Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

vineri, 12 aprilie 2013

07:04:2013


Federatia de Lumina by Blossom Goodchild 

BLOSSOM

07:04:2013Blossom: Bunã ziua prieteni ! Sincer spunînd, nu stiu cum o sã fie. Însã casa va fi linistitã timp de cîteva ore, si ar fi excelent dacã v-asi putea contacta. Este cineva acasã ?

Federatia de Luminã: Dragã Blossom...în primul rînd, dorim sã mentionãm faptul, cã responsabilitatea fiecãruia se aflã în centrul Eu-lui cu Eu-l. Noi, care nu suntem ai Pãmîntului (planeta)...înregistrãm energiile emanate de cãtre suflete, individual, si ca un tot. Descoperim, cã de data aceasta, existã um amestec de energie înaltã si joasã. Însã ...tinînd cont...cã aceste energii sînt UNELE. Din aceastã cauzã...cele mai joase se amestecã cu cele mai Înalte, pentru a crea probabil...o energie  intermediarã! Multi vor crede cã în acest moment, le experimenteazã pe toate trei. Uneori simultan, si în acelasi minut din timpul vostru.

Blossom: Desigur ! Deranjeazã mult. Cu exceptia cazului în care energia înaltã este dominantã...Aceste momente sunt glorioase ! Dar....cît de straniu este, sã ne gãsim în adîncimi acum, si dupã aceea ... însã STIIND cã nu va fi permanent. Acest lucru de Ascensiune (Înãltare) este foarte diferit de ceea ce ne gîndeam sau asteptam.

Federatia de Luminã: Si cu toate acestea … Lucrul acesta de Ascensiune, este exact ceea ce voi a-ti ales sã creati.

Blossom: Cum? Chiar energiile noastre mai joase ? Credeam cã avea mai multã legãturã cu energiile mai Înalte, care vin si provoacã deranjuri, pe cînd cele joase pleacã.

Federatia de Luminã: Amintitivã MEREU aceasta. VOI ati creat aceastã Lume Nouã (New World). Am vorbit mereu despre aceasta. Energia este o formã care poate fi mutatã si re-mutatã. Însã este nevoie sã ai o minte si un carácter puternic, pentru a putea “continua în top “. A fost pentru A FI aceasta, cã rãzboinicii Luminii fuseserã alesi. Voi...fiecare dintre voi care o aveti în voi...aceastã fortã. Aceastã putere care învinge vibratiile mai joase, si care luptã pentru “ vietile voastre “!
Multi sunt desamãgiti... pentru cã “ unde se aflã “, nu este unde asteptau sã se gãseascã.

Blossom: Bine, cred cã este deoarece nu asteptam nici-o anuntare referitor la ceea ce puteam sã ne asteptãm. Tot ceea ce fusese mentionat, era aceastã Lume Nouã, cãtre care cãlãtoream. Sã nu mã întelegeti gresit. STIU cã ne gãsim pe drumul sigur. Acum, detin o STIINTÃ mai profunda....cu toate cã mã gîndesc, cã sunt un pic ne-înteleasã ! Dar... sã trãiesti în aceste vremuri pe Pãmînt, este ca si cum ai sta pe o sanie ! De multe ori mã uit la stele si vã zic : ‘Veniti voi aici jos, si experimentati !’

Federatia de Luminã : Si noi te ascultãm. Dar nu putem. No este pozitia nostrã. Dar putem sã fãcem cît de bine stim, ca sã vã ajutãm.

STIM ÎNCOTRO VÃ ÎNDRUMATI !

Stim cã totul este bine.

STIM CÃ TOATE MERG PE ROATE !...si vã cerem ca în interiorul FIINTEI VOASTRE...în esenta de ceea ce cu adevãrat SUNTETI...SÃ ACCEPTATI ACEASTA...si cã din acest motiv deasemenea O STITI.

Blossom: Si în orice loc din mine....accept aceasta. Numai cã existã putine dovezi...în exterior.

Federatia de Luminã: Însã este în interiorul vostru cã suntem interesati. Deoarece datoritã începutului din interior, cã exteriorul ia fiintã. Dragi prieteni, lãsati sã plece ceea ce pare cã este. Aduceti (doar) ....ceea ce STITI cã este ADEVÃRUL.

 Cînd fiecare individ î-si recunoaste ‘ ADEVÃRATUL Eu ‘ …care este aceastã STIINTÃ profundã, în interior…atunci vã cerem sã mentineti acest lucru…chiar dacã restul alunecã cu toatã viteza pe drumul scufundãrii…agãtati-vã de STIINTA care…în lumea dualitãtii voastre…cu cît mai profund vã veti scufunda…cu atît mai sus vã veti înãlta.


Blossom: Ceea ce devine atunci, cam preocupant. Cãci de cîte ori mã Înãltesc, …înseamnã cã viitoarea coborîre a mea, o sã fie si mai profundã, ca sã se opunã înãltimii înfricosetoare pe care deabea o experimentasem ?

Federatia de Luminã: NU. Nu înseamnã aceasta. Cãci este unde se forjeazã forta caracterului tãu. Da ! exista opusul în TOATE lucrurile. Este legea planetei voastre. Însã voi... fiind Fiinte de Luminã, care acoperã un corp omenesc, ati venit aici ca sã schimbati aceastã situatie. Cãci este ‘ timpul ‘ ca dualitatea sã fie lãsatã în urmã. Si-a servit scopul. Cu cît mai mult vã incorporati Eu-l vostru mai “ Usor “...în aceste zile... mai putin veti cãdea pradã ‘ umbrelor ‘. Însã controlul acestei situatii...vã apartine.

Blossom: Si este din aceastã cauzã cã eu vã spun...’ veniti aici jos si experimentati ‘. Cu tot ceea ce este ‘ aruncat ‘ peste noi, sub forma de produse chimice negative si periculoase, ca  sã fim controlati...cîte o datã ne simtim slãbiti (fãrã putere) de toate acestea. Nu întotdeauna sunt sigurã cã STIU CINE este adevãratul meu Eu, si cum ar fi viata....hai sã o punem în aplicare !.

Federatia de Luminã: Am spune-o invers. În fiecare dintre voi exista FIINTA VOASTRÂ DIVINÃ. O scînteie din ADEVÃRATUL EU DIVIN al vostru. Nu existã nici un produs chimic, sau venin, sau chiar descãrcãturi de vibratii mai joase, Pe care Eu-l Superior al vostru , sã nu poatã sã-l atace. Cum poate ?

EU-L DIVIN AL VOSTRU ESTE LUMINA.

Fãrã forma omeneascã a voastrã...cînd vã libertati de ea...SUNTETI LUMINÃ. ASTA SUNTETI. Nu vã permiteti gînduri ca: ‘ asta este foarte greu ‘ ...contra-balansati cu gînduri ca: ‘ Asta este asa de usor ‘ !

Blossom, avem stiintã de un nou proiect, care este pe cale de a fi construit cu prietenul cu care rîzi mult...si care se cheamã ?

Blossom: SCHIMBÃ-TI ATITUDINEA , IUBIRE !

Federatia de Luminã: Precis ! Si crezi cã este doar un capriciu ? Clar cã nu. Cãci despre aceasta este vorba. Drumul suav catre Lumea Nouã este tot în acest fel.

A-TI SCHIMBA ATITUDINEA pentru/ si în TOATE lucrurile....Sã gãsesti fericire în TOATE lucrurile...A DESCOPERI LUMINÃ în TOATE lucrurile. ESTE ACEASTA PE CARE O DORITI CU TOTII, NU-I ASA ?

Blossom: Desigur ! Însã noi humanii “ luptãm “ cu aceasta în multe privinte.

Federatia de Luminã: SCHIMBÃ-TI ATITUDINEA, IUBIRE !

Blossom: Nu întotdeauna esti dispus sã gãsesti forta pentru a o face.

Federatia de Luminã: Dar nu înseamnã cã nu o poti face. Iubite suflete...nu vã descurajati. Existã atîta fericire care vã asteaptã, si energii MAI SUAVE si LUMINOASE.

Vorbisem anterior, referitor la faptul cã, atunci cînd v-ati fãcut voluntari...STIATI cã asa se va întîmpla. STIATI unde aveati sã vã introduceti. STIATI la ce veneati, de ce erati voluntari, si pentru ce a-ti fost de acord sã veniti. Pentru cã STIATI cã aveati forta necesarã , ca sã îndepliniti misiunea voastrã.

NIMIC NU S-A SCHIMBAT.

Veti termina misiunea voastrã - SUNTETI în curs de a o complecta !

Tot ceea ce experimentati face parte din ea. Cînd veti STII...cînd veti accepta...vã va fi mai usor de spus…Bine…am înteles !. CÎND VETI STI CÃ CUNOASTETI ! Cãci ...acceptarea permite fluxul evenimentelor.

Blossom...chiar cînd esti “ în groapã “ tu nu gãsesti motive de cîteva surîsuri , sau rîsete în tine , datoritã felului cum te simti...pentru cã ‘ nu esti tu ‘ ?

Blossom: Ba da, gãsesc.

Federatia de Luminã: Aceasta dorim sã vã demonstram. Voi vã recunoasteti “ excursia”. Aceastã sectiune de drum este destinatã sã lase sã plece “ vechile obisnuinte “... vechiul “ Eu “ al vostru...si Eu-l vechi nu va renunta fãra sã lupte.

Blossom: De ce nu ? Dacã stie cã este pentru propriul bine al meu ?

Federatia de Luminã: Pentru cã “ vechiul Eu “ al vostru a fost prins într-o lume care vã controla ! Acum, în aceastã sectiune de la mijloc...în acest plan intermediar…este în curs de dezvoltare noul Eu.

Analogia cea mai simplã este aceea a sopîrlei. Ea se simtea “ acasã “ fiind ce era. Doar atîta stia. Fãcuse totul în acea fazã a vietii/ existentei sale. Dupã aceea....LUCRURILE SE SCHIMBARÃ ! Pe neasteptate, s-a aflat într-o ’ fazã diferitã ‘. Poate cã nu stie exact ceea ce se petrece...însã...aici se aflã…în aceastã fazã de sine-proprie. Tot ceea ce poate facã este ‘ sã stea acolo ‘...Nestiind în mod exact ce se va întîmpla ca urmare...sau, într-adevãr cum. sau în ce se va transforma. Însã cu ACCEPTARE si RÃBDARE, STIIND cã TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SÃ FIE...cu mult înainte de...cînd totul este în aliniere corectã cu totul...cînd vre-o miscare si efort este necesar... Ea apare ca fiind FIINTA cea mai frumoasã  înaripatã...Care poate sã zboare !!!!!!

O TRANSFORMARE TOTALÃ

DIN VECHI ÎN NOU.

Însã....trebuie sã o spunem...fiind mereu acelasi Suflet...cãci întotdeauna a fost (acelasi)...si mereu va fi.

Blossom: Multumesc pentru explicatie. Aceste cuvinte care însufletesc, mã vor ajuta si pe multi.

Asi dori sã-mi ‘ schimb ‘ energia acum (chiar), dacã se poate. Ultima datã cînd a-ti vorbit despre voi, a-ti folosit termenul ‘ NOI SUNTEM ‘. Cineva a întrebat dacã asta înseamnã, cã din acest motiv, voi sunteti prezenta sau energia ‘ I AM ‘ ( Eu Sunt).

Federatia de Luminã: Însã stii cã vom rãspunde cã voi toti sunteti energia ’ I AM ‘. Este vorba de Eu-l vostru Superior. Vorbim de nivele diferite de vibratii. Cãci totul este compus dintr-un...anumit nível de vibratie. Astfel am spune cã ‘nivelul nostru de vibratie ‘ face parte dintr-o ILUMINARE, care este...cum sã zicem ?...de calibru Înalt. Noi nu am avut experienta ‘ densitãtii ‘ Pãmîntului (planetei). Aceasta poate sã producã deranjuri cu ‘ nivelul ‘ fiecãruia...pe planetã, si în afarã de ea.

Blossom: Puteti sã explicati mai amãnuntit ?

Federatia de Luminã: Densitatea Pãmîntului, care afost stabilitã, poate sã ‘ pãteze ‘ fiinta cuiva, si sã-si lase marca. Cînd un suflet pãrãseste spirala Pãmîntului, pentru eliberarea propriului suflet...poate lua putinã vindecare, pentru a fi purificat de aceste ‘ mãrci ‘. ‘ Mãrcile’ nu îi fuseserã destinate initial...însã, prin alegerile constiente ale omului...în asta s-a transformat.

Cu toate acestea...TOTUL ESTE ÎN SCHIMBARE.

ACEASTÃ LUME NOUÃ PE PÃMÎNT....ÎN VIBRATIA SA CEA MAI ÎNALTÃ, NU VA PUTEA FI ASTFEL.
CÃCI CÃLÃTORITI CU TOTII SPRE O LUME NOUÃ.

O lume care nu va putea sã-si lase pata, sau marca, pe fiintã...pentru cã nu va exista nimic în acestã lume cu aceastã vibratie (joasã). Nu va exista  nimeni si nimic care sã aibã dorinta de a face aceasta.

ÎNÃLTATI-VÃ FIINTELE  VOASTRE.

ÎNÃLTATI-VÃ GÎNDURILE  VOASTRE.

ÎNÃLTATI-Và VIBRATIA  VOASTRà !

Sã nu vã simtiti derotati pentru cã una din Navele Mame ale noastre, nu a planat peste clãdirea cea mai importantã a voastrã !!

ACEASTA SE APROPIE.

SÃ O STITI.

CONTINUATI, IUBITI FRATI SI SURORI AI LUMINII.

Înaintati cu curaj STIIND cã totul se apropie, si cã asa va fi.

CÃ TOTUL SE APROPIE , SI CÃ ASA VA FI.

Si între timp….ÎNTÃRITI-VÃ….ILUMINATI-VÃ…PE VOI SI PE TOTI .

NOI SUNTEM CU VOI.
.....

Blossom: Cred cã au plecat !
.....

Blossom: Foarte recunoscãtoare (vã sunt), si pe curînd. (deci)Înainte si în sus si cîteodatã, lateral !!!!!!!!!!!!
 
Ah ha … 11.11de dimineata. Ce orã splendidã.!


 Translator: Florika
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb