Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 29 iulie 2013

21:07:2013

FEDERATIA DE LUMINÃ, PRIN BLOSSOM GOODCHILD 21 IULIE 2013


BLOSSOM:  Salut ... Din nou. Ieri, am încercat, nu-i asa ? Dar în momentul în care voi mi-ati urat, o zi fericitã a fiintelor umane, m-am desfãcut în lacrimi. Ieri nu eram o fiintã umanã, prea fericitã ... Astãzi sunt. Deci, putem sã încercãm din nou ?

FEDERATIA DE LUMINÃ:  Este perfect  pentru noi. Dorinta noastrã de a servi este atît de mare, asa ca a multora dintre voi, pe planul Pãmîntului. Am dori sã abordãm un anumit subiect, în particular. A fost declarat, în tot acest timp, cã „ mesajele  canalizate „, au început sã fie „ demodate „.

Din punctul nostru de vedere, ne-ar place sã clarificãm, cã nu avem intentia de a lãsa pe cineva, într-o „ pozitie dificilã „. Am venit sã vã ajutãm, în toate felurile pe care le putem ... sã facem sã aparã aceastã Epocã de Aur.  A fost un acord fãcut între noi. De ce dintr-o datã, imediat, aveam sã decidem, sã nu mai continuãm ?

BLOSSOM:  Î-mi place sã aud asta ... Dar a fost spus cã trebuia „sã o facem singuri „, si cã trebuia „sã vinã dinãuntru” si, din aceastã cauzã, nu aveam  nevoie de ajutorul vostru, sau de sfaturile voastre.

FEDERATIA DE LUMINÃ:  Asta este complect corect, pentru acei care simt cã au atins fazele înaintate ale trezirii.

NU SUNTEM  NECESARI ... DAR ...

Suntem disponibili sã vã oferim întelepciunea noastrã ... deoarece, o considerãm, mai înaintatã, în multe domenii, decît sufletul spiritual care este închis într-o densitate umanã, si toatã programarea ei.

NU IMPUNEM NIMIC.

NU INTERVENIM.

Doar oferim sugestii, asupra modalitãtilor de a se înãlta, de asemenea vã încurajãm , sã cãutati si sã gãsiti adevãrul despre cine sunteti.

Putem conclude, în acest sens, cã nu existã nici-o lege ... nici un fel de presiune din partea noastrã, pentru ca , ale noastre cuvinte ... care sosesc prin tine, Blossom ... S TREBUIASC  sã fie citite. Este pe rãspunderea fiecãruia, în mod complect, a fiecãrui individ, dacã SIMTE sau nu SIMTE cã sunt utile pentru expansiunea Eu-lui. Dacã simtiti cã nu sunt ... si o spunem cu gratie .. îndepãrtati-vã de ceea ce spunem. Cu toate acestea, dacã simtiti, cã ele oferã ajutor, si pace spiritului ... atunci vã multumim pentru timpul petrecut mergînd împreunã în aceastã cãlãtorie cu noi.

Cãci atîta timp cît vei fi dispusã sã o faci, Blossom ... vom continua sã lucrãm cu tine ... pentru cã noi credem cã în acest fel putem servi si beneficia totului.

BLOSSOMVã multumesc pentru aceastã explicatie. Deci, despre acest subiect ... existã ceva pe care as dori sã-l clarific. Cum stiti ...  multi scriu, cerînd ca sã vã întrebãm. Am fãcut-o pentru o vreme. Nu cã am obiectii de a o face, si înteleg cã multi au nevoie de rãspunsuri. Cu toate acestea ... m-am întrebat mereu, de ce mã simt inconfortabil, fãcînd-o. M-am întrebat, dacã eram putin nesigurã, întrebînd despre lucruri, de care nu avem nici cea mai micã idee ... si atunci trebuia doar sã am ÎNCREDERE ... si am fãcut-o de multe ori. Cu toate acestea, astãzi ... ponderînd asupra „ acestui lucru de canalizare”, cu voi ... mi sa pãrut cã nu era din cauza asta, ca voi vã gãsiti aici. Rolul vostru nu este acesta. De aceea v-ati îndepãrtat de anumite subiecte ... cãci, cu ADEVÃRAT ... cine stie ce se poate întîmpla ? Viata î-si schimbã mereu cursul ... depinzînd de fiecare gînd. Vorbesc corect ? Dacã da, puteti dezvolta ... pentru cã, atunci eu simt cã putem „ începe din nou” ... ceea ce simt cã poate avem nevoie.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Blossom Goodchild

BLOSSOMGulp ! ... Da ? ...

FEDERATIA DE LUMINÃ: Pentru o clipã, vom considera unele lucruri. Noi nu trãim acolo, lîngã usa ta. Noi nu trãim în aceeasi tarã sau, chiar, în cealaltã parte a globului. Nici mãcar nu trãim în lumea ta. Prin urmare, vom considera cã ne-am angajat referitor la misiunea noastrã cu tine. „ A ajunge la tine” sau la orice altã persoanã ... telepatic ... este mult mai complicat, decît a ajunge „ la cei din specia noastrã”, spunînd asa. Pentru a începe, constitutia voastrã, este difertã de a noastrã ... Din acest motiv ... atunci cînd consideri cã suntem capabili sã ajungem , la punctul de vedere al unei legãturi ... tu nu crezi ... considerînd cã venim de alte...............

BLOSSOMAlte ce ?

FEDERATIA DE LUMINÃ: „Spatii” ... cã ceea ce aducem ... între noi, o facem foarte bine ?

Încetul cu încetul, învãtãm unii de la altii, care este cea mai adecvatã abordare pentru a oferi la un moment dat ... si, clar, usurinta cu care comunicarea se poate, sau nu întîmpla, va depinde de dispozitia ta,

BLOSSOMDa ... Stiu asta. Dar, uneori, chiar ne stînd în cea mai bunã stare de spirit a mea, dorinta de a face o canalizare, deoarece este avantajos pentru mine, în conformitate cu punctul meu de vedere „zilnic”.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Ceea ce alegem de a aduce, al unui aspect al cunoasterii ... este un subiect delicat. Deci da, am putea spune cã acest lucru este cu adevãrat ceea ce ai prins. O mare parte din ceea ce este cerut, de cãtre prietenii nostrii de pe Pãmînt, nu este pentru a fi cunoscut înaintea timpului sãu ... sau ... este de a fi studiat de cãtre pãrtile interesate. La rîndul lor, pot ... cu cel mai mare respect, sã intre în sintonie cu orice subiect ... dacã este pasiunea lor.

stim cã existã un subiect de interes pentru toti

BLOSSOMEste IUBIREA ... clar.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Sigur. Unii dintre cei care citesc aceste cuvinte, sunt plictisiti cu ceea ce spunem. Noi zîmbim cu dragoste. Niciodatã, din pozitia din care am ajuns ... putem sã ne plictisim cu tema IUBIRII.

Cu tot respectul, de asemenea, putem sã spunem ... cã, de multe ori, cei care cred cã au „apucat asta” ... nu au reusit.

FAPTUL ADEVÃRAT ESTE CÃ ... ceea ce trebuie sã se dezvolte, inevitabil, în Universul vostru ... cuprinde tema IUBIRII.

Oh, da ... multe si multe ori am atins acest subiect ... De multe ori am aprofundat nivelele aceluiasi subiect ... Cãci, VOI NU VEDETI, PRIETENI DE PE PÃMÎNT ... CÂ ESTE NUMAI PRIN EA, CÃ AJUNGETI LA TOATE RÃSPUNSURILE ?

ESTE PRIN IUBIRE CÃ „VOI” SCHIMBATI TOTUL.

NU PUTEM sã rãspundem la multe întrebãri, pentru cã voi aveti rãspunsurile ... care depind de propria voastrã auto-descoperire a IUBIRII !

AM ALES, mereu si mereu, a vorbi despre ea ... Pentru cã este tot ceea ce existã. Este totul despre care se poate vorbi. Pentru cã nu existã nimic altceva, în existentã, înafarã de IUBIRE.

Cîti în REALITATE, AU ÎNTELES ASTA ? Nu multi !

DAR !

Dacã ar fi fost multi ... vedeti ? Nu ar fi fost nevoie sã aveti rãspunsuri la aceste întrebãri ... care, cu adevãrat ... dacã îndrãznim sã o spunem ... NU INTERESEAZÃ !

NIMIC NU MAI INTERESEAZÃ, decît A FI IUBIRE.

DACÃ ÎNTR-ADEVÃR ATI ÎNTELEGE ASTA ... pur si simplu, nu mai existã nevoia de a mai sti nimic.

VEZI ? VEZI?

BLOSSOMSIMT ceea ce spuneti ... dar de asemenea, simt frustrarea voastrã, încercînd sã o expresati prin cuvinte. Cînd spuneti „ nimic nu mai intereseazã” ... sigur cã intereseazã. Vreau sã spun ... intreseazã dacã, de exemplu, Planeta X, va distruge Pãmîntul ... multi fac întrebarea ... clar CÃ este important de stiut.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Pentru ce ? Dacã ati sti ce se va întîmpla ... ce ati face, decît sã trãiti plini de teamã, pînã cînd asta sã se întîmple ? Dacã ati sti cã nu se va întîmpla, puteati sã vã linistiti asupra faptului ...dar, cu tot respectul ... multi dintre voi ... aveau sã gãseascã altceva pentru a considera, referitor la sfîrsitul civilizatiei voastre, asa cum o cunoasteti.

Vezi ?

BLOSSOMÎncerc. Sunt surprinsã, pentru cã spui mereu „Vezi”. Degetele mele apasã pe clape, în mod rapid si fortat. 

FEDERATIA DE LUMINÃ: Dacã ati sti, ce se va putea întîmpla la un moment dat în viitor ... aveati sã schimbati acest viitor, pur si simplu datoritã acestei CUNOASTERI  ... Într-adevãr, viitorul nu ar fi viitor, asa cum a fost planificat.

BLOSSOMDar viitorul este planificat ? Nu suntem noi care îl facem ?

FEDERATIA DE LUMINÃ: PUNCTUL NOSTRU !!!

VOI L-ATI CREAT. Este putin ca un sablon zgîriat” ... Crokiul este aici ... însã trebuie sã-l umpleti de culori !

BLOSSOMEste un subiect foarte interesant ... dar... cuvintele împiedicã conversatia.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Putem ajuta ... existã multe crokiuri ... multe, multe, multe, multe, multe !

NU existã SFÎRSIT pentru posibilitãtile rezultatelor în multe, multe, multe, multe, crokiuri, al unui singur lucru, doar.

Puteti considera, cã o situatie are un rezultat ... la nivelul în care sunteti constienti ? NU ... O situatie are multe, multe si multe rezultate, la nivele diferente. Ondulatii într-un ocean ...posibilitãti de rezultate ... infinite ... fãrã sfîrsit ... glorioase ... mistificatoare ... de necrezut ... mereu, mereu si mereu !

Experimentati doar o versiune din aceasta ... într-un anumit timp. Dar, cine spune ... cã un alt aspect al tãu, poate experimenteazã o versiune diferitã al ACELUIASI rezultat ?

BLOSSOMPot sã sugerez cã asta este cam departe de grupul meu ... însã accept ceea ce spuneti ... pentru cã STIU cã existã in alt aspect al meu, care întelege.

FEDERATIA DE LUMINÃ: mesajul nostru cel mai important pentru voi, nu este cînd va avea loc Divulgarea. Nu este despre data în care noi ne vom dezvãlui TUTUROR, pentru a o mãrturisi.

Nu este despre nici unul din aceste lucruri ...

MESAJUL NOSTRU CEL MAI IMPORTANT PENTRU VOI, ESTE :

FITI FERICITI  ÎN FIECARE MOMENT AL EXPERIENTEI  VOASTRE DE VIATÃ, PE PÃMÎNT.

BLOSSOMDa ... Eu stiu. Si probabil, ar fi posibil, dacã o persoanã ar trãi pe o insulã îndepãrtatã, fãrã ca sã se întîmple nici o programare sau înveninare. Vã rog, considerati aceste cuvinte ale mele, în mod corect ... însã voi m-ati întrebat de multe ori dacã „NOI ÎNTELEGEM ASTA „? ... Uneori mã întreb dacã „VOI ÎNTELEGETI ASTA”? Într-adevãr ÎNTELEGETI cu ceea ce avem de a face aici jos ? ... Cãci VÃ PROMIT ... cã atît cît STIM, la un nivel mai profund, cã totul ceea ce spuneti este ADEVÃRAT, referitor la A FI IUBIRE si A FI FERICIT ... asta nu functioneazã mereu în acest mod cu noi. Desigur cã avem momente de bucurie absolutã, si ne minunãm cã suntem vii, si trãim în aceastã epocã ... dar nu am întîlnit niciodatã un suflet pe Pãmînt, care sã fi putut sã mentinã constant acest sentiment ... si asta este ceea ce ne spuneti, cã ne gãsim aici, pentru a o face. Este atît de greu cu opozitia pe care o înfruntãm.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Este din aceastã cauzã, iubite suflete de pe Pãmînt ... cã „VOI” ATI FOST ALESI  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VOI, VOI, VOI, VOI, VOI !

... VOI ... Cei care STITI înãuntru, în inimile voastre, cã suntem cu voi.

VOI ... Cei care sau voluntariat si STIAU în ce aveau sã intre ...

VOI, VOI, VOI, VOI, VOI !

STIATI  cã avea sã fie astfel ...

dar ... noi stiam ...

cã fiecare care fusese ales, avea forta pentru a recunoaste asta în orice mod.

înãuntru-l vostru ... adevãrul vostru, cunoaste adevãrul !

reluati-vã forta voastrã.

reamintiti-vã misiunea voastrã.

BLOSSOMatunci, misiunea mea, este sã fiu fericitã în fiecare moment ?

FEDERATIA DE LUMINÃ: Nu este o sarcinã usoarã, ceea ce vã spunem.

EXERCITATI-VÃ MINTEA

PUTETI SCHIMBA PROGRAMAREA VOASTRÃ.

CU CÎT MAI MULT ÎNTELEGETI CÎT ESTE DE USOR ... MAI RAPID EA ARE LOC.

problema este cã programarea voastrã este stabilitã, pentru a vã spune cã este greu !!!

Cînd meditati, sau vã pregãtiti sã dormiti ... Cereti sã vã amintiti. Cereti facultatea de a se aminti. Cereti ca programarea „gresitã” sã fie înlãturatã ...

Dacã nu vã place un program de televisiune, în particular, în aparatele voastre de TV ... schimbati canalul la ceva mai agradabil.

DACÃ NU VÂ PLACE DE CEEA CE VEDETI ... SCHIMBATI CANALUL !

Dragi prieteni ... Iubitã Blossom ... TU ai servit cu toatã inima ... chiar cînd SIMTEAI contrariul.

Multi chestioneazã existenta noastrã ... acei care NE CUNOSC ... nu pot sã o chestioneze ... pentru cã este CUNOSCUTÃ în profunzimea sufletului ca fiind ADEVÃRUL.

ÎNTR-O ZI ... o zi foarte frumoasã ... si începînd din acea zi ... TOTI ... NE VOR CUNOASTE, ÎN MODUL ÎN CARE VOI NE CUNOSTETI ACUM.

Ne vom uni în pace si armonie, si zilele voastre pe Pãmînt ... asa cum le cunoasteti acum ... vor fi mai plãcute ... mai departe de orice mãsurã ... de ceea ce sunteti obisnuiti.

NU VA MAI EXISTA PROGRAMARE.

NA VA MAI FI „SUPRAVEGHERE”.

NU VA MAI FI CONTROL FÂCUT DE CÂTRE ALTII ... DOAR DE CÂTRE EU.

và IUBIM PE VOI TOTI ...


BLOSSOMFiu ... Multumesc, Bãieti ... Cu adevãrat, aveam nevoie SÃ SIMT astãzi, aceastã energie. Într-adevãr a fost tare si puternicã ... si, la rîndul ei ... ea transmite ATÎTA PUTERE. Încã o datã ... Multumesc mult ... Mesaj primit si înteles ... Terminînd.


 Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb