Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 21 octombrie 2013

29.09:2013

Septembrie 29, 2013

 

Blossom: Salutãri, Iluminatilor ! Mã simt optimistã si gata pentru rock and roll. Stiu cã sunteti gata ... de-abea o pot spune. Deci ... în secventa sãptãmînii trecute ? Cineva a întrebat, dacã puteati explica cum curãtati cristalele enorme care „ impulsioneazã „ navele voastre. Timpul vostru începe ... Acum !


Federatia de Luminã: Salutãri tie de asemenea, draga noastrã tortã Terestrã !


Blossom: Oh, splendid. Amîndoi lucrãm bine !


Federatia de Luminã: Aceste cristale despre care vorbim sunt refinate la „n” grade. Nu existã un atom care sã le provoace patã ... cãci dacã asa ar fi fost, putea cu usurintã sã le provoace stricãciuni. Asa cum un accident într-un computador, poate prejudica întregul sistem, cu o singurã loviturã.


Pentru noi, sunt Entitãti vii, pe care le venerãm enorm. Cãci nu sunt doar furnizoare de energie pentru a cãlãtori ... sunt de o mult mai mare importantã.


În primul rînd, lasã-ne sã rãspundem la întrebarea ta. Procesul de curãtare se face cu ajutorul gîndului. Tot ceea ce facem, la nivelul nostru, este prin gînd ... Si dacã ai discuta asta cu propriile tale gînduri ... vei accepta cã voi, pe Pãmînt, faceti acelasi. Diferenta este cã, gîndurile „voastre”, de multe ori, au nevoie de actiune fizicã, pentru a manifesta miscarea gîndului. Pe cînd noi, noi putem misca orice lucru cu mintea noastrã. Este mai degrabã ca ... dacã am fi mai constienti de energia vibratorie a oricãrui lucru, si am permite ca energia noastrã sã se combine cu aceea a „lucrului” ... în sensul ... de a fi una cu ea însãsi ... este, din acest motiv, cã o putem controla ... cãci suntem ea.


Dar, în tot Adevãrul ... unde locuim ... „ în nici o parte „ ... avem prea putinã nevoie de „ lucruri „. Pentru cã NOI, si în particular ... aceastã energie cu care TU, Blossom, comunici ... nu are nevoie de nici o formã de materie primã.


Dacã ... datoritã unui motiv special ... ar fi fost nevoie sã se facã ceva referitor „la un vizitator”, ca sã se simtã mai acasã, atunci va fi manifestatã instantaneu.


Blossom: Însã ... este corect de gîndit cã asa zisul „vizitator” nu ar putea STA în spatiul vostru vibratoriu, mai mult timp ?


Federatia de Luminã: Nu ati fi capabili sã stati în el, în nici un mod. Natural, noi am trebui sã coborîm multe grade/stadii, dacã ar fi necesarã o întîlnire.


Blossom: Si voi aveti multe întîlniri de acest gen, cu umanii ?


Federatia de Luminã: Nu, nu în sensul fizic. Vedem cã este inutil de complicat, si ar putea fi destul de nociv pentru bunãstare.


Blossom: Deci ... întorcîndu-ne la curãtarea cristalelor.


Federatia de Luminã: Asa cum am spus ... este cu ajutorul gîndului. Trimitînd „gînduri colorate” si ENERGIA CEA MAI PURÃ cãtre cristal, si prin el. Într-adevãr, existã putin care poate sã-l contamineze ... însã este de asemenea cu motivul de a impulsiona energia cristalului ... pentru cã asa cum am explicat în ultima comunicare ... putem sã devenim UNU cu el.


Blossom: Deci sugerati sã curãtãm cristalele noastre, în acelasi fel ?


Federatia de Luminã: Nu ar fi periculos ... si încã ... datoritã „negativitãtii” care existã pe planeta voastrã, si în jurul ei ... este necesar sã existe un sistem mai profund pentru a mentine valoarea energeticã a cristalelor.


Cunosti apa mãrii ... si sã le îngropi în Pãmînt ... si sã le lasi sub lumina lunii(lunei pline), etc. Cu toate astea, am putea adãuga cã ... ca orice lucru ... nu este vorba atît, despre modul de „a proceda”. Existã mai multã importantã în „intentia de”. Cãci inevitabil, intentia vine de la gînd ... si este gîndul care este foarte puternic.


Blossom: Ok. Multumesc. Pe moment, un subiect care pare a fi „dominant” în multe persoane, în jururl meu ... este faptul, cã suntem FURATI ! De fiecare datã mai mult, se pare cã devenim impotenti în fata acestor companii mari sau „legi ale guvernului”, pentru a plãti „ acest lucru si acel lucru” ... în caz contrar, „ acest lucru si acel lucru” se va întîmpla. Într-adevãr ajunge destul, pînã si la mine ... chiar dacã încerc sã nu mã concentrez în asta. Ce gînditi despre acest subiect ?


Federatia de Luminã: Clar cã asta face parte din planul de a desmonta tot ceea ce detine putere. Tot ceea ce este Luminã. Si pentru acei care au nevoie ca sã vã descontroleze, pînã la ultima picãturã ... zicînd asa.


Blossom: Si nu putem lupta cu ei ?


Federatia de Luminã: Nu este nevoie sã luptati ... pentru cã ãsta este sfîrsitul. În aceastã ocazie ... în care tot disconfortul se risipeste ... acceptati, pur si simplu, si puneti un surîs pe fatã cu IUBIRE ... STIIND cã lumea asta care a cãzut pe loc pietros, este pe cale de a ajunge la un nivel în care ceea ce nu mai serveste, TREBUIE sã se termine.


Blossom: Într-adevãr asta se întîmplã ... în culise ? Pentru multi, se pare cã a ajuns la maximum.


Federatia de Luminã: Doar pare sã fie, în acest mod, pentru cã evidenta despre ceea ce se petrece acum, este foarte evidentã.


Blossom: Lectii de englezã, pentru cineva ?


Federatia de Luminã: Bolssom, te-ai referit cã „lucrurile stau IN FATA TA”. Asta este datoritã recunoasterii cã, ceea ce NU serveste, devine atît de mult cunoscut de cãtre suflet; STIIND ceea ce nu serveste ACUM ... pentru ca pur si simplu, sã recunoascã ... surîzînd ... si punînd CUNOASTEREA SA, în prezenta de ceea ce va fi. Si este pentru cã toti procedeazã astfel ...  cã acest „ÎN CURÎND” va veni.

Motivul real pentru ca totul sã frustreze „sufletul”, este datoritã „rãsturnãrii”. Noi ti-am dat termenul „Cresterea si Cãderea”. Blossom, asa cum stãm de vorbã acum cu tine, poti simti o energie în tine, care nu-ti este familiarã ?


Blossom: Este ca si cum asi avea fluturi (în stomac) ... ca o expectativã.


Federatia de Luminã: Si permitem ca sã SIMTI asta, PENTRU CA SÂ POTI „PRINDE” SENZATIA „cuvintelor”, pe care acum, le alegem sã le spunem.


A „CUVINTELOR” PE CARE ACUM, LE ALEGEM.


Ai ajuns foarte departe. De asemenea ai mai auzit asta înainte, nu-i adevãrat ?


Blossom: Yep! Pînã la un anumit punct. Cum am spus mai înainte ... multi sintonizeazã acum, cuvintele prezentate ... si este totul foarte asemãnãtor si familiar. Si din partea mea, personal ... sunt multe afarã, despre care nu sunt sigurã ce „origine” au. Uneori, sunt sigurã cã originea/sursa, nu este Sursa. SIMT cã multi sau suit în masinã, care a fãcut ca multi sã „sugã” informatia care, în mod necesar, nu vine de la „Binele Suprem”. Cu toate acestea, nu întotdeauna este usor de deslusit.


Federatia de Luminã: Atunci am dori sã vã sugerãm, ca fiecare individ sã stie cu ce rezoneazã, si cu ce nu rezoneazã. Acceptati ... totul ... care serveste ... totul cu care vã SIMTITI confortabili ... si renuntati la ceea ce nu vã este confortabil ... si asta poate însemna „ lucruri mici, cu semnificatii diferite”, a unei canalizãri, dacã ne întelegi.


Cu totul ... VOI decideti ceea ce vi se pare bine pentru SUFLETUL VOSTRU.


Dacã SIMTITI cã vi se pare bine, acceptati ... pentru cã nu vã înselati dacã SIMTITI cã este corect. Însã nu puteti fi siguri, dacã simtiti cã este
gresit !


Blossom: Deci ... întorcîndu-ne la „asteptare”. Da ... pot SÃ O SIMT ... acum, vorbind ... însã nu necesar în alt mod.


Federatia de Luminã: Pentru cã persoanele rãmîn atît de înfãsurate cu energiile care sunt puse în mod deliberat în drumul lor. Energii care le îndepãrteazã de ADEVÃR. Cu toate acestea, dragi suflete ale Pãmîntului ... rupeti prin ele ... cerneti ... miscati-vã prin ele ... în afarã, în cealaltã parte, în directia soarelui strãlucitor.

Veti gãsi acolo, aceastã SENZATIE de asteptare ... Aceastã SENZATIE de purã bucurie si de emotie.


Blossom: Puneti un surîs pe fata si în inima mea, cu energia acestor cuvinte.


Federatia de Luminã: Asta este chiar intentia noastrã ... Repetãm ceea ce profetizãm.


TOATE LUCRURILE SE VOR SCHIMBA.


LUMEA VOASTRÃ SE GÃSESTE ÎN PRAGUL UNEI MARI SCHIMBÃRI.


Dacã inspirati profund, puteti SÃ O SIMTITI în aerul acestei inspiratii.


Blossom: Deci, vedeti ... mi-ar place sã cercetez asta în amãnunt. În lumea NOASTRÃ ... cînd cineva spune „în pragul a” ... poate fi interpretat, ca „acum, în orice minut”. În acelasi mod, ... cînd spunem „în curînd” ... si am fost pe drumul ãsta de multe ori ... vrea sã însemne „ în termen de zile”. Nu  un „în termen de zile”, care se vor întîmpla în viitorii 400 de ani ... Vrem sã spunem „în termen de zile”, în termenul maximum de una, douã luni.


Federatia de Luminã: Putem ajuta, rãspunzînd doar, cã , deci „perioada de timp” despre care vorbim, trebuie „sã fie luatã la bord”, si asumatã pentru perioada pe care persoana o SIMTE în inima sa. Acesti fluturi, îti spun cã „ ceva este aproape”. Noi întelegem asta ca o reactie a entuziasmului, fatã de un „eveniment”.


DA-TI LUSTRU PANTOFILOR VOSTRII.


Blossom: Cum ? Voi ati spus asta cu mult timp în urmã, mai precis ÎNAINTE DE 14 OCTOMBRIE 2008 ! În timpul acela, nu întelesesem despre ce era vorba. De ce mentionati acum acelasi lucru, si ce vrea sã însemne asta ?


Federatia de Luminã: Dîndu-ti aceastã expresie, voiam sã semnifice, cînd o persoanã „se pregãteste” pentru un eveniment special. Cînd se îmbracã cu elegantã, si-si aratã cel mai bun aspect al sãu, pentru aceastã ocazie.


Blossom: Oooh ... stiti cã eu PUTEAM sã mã emotionez. Însã inevitabil, îndoielile apar, datoritã deceptiilor din trecut.


Federatia de Luminã: Si cu toate astea, continui sã vorbesti si sã te conexezi cu noi, pentru cã inima ta î-ti spune sã o faci ... si cum spusesem mai înainte ...


Blossom: Pare a fi aceeasi zi !


Federatia de Luminã: NU VENIM CU INTENTIA DE A ÎNSELA.


NU CÃUTÃM SÃ VÃ PIERDEM TIMPUL VOSTRU, NICI AL NOSTRU.


AJUNGEM LA TINE ÎN ACEST MOD, PENTRU CÃ AVEM MESAJE DE TRANSMIS.


MESAJE PENTRU PREGÃTIREA SUFLETULUI.


VENIM PENTRU A AJUTA LA TRANZITIE.


CHIAR MAI MULT, SOSIM ÎN IUBIRE/DIN IUBIRE/SI PRIN IUBIRE.


Blossom: Yep ...ceva înãuntru-l meu STIE cã ceva mare se va petrece „Într-o zi”. Am parcurs un lung drum, pentru ca nici o datã „ sã astept ca ceva” , sã se petreacã „în curînd”. Cînd va fi, o sã fie. Dar, pot sã am îndrãzneala de a spune, cã aceastã comunicare, în particular, mi-a suit adrenalina ... ceea ce, nu se mai întîmpla, de mult timp.


Federatia de Luminã: Vei vedea, Blossom, vei vedea.


Blossom: Credeti-mã ... cã nu existã nimic, care sã-mi placã mai mult. O dorintã profundã în interiorul meu, este, de a fi capabilã „sã trãiesc asa cum a fost proiectat”. Prieteni, avem, aici, prea multã suferintã ... Prea mult din acest paradox. Acum ESTE precis TIMPUL DE A RIDICA VÃLUL si A AVEA permisiunea SÃ FIM CEEA CE TREBUIA SÃ FIM. Si cu asta luptãm. STIIND CÃ SUNTEM MAI MULT DECÎT ASTA ... si pe deasupra suntem umiliti si „redusi la mutenie”, si cîteodatã, NE SIMTIM ATÎT DE PRINSI DE ACEST SISTEM.


Federatia de Luminã: Însã, noi ti-am soptit la ureche ... SA FÃCUT. SA SFÎRSIT. SA TERMINAT.


Blossom: Si cu tot respectul ... Eu asi rãspunde cu o soaptã ... „ Nu SEAMÃNÃ nimic cu asta”.


Federatia de Luminã: SIMTE asta în strãfundul tãu. CUNOASTE asta în cel mai profund loc din tine. În SENZATIA CUNOASTERII celei mai înalte ale TALE. Acest loc de Pace, înãuntru-l FIINTEI tale, care STIE CÃ ASTA VA AVEA LOC.


ACEASTÃ SCHIMBARE PE CARE AI VENIT SÃ O SCHIMBI, ARE LOC.


ÎNTR-O ZI, FOARTE ÎN CURÎND, VEI SPUNE „ ESTE AICI! ÎN SFÎRSIT. ESTE AICI!”


Blossom: Este amuzant ... într-adevãr interesant. Eu STIU cã voi doreati ca eu sã fi prelungit mãrimea cuvintelor „foarte în curînd”. Am fãcut-o ... si dupã aceea ati vrut ca eu sã mã fi reîntors, si sã le fi fãcut si mai mari încã ... deci am fãcut-o. Mã simt fericitã cã pot contribui. Este timpul sã plecati, nu-i adevãrat ?


Federatia de Luminã: Într-adevãr ...


Blossom: Multumesc. MÃ SIMT foarte înãltatã, de energia continutã în interiorul cuvintelor voastre.


Federatia de Luminã: Pentru cã asta este intentia noastrã!


Blossom: În Iubire si recunostintã.




Website: Blossom Goodchild 

Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb