Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

marți, 30 iulie 2013

O Duminicã dupã-amiazã inspiratoare cu White Cloud si Federatia de Luminã
(Eveniment special în Sydney

BLOSSOM GOODCHILD 

O Duminicã dupã-amiazã inspiratoare cu White Cloud si Federatia de Luminã

1pm – Duminicã, 18 August – The Co-Creation Center, Crows Nest  BILHETE DE VÎNZARE)


Biletele se gãsesc acum în vînzare pe site-ul Blossom si blog . link direct:
Una dintre cele mai populare prezentatoare a nemaipomenitului succes 2012 Conferinta Scenariu – Pregãtirea pentru Ascensiune, care a avut loc în Sedona, în Statele Unite în anul trecut; Blossom a construit o bazã cu multi fani locali si internationali, prin mesajele sale regulate, canalizate profund de la cosmica/ galactica bazã a Federatiei de Luminã, si cãrtile sale, care oferã mesaje de la „prietenii” sãi, dealungul a 14 ani, cu spiritul sãu, ghidul Nativ American, White Cloud.

La ora actualã, Blossom are regulate si obisnuite „ actualizãri”, de la Federatie – despre ceea ce întîmplã în lumea noastrã, atît de Sus, cît si Dincolo de – acestea sunt traduse în mai mult de 30 de limbi, si re-postate spiritual, prin stiri alternative, si populari lucrãtori ai luminii, web si bloguri site, din întreaga lume. Între timp, cãrtile sale si eBooks, inclusiv A New Dawn, The Bridge si The Spirit of White Cloud, continuã sã vîndã local si în audiente de peste mãri.

Ca titlu de prezentare a sa în Sydney, sugereazã, Blossom Goodchild: Suflet-Inspiratie Dupã-amiazã, cu White Cloud, si Federatia de Luminã; veti vedea captivant si distractiv pe Blossom, nãscutã în Anglia, oferind mult suflet si inspiratie, tuturor celor care vor participa.

„ Oamenii au crezut cã am înebunit, atunci cînd am început sã spun cã primesc mesaje, de la un tip bãtrîn American-Indian, numit White Cloud(Norul Alb), deci imaginati- vã, ce a fost atunci cînd, în urmã cu aproximativ sapte ani, am început sã primesc mesaje de la anumite fiinte din spatiu, care se numesc pe ele proprii Federatia de Luminã „ rîde ea.

Deci, asa cum vorbesc despre cele mai recente actualizãri - de trecerea la un nivel mondial de energie – sau „ trezire”, asa cum unii o numesc, din perspectiva lor, eu am de asemenea, de gînd sã împãrtãsesc povestea mea personalã, cu privire la modul în care l-am cunoscut atît pe White Cloud, cît si Federatia de Luminã”, dezvãluie Blossom.

Dupã-amiaza, va fi împãrtitã în douã segmente, înãltãtoare – si Blossom a planificat cîteva surprize.

„Prima jumãtate, va fi totul despre White Cloud – cum ne-am cunoscut, ce ne-a spus el în ultimii 14 ani, si cum, cînd am pus cuvintele în actiune, ne-am vizionat vietile dintr-o perspectivã de inspiratie. Adicã, toti avem probleme înaintea noastrã, dar White Cloud ne ajutã sã observãm schimbarea în noi proprii, si modul în care sã le facem fatã”, explicã ea.

A doua jumãtate, a dupã-amiezii, se va concentra în cãlãtoria  divinã a lui Blossom, cu Federatia de Luminã, si perspectivele, pe care ei, ni le aduc.

Aceasta va culmina cu un proces foarte rar si special. Pentru a doua oarã – prima fiind din 2012, Conferinta Scenariu în SUA – Blossom, de asemenea, va „ face „ o canalizare în direct, fiind vocea Federatiei de Luminã, pentru cei care se vor reuni la evenimentul din Sydney.

„ Nu stiam la ce sã mã astept, atunci cînd i-am adus prima datã în timpul Scenariului Conferintã din 2012, am primit acest sentiment, cã au vrut sã vinã si sã vorbeascã, si, a fost o revelatie pentru mine, si toti participantii de la conferintã „ spune Blossom.

„ Persoanele mi-au spus dupã aceea, cã au putut vedea, ca si cum raze de aur intrau în corpul meu. Ceea ce a fost curios, este cã, mereu am spus, cã, Federatia este o energie colectivã, însã multi participanti la conferintã au simtit, cã a fost ca o „fiintã” femininã, care a venit prin mine. Deci, cine stie, ce se va întîmpla de aceastã datã. Sau ce ne vor spune „.

Blossom Goodchild: Suflet-Inspiratie Duminicã, Dupã-amiazã, cu White Cloud, si Federatia de Luminã

1.00pm - Sunday, August 18 2013
(pînã în jurul la 4.00pm aprox.)

The Co-Creation Centre
Nivel 1
(zburînd spre stele)
59 Hume Street
Crows Nest (Sydney)

Bilete: $70 fiecare persoanã (ne pare rãu, nerambursabil)

BOOK NOW: via Blossom’s blog or website: www.blossomgoodchild.com
Direct link to ticket order page:
http://blossomgoodchild.blogspot.com/p/sydney-tickets.html

Cum sã ajungeti la Centrul de Co-Creatie, Crows Nest:

Centrul este situat în inima lui Crows Nest, la 2 minute de cãlãtorie de la Nordul Sydney CBD. Este usor accesibil, prin intermediul transportului public (autobuzul, sau trenul – inclusiv de la aeroportul din Sydney). Cea mai apropiatã garã de centru, St.Leonards, este doar o plimbare de 7 minute de mers. Pentru cei care cãlãtoresc cu masina, Parcare Gratuitã, este disponibilã atît în Hume Street Car Park (intrarea de pe Albany Street) si pe stradã, în zona imediatã.

Cazare pentru noapte: Dacã rãmîneti peste noapte în Sydney, existã o serie de hoteluri în Crows Nest, si în zonele Greenwich , în apropiere. Puneti aceste zone suburbane în Google, atunci cînd cãutati. North Sydney si Chatswood, sunt de asemenea, pe aceeasi linie de tren ca si St. Leonards.


 Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb