Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

marți, 2 iulie 2013

19:06:2013



Miercuri, 19 Iunie 2013






Blossom: Iatã-ne din nou ! Bine ati venit, prietenii mei, astept cu nerãbdare conversatia noastrã de astãzi. O întrebare a unui cititor, pe care as dori sã o pun: “ Cum folosim cunostintele de dragoste, creatie, de gîndire si liberul arbitru, pentru a ne elibera de lanturile, pe care lumea noastrã de astãzi, ni le-a pus, ca sã trãim într-o lume/joc, în care toti dorim sã trãim ?”.



Federatia de Luminã: Salutãri din locul cel mai adînc, al fiintei noastre. Ne-ar place sã referim, cã desi tensiunea este în crestere, în multe zone ale lumii voastre, cu privire la acei care nu doresc sã avanseze ... în conformitate cu punctul nostru de vedere ... totul avanseazã asa cum trebuia. Sunt multe lucruri care se petrec, care nu sunt cunoscute de multi, si chiar si asa, am putea spune cã atingem o pozitie, care permite conectãrii sã reuseascã, si individul va vedea cã “ evenimentele “, care vor avea loc în curînd, vor pune spiritul si sufletul în extaz.



Blossom: UAU! Acest lucru este excelent. În ciuda utilizãrii cuvîntului “ în curînd “.



Federatia de Luminã: Asta este chiar, datoritã supozitiei folosirii iminente a acestui vocabular ... nu ne împiedicã sã spunem ceea ce dorim sã însemne. Nivelul de “ delicatete “ sa urcat la asa un punct, în acest timp al  trezirii, cã planurile sunt capabile sã progreseze într-un mod care vor stimula si emotiona.



Blossom: Excelent ! Sper ca asa sã fie. Multumesc. Întrebarea este potrivitã pentru ziua de azi ?



Federatia de Luminã: Este potrivitã pentru orice moment. Cãci a ajuta cu adevãrat, în aceste probleme ale inimii, ne permite sã beneficiem, nu numai de energia acestei persoane, dar, de asemenea de energia planetei.



Blossom: STIU cã multi nu pot “ simti cã IUBIREA este în înteriorul si în jurul lor “, datoritã modului în care lumea se prezintã, tocmai acum, si cu mult timp în urmã ... ce le-ati fi spus ?



Federatia de Luminã: Am spune cã TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SÃ FIE.



Blossom: Si ei puteau sã rãspundã ... de ce ? Cum poate sã fie BINE, dacã cei care sunt la putere, fac ceea ce fac, si voi spuneti cã asa ar fi trebuit sã fie ?



Federatia de Luminã: Sã începem ... Ceea ce se întîmplã, si ceea ce sa întîmplat, a condus fiintele voastre cãtre un loc, unde ei STIU cã TREBUIE sã facã ceva în legãturã cu aceastã situatie. Este TREZIREA voastrã. În vremuri duse, suprimarea a fost acceptatã si viata a avut “ pretul “ ei, si dupã aceea voi ati lãsat planeta ! În aceste timpuri NOI ... Fiintele Pãmîntului, au sosit aici cu un motiv, asa cum stiti. Ati venit aici, pentru a schimba aceastã situatie. Dar putem spune, cu tot respectul pentru fiecare dintre voi ... “ jocul “ nu a fost atît de usor aici jos, pe Pãmînt, cum era “ pe hîrtie “, acolo sus ! Din acest motiv, multi au rãmas confuzi, si au uitat planul.



Fiecare dintre voi, are puterea de a depãsi ceea ce nu serveste. NU TREBUIE sã facã parte din jocul, în care CRED CÃ SUNT INTRODUSI. Dar TREBUIE sã facã parte din jocul în care SUNT întelesi.



Blossom: Iar o începem !



Federatia de Luminã: Asta se referã de asemenea la întrebarea ta. Este atît de usor. Este o chestiune de alegere. ATÎT DE SIMPLU CA ASTA !



Am mentionat cã sunteti introdusi într-un joc … o experientã, si am vorbit de asemenea de “ libertatea de alegere “... liberul arbitru. Prin urmare, puteti alege jocul pe care doriti sã-l jucati.



Blossom: Dar ... se pare cã suntem introdusi într-o lume, unde multe lucruri au scãpat de sub control, si cei cãrora nu le pasã de noi, se sforteazã atîta pentru a ne suprima, si a împiedica sã fim ADEVÃRATA noastrã Luminã.



Federatia de Luminã: Numai dacã alegeti sã faceti parte din “ jocul lor “.



Blossom: Cum putem sã nu fim ?



Federatia de Luminã: STIIND cã voi sunteti mai MULT ! Nu existã nimic, pe care IUBIREA sã nu poatã sã-l schimbe. Pentru cã IUBIREA ESTE ÚNICA ENERGIE ... sub multe forme diferite.



Acceptati chemtrai-lurile (irigatii cu substante chimice – cu avioane), si otrãvurile, si tot felul de infiltratii care se petrec în corpurile voastre fizice, si spuneti cã nu aveti apãrarea ca sã le împiedicati. Cei care sunt responsabili “ au toatã puterea peste toate cele care vã fac, si controlul peste toate lucrurile.



SUNTETI CAPABILI SÃ SCHIMBATI ACEASTÃ SITUATIE ! PRIN IUBIRE !



Voi decideti ... luati decizia asupra toate care sunt fãcute împotriva voastrã ... NU VÃ POT AFECTA. Si nu pot, dacã alegeti IUBIREA.



Blossom: Poate cã e mai usor de zis, decît de fãcut.



Federatia de Luminã: Poate. Dacã asta alegeti sã credeti. Cînd vorbim despre cuvinte cum ar fi “ CÎSITIGATI-VÃ PROPRIA PUTERE “ ... nu “ pronuntãm “ doar, aceste cuvinte ... VREM CHIAR ASTA SÃ ÎNSEMNE. Din aceastã cauzã continuãm sã le “ fortãm “. Cãci o datã ce ati înteles pe deplin, la ce ne REFERIM … atunci veti reusi “ SÃ PRINDETI / ÎNTELEGETI “, ce vã transmitem.

O SPUNEM DIN NOU ... NU EXISTÂ NIMIC care sã vã poatã împiedica de A FI PE DEPLIN LUMINA



MAI STRÃLUCITORI CA SORII (SOARE).



Singurul motiv pentru care vã SIMTITI afectati de asta, este pentru cã vã permiteti SÃ VÂ SIMTITI afectati. Dacã lãsati la o parte ceea ce auziti ... ceea ce cititi… dacã renegati, literalmente toate astea … cu privire la partea mai putin pozitivã a lumii voastre … atunci datoritã actiunii voastre proprii ... nu veti permite ca asta sã vã afecteze.



Blossom: Dar ... ne afecteazã ... fãrã ca multi sã o stie, nu-i asa ?



Federatia de Luminã: Pînã la un punct. Dar cunoasterea este putere, si cu cît mai mult decideti sã vã concentrati doar, asupra ceeea ce oferã o vibratie de IUBIRE SUPERIOARÃ, cu atît mai mult CONTROLUL poate fi preluat de cãtre IUBIRE.



De aceea este atît de important, ca fiecare dintre voi SÃ-SI RECUNOASCÃ, PROPRIA LUMINÃ. FITI LUMINA VOASTRÃ. Fãcînd-o ... vã transformati într-un exemplu luminos pentru altii ... pe care altii vor dori sã-l urmeze. Pentru  A FI la fel.



Blossom: Dar o persoanã ar putea spune, cã sunt încã atîtia adormiti ... si se pare a fi o sarcinã imposibilã, sã trezesti suficiente persoane, pentru ca lucrurile sã se schimbe cu adevãrat.



Federatia de Luminã: Dacã acesta este sistemul de credintã al “ lor “ ... atunci asa va fi ... pentru ei.



Blossom: Ei bine, pentru noi toti, nu ?



Federatia de Luminã: NU ! Considerati cã fiecare suflet de pe planetã, este ca un proprietar al unei insule. Guvernatorul insulei ... controlorul ... persoana încãrcatã de tot ceea ce se întîmplã. Nimic nu se poate întîmpla, fãrã consimtãmîntul dumneavoastrã ... pentru cã sunteti sigurele persoane, care se ocupã de asta. Din acest motiv, toate regulile ... toate felurile dorite de trai, sunt supravegheate de catre voi. De fiecare dintre voi. Aceastã insulã, ar varia enorm, în reguli, energie si GÎNDIRE ... depinzînd de proprietar, si de cum el alege sã arhitecteze aceastã insulã.



Lumea voastrã VIE ... nu este diferitã. Fiecare dintre voi, îsi controleazã gîndurile … VOI creati lumea VOASTRÃ, în care trãiti. Nu este adevãrat cã lumea vecinilor vostri, este complect diferitã de a voastrã ? De ce ? Ei trãiesc în aceeasi lume ca si voi … însã gîndurile LOR, creeazã circumstantele lor. Lumea lor proprie. Puteti trãi, în lumi separate, cu toate cã trãiti la usa urmãtoare.



Spusesem SÃ FITI UN EXEMPLU DE LUMINÃ. Este tot ceea ce trebuie sã faceti. Nu este complicat ... este vesel ... însã multi dintre voi, aleg, sã se uite la “ partea întunecatã “ a strãzii ...



Cum am dori sã vã ajutãm, sã întelegeti MÃRETIA voastrã !



Blossom: Stiu cã este dorinta voastrã ... si credeti-ne ... încercãm. Dar NE SIMTIM încã atît de limitati, asupra ceea ce suntem capabili sã facem.



Federatia de Luminã: Dar, sã STITI cã voi NU SUNTETI LIMITATI.



DOAR CREDETI CÃ SUNTETI.



Blossom: Deci ... putem gîndi cã noi,“ Bine... eu sunt liberã ... nu sunt limitatã ... mã gãsesc aici, pentru a fi expresia a tot ceea ce sunt ... Asa sã fie ! “ ... dar ... nimic nu se schinbã. Doar “ Eu-l “ meu mic, continuã, în cel mai bun fel pe care îl stie.



Federatia de Luminã: Dar existã ATÎTA SCHIMBARE ! Uitati-vã din nou ! V-am cerut de multe ori, sã vã uitati înapoi, si sã vedeti cum aveati obiceiul sã gînditi ... cum obisnuiati sã simtiti... nu ati spune cã ati “ eliberat “ CEEA CE SUNTETI, si cã acum, vã permiteti sã vã transformati într-o LUMINÃ MAI STRÃLUCITOARE ?



Blossom: Da ... dar în nici un fel, asa cum vouã v-ar place sã fim ! Dacã noi ne schimbãm, pînã la un anumit punct, si   întelegem   ceva mai mult … Presupun cã continuãm, pînã într-adevãr “ ÎNTELEGEM ASTA “ ... dar oare va fi posibil sã “ ÎNTELEGEM ASTA ACUM ? “, Sau continuãm, pas cu pas, asa cum am fãcut-o ... si dupã trei ani pe drum ... privim înapoi si spunem ... “ Aha, acum înteleg ceva mai mult. “ Întelegeti ce vreau sã spun ? Cum putem ÎNTR-ADEVÃR SÃ ÎNTELEGEM CEEA CE SUNTEM ACUM ... dacã modul de a-l obtine este ... cu picãtura.



Federatia de Luminã: Dar voi vã deplasati într-un spatiu/timp diferit. Cu cîteva luni în urmã, am vorbit despre ACCELERARE. Dar acum ... lunile au venit si au plecat, si ACCELERATIA DE ATUNCI … acum pare lentã, comparatã cu ACCELERATIA care are loc în aceastã energie mai Înaltã.



Si pentru ca SÃ STITI, cã Energia Mai Înaltã, care a fost filtratã în ultimele sase luni VÃ PERMITE, sã “ vã transformati în voi proprii “ ... cu o vitezã mult mai rapidã. Din aceastã cauzã, cînd ALEGETI / DECIDETI, sã mergeti “ în pas rapid “ veti SIMTI, cu sigurantã, diferenta înãuntru-l vostru, în capacitãtile voastre ... LUMINA VOASTRÃ.



Blossom: Deci, fiind specificã ... ce este ... ceea ce e presupus a fi “ simtit/ captat “ de catre noi, si care nu se petrece ? Voi ati mentionat “ Recunoscînd Lumina voastrã “ ... dar, multi dintre noi fac si simt, tot ce stiu mai bine … si SIMTIM cã încã nu suntem siguri unde ne îndreptãm, si ce trebuie sã facem.



Federatia de Luminã: Voi nu “ vã agãtati “ de puterea voastrã absolutã ... peste voi ... în voi. Din cauza asta, multi SIMT cã nu sunt capabili sã facã una si alta... Vã condamnati la o viatã de mediocritate, pentru cã vã considerati mediocri.



Blossom: Oare, nu toatã lumea simte asta ?



Federatia de Luminã: Majoritatea ... comparînd cu ceea ce “ ar putea fi “. Vorbind din nou, despre meditatie, si de un timp linistit. Pentru ca sã vã conectati cu  “ ceva “, care nu apartine vibratiei voastre planetare ... care vã permite sã SIMTITI, mai realist, LUMINA CARE SUNTETI.



Blossom: Scuzati-mã cã vã întrerup, dar stiu cã multi se luptã cu meditatia, si simt cã nu primesc nimic.



Federatia de Luminã: Nu puteti sã lãsati“ cã nu simtiti nimic “ , cînd faceti doar cîteva inspiratii profunde ! Pur si simplu, nu puteti. Puteti sã nu vedeti un “ film “ în fata voastrã ...puteti sã nu zburati prin cosmos ... dar ... sã vã bucurati de un timp calm, si respirînd ... vã conectati automat cu o parte SUPERIOARÃ a voastrã proprie. Oricînd, oriunde, în orice fel ... ... NU PUTETI ! Cîtiva se luptã cu aceastã diferentiere.



Cu cît mai mult practicati, si cereti ca sã vã fie arãtat, si SIMTITI adevãratul vostru Eu în Iubire, sau prin ea … cu atît mai mult VETI SIMTI, si sensul propriei voastre iluminãri. Si învãtati sã “ captati “ asta ! Pentru ca sã puteti “ elibera “ acest sentiment si senzatia de voi proprii, de fiecare datã cînd alegeti sã “ vã gînditi “ la asta. Nu este ego-ul ... faptul de reîncepe sã fiti Lumina care sunteti. Unii se luptã cu acestã diferentiere !


Blossom: De fapt, referitor la acest subiect … mi-a cerut sã vã întreb … despre problema ego-ul, unul dintre “ asa-numitii lucrãtori ai luminii “. Se pare cã unii înteleg asta ca auto-importanta, si ceea ce ei descriu pare a veni mai putin de la inimã ...si în realitate mai mult ...  de la ego. Puteti vorbi despre asta ?


Federatia de Luminã: Pentru ce ?


Blossom: Rîdeti ! Pentru cã unii vor sã stie.


Federatia de Luminã: De ce ?


Blossom: Si de ce nu ?


Federatia de Luminã: Pentru cã de asemenea stii Blossom, cã, atunci cînd întrebarea a fost pusã, tu ai rãspuns cã o persoanã nu trebuie sã se preocupe cu drumul altora, si cã dacã ei reactioneazã prin ego-ul lor ... ar trebui sã se concentreze la propriul drum, sã-l foloseascã si sã-l facã cît mai bun. Suntem de acord pe deplin.


Discernãmînt ! Asimileazã totul cu care esti în consonantã … prin urmare, asta pentru tine, este ADEVÃRUL ... si eliminã totul cu care nu esti sintonizatã.Este atît de simplu.

Fii Vedeta propriului tãu film … CREEAZà scenariul tãu propriu, în timp ce progresezi. Compoartã-te, în functie de inima ta, si lasã eu-l tãu “ fricos “ sã fie purtat de cãtre vînt, tot mai departe.


Cînd te iei dupã IUBIRE doar, în TOATE lucrurile ... filmul tãu va ocupa primul loc la vînzarea biletelor! Pentru tine ! Deoarece...viata ta, este despre TINE !


Blossom: Si ceilalti de pe planetã.


Federatia de Luminã: Însã ... Hai sã o abordãm altfel. Atunci cînd fiecare se preocupã în primul rînd, cu sine însusi ... si ar avea casa pusã în ordine ... atunci reprezintã o piesã dramaticã, pentru a reusi ca restul lumii sã fie în ordine. Dar vor beneficia dacã ar întelege cã, ATUNCI cînd fiecare creeazã lumea sa ... deci, fiecare ... poate sã fie sigur cã MAJORITATEA, va crea o lume de IUBIRE.


Si totusi ... spun cã sunt condusi de cãtre cei care doresc rãul vostru. Noi o spunem într-o manierã diferitã. Prin CUNOASTEREA cã NIMENI nu are putere asupra voastrã.

VÃ AFLATI ÎN CONTROLUL COMPLECT A CEEA CE SUNTETI.


LUATI ÎN PUTEREA VOASTRÃ ACEASTÃ CUNOASTERE ÎN ACEST MINUT CHIAR.

Nu ne interpretati gresit … noi nu spunem “ nu vã faceti griji cu privire la altii “ … dar cu cei care simtiti, cã au nevoie de IUBIREA voastrã … dati-o lor. 


Voi vedeti “ orori “ pe vizoarele aparatelor voastre (de televiziune) … agãtati aceastã energie si vã simtiti fãrã sperantã, datoritã la ceea ce sunteti expusi ... însã spunem ... MENTINETI-VÃ DEASUPRA JOCULUI ! Rãmîneti în bucurie si Iubire … chiar cînd vedeti aceste lucruri … Amintiti-vã de asemenea … cã nu totul este ceea ce pare. Cînd vã aflati în acest loc aliniati cu Iubirea … si trimitînd suflul de Iubire, pe care doriti sã-l   inhalati “la un moment dat … sunteti de un mare ajutor … pentru cã trebuie sã o spunem … cã nu sunteti “ pasionati cu asta “. Nu vã permiteti sã fiti “ aspirati “ ... de aceastã iluzie în particular. Cînd vã aflati în bucuria voastrã luminoasã ... chiar cînd sunteti confruntati cu ceea ce în mod clar nu este ... voi “ cîstigati “.


Pentru cã IUBIREA, BUCURIA si FERICIREA ... TOT CEEA CE EXISTÃ ÎN ADEVÃRUL VOSTRU ... si CEEA CE CU ADEVÃRAT VOI SUNTETI … ÎNTOTDEAUNA . Dacã oamenii ar actiona de acord cu acest sfat … cît de repede s-ar întîmpla o schimbare.

Lumina nu poate fi împiedicatã de cãtre întuneric ... doar dacã credeti cã poate.


PRETINDETI-VÃ LUMINA VOASTRÃ !.


Sunt putine motive ca sã nu o cereti. Cãci fiecare dintre voi POATE STRÃLUCI CU ATÎTA SPLENDOARE …imediat ce VETI STI cã SUNTETI LUMINÃ.


A FI LUMINÃ, ESTE UN DREPT CARE VA FOST DAT.


Blossom: A fi o inimã de Luminã !


Federatia de Luminã: Fiind ceea ce sunteti ... ACUM.


De ce sã pierdeti alt moment ?


Blossom: Pentru ce, într-adevãr ? Multumesc. Am semnalul voastru cã s-a terminat timpul. Aceastã orã trece repede, cînd ne distrãm ! Mereu cu recunostintã ... î-mi încarc bateriile si-mi aprind lanterna ... chiar acum ! Cu Iubire si recunostintã.




Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb