Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 21 octombrie 2013

06:10:2013

Octombrie 06, 2013

 

Blossom: Salutãri, prietenii mei. Ultima vostrã comunicare a fãcut ca  persoanele sã rãmînã în asteptare, din cauza comentariului vostru: „Dati strãlucire(lustru) pantofilor”. SE PARE cã existã un aer de asteptare (din nou) ... Dar, de multe ori, mã întreb, dacã acest lucru nu se petrece pentru cã suntem disperati !!!

Federatia de Luminã: O zi bunã pentru tine, în functie de punctul tãu de vedere. Din al nostru ... am spune pur si simplu, BUN.

Ceea ce persoana trebuie sã încerce sã înteleagã, este cã existã întotdeauna un aer de asteptare ... deoarece în fiecare moment nou, poate fi creat ceva minunat, în functie de alegerea voastrã, si cu dispozitia pe care o alegeti sã o aveti. Voi O CUNOASTETI.

Însã am spune, cã ceea ce este sã vinã, este MAI MULT decît factorul UAU.

ESTE MAI MULT decît SENZATIA de asteptare.

ESTE MAI MULT decît înãltarea energiilor, si pentru ca sã vã integrati cu ele ...

ESTE MULT MAI MULT decît toate aceste lucruri. Pentru cã ceea ce este pentru a veni VA SCHIMBA TOTUL.

În lumea voastrã, voi discutati despre ceea ce ar putea fi EVENIMENTUL. Însã, spunem, cã aceasta despre care vorbim, este CEL MAI MARE EVENIMENT pe care Umanitatea l-a cunoscut.

Blossom: Ce? ... Din toate timpurile?

Federatia de Luminã: Da, într-adevãr.

Blossom: Struth ... cînd examinãm evenimentele de-alungul istoriei ... unele sunt uriase ... si voi spuneti cã acesta va fi cel mai mare dintre toate ?

Federatia de Luminã: Da, o spunem. SIMTI cã voi sunteti pregãtiti ?

Blossom: Cum putem sti, dacã nu stim ce este ?

Federatia de Luminã: Dar voi STITI în interiorul sufletului vostru. Din aceastã cauzã, cînd te întrebi pe tine proprie „Sunt pregãtitã?” ... rãspunsul este ceea ce SIMTI în spatiul inimii tale ... nu rãspunsul dat de cãtre creierul tãu. Pentru cã pentru multi, rãspunsul creierului vine din frica de necunoscut. În timp ce SEMTIMENTUL inimii, va veni de la Sursa Eu-lui, si din CUNOASTEREA cã ceea ce ati venit sã faceti aici jos, este într-adevãr pe cale sã se întîmple.

Blossom: Oh, nu-mi place sã fiu cauzatoare de neplãceri ... Pentru cã ceea ce  este pentru a veni, chiar acum, se pare a fi foarte aproape, si din aceastã cauzã, o persoanã poate deveni foarte emotionatã ... însã dilema mea este cã „ în curînd, foarte aproape”, etc. Stiti efectul pe care acesta, îl are asupra mea. Nu cã eu sunt scepticã ... este vorba de timp, de datã ... Ei bine, de fapt, am mai fost înainte, de mai multe ori pe aceste drumuri.

Federatia de Luminã: Atunci, iubitã prietenã ... ce voiai ca sã spunem ? Pentru cã vorbim, doar, ADEVÃRUL nostru ... de ADEVÃRUL nostru ... CÃCI SUNTEM PROPRIUL ADEVÃR, VORBIND. Si, din aceastã cauzã, te implorãm sã te scufunzi adînc în interiorul fiintei tale, si sã gãsesti care este data, despre care vorbim. Cerem sã faci asta acum ... si fiecare dintre voi care cititi aceste cuvinte.

Blossom: Ok, pentru mine ... Am închis ochii si am vãzut un picior trecînd „LINIA DE SOSIRE” ... White Cloud a vorbit despre asta ... Cã ne gãsim în ultimul round, si foarte aproape de a trece linia de sosire.

Federatia de Luminã: AI ÎNCREDERE în ceea ce î-ti oferi tie proprie ?

Blossom: Nope.(Nu)

Federatia de Luminã: Dece nu ?

Blossom: Pentru cã imaginatia poate deranja ... Dorinta persoanei poate sã se introducã ... atîtea lucruri m-au împiedicat sã AM ÎNCREDERE în ceea ce, uneori, „gîndesc” cã primesc.

Federatia de Luminã: Atunci cerem sã închizi ochii din nou ... Vizualiza-te trecînd linia de sosire si SIMTE cã este real.

Blossom: Nu este nevoie sã o fac ... SENZATIA pe care o primesc este minunatã ... pentru cã pot sã o imaginez ca fiind realitatea ... Însã, nu-mi dai o orã si o datã ... si aici este problema noastrã, nu-i asa ?

Federatia de Luminã: Nu este a noastrã, în nici un fel ... Este a voastrã.

STIM CÃ EVENIMENTUL ESTE GATA SÃ SE ÎNTÎMPLE.

UN EVENIMENT EUFORIC.

STIM CÃ SE VA PETRECE. Pentru cã este astfel. Din aceastã cauzã, nu suntem preocupati cu privire la „cînd”.

Blossom: Eh ... hei ... nu este acesta motivul despre care vorbim? Cã voi spuneti cã este aproape, si vã întreb „ ce este pentru voi „aproape” în termenii vostri?

Federatia de Luminã: Atunci am sugeri cã CUNOASTEREA pe care o avem ... Voi o aveti de asemenea. SIMTITI-O în toate zilele, minunãtia acestui EVENIMENT ... DIM MOMENT ÎN MOMENT. Nu aveti nevoie sã stiti ce este ... nu existã cuvinte pentru a o descrie ... Însã dacã permiteti ca bucuria voastrã sã se exprime prin spatiul inimii voastre, si în surîsul privirii voastre, si gîndul despre acest lucru, sã fie în fiecare gînd pe care îl aveti ... cã EVENIMENTUL ESTE PE DRUM ... CÂ ESTE IMINENT ... Atunci persoana nu are nevoie sã-si preocupe mintea despre a sti în ce zi, sau ce orã, sau chiar în ce an, asta se va întîmpla.

Blossom: An ?! Voi ati spus iminent ... Întelegeti cã în dictionarul nostru ... iminent înseamnã ... „în orice moment, începînd de acum „?

Federatia de Luminã: Suntem constienti de sensul mai general al acestei expresii.

Blossom: Oh, excelent ... pentru cã ... bine, voi stiti ... în trecut, au existat momente ... într-adevãr, de cîteva ori ... cã popularitatea voastrã sa dus pe gîrlã ... Dar ... aici ne gãsim!

Federatia de Luminã: Într-adevãr, aici ne gãsim, Blossom!

Blossom: Ha! Am un zîmbet pînã la urechi. M-am oprit un moment pentru a „simti” acest surîs ... si mi-au dat larimile, pentru cã vã Iubesc atît de mult.Ce cãlãtorie, este asta pe care am fãcut-o împreunã!

Federatia de Luminã: SI CU ADEVÃRAT, nu este decît primul capitol. Bine, poate Capitolul Doi!

Blossom: Deci, ce mare carte! Prietenii mei ... Dacã nu ne puteti spune ce este Evenimentul ... ne puteti spune cum va fi viata dupã el ?

Federatia de Luminã: Mai întîi de toate ... Voi nu cunoasteti EVENIMENTUL în constiinta voastrã Umanã ... dar, cu sigurantã ... sufletul vostru CUNOASTE toate detaliile. Pentru cã, atunci cînd va avea loc, amintirea vostrã asupra detaliilor va curge în CUNOASTEREA voastrã, si în starea inimii voastre si ... dacã am avea cuvinte pentru a-l descrie ... am face-o.

Blossom: Nu vã preocupati ... aceste lacrimi care curg, sunt suficiente. Spun mai mult decît cuvintele. Sunt un fel de aducere aminte a faptului cã EU STIU ... cu toate cã nu reusesc sã mi-l amintesc!

Federatia de Luminã: Desigur ... Efectul posterior va depinde complect de reactia fiecãruia în fata NOILOR PRINCIPII

Ne-ar place sã spunem aici ... cã vi sa spus de multe ori cã VOI VÃ ÎNÃLTATI ... Cã SCHIMBAREA a început ... Cã ENERGIILE CARE SOSESC sunt CELE MAI ÎNALTE. Vi sa spus de multe ori în ultima vreme ... si asa este.
ÎNSÃ ... ce „CE TOATE ACESTEA” fac ... a fost DE A PREGÃTI SUFLETUL VOSTRU ... PENTRU ... EVENIMENT.

Pentru ca FIINTA voastrã sã fie în mãsurã sã „ trateze”cu ENERGIA care vine, cu aceastã ocazie.

Am afirmat mai înainte, cã multi nu vor fi capabili sã „trateze” cu ea ... însã ei nu sunt gresiti. Nu existã greseli ... Existã doar un mod pentru a se îndrepta cãtre NOILE ÎNCEPUTURI.

Credem cã unii au vorbit despre o „perioadã de gestatie”.

Blossom: Asta ma luat prin surprindere, pentru cã eram sigurã cã voiati sã spuneti „ o perioadã de sarcinã de nouã luni „ ... dacã întelegeti ceea ce vreau sã spun.

Federatia de Luminã: Chiar si asa, acestea sunt gîndurile voastre, asa cum vi le-am dat, si le alesesem pentru a traduce cuvintele corecte, pentru a avea o reactie mai adecvatã.

Cineva vorbeste despre NASTEREA a NOII LUMI. Unii spun cã vã gãsiti deja în ea.


Alegem sã spunem cã veti fi în ea, imediat ce EVENIMENTUL va începe.

Cu privire la ceea ce se va petrece „atunci”, va fi ca un tablou nou. O tabula rasa. Toate marcajele vor fi sterse.

O ocazie în care, CEEA CE SUNTETI, va fi exprimatã cu usurintã de cãtre Eu. O epocã în care nu va putea exista o nu-sintonie ... cãci va exista doar aceea cu care rezonati.

Este greu de explicat ... însã, voi vã veti gãsi în „ propria voastrã resedintã vibratorie „. Vã veti gãsi împreunã cu acei, si între acei, care sunt la fel ca voi. Unde multã telepatie va avea loc, ceea ce va da o NOUTATE cu fiecare respiratie. Pentru cã vor avea loc conversatii de la inimã la inimã ... cu o privire cãtre suflet.

Prea iubite suflete ... Cu aceastã ocazie, voi SIMTITI cã, cu toate cã existã sperantã în interiorul vostru ... „ se pare” cã existã putinã sperantã în exterior. Nu cu mult timp în urmã, vã cerusem sã îndepãrtati cuvîntul „speranta”, si sã-l fi substituit cu „CUNOASTERE”.

Din acest motiv, vã cerem din nou sã STITI cã ceea ce vã aducem, în acest mod, este pentru a fi îndeplinit. NU POATE fi în alt fel. Este decretat.

Chiar si asa, este de CEA MAI MARE IMPORTANTÃ sã vã agãtati de CUNOASTEREA interioarã.

Blossom: Si dacã noi nu ... dacã cedãm la lungimile de undã negative care ne bombardeazã, zilnic ?

Federatia de Luminã: Aceasta va dura ceva mai mult.

Voi deveniti ... în ceea ce gînditi.

Poate este o bunã ocazie de a vã reaminti, încã o datã, cã:

SUNTETI CEI MAI PUTERNICI, DIN PUTERNICI.

Uneori, puteti sã nu vã SIMTITI astfel ... însã ... ESTE PENTRU ASTA CÃ VOI ... FIECARE DINTRE VOI, CARE CITITI ACUM ACESTE CUVINTE ... A FOST ALES.

Ultima frazã înseamnã CEVA pentru voi ?

REPETÃM ... SUNTETI CEI MAI PUTERNICI, DIN PUTERNICI.

A FOST PENTRU ASTA CÃ ATI VENIT.

Aceastã negativitate „tacitã” face parte DIN JOC. Gînditi-vã cu inteligentã!

NIMIC ... NIMIC, DRAGI PRIETENI, ARE CONTROL ASUPRA VOASTRÃ.

NICI CEL MAI MIC LUCRU ... DOAR DACÃ CREDETI, CÃ ARE.

ATÎT DE SIMPLU, CA ASTA.

APUCATI-VÃ PUTEREA si FITI-O ... TRÃITI-O.


Blossom: Scriind asta pentru voi ... mi-a fost datã imaginea unei vaste armate ... de mii si mii de persoane ... cu linia din fatã, plasatã precis în fata liniei de sfîrsit. SE PARE, pe cînd mã uit ... cã ei au nevoie doar de ordinul „MERGETI” si cã acest pas va fi dat ... si vom merge cu totii înainte ... Triumfãtori!


Federatia de Luminã: FRATI SI SURORI, FITI PREGÃTITI ÎN IUBIRE.

FITI GATA.

ODIHNITI-VÃ, PE TIMP CE PUTETI, PENTRU CÃ SOSIREA EVENIMENTULUI, VA ÎNTOARCE VIATA TUTUROR CU PICIOARELE ÎN SUS.

NIMIC NU VA MAI CONTINUA LA FEL.

Blossom: Eu nu cred cã multi dintre noi, se vor plînge din cauza asta. Cu toate acestea, sunt constientã, de faptul cã începînd din acel moment ... pînã cînd lucrurile se vor stabili ... ceea ce ar putea lua un lung timp ... datoritã unei atît de mari tranzitii ... cã multi dintre noi vor „ urma ordinele care acum se gãsesc adormite în interiorul lor” ... si cã într-adevãr vor simti ca si cum „un NOU Început”, ar fi început.

Federatia de Luminã: Si aceste evenimente incredibile se vor succeda ... unul dupã altul ... si dupã altul.


Prea iubite suflete ... fãceti-vã un stoc ... cum obisnuiti sã spuneti. Pentru cã aceste schimbãri, vor provoca „opriri” în multe cãi ale comertului/afacerilor.

Blossom: Opriri ? Ati spus asta ? Însã eu „Am Înteles asta”. Interesant ... cãci în timpuri duse, ni se ceruse sã actionãm ca „veverita” si sã înmagazinasem nucile noastre! Este mai bine sã fii pregãtit! Comentariul meu despre asta ? ... Dacã nu avem nevoie ... excelent. Însã ... dacã avem nevoie de micul nostru magazin/echipament,pentru cîtva timp ... voi fi foarte fericitã, cã luasem asta în consideratie.

Ei bine, ce pot sã spun, vechi amici ? Într-adevãr totul pare foarte IMINENT. INTR-ADEVÃR, voi nu aveti ideie, de cum dorim schimbarea. Prin urmare, STIM cã ne gãsim pe drumul bun ... si „ cã toate astea nu sunt pentru a face sã credem”.

Federatia de Luminã: Dar, vezi aceste cuvinte „Faceti/Credeti”.

Este pe socoteala voastrã, prea iubite suflete ... prietenele noastre ... companiile noastre ... NOI.

Blossom: Voi face cît de bine stiu pentru a fi „ la înãltime si a crea SENZATIA CEA MAI STRÃLUCITOARE ÎN INTERIORUL MEU ... vãzînd ca si cum nu AS FI STIUT ce sã vizualizez, într-o vizualizare !!

Federatia de Luminã: Însã, asta va sta în fata ochilor vostrii ... înainte ca sã STITI asta.

Blossom: Sper cã da ... Ei ...eu STIU asta! In Iubire si Multumiri.

Federatia de Luminã: Cu recunostintã celor de pe Pãmînt ... cei care au ales sarcina de a fi persoana, peste care a cãzut sarcina ingratã!

Pentru a citi ceea ce cred despre aceastã canalizare, vã rog sã mergeti la:


Website: Blossom Goodchild 
Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb