA CE ESTE AL VOSTRU PRIN DREPT  PROPRIU.

VIETII !



Blossom: Voi îndeplini. Da, înteleg. Termin si închid.


Federatia de Lumina: Placerea este toata a noastra.


Blossom: Oh, cred ca nu.


Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb