Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

miercuri, 6 noiembrie 2013

05:11:2013

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

 Blossom June 6, 2012

Noiembrie 5, 2013

 

Blossom: Ok. Iar începem, din nou ! Bunã ziua! Ultima voastrã comunicare a adus SENTIMENTE diferite la cutia mea postalã. Unii sunt încîntati cu informatiile pe care le-ati adus. Altii furiosi pentru cã ati spus cã Evenimentul va avea loc la sfîrsitul lui 2014. La naiba, cîteo datã primesc cîteva lovituri, care de fapt trebuiau sã fie pentru voi, însã compensate pe deplin prin cuvintele Iubitoare a acelor care „Au apucat/Înteles”. Asa cã mã întreb despre ce subiect ati ales sã vorbiti astãzi. În aceste conditii, SIMT cã mingea este în tabãra voastrã.


Federatia de Luminã: Salutãri tie, Blossom, si fiecãruia care participã la sarcina noastrã de a ridica TOTUL. Întelegem amestecul de emotii derivate din cuvintele pe care le-am ales, doarece fiecare merge pe drumul sãu, si din aceastã cauzã, fiecare va reactiona la ce oferim, de acord cu locul unde pasii sãi, sunt plasati de-a lungul acestei cãlãtorii. Am sosit doar pentru a ajuta ... Repetãm asta mereu si mereu. Chiar si pentru acei care ar prefera sã aunce mãnusa ... îi ajutãm în cresterea lor ... cu toate cã, desigur, nu reusesc sã o înteleagã astfel.

Ne întrebãm de asemenea, pînã la ce punct, fiecare alege sã creadã în sine însusi, în timp ce cãlãtoreste ! Deoarece, într-adevãr, în acesti ultimi ani de cãlãtorie a fiecãruia, ati traversat munti si mãri, fãrã ca mãcar sã vã bucurati de peisaj. Dacã ati fi decis sã vã asezati si sã apreciati scenariul, timp de unu, douã momente, ati fi înteles cã acum priviti cãtre pãsuni mult mai bogate decît acelea care existau, relativ recent.

Constructia ... EVENIMENTULUI ... dã cu voi în nebuni, nu-i asa ?


Blossom: Ei bine, pentru unii da, pentru altii nu. Unii nu au nici o ideie despre acest subiect. Înteleg de ce ne cereti sã ne mentinem nivelul nostru de emotie. Însã, nu întotdeauna este usor, atunci cînd persoana rãmîne încurcatã în viata sa de zi cu zi. Este foarte greu „de imaginat” ceva atît de MÃRET întîmplîndu-se, într-adevãr, lãsînd la o parte viitorul nu prea îndepãrtat.  


Federatia de Luminã: Frati si surori ale Umanitãtii ... Stiti, de mult timp, cã sufletul vostru este pregãtit pentru noi Înãltimi. Puteti sã ÎL SIMTITI în multe feluri. Prin frustrarea cu vechile moduri ... si prin FARMECUL, atunci cînd „atingeti” momente de recunostintã a inimii, fãrã ca sã existe un motiv special pentru asta. Pur si simplu FIIND/EXISTÎND.

Voi STITI ... Voi STITI ... Voi STITI ... cã acum sunteti foarte aproape ...


Blossom: Da ... un fel de ... În nici un caz vreau sã par a fi negativã ... însã, aceastã linie de sosire, care este atît de aproape, încã nu este la vedere ... oare m-am împiedicat, sau asa ceva ? Asta este treaba ... a rãmîne în suspens ... si dupã aceea apare îndoiala lui „cînd”. Stiu cã poate mã asemãn unui disc crãpat, însã pare a fi subiectul momentului. Aceastã SENZATIE interioarã, cum a referit cineva, referitor la acest subiect, si voi STITI, cã ei cred cã voi sunteti în mod clar deliranti ... si asa, va trebui sã mã gîndesc pe tãcute „Într-o zi ... vã rog, într-o zi ... lãsati ca asta sã se întîmple”. Ca sã nu mai spun „n, n, nu! V-o spusesem deja vouã, tuturor !”  Astfel, STITI, în interiorul vostru cã ati înteles corect. Este ok pentru voi „acolo sus” ... Totul decurge lin. Pentru noi, aici jos, care avem CUNOASTEREA ... uneori pãrem altora, ca um sandwich foarte mic, la un picnic ! Fãrã a repeta, sau fãrã a fi dezamãgitã, din cauza asta ... o mentionez,doar!


Federatia de Luminã: Continuãm sã trimitem IUBIRE. Pentru cã este datoritã explicatiilor tale, cã putem sã întelegem, cum este pentru voi. Asta face parte din acordul nostru despre comunicare.


Blossom: Oh ... Nu mã gîndisem înainte la asta, în acest fel. Deci ... luati loc si serviti o ceascã ... Glumesc numai ! Sincer, nu stiu de unde sã încep. SI SIMT, cã tot ceea ce conteazã într-adevãr pe termen lung, este sã ÎNCERCÃM în toate secundele si în fiecare din ele, SÃ DEVENIM ÎN IUBIREA CARE SUNTEM. Dacã credeti cã acest lucru este suspect ... atunci sunt putine de fãcut.


Federatia de Luminã: Si vorbesti foarte bine despre acest subiect. Fiecare, fiecare dintre ei repetînd si repetînd pentru a „Face corect”, pentru ca, ajungînd „La seara Premierei” ... spectacolul sã fie în plinã desfãsurare, fãrã nici o problemã tehnicã !


Blossom: Cînd vã referiti cã vom SIMTI prezenta Evenimentului, înainte ca el sã soseascã, datoritã enormitãtii sale...Puteti sã fiti ceva mai expliciti despre asta ? Pentru a STI, la ce sã ne asteptãm ?


Federatia de Luminã: Am dori sã „Proclamãm” sosirea acestor energii.


Blossom: SIMT cuvîntul „trompete” în capul meu, însã nu sunt sigurã dacã sunteti voi sau eu, pentru cã cuvîntul „proclamar”, poate fi adus asta în minte (prin asociere). Î-mi permiteti ... ultima datã, vorbisem despre „ dupã paradã”. Poate cã existã o bandã de „încãlzire” ?


Federatia de Luminã: Ceea ce puteti astepta, este o diferentã izbitoare, de tot ceea ce ati cunoscut vreo datã, pe cerurile dumneavoastrã.


Blossom: Atunci, acesta va fi un efect vizual ?


Federatia de Luminã: Si de asemenea, sonor. Însã, mai presus de toate ... agitatia inimii voastre. ASTA este ceea ce fiecare va nota si va recunoaste, mai presus de toate. Va exista un crescendo al acestei SENZATII, în interiorul vostru ... cu scopul de a vã pregãti pentru ADEVÃRATA ... VIZITÃ!


Blossom: Oh my, Oh my Mary Lou!= Oh a mea, Oh a mea Mary Lou! De fapt am ezitat, înainte de ascrie ultimul cuvînt. VIZITA CUI ?


Federatia de Luminã: Tu stii, Blossom, cã nu putem sã revelãm prea mult. STII cã vorbim de elementul surprizã, care este necesar. Însã, ai FOST „  generoasã” în ultimele tale cuvinte ... desi, în acelasi timp, ai fost atentã.


Blossom: Ei bine, a meritat sã încerc. Chestia este cã, o datã cã se întîmplã ... nimic nu va mai acelasi. Mã întreb: am înteles cu adevãrat pe deplin ?


Federatia de Luminã: De asemenea, ne-am gîndit la aceastã întrebare. Am ponderat multe întrebãri, referitoare la reactia Umanitãtii. Nu poate fi prevãzutã. Însã, în ciuda la toate, existã un moment în care TREBUIE sã mergem înainte, si ceea ce va veni va fi tratat CA UN ÎNTREG ... ÎN TOTALITATE, pentru cã NOI/VOI/TOTI, ne deplasãm cãtre viitoarea etapã de evolutie.

Uneori, emotia este covîrsitoare.


Blossom: Vorbiti-mi despre asta ... cel putin, voi aveti cîteva sfaturi! Deci, întorcîndu-ne la „proclamar”, dacã gãsiti cã este corect ?


Federatia de Luminã: Mai bine încã ... sã ne întoarcem la SENTIMENTUL interior. Multi dintre voi, într-o anumitã mãsurã, se vor ÎNDRÃGOSTI (pasiona), în vietile voastre. Nu existã nimeni care nu a experimentat acest sentiment la un moment dat în aceastã viatã, sau în alte vieti. Euforia pe care o provoacã, permite ca toate problemele sã disparã în spate ... Tot ceea ce nu este de dorit pentru o inimã fericitã, dispare, în timp ce persoana îsi concentreazã atentia, în aceastã „Nouã Iubire”.  Luati-vã o secundã, pentru ca sã vã reamintiti „fiorul Vietii” pe care aceasta vi l-a adus.

Deci, dragi tovarãsi, ... vã cerem sã vã imaginati crescînd acest SENTIMENT, dincolo de un numãr pe care nu îl puteti socoti ...

NIMIC NU VA FI MAI IMPORTANT, DECÎT SENTIMENTUL DE IUBIRE.

IUBIREA INCONDITIONALÃ, CEA MAI PURÃ, PENTRU TOT CEEA CE ESTE/EXISTÃ.

ÎNTR-O UNICÃ INSPIRATIE, TOTUL VA FI ÎNTELES.

TOTUL VA FI IUBIT DE CÃTRE VOI, ÎNTR-UN MOMENT BINECUVÎNTAT.


Blossom: Vreti sã spuneti cã aceastã binecuvîntare, va dura doar o clipã ?


Federatia de Luminã: Nu. Însã în momentul initial, veti primi „ O Explozie” din TOATÃ CUNOASTEREA ... care va rãmîne pentru o lungã perioadã de timp. Stim cã v-ar place sã STITI, pentru cît timp ? Însã, asta variazã de la suflet la suflet. Pentru cã O persoanã nu poate continua, în aceastã fazã de a avea TOATÃ CUNOASTEREA, tot timpul, pentru cã în tot ADEVÃRUL, asta este posibil sã facã, sã „EXPLODEZE CREIERUL PERSOANEI!”

Însã, ceea ce este sigur este cã, VOI, la nivel individual, nu VETI MAI FI nici o datã aceiasi. VOI, la nivel individual, nici o datã nu vã veti mai întoarce la „vechiul eu”, înainte de a se întîmpla EVENIMENTUL. Nu va mai fi posibil sã o faceti. Pentru cã experienta de „EL/CREATORUL”, nu poate permite ca lucrurile sã continue, asa cum erau. Fie la nivel individual, fie în totalitate.

Intregul curs al Umanitãtii, se gãseste în schimbare „ În fata ochilor vostri”.


Blossom: Si din ceea ce ati spus ultima datã ... tot ceea ce existã.


Federatia de Luminã: Nu va fi neapãrat astfel, Blossom. Pentru cã mult din ceea ce existã, se gãseste foarte înaintat, pe drum. Pentru „acest sector”, energia Iubirii_propria Vibratie a IUBIRII ... se va, pur si simplu înãlta ... nu-si va schimba cursul/directia.



Blossom: Atunci, vã rog, puteti sã fiti ceva mai expliciti despre aceastã „schimbare de  curs/directie ? Este o afirmatie cu multã greutate.


Federatia de Luminã: Nu este chiar asa de mare. Priviti la tot ceea ce lumea voastrã a adus în „JOS”. Clar cã este nevoie sã se schimbe directia, pentru a putea fi adusã înspre „SUS”. Este tot ceea ce vrem sã spunem, cînd ne referim la asta ...


Blossom: Totusi ... este un lucru mare, nu-i asa ?


Federatia de Luminã: Însã, este un lucru pe care multi îl SIMT deja cã este în curs. A fost treptat. Am spune cã, este o tendintã, spre. Dar am pune-o în termeni de „înainte, cu viteza maximã”, spre o directie care nu se mai poate întoarce nici o datã, la vechiul mod de a fi. Tot ceea ce a fost necesar sã fie învãtat, în timpul acestei cãderi, a fost standardizat ... si considerat inutil, pentru a nu mai reveni nici o datã, la astfel de adîncimi.

Unicul drum ... imediat ce Evenimentul are loc ... este ÎNSPRE SUS.


Asa cum inimile voastre vor cînta în continuu. Veti experimenta un nou mod de viatã. O Viatã nouã. Cînd vã veti trezi, la fiecare rãsãrit de soare, FIINTELE voastre, vor cînta de bucurie, experimentînd fiecare moment pretios care vã este oferit.

 Cînd vã veti saluta unii pe altii, va exista o enormã schimbare în modul cum vã salutati reciproc, în aceastã etapã, pe planeta voastrã.

Experimentarea acest mod nou, va aduce fiecãruia, nevoia de a experimenta propria sa viatã, numai prin energia cea mai purã a IUBIRII, schimbatã între unii si altii, si într-adevãr cu Eu-l.

Noi recunoastem lupta pe care voi, cei de pe Pãmînt, uneori, ati experimentat-o ... dificultatea de a schimba mãcar un surîs cu o altã persoanã.

ACEST TIMP DE ATÎTA DIFICULTATE PENTRU SUFLET, SE TERMINÃ.


 CEEA CE VA ÎNCEPE, VÃ VA FACE SÃ RÎDETI, DANSA SI CÎNTA ÎN EXTAZUL DE CINE SUNTETI, SI CU RECUNOSTINTÃ PENTRU FIECARE INSPIRATIE, PE CARE O INHALATI.

LUATI BINE AMINTE LA ACESTE CUVINTE, ÎN INTERIORUL CEL MAI ADÎNC A FIINTEI VOASTRE, DRAGI PRIETENI ...

CEEA CE ATI VENIT SÃ ATINGETI AICI, VA FI REALIZAT FÃRÃ A ESUA!

EVENIMENTUL, ESTE TRECEREA PRIN VOALURILE TIMPULUI, INFINITÃ SI FÃRÃ LIMITE, DE GÎNDURI ... CUVINTE SI ACTIUNI DE IUBIRE!

VOI ATI VENIT AICI, PENTRU A FACE CA SÃ SE ÎNTÎMPLE ASTA... SI SE VA ÎNTÎMPLA!

FÃRÃ ÎNTREBÃRI!

FÃRÃ ÎNDOIELI!


Blossom: FÃRÃ DATÃ! Iertati-mã, nu am putut evita! Bine, se pare cã totul a fost spus, pe moment. Ne gãsim ceva mai departe pe calea întelegerii. Multumesc, bãieti. Asteptînd cu nerãbdare toate aceste momente, si fiecare dintre ele. Cu Iubire si Recunostintã.




Website: Blossom Goodchild 

Traducere: FLORIKA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb