Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

vineri, 13 septembrie 2013

11:08:2013


FEDERATIA DE LUMINÃ, PRIN BLOSSOM GOODCHILD 


August 11, 2013


Blossom: Fiti bineveniti din nou.  Mã recptionati bine ?


Federatia de Luminã: Întotdeauna este cu cea mai mare Iubire cã facem asta.


Blossom: Unul dintre translatori doreste sã vã întreb, despre Muhammad/Maomé si Islam, si ar vrea o explicatie mai amplã, deaorece simte cã lipseste ceva, în istoria asta. Puteti vorbi despre acest lucru ?


Federatia de Luminã: Credem mai bine, sã nu vorbim de asta ... sau într- adevãr, de orice lucruri religioase. În nici un mod, dorim sã ofensãm pe cine a întrebat ... si, încã, afirmãm cã EXISTÃ MULTE ÎN TOATE RELIGIILE care nu corespund la ceea ce a fost transmis. În asta ... mult din ceea ce este considerat ADEVÃRUL, care este scris si trecut timp de multe si multe generatii, a fost alterat, pentru a fi de acord cu „timpurile”.


Cine întreabã poate sau nu poate gãsi, ceea ce spunem, un rãspuns satisfãcãtor.


De a lungul Istoriei voastre, au avut loc lupte ... vieti au fost pierdute ... sau dezbãtut argumente ... toate cu scopul de a spune cã „ dacã Dumnezeu” era, exista cu adevãrat.


Blossom: Am ceva probleme, deoarece simt cã voi veti spune „ Nu existã Dumnezeu” si, mai presus de toate, pentru cã simt cã Dumnezeu nu este o persoanã ... Simt cã este o energie de Iubire ... De ce ar spune cã „ Nu existã Dumnezeu ?”. Mã gîndesc corect cã este ceea ce voiati sã spuneti ?

Federatia de Luminã: Pînã la un punct ... dar, poate ai început cursa înainte de sã fi fost dat semnalul ! Aveam de gînd sã vã informãm cã nu existã Dumnezeu, în sensul în care multi cred cã Dumnezeu este. Cînd cei din lumea voastrã CUNOSC textul „DUMNEZEU ESTE IUBIRE” ... atunci acest lucru ... din punctul nostru de vedere pentru a oferi întelepciune ... este o afirmatie cu mult mai multã acuratete.


Cu cît mai mult se va învãta despre ADEVÃR, mai mare întelegere asupra voastrã proprii, veti avea.


Asa, cã din aceastã cauzã ... considerãm cã a discuta chestiuni de Religie, nu este recomandabil.


Nu vrem sã spunem cã multe si multe Fiinte Superioare, nu au umblat printre voi. Învãtãturile lor, la acea vreme, erau usor de vãzut. Însã asa cum afirmasem anterior ... cu trecerea timpului ... mult din ceea ce era ADEVÃRUL, a fost distorsionat din cauza fricii si controlului, care se suprapuneau ideilor despre ADEVÃR si despre întelegerea Eu-lui.(sine însãsi)


Am spune cã TOTI VOR CUNOASTE (pe) DUMNEZEU ... ÎN SENSUL ... CÃ TOTI VOR CUNOASTE IUBIREA ... în forma sa mai înaltã ... pentru cã voi sunteti constituiti si proveniti din ea.


În zilele care vor sosi, pe cînd fiintele voastre se delecteazã în CUNOASTEREA scopului pentru care voi vã gãsiti pe acest plan al Pãmîntului, în forma voastrã pãmînteascã ... nu numai cã veti descoperi cã SUNTETI DUMNEZEU ... veti accepta pozitia si gloria în care vã aflati, si vã veti dezvãlui în cadrul acestui statut.


Ce va rezulta depinde numai de VOI, de fiecare dintre VOI.


Spunem, din nou ... VOI SUNTETI ACEI PENTRU CARE AM STAT ÎN ASTEPTARE.


Blossom: Puteti sã dezvoltati un pic mai mult ? Presupun cã acest lucru înseamnã cã, atunci cînd avansãm la o anumitã cunoastere a inimii si a mintii, atunci „ întelegem cã nu trebuie sã asteptãm pentru „ajutorul” de la Fiintele de „undeva” ... pentru cã tot ceea ce avem nevoie, se gãseste în interiorul nostru.


Federatia de Luminã: Este corect, si nu înseamnã cã vizitele „Fiintelor din exteriorul lumii” nu vor ajuta procesul. Cãci o spunem, cu toatã iubirea si tot respectul ... Veti fi foarte apreciati pe mãsurã ce zilele se apropie de  „legãturile” voastre, unii cu altii. Avînd în vedere cã formele de viatã ... fie în Iubire si cunostinte tehnice ... vor face sã „explodeze mintea voastrã”.


Insã prietenii care vã viziteazã ...  vor fi pe deplin recunoscuti, pentru cã erau compatibili cu planul atunci cînd a fost constituit pentru prima datã, si din acest motiv, au devenit cunoscuti de cãtre voi, încã de la început. Cît de minunat este cã acum vã gãsiti atît de aproape de „întîlnire”, din nou ... în care toti se vor putea bucura si vor putea spune „ Am reusit”!


Blossom: Într-adevãr, este minunat. Putem schimba subiectul ? Multi ar dori sã vorbeascã despre  dependentã(vicii), si de ce unii par a fi mai susceptibili la „dependente” de lucruri cum ar fi alcool, tigãri si droguri tari si slabe. Puteti sã ne împãrtãsiti gîndurile voastre despre acest lucru ?


Federatia de Luminã: Este un subiect foarte polemic, însã întelegem cã multi au nevoie sã se scufunde în aceste subiecte.


Existã mai multe motive datoritã cãrora un suflet, initial, se implicã cu un „ajutor” în special ... dacã o putem numi asa. Desigur este natura drogului ... în multe cazuri, a fi dependent pentru a „distruge” ... vorbim aici în cazul tutunului. Referitor la anumite „potiuni”, ca alcoolul ... nu este pentru cã existã elementul chimic de dependentã implicat ... necesitatea de a lua mai mult, apare ... pentru cã ... la început persoanei îi place sã scape – sã fugã. Cînd permiteti ca bãutura sau drogul sã ia comanda ... si nu invers ... atunci este cînd apare problema.


Blossom: Dar nimeni nu VREA sã fie un drogat sau alcoolic ... atunci de ce se face cã unii „ au tendintã” la asta si altii nu ?


Federatia de Luminã: Este o întrebare care are multe rãspunsuri.


Blossom: Puteti sã-mi dati cîteva ?


Federatia de Luminã: Pentru cã vã îndoiti de voi proprii ... cãci bãutura sau drogul oferã încredere.


Prin manipulare ... cînd drogul serveste pentru a convinge sufletul cã functioneazã mult mai bine „ cu el” decît „fãrã el”.


Pentru a ascunde infractiunile din trecut ... cînd „fuga” aleasã blocheazã orice amintiri nedorite.


De negare ... cînd persoana alege, pur si simplu, sã accepte cã are cîteva din problemele mai sus mentionate.


Pentru sufletele care au o dependentã ... este o cãlãtorie la alegerea voastrã. Aveti întotdeauna alegerea de a se elibera, sau de a rãmîne în aceastã dependentã. Este o decizie de Da sau Nu! Cît de mult de nedorit poate pãrea pentru unii ... acesta este rãspunsul în toatã simplitatea lui.


Blossom: Deci, un suflet înainte de a încarna nu alege sã fie dependent ?


Federatia de Luminã: De unde stii ?


Blossom: De ce ar alege ?


Federatia de Luminã: Avînd în vedere lectiile de suflet pe care le poate oferi. 


Blossom: Dar dacã ar avea ceva sens comun, avea sã gãseascã un alt drum ?


Federatia de Luminã: Nu, în cazul în care este cel mai rapid mod de a obtine întelegerea de sine propriu. Dar, desigur, cã ar exista riscul de a fi incapabili de a scãpa de dependentã, o datã ce lectia a fost învãtatã. Ar exista acest „pericol” ... însã este un risc pe care fiecare îl are de luat.


Poti sã înteçegi cã modul de viatã pe care un suflet îl poate alege, poate pãrea a fi „ cel mai incorect” pentru acest suflet ... cu toate cã pentru altul poate fi necesar, pentru a evolua si a creste într-un anumit aspect, pe care nu a fost capabil sã-l acopere în vieti trecute? Problema nu este de a esua dinadins. Pentru suflet, lupta va fi, în a recunoaste cã aspectul este rezolvat, si dupã aceea „reîntoarcerea la bord” ca sã spunem asa. Din pãcate, unele ... se pierd în cãutarea lor, si nu gãsesc drumul lor ... asa cum îl plãnuiserã pentru aceastã viatã.

Dar ... spunem ... si multi vor gãsi aceste cuvinte „ grele”, însã clar cã nu sunt ... ÎNTR-ADEVÃR NU INTERESEAZÃ!


Viata este eternã ... Este o experientã ... este un joc ... existã mereu alta si alta, si încã alta pentru a fi experimentatã. Uneori cîstigati ... uneori pierdeti ... PÎNÃ CÎND ... la un moment dat în care se opreste ... cãci toate lectiile au fost învãtate si nu mai este nevoie sã le repete pentru a „cimenta” CUNOASTEREA.


În lumea voastrã, atunci cînd repetati acelasi joc, mereu si mereu ... sfîrsiti prin a vã plictisi si vã miscati/ mutati la un joc diferit.


Va veni timpul, dragi prieteni, cã „JOCUL SE TERMINÔ. Acest joc, în special.


A sosit ora ca sã aparã, si cu asta, vine emotia de a fi o noutate.


Cînd se învatã regulile si cum sã joci, persoana devine pur si simplu mai experimentatã ca sã dea zarurile ... la fiecare ocazie de avansare.


SUFLETE, ALE PÃMÎNTULUI.


SOSIM PENTRU A AJUTA CA SÂ VÂ ARÃTÃM, CUM SE JOACÃ ACEST JOC NOU.

STIM CÃ SUNTETI NERÃBDÃTORI PENTRU A ÎNCEPE.
STIM CÃ ATI TERMINAT JOCUL VECHI SI CÃ SUNTETI PREGÃTITI PENTRU A ÎNCEPE NOUL.


VA FI MAI DEVREME DECÎT VÃ IMAGINATI.


Blossom: Ok ... aici ne gãsim ... Fãrã supãrare pentru ADEVÃRUL vostru ... cãci stiu cã îi apartineti lui ... însã nu mã mai emotionez cînd spuneti lucrurile astea. STIU cã spuneti ADEVÃRUL ... STIU ... STIU ... CEEA CE VOI NU STITI ... este cã, atunci cînd spuneti aceste lucruri, asa cum le-ati spus ... eu si multi le luãm ca un vîrf de cutit de sare ... pentrucã CU TOATE CÃ ESTE ADEVÃRUL si STIU CÃ VETI SOSI ÎNTR-O ZI ... CÎND, este cã este miezul problemei! An dupã an, ne-ati vorbit de SCHIMBARE ... marea schimbare ... nu schimbarea asta lentã pe care o experimentãm ... doar pentru a ne spune nmereu acelasi lucru, an dupã an! Nu mã interpretati gresit! Sunt ok. Mã simt perfect de bine cu aceastã situatie. Simt doar cã este mai bine sã nu vorbim de aceste lucruri pînã cînd, aceastã „ocazie” va fi mai aproape.


Federatia de Luminã: Acceptãm ceea ce spui si, de asemenea, învãtãm cu experienta voastrã si a noastrã, sã nu „sãrim mai înainte”, datoritã notiunilor voastre de timp, pe care nu le avem.


Din acest motiv ... spunem ... FITI SIGURI ... cã atunci cînd SCHIMBAREA va sosi, multi vor fi luati prin surprindere complectã ... si veti spune: „ATI FI PUTUT SÃ NE FI AVERTIZAT”, si vom spune ”V-AM SPUS-O ... DAR VOI NU ATI CREZUT”!Blossom: Ha! Ce amuzant ! Chiar foarte amuzant. OK, prietenii mei. Pare a fi semnalul de terminare a sesiunii. Multumesc ... si sunt foarte nerãbdãtoare sã folositi corpul meu, pentru a vorbi în Sidney, viitorul sfîsit de sãptãmînã. Nu uitati pasaportul, nu aduceti ustensile ascutite, sau lichide mai mult de 100 mililitri ... ei sunt foarte rigurosi asupra acestor puncte, aici în lumea noastrã. Sunt foarte emotionatã cu toate astea.


Federatia de Luminã: Într-adevãr, iubit-o ... NE SIMTIM în acelasi fel.


Blossom: Ne vedem acolo ... oooh! Sunt scãldatã în lacrimi! Cu dragoste si imens de recunoscãtoare. Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb