Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 19 septembrie 2013

12: 09: 2013

FEDERATIA DE LUMINÃ, PRIN BLOSSOM GOODCHILD 

Septembrie 12, 2013

 

Blossom: În sfîrsit, mã simt destul de bine, pentru a avea o conversatie cu voi. A fost foarte frustrant sã nu fiu capabilã sã fac acest lucru, de cînd vorbisem în Sydney ... pentru cã voiam sã vã întreb cîteva lucruri, dacã ar fi posibil ? DECI ... sã începem de la început ... sunteti disponibili ? Cred cã sunteti, deoarece am început sã transpir datoritã energiei voastre !

Federatia de Luminã: Da, suntem cu tine. Suntem disponibili mereu ... însã asta nu vrea sã însemne cã totul se gãseste în aliniere, în alte departamente. Suntem fericiti astãzi, pentru a schimba idei si sentimente cu tine, si am asteptat cu nerãbdare aceastã oportunitate.

Blossom: Excelent !  Deoarece voiam sã vã întreb, cum v-ati simtit atunci cînd ati sosit prin mine, la Sydney ... pentru cã ... evident, este un proces foarte diferit de modul în care vorbim acum.

Federatia de Luminã: De fapt, este vorba de formatare de energii si de o comunicare telepaticã, complect diferitã. Nu stii multe dintre tehnicile care se petrec ... si nu este nevoie ca sã le cunosti. Te-am pregãtit în timp ce dormeai si de asemenea în timp ce meditai. De asemenea ai stiut cã, atunci cînd te pregãteai înainte de conversatia ta despre noi, si de „aparitia” noastrã initialã ... aproape te fãcusem sã cazi cu energia noastrã integrîndu-se în a ta ?

Blossom: Da ... Însã afost un semnal bun, si mi-a dat certitudinea cã vã gãseati aproape, si ceea ce este cel mai bun ... cã aveati sã apãreti. Deci, cum sau petrecut lucrurile cu voi ?

Federatia de Luminã: A fost un proces putin cam straniu. Deoarece spre deosebire de iubitul tãu White Cloud (Norul Alb), noi nu experimentasem nici o datã viata în starea fizicã a unei fiinte omenesti. Prin urmare, avînd de a  „pronunta cuvinte” prin tine, a devenit un proces foarte laborios. Asa cum comunicãm cu tine acum, nu are nevoie de atît de multã emergie ... cãci, cu toate cã suntem constienti de „cuvinte”, le trimitem doar, ceea ce este complect opus de a „ le da voce”.De asemenea ne amintim, durerea pe care ai simtit-o în capul tãu, cu aceastã ocazie. Aceasta a fost datoritã energiei noastre, care era mult mai înaltã, decît aceea cu care esti obisnuitã.

Blossom: Însã, cînd am vorbit despre asta ... pentru cã eram îngrijoratã de faptul cã nu ati fi fost capabili de a continua ... voi ati spus cã era inevitabil ... si atunci ... Bingo ... a dispãrut.

Federatia de Luminã: A fost o chestiune de a folosi ambele energii şi a le amesteca ... ceea ce întelesesem cã o puteam face într-o clipă, şi problema a fost rezolvată.

Blossom: Ceea ce, de asemenea, îmi aminteşte de dificultatea avutã cu microfonul, o dată ce ati început să vorbiti...

Federatia de Luminã: Acest lucru a fost de asemenea, datorită energiilor, care sunt mult mai puternice decât a média. Trebuie să menţionăm că avem o organizaţie de echipe tehnice în partea noastră, lucrînd din plin pentru a detecta orice discrepanţe şi rectificarea acestora, pentru a face comunicarea cît mai linã, atunci când este posibil.

Blossom: Ok. Aş dori, de asemenea, sã vã întreb despre "ochii mei"... sau, mai degrabă, despre "ochii vostrii"... deoarece oricît de mult vreau eu ca ai mei sã fie 'fascinanti', în toate zilele... nu sunt cu adevărat! Cum functioneazã acest lucru? ... Vreau să spun, cu adevărat, cum ati reusit ca lumina ochilor mei, sã-si schimbe culoarea?

Federatia de Luminã: Nu este o chestiune de a face acest lucru, prin nici un efect. Faptul este că, în această ocazie tu experimentai "energia noastră" în interiorul corpului tãu fizic. Din acest motiv ... multã din "fizicalitatea"noastrã, în lipsa unui cuvânt mai corect ... a trebuit să fie... şi trebuie să spunem, că noi am gãsit că este absolut delicios a putea vedea prin "ochii tãi", la nivel uman. Pentru că aşa cum a explicat White Cloud (Nor Alb), când a vorbit... atunci când nu suntem integrati „prin tine"... noi nu te vedem în forma ta fizicã... te vedem, doar, prin culorile pe care le ai. (N.T.-Culorile aurei)

Blossom: Da ... White Cloud a vorbit de multe ori despre asta, şi de cum îi place să "Revinã" la carne... chiar şi pentru o scurtă perioadă.

Federatia de Luminã: Acum cã vorbesti despre asta, trebuie sã spunem ...  că deşi nu ne gãseam în jurul tãu... am gãsit "extraordinar" sã stãm în "densitatea" voastră a cãrnii ... şi de asemenea, ce delicie absolutã a fost "sã vedem" ochii celor care erau prezenţi. Într-adevãr expresia "Ochii sunt ferestrele sufletului" are o mare semnificatie!

Blossom: Unele persoane au vãzut pielea mea devenind, literalmente, de un ton galben auriu profund. Este culoarea voastrã?

Federatia de Luminã: Am spune cã este lumina noastră... deoarece nu avem o piele fizicã ca voi. Deci, am spune că a fost energia noastră apãrînd în tine şi iradiind-o.

Blossom: Mulţi dintre cei prezenţi au simtit ca fiind o energie femininã, însã eu vã disting, doar ca o conştiinţă. Sunteti, probabil, o constiintã colectivã ?
Federatia de Luminã: Ne gãsim mai departe de a avea un gen feminin sau masculin. Şi chiar si asa... cum am aborda acest lucru fãrã sã jignim specia masculinã? Energia feminină este dominantă ... pentru cã apropierea sa  este mai "blândă şi suavã". Nu ar fi de dorit sã fi venit printr-o voce care suna ca un tunet ... deoarece energia noastră nu este de acest tip.

Blossom: O altã persoanã a menţionat că v-au 'vãzut' cu un ten auriu, purtînd o  tunicã de un albastru profund... deci, purtaţi îmbrăcăminte? Nu este că eu vã vãd "goi" ...  Doamne fereşte! ... însã mereu mã gîndesc la voi ca "Luminã", şi fără a avea nevoie de îmbrăcăminte.

Federatia de Luminã: Răspundem cu unul dintre ale voastre „zîmbete pînã la urechi", care se petrec atunci când „sunt necesare episoade aristocratice", în care vedem că "se potriveşte" sã împodobim Lumina, cu vesmintele de "distincţie". Este cum se petrece in lumea voastrã, atunci când o persoană "se îmbracã" pentru anumite ocazii.

Blossom: Clar cã am simtit sala plinã de "Fiinte"... chiar multe. De fapt, a fost aglomeratã. Fãceti vreun comentariu?

Federatia de Luminã: În realitate, a fost o „chestiune de Stat "... Pentru cã nu înţelegi complect, 'enormitatea' a ceea ce sa întâmplat. Nu menţionãm acest lucru cu "mândrie sau arogantã" ... vorbim astfel pentru că, iubitã Doamnã... si simtim că ezitati...

Blossom: Da... umanitatea mea a intervenit ...  O voi lãsa să plece...

Federatia de Luminã: Ne bucurãm cã faci acest lucru... deoarece... cu tot respectul cuvenit... nu are nimic de a face cu tine, modul în care accepti acest lucru...

Blossom: Acum înteleg … unde rãmãsesem?

Federatia de Luminã: Dorim sã lãmurim că nu este obiceiul „nostru” de a sosi în modul în care am sosit, şi din acest motiv, a fost consideratã "o afacere de Stat" şi a fost, prin urmare, că multi au optat să fie prezenti, pentru a putea experimenta de asemenea.

De asemenea trebuie să spunem ... Te cunoastem atât de bine, dragã Blossom. Şi nu a fost că ai simţit că nu am lansat nici o  surprizã uimitoare, pentru că „TE-AI GÎNDIT”, probabil, că mulţi se aşteptam la asta?

Blossom: Ai lovit la tintã! Din cauza asta ... Îmi imaginez că ştiti, cã am trecut prin propriul meu interogatoriu „despre voi şi cu voi" în timp ce am fost bolnavã în ultima vreme, şi incapabilã de a comunica.

Federatia de Luminã: Am dori să subliniem cazul nostru. Am dori să clarificãm scopul nostru. Motivul fundamental a ”vizitei noastre în formă fizică” nu a fost prezentat cu nici o informaţie anexatã, asupra marilor informatii... Intenţia noastră de A FI PREZENTI, în aceastã zi, a fost pentru a permite CA ENERGIILE NOASTRE sã fie absorbite de cãtre voi. Pentru a permite fiecãruia SÃ SIMTÃ o fractiune de vibratie mai Înaltã de ceea ce SUNTEM ... SI STIM că asta s-a întâmplat. Cei care au fost prezenţi şi cei care au "ales" sã vadã, au primit o „schimbare” în energiile lor. Putem spune că primesc o actualizare. Sã stiti de asemenea ...  că toţi cei care au fost prezenti, fie fiind de pe Pãmînt sau din afara lui ... au avut plăcerea de a da şi a primi energia cea mai curatã a Iubirii, care a sosit de la inimile tuturor.

Blossom: Vă mulţumesc foarte mult... cãci ÎNTR-ADEVÃR aveam nevoie de aceste clarificãri referitor la „rolul” meu, în caz cã înţelegeti ce vreau să spun.

Federatia de Luminã: Suntem conştienţi de faptul că există mai multe motive pe care doresti să le vezi clarificate.

Blossom: Pentru numele lui Dumnezeu! Voi ATI ascultat gândurile mele. OOPS!

Federatia de Luminã: Am spune mai mult, că ai pus întrebări şi ai simţit cã nu obtineai răspunsuri, adevãrat ?

Blossom: Da... Am trecut acum printr-o ocazie stranie reflectînd spre unde mergem cu toate acestea. Personal, citesc putine canalizãri în zilele acestea ... Uneori mă simt cinicã cu gândurile pe care le am. Mulţi au intrat în debandadã din 21 decembrie din anul trecut, pentru că s-au simţit frustrati. Nu va fi cã ar trebui să „ ne întoarcem la noi proprii” şi sã nu depindem de ceea ce vine de oriunde? Mai ales când mult este în conflict şi, în prezent, persoana se simte foarte nesigurã despre provenienta canalizãrilor. Deci, am ponderat... cu tot respectul şi IUBIREA pe care v-o am ... deoarece STIU CÃ VOI STITI... însã care este sensul a toate acestea ?

Federatia de Luminã: Am spune... cu IUBIRE şi respect pentru întrebarea ta ...  Nu există nici unul!

Blossom: Clasic ! Însã voi permite sã continuati ... pentru că ştiu că există mai mult decât doar asta.

Federatia de Luminã: Şi noi am răspunde... nu atât de mult. Dar aveam sã vã sugerãm, că există multe motive pentru a continua pe această cale, din moment ce alegi sã o faci, Blossom.

Blossom: Fac ... Dar voi ati spus că există putinã semnificatie ... atunci care este semnificatia ?

Federatia de Luminã: - Acesta... CÃ SUNTEM AICI PENTRU A AJUTA-

Blossom: Bine, deci ... nu este acesta scopul vostru ?
Federatia de Luminã: Este obiectivul nostru ... Nu semnificatia noastrã. Multi au ales, în zilele care trec, „ sã continue pe cont propriu”. Unii si-au schimbat complect drumul ... altii au gãsit orientare interioarã, si îsi urmeazã calea lor, pentru cã Lumina le indicã drumul. Insã, nu trebuie nici o datã sã renuntãm la scopul nostru, Blossom, atîta timp cît vei dori sã colaborezi cu noi, în aceastã muncã. Pentru cã vor exista întotdeauna multi care se gãsesc precis pe cale de a se trezi, si au nevoie de orientarea pe care o dãm liber/gratuit.

Blossom: Uau ! Voi fi complect sincerã, aici ... acest cuvînt „liber/gratuit”, a pus în miscare ceva ! Într-adevãr sunteti Extra Inteligenti ... pentru cã asa cum stiti, mã gîndeam, desigur, sã cer un schimb de energie cu cei care citesc cuvintele voastre ...  si cu toate acestea, „ frãmîntînd si ponderînd totul” ... în inima mea, mi s-a pãrut incorect sã o fac ... si cred cã nu o voi face nici o datã ! Pentru asta cuvîntul LIBER, venind din partea voastrã, pe neasteptate ... a adus un mare surîs inimii mele ... cãci era semnalul de care aveam nevoie pentru A STI cã mã gãsesc pe drumul adevãrat. MULTUMESC ... uauu ... cîteva lacrimi sosesc !

Federatia de Luminã: Aveam stiintã de dilema ta, si de faptul cã decizia ta, avea nevoie de o lãmurire din partea noastrã.

De asemenea am spune, cã multi care s-au trezit de mult timp, trebuie sã-si pãstreze modelul de gîndire, pentru cã asa cum spusesem anterior ... nu ne gãsim aici doar pentru a afirma ceea ce este obviu ... „inteligenta” noastrã, asa cum tu o numesti, Blossom ... merge mult mai departe decît cuvîntul vorbit pe care îl transmitem.

Blossom: Cum l-ati numi ?

Federatia de Luminã: Am opta prin a spune „Straturi de Iubire”. Pentru cã existã acei care STIU cã aceste straturi merg atît de adînc, pe cît statutul si pozitia de a Fi/a Exista, în care fiecare se gãseste, EXISTÃ.

Blossom: Nu reusesc sã vã transmit, cît este de BINE în a sta, din nou, sã vorbesc cu voi. Am stiintã cã în timpul acestei „vrãji bolnãvicioase” ... mmm ! Ce alegere de cuvinte interesante ! ... Mã gãsesc recuperatã din nou, si-mi multumesc mie însumi pentru acest proces ! Stiti, la fel, cã de asemena m-am gîndit la zilele anterioare cînd multi erau constienti despre voi ... si cum atunci conversatiile mele cu voi erau „ mult mai usoare”, pentru cã nu exista nici o presiune ... pentru cã m-am gîndit cã, într-adevãr, nimeni nici o datã avea sã le citeascã ! HA ! Ce glumã ! Cine si-ar fi imaginat ! Cu sigurantã, voi da ! Din cauza asta, asa cum am hotãrît ... azi mi s-a pãrut mult mai ... numai voi si eu ... fãrã preocuparea de „Ceea ce GÎNDESC, poate fi necesarã”.


Federatia de Luminã: De asemenea suntem fericiti de a sta din nou în legãturã cu tine, Blossom. Nu alimentãm egou-l tãu, Blossom, pentru cã nu este felul nostru de a fi ... însã aici între tine si noi ...

Blossom: Da ... desigur ...
Federatia de Luminã: Îti suntem atît de recunoscãtori pentru a vedea cît de curajos, pentru ceea ce te-ai fãcut voluntarã pe planul Pãmîntului, în aceastã epocã. Uneori, nu întotdeauna este usor ... asa cum ai stiut, cînd ai fost de acord.

Blossom: Este asa cum spun mereu ... poate cu ocazia cînd am concordat, bãusem multe pahare de ** Jerez cu preotul ! CU ADEVÃRAT ...DIN INIMÃ ... VÃ IUBESC FOARTE MULT. Vã multumesc pentru rãbdarea voastrã si întelegerea voastrã cu mine. Cîte o datã, aceastã formã omeneascã, poate trimite o interpretare personalã.

Federatia de Luminã: IUBIREA noastrã curge prin tine si prin tot ceea ce este Viatã, pe planeta voastrã si ÎN TOATE PÃRTILE ... MEREU.

Blossom: Lucrez mereu, pentru a face parte de asemenea din aceastã vibratie. Cu Iubire si Multumiri.* Pentru a citi detalii despre achizitia videou-lui Evenimentului din Sydney, mai sus mentionat, vã rog cãutati la : www.blossomgoodchild.com


     ** Jerez. Vin generos din Sudul Spaniei, foarte asemãnãtor Vinului de      Porto   Website: Blossom Goodchild 

 Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb