Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 20 mai 2013

10:05:2013


Federatia de Luminã canalizatã de cãtre Blossom Goodchild

BLOSSOM


10 Mai, 2013


Blossom: Bunã ziua, din nou, “ acolo sus “ ! Stiu cã cunoasteti surprinzãtoarea echipã de traduceri a lui Galactic Channelings. Multi dintre ei simt cã voi sunteti cu ei, în momentul cînd traduc. Au întrebat, dacã puteau pune cîteva întrebãri, si ar fi o plãcere în a putea face ceva (pt.ei), în schimbul la ceea ce ei fac pentru “ NOI “.

Federatia de Luminã: Bunã ziua pentru tine, si pentru fiecare dintre voi. Într-adevãr este agradabil, si vom face tot ceea ce este mai bun, pentru a rãspunde cu precizie...pentru a evita confuzia.                           

Blossom: Minunat. Multumesc. Prima întrebare se referã la schimbãrile specifice, ale corpurilor noastre, sau simptomelor care pot fi asociate corpurilor noastre, în timpul ascensiunii, si a accelerãrii  frecventei vibratorii, si dacã ne puteti sfãtui, referitor la simptome, si cum sã le tratãm ?

Federatia de Luminã: Bine, am rãspunde la acest subiect spunînd: Corpurile voastre asa cum le cunoasteti, sunt templurile voastre.Sunt resedinta voastrã, pentru aceastã experientã de viatã. Dea-lungultimpurilor, mult a fost impus acestor corpuri...cauzînd muncã excesivã, si o rea platã ! Ceea ce corpul vostru are nevoie, nu se gãseste în Fast-Food si bãuturile gazoase. Nu se gãseste în aditivele de orice specie...se gãseste în naturã. Naste înãuntru-l Mamei Pãmînt. Este originar din copaci... însã simtim cã vorbim despre ceva care cunoasteti.

Da, într-adevãr corpurile voastre sunt în schimbare cãtre o energie MAI USOARÃ. În partea voastrã MAI USOARÃ. Ne-ar place sã vã cerem sã “ ascultati “ ceea ce corpul vostru vã spune...pentru cã el stie ce este mai bun... cu toate cã, cîtiva se fac cã nu aud. Individul a devenit atît de conditionat, de cãtre ce nu îi este folositor, si din aceastã cauzã s-a obisnuit la ce nu-i serveste, referitor la templul vostru. Cîteodatã, individul alege ceea ce este mai usor, netinînd cont de sensul comum. Clar, cã existã dreptul de alegere, si aceastã alegere, este pe rãspunderea fiecãruia. Nu judecãm, si din aceastã cauzã, este interesant de vãzut cei care recunosc rãspunsul la “ a urma ce este natural “ cu scopul de a obtine maximum al acestei case minunat concepute, în care trãieste sufletul vostru.

Întrebi cum trebuiesc tratate ?...cu DRAGOSTE...avînd gînduri de IUBIRE purã. Cu adevãrat nu sunt boli care amenintã viata voastrã…din contra, si în Adevãr...nu sunt atît de serioase, si debilitante, cum multi se referã. Uneori, procesul de schimbare poate fi putin incomod...dar nici unul din aceste “ simptome, “ pune persoanele “ afarã din sine “ lãsîndu-i incapacitati.

Mult din ceea ce se întîmplã în interiorul vostru, este atît de gradativ, cã nici mãcar nu notati ! Aveti o anumitã muncã de ameliorare, fãcutã în beneficiul vostru, si noutatea pe care o aduce, este cã vã face sã vã SIMTITI mult mai Usori. Veti simti o usurintã la mers, si o libertate de miscare care... tot ce putem spune ... este cã pare diferitã.

Ritmul, cum acceptati aceastã ajustare, este de complecta voastrã rãspundere. Nu vã veti putea opune, si veti simti de fiecare datã mai mult, dorinta de a schimba obiceiurile alimentare, pe cind permiteti noilor obiceiuri sã se instaleze.

Clar, am spune, cã meditatia vã poate ajuta în aceastã fazã... cu toate cã,spunînd adevãrul, nu am privi-o ca o problemã principalã. Într-adevãr,este o schimbare importantã, însã mult din ceea ce multi simt în timpul acestei schimbãri fizice, poate fi datoritã unui alt oarecare subiect…dar este “ acuzat “ ca fiind “ simptome de Ascensiune “.

Blossom: Foarte interesant, într-adevãr !

Federatia de Luminã: Dragi prieteni...Gînditi-vã la un melc ... î-si duce casa în spate. Voi aveti forma omeneascã unde sufletul vostru poate locui. Cu cît mai mult veti îngiji forma omeneascã, cu atît mai mult sufletul se va bucura. Mult, este sensul comum. Puteti sã vã uitati la o prãjiturã cu cremã(ex:cu ciocolatã), si sã o vreti mult...dar “ controlul zahãrului “...este conditionat de “ consumul de zahãr “...pentru minte. Cu toate astea, sufletul vostru...dacã ar fi avut de ales, ar prefera un suc de mãr culesdin copac...însã, din nefericire, în “ timpul vostru “ nu este usor accesibil.

Dar va fi. Sunteti de fiecare datã, mai constienti de a trata corpurile voastre, asa cum trebuie. Cãutati ce nu vã serveste si vã schimbati obiceiurile. Asta este foarte gratificant...cãci devenind constienti de ceea ce inghititi, cu sigurantã asta se va reflecta în exterior, cãci începeti sã recunoasteti diferenta.

Aceste corpuri noi, nu vor fi capabile de a accepta toxinele si vã vor face s-o stiti, cînd le vor fi prezentate. Uneori, într-un fel care vã va ajuta sã recunoasteti acel aliment particular care pur si simplu, nu mai este dorit deja, si îl va refuza.

Am spune cã, cea mai bunã manierã de a se ajusta, este “ a asculta “(corpul). Ascultati, cînd este cel mai bun timp sã vã odihniti. Ascultati cînd este timpul potrivit pentru a se distra. Ascultati cînd este timpul sã vã alimentati, si sã stiti instinctiv, cînd doriti sã împãrtãsiti ceva...cu corpul vostru ... sã fie ceva care-i serveste.

Blossom: Multumesc mult. Altã întrebare ! Exista posibilitatea, ca prietenii nostri din Federatia Galacticã a Luminii, sã atingã si sã comunice cu anumiti indivizi în timpul somnului sau viselor.

Federatia de Luminã: Fãrã îndoialã. Se întîmplã cu mai multã frecventã decît vã puteti imagina. Multi, multi dintre voi au conversatia voastrã ” particularã “ cu noi. Dar nu întotdeauna se întîmplã... ca toate aceste conversatii sã fie împãrtãsite. Multi preferã sã le mentinã la un nível particular. Cîtiva o împãrtãsesc, doar în grupuri mici. Unii se întreabã, dacã într-adevãr sunt în contact cu noi, sau este doar imaginatia lor.

Din cauza asta, multi...au dorinta intensã sã aibã o conversatie cu noi...dar cred cã nu au dreptul (cã nu meritã)... gînduri asa ca :” De ce aveau ei sã mã contacteze ?” etc. Si de ce nu ? Clar cã vorbim cu voi în visele voastre. Cîteodatã, puteti vedea o razã de Luminã, înainte de a “ adormi “ complect. Ati rãmîne surprinsi, cu lunga conversatie pe care o avusesem deja !

Blossom: E încîntãtor...dar stiu cã multora le-ar place sã aibã o evidentã mai tangibilã de, cã sunteti în contact cu noi.

Federatia de Luminã: Atunci trebuie sã fiti mai rãbdãtori. Avem cunostintã la perfectie de “ nevoia “...si nu întrebuintãm cuvîntul cu Usurintã ... ca prezenta noastrã “ sã se facã cunoscutã de fapt “. Multi se întreabã, de ce nu avansãm IMEDIAT, de mod a schimba ceea ce este gresit, în corect. Însã existã legi, care trebuiesc respectate...Legile Universale. Nu este cã asteptãm pînã în ultimul minut...înainte de a intra ca super-eroi !...Întelegeti ? Nu de asta este vorba. Dar, sunt multi care asteaptã ca asa sã fie, si se gîndesc cã atunci totul va fi bine, si cã voi vã veti întelege mai bine...Însã multi asteaptã ca asa sã se întîmple, si cred cã atunci totul va fi bine, si cã voi vã veti întelege mai bine...si veti avea o Lume mai bunã.

Dragilor...da, avem tehnologia care va fi pentru beneficiul vostru, mult si în mai multe feluri. Da, avem mijloacele pentru “ a pune totul în ordine “..dar evolutia spiritualã, nu se obtine astfel. Nu spunem cã nu putem ajuta. Putem si o vom face. Dar va fi cînd sufletele de pe Pãmînt vor fi pregãtite pentru a coopera.

Citim gîndul tãu pe cînd spuneam asta, Blossom... “ dar noi o facem...nu o facem “ ?
Într-adevãr multi conduc drumul. Puteti SIMTI schimbãrile si sã vedeti evidentele fãrã dovezi.

PENTRU NOI ESTE DE CEA MAI MARE IMPORTANTÃ

CA ACEASTÃ TRANSFORMARE MASIVÃ SÃ FIE MANIPULATÃ

CU DELICATETE PENTRU BENEFICIUL TUTUROR

Sunt atîtea implicatii, cã multi nici mãcar sunt capabili sã le conceapã.

Este imperativ sã “ o facem corect “, si cel mai important este sincronizarea. Într-adevãr au existat multe “ dezamãgiri “ datoritã “ comportamentului “ celor care nu au o agendã/program, pentru a ajuta...si au avut loc multe schimbãri în ultimul moment.

NU VÃ VOM PUNE ÎN PERICOL.

Consecintele actiunilor care nu sunt gîndite suficiente pot “ strica totul “.

NU VETI RÃMÎNE DEZAMÃGITI.

Preocupati-vã, ca planurile sã nu pãrãseascã niciodatã planseta.

Oh, dacã ati putea vedea cel putin...cel putin dacã ati putea sti !

Blossom: Vorbiti-mi despre asta ! Cred cã lucrul este...stim cã încã multi sunt adormiti...dar, cei care stau treji ca noi...nu ati putea organiza un mic voiaj, ziua sau noaptea, si sã facem un tur, sau ceva asemãnãtor ? Ai spus cã multi vã viziteazã în vise, si multi scriu spunînd ce au experimentat...deci, poate fi fãcut ... nu ar putea fi fãcut la o scalã mai mare ? Nu este, cã avem nevoie de dovezi...ce avem nevoie “ este de o pauzã, un interval “ !

Federatia de Luminã: Si intervalele sunt date. Însã în momentul cã v-ati întors la aceastã densitate, totul rãmîne tulburat în minte.

Blossom: Sau dispare ! Atunci cu adevãrat, nu ne ridicati, dacã nu reusim sã neamintim cãlãtoria. Nu este ca si cum am dori sã aducem la întoarcere, un album cu fotografii, pentru a sti, cã într-adevãr voi erati acolo. Asta, este problema noastrã, prieteni...cu sigurantã, cu TOT CE SUNTETI CAPABILI...poate fi arãtat indivizilor, mai multe “ evidente “ mai “ sfaturi “. Multi sunt asa de obositi si dezamãgiti, aici jos, nu este usor. O micã “ prezentã “ ici si colo, ar fi un impuls. Stiu cã stiam ce eram înainte de a veni...dar atunci nu ne gãseam aici...si raportîndu-ne de aici la voi...vã cerem sã considerati ca “ o înselãtorie “. Aici jos, cînd un membru al familiei, sau un prieten este obosit, celãlalt îi oferã ajutor... voi sunteti família noastrã...si “ noi vom ajunge acolo cu un mic ajutor al prietenilor nostri “.

Federatia de Luminã: Dar, chiar pe cînd vorbesti, Blossom, stiu cã tu stii...si multi care citesc cuvintele noastre...stiu cã totul se petrece de acord cu planul.

Blossom: Toate bune pentru cei care cunosc planul. Noi rãmînem în destul întuneric...

Federatia de Luminã: Dar, tu stii cã nu esti. Nu poti sã fii. Tu esti a Luminii !Tu stii asta în interiorul tãu...tu stii asta. De asta ai continuat...pentru cã ÎNTR-O ZI aceastã parte din plan va fi îndeplinitã...si voi vã veti îndrepta cãtre o fazã complect diferitã a jocului, si aceste preocupãri nu vor mai face parte din voi.

Vã admirãm...Vã iubim...

Trebuie sã tinem cont de ceea ce ai spus. Pentru cã într-adevãr “ nu suntem acolo jos “ trãind în continuu în vibratia aceea, si aceste lucruri nu întotdeauna sunt întelese de noi.

Blossom: Oh...Credeam cã erau.

Federatia de Luminã: Numai la nível de vibratie...ceea ce este foarte diferente de cuvîntul vorbit.

Blossom: Stiu cã avenit ora de a termina...azi a fost putin amuzant...cu toate cãtrebuie sã lãmuresc, cã nu eram supãratã, sau nemultumitã cu voi...voisem doar sã explic, punctul de vedere al persoanelor.

Federatia de Luminã: A fost ceea ce ai fãcut, Blossom.

Blossom: Din fericire în zilele mele de scoalã, nu stiam asta. Ofiterul meu de carierã ar fi avut o micã problemã cu asta !

Federatia de Luminã: DOAMNELOR SI DOMNILOR...SUNTETI MULT MAI  APROAPE DE CEEA CE DORITI, DECÎT PUTETI CREDE.

Este recomandabil, sã faceti cît puteti mai bine, pentru a continua într-o stare de pace si iubire în interiorul vostru. Mentineti-o în interiorul vostru... cînd vor începe jocurile !

Blossom: Ocupativã locurile ... Pregãtiti-vã...CU IUBIRE
 SI MULTUMIRI PENTRI VOI !



 Translator: Florika 












0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb