Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 6 iunie 2013

19:05:2013


Federatia de Luminã canalizatã de cãtre Blossom Goodchild

BLOSSOM


19 Mai, 2013


Blossom: Bunã dimineata tuturor! Sper cã totul este bine în lumea “ dumneavoastrã “.



Federatia de Luminã: Salutãri tie, de asemenea. Nu ar putea fi mai bine...pentru cã este spatiul în care locuim...cu o bine stare pentru toatã lumea ... pentru toatã lumea. Am înteles prin energia ta, Blossom, cã ai mai multe întrebãri de fãcut, dar te simti un pic nesigurã de cum sã pui întrebãri atît de “ mari “. Nu-i asa ?



Blossom: Da ... corect. Dar am avut o conversatie cu mine proprie, si stiu cã pot sã am încredere în voi, si în ce alegeti sã transmiteti, si cã este doar ADEVÃRUL, si cã voi gãsiti cã este benefic de dezvãluit. Deci, pot sã trag în stele ?


Federatia de Luminã: Asta ar fi ceva ce toatã lumea ar dori sã facã. Cãci, STIIND cã cel mai bun din toate , existã în vîrful degetelor voastre. Tot ce se cere, este ca sã CREDETi în voi proprii. SÃ CREDETI ÎN CE SUNTETI, SI ÎN CE STITI. Ar fi recomandabil sã vã întelegeti pe voi proprii, cu o cunoastere mai profundã. Pentru cã, atingeti doar suprafata.

Blossom: Dar noi toti încercãm ferm “sã ne aflãm “. Stim cã existã mult mai mult pentru noi...doar cã nu reusim sã-l ajungem, cu aceastã formã...si cu mintea asta omeneascã...

Federatia de Luminã: Dar vã apropiati atîta. Cu cît mai mult întelegeti CINE SUNTETI, cu atît mai usor veti ajunge la întelegerea de voi proprii. Poate am putea sugera, sã nu încercati cu atîta fortã ! Cãci lãsîndu-vã A FI cine sunteti...doar FIIND VOI PROPRII si lãsînd totul ce vã confundã si prejudicã modelele de gînduri...cã IUBIREA DIVINULUI...care sunteti...poate curge prin voi.

Permiteti-vã ca IUBIREA voastrã, sã curgã ca un rîulet murmurãtor înãuntru-l vostru. Vizualizati curentul de LUMINÃ si VIATÃ curgînd prin fiinta voastrã...si apoi vizualizati-l emanînd din voi...oriunde vã veti gãsi...îndiferent de cine se gãseste în compania voastrã. Dacã lãsati ca aceasta sã fie forma voastrã naturalã...la fel de naturalã ca si respiratia voastrã...veti “ vedea “ în curînd diferenta înãuntru-l vostru...si VÃ VETI SIMTI de asemenea foarte diferiti.

 Blossom: Multumesc. OK...dacã este ok pentru tine, pot sã pun o altã întrebare de la un menbru al echipei de translatori ?

Federatia de Luminã: Este plãcut, pentru cã este o lectie pentu tine, Blossom, în ÎNCREDEREA ta în NOI, si în tine. Este foarte potrivit sã servesti aceastã echipã de care vorbesti...multi nu cunosc tot ce fac “ în culise “, si timpul pe care îl oferã din vietile lor atît de ocupate. Dar unde ne gãsim...si cei care se gãsesc pe alte tãrîmuri...dorim sã înteleagã, cã suntem cu ei la fiecare pás al drumului. Importanta lor, este la fel de mare ca si mesajele voastre, deoarece permit ca cei care vorbesc o limbã diferitã, sã primeascã de asemenea, cunostintele noastre. Prin urmare, suntem foarte recunoscãtori ... Trage !

 Blossom:  Bine...Ce-am ales pentru ziua de azi este...Existã mai multe scenarii diferite despre originile noastre. Potrivit ADEVÃRULUI VOSTRU...care este explicatia dumneavoastrã referitor la modul în care am fost creati ?

Federatia de Luminã: În primul rînd am spune cã o stiti deja. ADEVÂRATA voastrã origine este ENERGIA IUBIRII. De acolo sau nãscut toate lucrurile...au fost create toate lucrurile. Cu mult timp, dar chiar cu mult timp înainte de a fi discutatã rasa umanã, voi erati deja  “ vii “...

Pentru cã IUBIREA este viatã ! Ati avut multe vieti ... sau, poate ar trebui sã spunem “ experiente “ în multe alte planete, si v-ati exprimat prin mai multe forme diferite, a mai multor specii.

Blossom:  Ati spune cã fiecare om a trãit mereu, si a fost mereu pe acolo (în diferite locuri) ?

 Federatia de Luminã: Nu. Existã ceea ce am numi suflete “ vechi “ si suflete “ noi “. Amintiti-vã cã TOTUL este creatie...în care fiecare atom de energie se transformã în ceva nou...acest lucru poate varia imens.
  
Blossom:  Deci...întorcîndu-ne la “ crearea umanilor “.

Federatia de Luminã: Este un subiect  foarte complect, si ne îndoim cã vom putea rãspunde pe deplin la acest subiect în aceastã sesiune, si de asemenea facem eforturi, pentru ca sã-i permitem mintii tale, Blossom, sã se “ sintonizeze “ cu a noastrã, pentru a fi clari.

Blossom: Voi face cel mai bine ( din ce voi reusi).

Federatia de Luminã: Si noi de asemenea. De acord cu punctul nostru de vedere...sa decis ca viata pe Pãmînt sã fie un joc nou. Acestea sunt cuvintele pe care le alegem pentru a le folosi...desi unii ar putea crede cã este o afirmare ofensivã. Lumea voastrã, nu a fost creatã de zi pe noapte ... nici nu a fost creatã în sapte zile. Pentru cã timpul nu existã. Voi ati fost o gîndire ... care a avut nevoie de multã pregãtire si considerare. Ati fost gînditi, ca sã aveti o formã diferitã de alte specii...cã aveati SÃ CREATI (sã fiti capabili sã creati), cu trecerea timpului. Vi sa dat liberul arbitru (libera alegere ... ca sã faceti asa cum vã plãcea.

Blossom: Deci, liberul arbitru, nu este prezent pe alte planete ?

Federatia de Luminã: Nu, la nível individual. Exista vointã liberã ca o constiintã... o combinatie a tuturor gîndurilor care creeazã. Din acest motiv, ... în celelalte planete, în care modelele de gîndire sunt unul...nu existã niciun conflict de individualism. Alegem, sã continuãm cu subiectul, asa cum l-am putea transforma în multe si multe capitole separate.

“ Motivul “ principal al unui uman de a se exprima este IUBIREA. Asta nu fusese pusã în practicã, înainte de rasa voastrã. Desigur, cã nu exista CUNOASTEREA, de cum avea sã se desfãsoare...dar a fost o mare experientã, care se gãseste încã, în a fi “ experimentatã “ chiar acum, în acest moment precis.

Blossom: Atunci … cine ne-a creat? … GULP!

Federatia de Luminã: Au fost multi implicati în ea. Nu a fost ca si cum cei care aveau Lumina mai Înaltã, ar fi creat o imagine si BUUM ! ...Voi ati apãrut ! Cînd se considerã complexitatea acestor sarcini, la toate nivelele Fiintei omenesti...puteti sã vã imaginati bine, cantitatea enormã de gîndire care a avut loc, pînã cînd TOTUL (a fost pus la punct) sã functioneze.

Ati fost un  PROIECT  NOU  ENORM.

Din cauza asta, a fost o emotie intensã, trãitã de cãtre toti cei implicati, si a fost trimisã multã IUBIRE de cãtre cei care erau “ supraveghetori “.

Înainte ca un “ model ! sã fi fost idealizat...a existat procesul de descoperire cu privire la - cum sã fie fãcut ca gîndirea sã poatã “ intra “ în actiune. Procesul a fost unic, si complicat intens. “ Munca internã “ pentru multe alte specii este departe de a avea atît de multe conexiuni multiple. Alte specii au o constitutie mult mai “ simplistã “. Au fost multe echipe implicate în chestiuni separate, pe care apoi au trebuit sã “ le amestece si sã le adauge la aceastã creatie a “ Fiintei Omenesti “. Am spune cã structura voastrã este prea complicatã, pentru o analizã profundã în acest moment. Dar voi ati spune cã existã multe încercãri si erori în aceastã “ constructie “/ making off “.

În cele din urmã... a fost o imensã emotie despre VOI. Scopul a fost, de a vedea cum o expresie individualã a IUBIRII, putea sã devinã ea însãsi, în cea mai mare expresie a totalitãtii IUBIRII. Aceasta a fost intentia noastrã...si încã este...de a oferi optiuni mintii individuale, pentru a putea sã trateze cu ele pe mãsurã ce apar în aceeasi minte...dar noi ti-am transmis asta înainte, Blossom, în comunicãrile anterioare...cã, a fost într-adevãr o experientã...si sunt multe lucruri, pe care noi si voi am putea spune “ cã au mers oribil de gresit !”.

Blossom: Într-adevãr doriti sã semnificati asta ? Pentru cã voi spuneti, cã existã un motiv, pentru toate lucrurile. Cînd spuneti cã a mers oribil de gresit... vreti sã spuneti cã fost datoritã felului în care a evoluat ? Cu sigurantã cã trebuie sã existe alte specii, pe alte planete, care de asemenea, au “ explodat “! În cartea voastrã intitulatã “ The Bridge “ ziceti cã am fost creati, pentru a exprima IUBIREA....cãci este totul ceea ce noi stim cã suntem…si prin autodezvoltare … lucrurile s-au schimbat … pentru cã nu erati constienti, cã ne-ar fi fost atît de usor sã “ ne schimbãm “ nevoile noastre, în lãcomie, gelozie, urã ... etc.

Federatia de Luminã: Asa este. Si dupã cum am mentionat de asemenea, la început nu a existat multã preocupare... credeam cã lucrurile aveau sã se “ rezolve “ rapid. Ar fi poate în interesul vostru, sã stiti cã a fost de multe ori atunci cînd a fost considerat, ca experienta sã “ explodeze “ si sã fie sfîrsitul ei. Cãci efectul pe care îl avea în TOATE...nu numai pe planeta voastrã...cãci TOT CEEA CE ESTE...a fost si ESTE foarte afectat de energia Pãmîntului.

Vã rugãm sã încercati sã întelegeti...TOTUL ESTE ENERGIE...TOTUL ESTE O UNICÂ ENERGIE...O UNICÂ MINGIE DE IUBIRE.

Dacã aveti o infectie într-un deget de la picior...totul în corpul vostru este afectat de cãtre ea...nu poate fi altfel, pentru cã este o Luminã vie, continutã într-un corp uman...ca o persoanã...dar aceastã Luminã vine de la o UNICÃ MINGIE DE LUMINÃ...pentru cã nu mai existã nimic altceva.

Stim , de asemenea cã cine întreba, era interesat în Atlantida, referitor la origini. Din acest motiv, am fi fost obligati sã spunem, cã a fost un exemplu tipic...pentru a începe...despre modul în care experienta functiona bine. Am spune de asemenea...cã, în acelasi timp, aveau loc alte “ experiente “ în alte pãrti ale planetei voastre. Am spune cã erau segmente mici de triburi...Fiecare a venit cu acelasi program...cu IUBIRE...dar sa decis sã se ofere oportunitãti la “ nivele “ de creatie diferite, si sã se vadã cum functionau. Acest lucru ar trebui sã vã ajute sã întelegeti, cã poate exista nu numai un “ rãspuns “ la creatia voastrã...pentru cã, de fapt, ar fi putut exista mai multe feluri care au fost încercate, toate în acelasi timp.

Cum toti ati avut stiintã...cãderea Atlantidei a fost cauzatã de cãtre sufletele care trãiau acolo. Asta fãcea parte dintr-un acord...de cã nu ar fi avut loc nici o interferentã, si cã ele erau “ pe cont propriu “.


Blossom: Pot sã întrerup si sã întreb...voi spuneti cã multe s-au întîmplat pentru a crea corpul si functionarea acestuia, etc...pînã la ce punct a fost sufletul implicat ? ...” l-ati introdus “  la sfîrsit, ca Piesa de Rezistentã finalã ?

Federatia de Luminã: Stiam de la bun început, cã, creatia avea nevoie de energia IUBIRII pentru a putea exista. Foarte asemãnãtor cu o jucãrie care are nevoie de o baterie pentru a se putea “ misca “. Asta a fost partea cea mai emotionantã din toate.

Blossom: Atunci, cum ati individualizat energia “ IUBIRII “ în suflete separate?

 Federatia de Luminã: A fost usor. Literalmente, MINGEA DE IUBIRE, ESTE IUBIRE...NIMIC ALTCEVA...din cauza asta, nu a fost greu sã o “ fragmentãm “ în sectiuni de utilizãri diferite. COMPLEX a fost, felul “ cum “ ... însã venim dintr-un loc de CUNOASTERE unde TOATÃ gîndirea poate fi manifestatã. Si imediat ce gîndul este de acord ca sã se transforme în materie ... atunci “ dorinta “ permite ca acel “ CUM “ sã ia fiintã.

Este atît de uimitor de greu sã încerc sã vã relatez fiecare parte... fiecare nouã fazã, asa cum sa petrecut...însã...nu a fost o bucatã care a fost scoasã din MINGIE si pusã într-o formã omeneascã, întelegi ? Au existat, multe, multe, multe procese care au fost intreprinse, pentru a “ vã sculpta “, pînã ca sã ajungeti la persoanele care sunteti acum.

Acest lucru vã va ajuta poate sã întelegeti legãtura, pe care o persoanã o poate simti cu alta, sau cu mai multe persoane ... o legãturã care pare a fi mai puternicã cu anumite suflete, decît probabil cu altele. Aceasta POATE FI, deoarece sunt din aceeasi “ piesã. “

Blossom: Piesã – termenul pare atît de rãu (straniu),...cu toate acestea, înteleg ce vreti sã spuneti. White Cloud traduce acest lucru ca “ petalele trandafirului “...scuzati-mã ! Însã el ia premiul, pentru cea mai bunã expresie despre acestã temã !

Federatia de Luminã: “EL “  cîstiga premiul în cazul în care ar fi existat vreun...de...Oh, pentru atît de multe lucruri ! Sufletul acesta “ este asa cum este “ pentru fiecare. Dar acest suflet este mult mai mult decît tine, Blossom...sau oricare altã persoanã, poate...chiar sã recunoascã.

Blossom: Eu îl IUBESC doar, asta este ! Deci ... sã ne întoarcem la lectie !

 Federatia de Luminã: Distrugerea Atlantidei, a fost cauzatã de cãtre om. A avut loc o separare de suflete...poate ati vrea sã spuneti, pentru cei “ care au prins asta “ si de cãtre acei care “ nu au prins  asta “. Dar, cum eram imposibilitati sã intervenim... am acceptat cu multã tristete, experienta a ceea ce era...si într-adevãr, sa învãtat mult cu ea.

Nimeni nu se poate revolta împotriva IUBIRII ... si sã spere ca povestea sã aibã un final fericit. De fapt, au existat acei care au “ scãpat “ ... fie în formã umanã, fie în suflet spiritual. Explicãm mai în detaliu aceastã afirmatie, zicînd cã multi au scãpat literalmente, si au navegat cãtre plajele îndepãrtate pentru a continua ÎN IUBIRE ... altora poate li sa retras viata din acest corp în particular ... însã pentru a fi substituitã într-un alt corp ... în vreo parte oarecare prin lume. Din nou … un alt capitol nou, si cartea nu se mai terminã niciodatã.

Am dori sã vã spunem ...  cã anumite evenimente, care au avut loc pe planeta voastrã, în termeni de autodistrugere ... cã au fost fãcute NOI LEGI ... cãci VOI ATI FOST CREATI ÎN IUBIRE ... DE CÂTRE ACEI CARE VÂ IUBESC ... si cum timpul vostru a trecut ... nu a fost necesar sã se introducã schimbãri.

Noi nu vã guvernãm ... voi nu sunteti animalele noastre de companie. AVEM GRIJE DE VOI ... PENTRU CÃ PROVENITI DE LA NOI SI SUNTETI UNUL DINTRE AI NOSTRI.

Trãiti acum într-un moment remarcabil al VIETII care este ACUM.

Vã observãm ... asa cum voi vã uitati la noi afarã. Ceea ce trebuie sã soseascã ...” ACEST EVENIMENT “ despre care ne auziti referind ... este, în adevãr, o SCHIMBARE DE VIATÃ ... ESTE O SCHIMBARE DE LUME ... ESTE O SCHIMBARE UNIVERSALÃ ... ESTE O SCHIMBARE DE TOATE. Cãci imediat ce va începe schimbarea la toate ... efectul IUBIRII care va fi peste TOTUL ... nu poate, în niciun mod, “ sã lase lucrurile asa cum se gãsesc acum “.

Este o EPOCÃ NOUÃ ... CEA MAI MINUNATÂ DIN TOATE.

Tot ceea ce sa întîmplat ... a fost o experientã ... ÎN CARE VOI ATI ALES sã participati, DE BUNÂ VOIE ... cu toate suisurile si coborîsurile inerente. Cînd este prezentatã o experientã ... niciodatã, nu poti fi sigur de rezultat ... pînã cînd nu este încercat si testat.

 Blossom: Ei bine, este adevãrat cã am fost încercati si testati !!

Federatia de Luminã: Planurile au fost stabilite cu mult timp în urmã ... si ceea ce a fost învãtat si înteles de-a lungul acestui subiect ... ne-a adus PE TOTI la locul unde ne gãsim. A fost decis CU MULT TIMP ÎN URMÃ, cã “ povestea “ voastrã ar avea un “ Principiu si un Sfîrsit Fericit “ ... desi este doar o expresie ... pentru cã nu existã sfîrsit.

ACESTA ESTE SIGUR ...

Voi ati avut experientele voastre si necazurile ... ati servit cu mai multã grandoare, decît ceea ce vã fusese cerut ...

NU VETI FI ... NU PUTETI ... CONTINUA FÃRÃ RÃSPLATÃ pentru efortul vostru în CAPODOPERA VIETII.

SI A SOSIT MOMENTUL MÃRETIEI VOASTRE.

ASTEPTATI SI VEDETI.

 Blossom: Ei bine, sunt sigurã, cã vor apãrea multe întrebãri despre aceastã conversatie ... însã, sunt sigurã cã, pur si simplu, nu putem acoperi totul într-o unicã sesiune. Una repede, alta tare ... cãci stiu cã sunteti gata de plecare. Ati mentionat în cîteva conversatii anterioare, cã gîturile noastre se alungesc. De ce ... Ne transformam în Girafe ??

Federatia de Luminã: Este cu scopul de a conduce LUMINA.

Blossom: De ce avem nevoie de gîturi lungi în acest scop ? ... “ Inimi mai mari “ nu ar servi mai bine ?

Federatia de Luminã:  Nu.

Blossom: Nu veti lãsa asta în acest punct, nu-i asa ? Doar o fãrîmitã de explicatie, ar satisface multi dintre noi, cu “ gîtul scurt “.

Federatia de Luminã:  Multi nu se confruntã cu un desconfort la nivelul gîtului ? Într-adevãr ! ... Nu este secret ... cã, uneori, a explica prea mult ... este prea mult pentru a fi retinut imediat. Am dori sã vã lãsãm, spunînd cu IUBIRE ... cã atunci cînd veti avea un suport alungit al capului vostru, care este conectat la restul corpului ... îl veti gãsi mai util de folosit, în multe moduri ... pentru cã este usor de manevrat.

Ne-a plãcut mult aceastã conversatie. AVEM ÎNCREDERE cã ceea ce am ales “sã dãm “, va fi de multã folosintã pentru multi ... Poate fi respins sau scufundat în Eu ... în functie de gîndirea si de “ pozitia “, fiecãrui individ care citeste aceste cuvinte.

Deoarece afirmãm întotdeauna ... ca Fratele nostru White Cloud ... DACÃ CEEA CE SPUNEM NU RÃSUNÃ CU VOI ... CÃUTATI CEEA CE RÃSUNÃ ... CÃCI ESTE DOAR “ADEVÃRUL  VOSTRU” CARE VÃ INTERESEAZÃ !
  
Blossom: Nu cred cã voi deschide repede cutia cu rîme ... Despre multe aspecte a ceea ce este AUTENTICUL ADEVÃR ...Asta m-a fãcut aproape sã-mi perd capul... si computerul meu !!, Cu toate acestea, niciodatã nu voi sti, cum am devenit curajoasã. UAUU, azi am depãsit ora ... a zburat. 

MULTUMESC MULT, prietenii mei. Vã suntem cu totii  CU ADEVÃRAT Recunoscãtori.

Federatia de Luminã: ASTÃZI, VÃ LÃSÃM ÎNCONJURATI DE IUBIRE SI CEREM  DE ASEMENEA, ACELORA CARE CITESC ACESTE CUVINTE ... SÂ STITI CÃ SUNTETI TOT ATÎT DE CONECTATI CU NOI, CA SI DOAMNA CARE LE-A SCRIS.

Blossom: Ati plecat ... pînã la data viitoare … în iubire si recunostintã ... Întradevãr, foarte mult chiar !!






 Translator: Florika 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb