Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

marți, 25 iunie 2013

27:05:2013

Mai 27, 2013

Blossom: Bunã ziua. Multora le-a plãcut ultima voastrã comunicare. Astãzi, as dori sã pun o întrebare, dacã se poate ?

Federatia de Luminã: Sunteti toti bine veniti. Ar fi minunat, si suntem dornici de a explica ceea ce vrei sã întrebi.

Blossom: Oh, perfect. Deci, eu presupun cã stiti întrebarea mea. În ultima vreme, am observat mai multã frumusete în aer ... în copaci ... în stele si pe lunã noaptea, etc. în gîndurile mele mi-am dat seama cã, nu au devenit mai frumoase ... întotdeauna au fost astfel ... însã acum ... sunt capabilã sã pricep acestã frumusete, datoritã faptului cã “ m-am înãltat putin “. Este fantastic. Accept si are sens. Apoi am început sã mã gîndesc la aceastã “ hologramã “, în care ni s-a spus, cã eram introdusi. Dacã suntem pe cale de a ne ridica pînã la 5D ... atunci, cred cã nu va fi o hologramã ... deci, cum vom sti cã suntem în curs de “ a experimenta “ mai mult din 5D, atunci cînd ne uitãm la aceeasi hologramã din 3D, din care facem parte ? Are vreun sens ? Si de asemenea ... vã rog sã-mi rãspundeti, asa ca si cum ati fi pe cale de a explica unui copil de 8 ani, pentru cã nu am idee despre ce vorbesc ... De fapt, eu nu înteleg acest lucru de “ hologramã “... ÎN NICI UN FEL ! Multumesc.

Federatia de Luminã: De fapt ai ales un subiect, care poate confunda pe multi dintre voi. Si pentru a vã da o cunoastere, care va îmbunãtãti vietile voastre de fiecare zi, si simtim ca faza numãrul 1 a acestei explicatii ... este gata sã înceapã.

Blossom: Sunt numai urechi.

Federatia de Luminã: Însã ... voi nu sunteti ... Sunteti toti IUBIRE. Sunteti o expresie a IUBIRII, care trãieste o realitate, care nu este realã.

Blossom: Confuzia Nr.1 ! Este adevãratã pentru mine ... este tot ceea ce cunosc ...

Federatia de Luminã: Este ceea ce ati creat ... pentru voi. Însã, am spune ... care este supra stabilitã.

Blossom: Confuzia Nr.2 ! Explicatia voastrã va fi foarte dificilã ??

Federatia de Luminã: Numai dacã vei permite mintii tale sã se rãtãceascã pe drum. Asa cã, cu gratie vom “ aerisi “ ceva “ cunostinte “.

Cã Pãmîntul este o realitate, si în acelasi timp ... nu este. Întelegi ?

Nu existã NIMIC ALTCEVA DECÎT IUBIRE.

Din acest motiv, tot ceea ce este creat, este din IUBIRE.

Este o creatie a gîndirii. Ceea ce voi alegeti SÃ ÎNTELEGETI ca real ... ESTE O ADEVÃRATÃ INVENTIE A IMAGINATIEI VOASTRE. Nu exista altã energie, decît energia IUBIRII. Prin urmare, am spune cã  într-adevãr, nu existã nimic care sã fie REAL ... cãci existã doar IUBIRE.

Cunoasteti cã energia se transformã în materie. Nu este o noutate pentru voi. Deci ... vã sugerãm sã purtati acest gînd ceva mai departe, si sã vã imaginati cã tot Cosmosul este o iluzie. Deoarece a fost creat de gînd, pentru a “ experimenta “ IUBIREA.

Blossom: Însã ... dacã spuneti cã totul a fost creat din Energia IUBIRII ... atunci energia IUBIRII este realã ... deci tot ce este creat din ea, nu este real ?

Federatia de Luminã: Este un gînd transferat la o actiune. Gîndurile voastre sunt reale ... dar ... multi dintre voi cred … cã ELE VÃ controleazã … si cã nu sunteti VOI, care le controlati pe EIe. Nu dorim sã ne îndepãrtãm de întrebarea initialã ...

Voi asumati cã conceptia lui 5D nu va fi o hologramã. Însã, TOTUL ESTE ! Deoarece, este creat cu ajutorul LUMINII.

Blossom: Atunci cînd vom intra în 5D, de asemenea este o hologramã ?

Federatia de Luminã: Da ! Pentru cã nu existã nimic ! Doar ceea ce doriti sã creati cu gîndurile voastre. Nu conteazã cît timp aceste prime impresii au fost “ gîndul de “.

Considerati cã, corpurile voastre sunt la fel. Vã afecteazã ... gãsiti boli si modele, pe care aceste vehicole le achizitioneazã. Însã voi le-ati creat ... fie pentru învãtãtura voastrã, (sau cel putin credeti astfel), sau pentru cã gãsiti cã asta i-se poate întîmpla unui corp. Cu toate acestea ... dacã ati fi trebuit sã schimbati modelul de gîndire si sã stiti cã, cu toate cã se pare cã existã un corp... este numai “ în realitatea voastrã “ cã el existã. Ce se întîmplã cu el cînd prezenta sufletului pleacã ? Se descompune, deci, nu mai este util.

Blossom: Ahha ! Deci, a existat o realitate ... o realitate fizicã.

Federatia de Luminã: Hai sã analizãm putin. În realitatea voastrã fizicã ... SIMTITI cã puteti atinge ... imaginati cã puteti “ vedea “ ... experimentati ceea ce considerati necesar cresterii voastre, ca o manifestare fizicã. Însã ... este doar o manifestare de energie.

Blossom: Deci cu adevãrat asta existã ?

Federatia de Luminã: În creatia VOASTRÃ.

Blossom: Si în a voastrã ?

Federatia de Luminã: Desigur ... creatia voastrã face parte dintr-o CREATIE ! O manifestare a unui film de masã ... care se prelungeste la fiecare “ luare “ de imagine.

TREBUIE SÃ PARÃ REALÃ, de mod ca voi sã “ obtineti “, ceea ce ati considerat necesar, pentru evolutia sufletului vostru.

Trebuie sã vã amintiti, cã este un joc. Un joc, care este luat foarte în serios. Ati uitat capacitatea voastrã enormã de a crea, si pentru ce ati ales sã faceti parte din asta. Oh, minunile de care voi sunteti capabili.

SUNTETI CAPABILI DE ORICE.

Cu toate acestea, “ v-ati îngrãdit “ mintile voastre în “ a nu sti “.

Blossom: Ati spune cã am fost “ noi “ care ne-am îngrãdit … sau ati spune cã “ am fost îngrãditi “, de cãtre cei care doreau sã ne facã rãu ?

Federatia de Luminã: Cei care au cãzut la marginea drumului, v-au condus la locul unde vã aflati. Însã ... vã spunem ... NU SUNTETI ÎNGRÃDITI ! DAR CREDETI CÃ SUNTETI !

Cu cît mai mult aflati despre “ capcanele “ pe care le SIMTITI cã  sunt în afara controlului dimneavoastrã, cu atît mai mult vã întrebati, cum sã scãpati de ele. Însã ... vã “îngrãditi “ în acest “ sistem “ ... “ crezînd cã nu aveti un control “ asupra acestuia.

DAR AVETI.

PEMTRU CÃ SUNTETI STÃPÎNII DESTINELOR VOASTRE !

Procesul de Trezire, creste în fiecare moment al timpului vostru... si cu el vine CUNOASTEREA, cã sunteti LIBERI. V-A FOST DATÃ LIBERA ALEGERE. Voi nu |intelegeti asta pe deplin.

Blossom: Ei bine, unii ar spune cã LIBERA ALEGERE ne-a fost retrasã …cu tot controlul mintii utilizat de cãtre mass-media de comunicare, si cu toate otrãvile cu care am fost “ alimentati “, intr-un fel sau altul ... fãrã STIINTA noastrã. Cu cît mai mult ne este descoperit ... cu atît mai mult ne dãm seama de cum “ SUNTEM controlati “ ... cãci se pare  cã nu existã nici o iesire.

Federatia de Luminã: Acesta este modul în care alegeti sã credeti.

NU EXISTÃ NIMIC CARE SÃ POATÃ RETRAGE LIBERA ALEGERE ... Chiar dacã unii ar putea veni cu argumente opuse.

ESTE DIN CAUZA ASTA, CÃ SUNTETI FIINTE OMENESTI DIVINE ... CO CREATORI.

Blossom: Înteleg cã probabil ne eliberãm ... dar, nu ati zice cã am fost “ prinsi “ în toate astea ... nu prin alegerea noastrã ?

Federatia de Luminã: Ce ati învãtat, ca rasã humana ? Ce ati învãtat, ca indivizi, prin aceastã “ îngrãdire “ ? Ati învãtat mai mult despre IUBIRE. Dacã nu ati fi fost în mãsurã de a experimenta dualitatea ... cum stiati ce este IUBIREA ? Nu existã nimic, care sã se “ compare cu ea “.

Blossom: Dar dualitatea este TOATÃ IUBIRE, nu ? Multi se întreabã, cum puteti voi sã spuneti cã întunericul, este o expresie a IUBIRII !

Federatia de Luminã: SI ESTE ! Voi vedeti doar atrocitãtile pe care ei le-au impus ... dar nu vedeti cum aceste atrocitãti, v-au învãtat sã FITI.

SÃ FITI IUBIRE.

Astfel de probleme, au fãcut sã se cutremure esenta Umanitãtii. Au creat o iesire ! Cãci fiecare, cautã um mod de A FI mai bun (ã).

Ceea ce nu serveste, a prestat un mare serviciu. Spunem din nou, cã imaginea de ansamblu, este prea mare pentru a o putea întelege, în densitatea de vibratii unde TREBUIE sã locuiti.

Blossom: Voi ati spus cã noi am venit aici ca IUBIRE, si cã libera alegere nu era afectatã. Cu toate cã, de asemenea ati spus cã era nevoie ca anumite legi sã fi fost revizuite. De ce si cum ne-am bãgat în aceastã confuzie ... dacã cunosteam IUBIREA ... cînd am sosit ?

Federatia de Luminã: “ Confuzia “ cum îi spui tu ... si într-adevãr noi “ ne gîndim uneori “ la aceastã expresie ... dar ea face parte din ceea ce sa întîmplat. Planul acestui joc PUTEA SÃ NU STIE UNDE DUCEA. Cãci este creat pe mãsurã ce se desfãsoarã. Din acest motiv ... cum am mentionat anterior ... nu STIAM unde se ducea, pînã cînd jocul fusese pus în miscare. Si cu sigurantã, nu va exista o altã experientã ca asta.

Blossom: Cum s-a fãcut cã nu am rãmas în VIBRATIA ÎNALTÃ DE IUBIRE, de unde am venit ? De unde a venit “ vibratia joasã “ dacã nu o cunosteati înainte ?

Federatia de Luminã: A fost creatã prin “ gîndire “. A fost o conceptie neobisnuitã, de cum -  persoana ar SIMTI invidia sau lãcomia.

Blossom: Atunci, dacã cunosteati numai IUBIREA ... de unde a apãrut acest gînd ?

Federatia de Luminã: A venit de la un SENTIMENT care a intrat în aceastã experientã. A fost pentru ca individul “ sã continue “, în cãlãtoria sa pe Pãmînt, în “ própria sa creatie “ a acestei cãlãtorii.

Au fost introduse “ idei diferite “ în creatia individualã a “ Eu-lui “ ... care au “ declansat “ SENTIMENTUL în ceilalti, în mod ca ei sã creadã cã avuseserã aceastã “ ideie gînd “. Ei doreau, ceea ce altii aveau.

Blossom: Dar, cum IUBIREA putea sã doreascã asta ?

Federatia de Luminã: Pentru cã IUBIREA o experimenta de asemenea. Toate aspectele ei. Existã o expresie infinitã a IUBIRII însãsi.

Aceastã expresie este CREATIA.

Este expresia fiecãruia dintre voi. Este tot ceea ce “ nu existã “!

Blossom: Deci ...  voi ati spune cã lucrurile par a exista cîtva timp, timp de cît dureazã energia gîndurilor noastre ?

Federatia de Luminã: Nu !

Blossom: Oh, la naiba ! Am crezut cã am ajuns la o concluzie ! Ati notat cã eu am spus cã “ par “ a exista, nu ati notat ?

Federatia de Luminã: Am notat. Dar am spune cã asta nu existã ... pentru cã nu existã nimic, decît IUBIRE. Voi ati crezut cã existã.

Blossom: Atunci, ce creãm cu adevãrat, dacã într-adevãr nimic nu existã?

Federatia de Luminã: Creati o hologramã ! Un joc !

Blossom: Dar propriile nostre suflete sunt implicate în acest “ joc “ ...

Federatia de Luminã: Este aspectul cel mai relevant al acestui scenariu.

Sufletul vostru este IUBIRE. V-a fost datã aceastã ocazie, pentru ca sã exprimati IUBIREA, într-o versiune tridimensionalã a acestui joc.

Blossom: Si versiunea 5D ? Ne-ati spus cã asta este o Lume Nouã în întregime, în directia cãruia ne deplasãm ... Si cã 5D va fi realitatea noastrã..

Federatia de Luminã: Într-adevãr ... ati creat realitatea  5D de mult timp ... si vã pregãtiti sã vã îndreptati cãtre ea.

Blossom: Dar nu este realã ?

Federatia de Luminã: Nimic nu este real !

Însã, pe mãsurã ce vã îndreptati cãtre dimensiunle Înalte ... expresia Eu-lui vostru va CREA o SENZATIE, care este ca o ADEVÃRATÃ REALITATE pentru voi. Pentru cã vã deplasati, înapoi la al vostru  ADEVÃR ... IUBIREA.

Aceste Suflete, care acum pot numai sã locuiascã în ÎMPÃRÃTIILE  MAI ÎNALTE, sunt ADEVÃRUL. Este IUBIREA ...

Sunt “ au depãsit “JOCUL. Dar foarte constiente de propriul joc.

Amintiti-vã, dragi prieteni ... cã, cu cît mai aproape vã gãsiti de ADEVÃRUL vostru ... cu atît mai mult ADEVÃRUL este recunoscut de cãtre voi si prin voi.

În acest ADEVÃR ... TOT ADEVÃRUL IESE LA IVEALÃ.

Multumim “ fluxului “ tãu, Blossom … Multumim fiecãruia, pentru consideratia de cine sunteti ... cãci fãcînd-o ... considerãm cã sunteti “ CEL MAI MARE SPECTACOL DIN LUME “

Blossom: Pînã cînd veti sosi !!

Federatia de Luminã: Si vom sosi. Tu STII cã vom sosi.

Blossom: Într-adevãr stiu, “ Argonautii Iubirii ! “ Ati pus acest termen, în capul meu ? Îl ador.

Federatia de Luminã: NOI SUNTEM UNU

Blossom: Vã multumesc mult vouã ... cu adevãrat recunoscãtoare ! Iubire si Luminã pe toate cãile !




 Translator: Florika 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb