Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 14 noiembrie 2013

13:11:2013

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

 Blossom June 6, 2012

Noiembrie 13, 2013


CU MÎNA PE PÃLÃRII !

 

Blossom: Plãnuisem sã am o convesatie cu voi mîine, însã casa este linistitã pentru cîteva ore, deci sper sã putem conversa acum. Întelegeti cã este o decizie subitã ?

Federatia de Luminã: Adevãrat ...  SI CU ADEVÃRAT, sosim pentru a oferi cuvinte de ajutor, pentru a vã orienta.


Blossom: Presupun cã vrea sã însemne „sã vã orientãm prin” viitoarea fazã a evolutiei acestei planete ?


Federatia de Luminã: ADEVÃRAT!


Blossom: Stiti, un numãr mare de persoane au scris, relatînd experienta pe care au avut-o despre „Unitate”. Ceea ce obisnuieste sã aibã loc printr-o experientã de aproape-moarte, sau meditatie, sau doar culcîndu-se pe pat, si dintr-o datã HEI! Aici se gãseau ... în TOATÃ ÎNTELEGEREA ... ÎN TOT „spatiul” ACESTEI CUNOASTERI EUFORICE. Deci, poate probabil va fi SENZATIA pe care o putem astepta cînd EVENIMENTUL va avea loc ?


Federatia de Luminã: Ar fi tocmai aceastã experientã! Însã, vã cerem sã luati în consideratie cã, în calitate de indivizi ... experienta va fi diferitã pentru fiecare ... asa cum am spus ... la nivelul de constiintã pe care fiecare l-a obtinut.


Blossom: Din aceastã cauzã, nu vor fi atît de multi care sunt deja complect treziti ... ei vor avea, mai mult sau mai putin „acelasi” lucru petrecîndu-se cu ei ?


Federatia de Luminã: Ne-ai pierdut din nou, si cu dificultãti în alegerea cuvintelor. Pentru cã în aceastã ocazie, fiecare suflet de pe Pãmînt a ales „sã experimenteze” o „realitate” a alegerii lor ... din acest motiv, ceea ce vor alege „sã experimenteze” în timpul sosirii EVENIMENTULUI ... va fi la alegerea lor.

Blossom: Adevãrat ? Atunci, cum functioneazã ?


Federatia de Luminã: Atunci cînd o persoanã observã un spectacol de focuri de artificii ... persoana se poate exprima prin „ooh sau aahh”, pentru cã toti experimenteazã acelasi lucru. Dar experienta nu este simtitã sau vãzutã în acelasi fel ca cealaltã persoanã, datoritã individualitãtii fiecãruia. Cu toate acestea, asta nu înseamnã cã  nu existã acelasi nivel de „ooh si aahh” fatã de frumusetea uimitoare ... însã fiecare o va experimenta diferit ... mai mult prin felul cum simte cã spectacolul afecteazã spatiul inimii din sufletul sãu.

Din acest motiv, ceea ce o persoanã „pricepe” prin EVENIMENT, va fi SIMTIT diferit ... de acord cu alegerea în care doreste sã-l înteleagã.


Blossom: Putem dezvolta aceastã temã, ceva mai mult ? Desigur, prin ceea ce ati spus ... TOTI vor fi uimiti, si mai mult sau mai putin, vor cãdea în genunchi ? Atunci, cum poate fi vãzut în mod diferit, unii de altii ?


Federatia de Luminã: Datoritã alegerii voastre. Datoritã cãlãtoriei voastre, cu atît de mult timp în umã ... datoritã a ceea ce sunteti.

Însã afirmãm categoric, cã TOTUL va fi înteles, si „realitatea” persoanei în acest MOMENT UIMITOR, PRIN MOMENT, nu va lãsa dubii în totalitatea FIINTEI fiecãruia ... pentru cã vor fi asistat la ceva NICI O DATÃ ÎNAINTE petrecut ... Indiferent de cum aleg sã-l primeascã.

Pentru cã ceea ce este în curs de a veni, într-adevãr, NU SA ÎNTÎMPLAT NICIODATÃ ... NICIODATÃ A AVUT LOC ... ANTERIOR.

Vã cerem sã SIMTITI în mintile voastre, acest moment ... ca o pregãtire pentru ceea ce va veni.


Blossom: Însã cum putem sã-l SIMTIM, dacã nu a fost experimentat niciodatã  înainte?


Federatia de Luminã: Puteti inhala inspiratii profunde de IUBIRE si apreciere, la centrul inimii voastre ... Centrul inimii voastre VA STI ce pregãtiti, si vã va ajuta sã-l construiti.


Blossom: Cineva a întrebat dacã vom experimenta „momente” de „APROAPE SIMTIRE” la ceea ce va veni ... înainte ca toate acestea, sã ne atingã dintr-o datã. Ar putea sã fie cazul ?


Federatia de Luminã: Desigur cã suntem de acord. Vorbim despre a „Anunta Evenimentul” ... Însã, persoanele trebuie sã aibã CUNOSTINTÃ de rezultatul sãu posibil, înainte ca el sã soseascã ... datoritã momentelor de viziuni si de inhalare care îl vor preceda. Pentru cã asa cum am vorbit ... Energia care este gata sã vinã, este PREA PUTERNICÃ, pentru a nu fi SIMTITÃ, înainte ca el sã soseascã „CA FIIND EL PROPRIU”.


Blossom: Stiu cã nu puteti avansa jocul prea mult ... deci, din acest motiv, voi respecta si nu o sã pun prea multe întrebãri. Ultima oarã, sau chiar înainte, ati sugerat cã fusese acordat, cã vã voi pune la curent cu ce se petrecea aici jos ... Pentru a vã da o idee, si am fãcut-o de-a lungul anilor ... Cu toatã sinceritatea, cu adevãrat mã rog, din locul cel mai adînc din mine ... o rugãciune din inimã, pentru ca EVENIMENTUL sã se întîmple într-un viitor nu prea îndepãrtat (din punctul nostru de vedere al timpului). Dupã cum veti sti, sãptãmîna trecutã, au avut loc mai multe decese si distrugeri în una din tãrile de pe Pãmînt, si cei care au fost lãsati în urmã, cu sigurantã suferã, în aceastã ocazie, o persoanã eventual, nu poate întelege. Existã o asemenea confuzie de energii în toatã lumea noastrã, si acei ILUMINATI, în formã umanã sunt prea obositi, pe cînd lucreazã în somnul lor, etc. pentru a risipi aceastã opresiune. DECI, CU ADEVÃRAT, CU CÎT MAI DEVREME, MAI BINE !!!!!!!


Federatia de Luminã: Acceptãm cã o mare parte din ceea ce se întîmplã, nu este asa cum am dori sã fie. Însã vã aducem bucurie vouã, în cuvintele de „schimbãri” care sunt chiar dupã colt.


Blossom: Minunat. Însã în timp ce scriu în rãspuns unui suflet, doar în aceastã sãptãmînã ... asta ar depinde, cu sigurantã, de cît de lungã este strada! Uneori ... dacã o persoanã îsi permite indulgenta de fapt „ de a merge acolo” în inima sa ... cãtre locurile în care anumite suflete au de suportat, în acest moment ... durerea este într-adevãr prea mare pentru a fi suportatã ... DIN ACEASTÃ CAUZÃ, este cã avem nevoie cu atîta disperare pentru ca schimbarea sã aibã loc. Pentru cã am avut mai mult decît suficient, din ceea ce viata nu ar fi trebuit sã fie, si suntem ATÎT ATÎT ATÎT de pregãtiti pentru a experimenta viata, cum STIM, în CUNOASTEREA noastrã, cum ar trebui sã fie.


Federatia de Luminã: Si veti avea. Cu sigurantã cã veti avea.


Ceea ce EVENIMENTUL va face, va fi exact asta. Vã va permite sã vã mutati la un mod de viatã, asa cum viata a fost proiectatã pentru a fi.


VIATÃ DE IUBIRE PENTRU TOTI, PE CARE EL ARE DE OFERIT, ÎN ASPECTUL CEL MAI ÎNALT AL IUBIRII, SI PENTRU BINELE SUPREM AL TUTUROR.


Beneficiile fiecãrei respiratii, vor deveni evidente...


Cãci decretãm ...


Cã EVENIMENTUL, este doar începutul. Imediat ce Energiile Superioare vor fi stabilite ... bucatã cu bucatã ... acest lucru va permite ca „ defilarea”, cum o numesti tu, Blossom ... sã aibã loc.

Imediat ce atmosfera voastrã va fi ajustatã la acest voltaj înalt ... atunci va permite ca mai mult „ din spectacol” sã se prezinte. Pentru ca, în cele din urmã ... ceea ce urmeazã ... sã devinã, mai mult sau mai putin, un loc obisnuit, pentru ca „timpul” asa cum ÎL CUNOASTETI ... sã continue.

Însã, de asemenea adãugãm ... cã, chiar adevãratul vostru concept de „timp” vi se va pãrea diferit vouã. Putem sã ne referim lui ca „o încetinire, aproape oprire” ... care este, cum va fi SIMTIT de cãtre voi.


Blossom: Si totusi ...nu este, cã de-alungul anilor „timpul” de fapt s-a accelerat ? Pe punctul de a fi perdut multe ore a unei zi normale, fãrã ca mãcar sã ne fi dat seama.


Federatia de Luminã: Asa este ... si cu toate astea, clar cã nu este „timpul” care s-a accelerat ... pentru cã persoanele STIU cã nu existã timp ... însã este schimbarea vitezei ...


Blossom: Ooh, tine-te Neddy !!! ... Nu deveni prea stiintific ... sau vom pierde legãtura !!!


Federatia de Luminã:  ... care face ca zilele voastre sã vi se parã mai scurte ... si „sunt” din cauza acestei schimbãri.

Însã ... „CÎND” ... EVENIMENTUL va avea loc ... veti experimenta un timp, fãrã timp. În sensul ... ca si cum timpul AR STA pe loc. Nimeni pe planetã va SIMTI ca si cum ar avea nevoie ca „EL” sã se grãbeascã si sã termine, pentru cã trebuie sã se întoarcã la lucru !!!!!!!!!!!!!!


Blossom: Va trebui sã presupun cã, dupã acest EVENIMENT ENORM ... toate activitãtile se vor opri pentru un timp ?


Federatia de Luminã: Intelegem ce vrei sã spui ... activitãtile perspectivei normale de zi cu zi, cu sigurantã/efectiv, vor înceta pentru un timp ...

PENTRU CÃ NIMIC NU VA MAI FI ACELASI.

O mare parte din ceea ce pãrea a fi foarte important, în viata persoanelor, va avea prea putinã importantã, sau chiar niciuna ... pentru NICIODATÃ (din nou).

Multi se vor descoperi pe ei însisi ENORM DE SCHIMBATI.

Enorm de TRANSPARENTI.

Prea iubitã Blossom ... este dificil chiar, a începe sã vorbim despre schimbãrile pe care le veti gãsi în interioarele voastre proprii.


Blossom: Oh, continuati ... încercati !


Federatia de Luminã: pentru cã, acei care sunt mult avansati în întelegere, în acest moment ... dupã EVENIMENT, vor fi capabili sã priveascã cãtre ferestrele sufletului, si vor sti ceea ce altul gîndeste si SIMTE.


Blossom: Ooh. Acest lucru ar putea fi cam jenant !


Federatia de Luminã: Însã nu mult ... pentru cã ENERGIA pe care acest EVENIMENT o poartã cu el ... va schimba gîndurile si SENTIMENTELE, la un asa nivel, cã vor exista foarte putini, care vor rãmîne încã în vechiul model de gîndire. Pentru cã acest BACIL AL IUBIRII va transforma FIINTA fiecãruia, într-un spatiu adînc de A CUNOASTE CEEA CE ESTE IUBIREA.

Nimeni nu va DORI sã judece pe altul, si în momentul în care o vor face ... îsi vor cere imediat iertare lor proprii. Pentru cã CUNOASTEREA IUBIRII ÎN SINE ÎNSÃSI, va fi cel mai mare profesor.

Imediat ce persoanele SIMT „Prezenta Energiei” a „IUBIRII ÎNSÃSI”... ea nu poate fi uitatã, si devin maestre al întregului învãtãmînt, a ceea ce este SFÎNT/SACRU.


Blossom: Mmm! Ati putea defini „Sfînt/Sacru”, pentru mine ... în loc ca eu sã caut Adevãrata definitie a colegului meu Google ... care trebuie sã spun, este aproape tot atît de cunoscãtor ca si voi ... însã, simt cã va spune putin aici (despre asta), ... Deci, pariez pe voi ! CUNOSC versiunea mea, despre ceea ce înseamnã.


Federatia de Luminã: Am descrie cuvîntul „HOLY/SFÎNT/SACRU”, ca un mod de a exprima reverenta (respectul) absolutã, cãtre COMANDA SUPREMÃ.


Blossom: Bunã definitie. Nota 10 ! Cum exprimati în cuvinte ceea ce este COMANDA SUPREMÃ ?


Federatia de Luminã: Am continua sã spunem cã, COMANDA SUPREMÃ este, ceea ce CUNOASTETI a fi cel mai perfect nivel de comportament/actiune, a ceea ce voi sunteti.

Pentru cã veti descoperi în interiorul vostru, o specie diferitã de „reverentã”. SENTIMENTELE voastre, vor rãmîne uimite cu ALE VOASTRE SENTIMENTE ! Putini doar, pe planeta voastrã, în comparatie cu toti care locuiesc pe ea ... au experimentat SENTIMENTUL de UNITATE, asa cum îl abordasem la începutul conversatiei noastre ... si, chiar si asa, am adãuga cã existã încã mult mai mult din acest SENTIMENT ... dincolo de ceea ce ei au experimentat ... si care este pe cale de a sosi.

Pentru cã, în calitate de experientã colectivã, „Glasul Întelepciunii” va fi amplificat enorm.


Blossom: Glasul Întelepciunii ? Pot avea îndrãzneala de a continua ?


Federatia de Luminã: Ai ! Însã rãspundem în Adevãr, cã nu putem dezvãlui natura COMPLECTÃ a ceea ce este pe cale de a sosi.

MAI PRESUS DE TOATE, NU DORIM SÃ STRICÃM SURPRIZA. ÎNSÃ ESTE NECESAR CA SUFLETELE PÃMÎNTULUI SÃ FIE PREGÃTITE, PÎNÃ LA UN ANUMIT PUNCT, PENTRU SOSIREA EVENIMENTULUI ... BAZELE TREBUIE SÃ FIE LANSATE ... SI AU FOST.

VOI ... DRAGILOR ... SUNTETI FORTA DE PE TEREN.

VOI ... VÃ GÃSITI ATÎT DE APROAPE DE CASÃ.

VOI ... ATI ATINS DESTINUL VOSTRU.

LINIA DE SOSIRE ESTE GATA SÃ FIE AJUNSÃ, PANGLICA TÃIATÃ, ÎN TIMP CE VOI ÎMPINGETI CÃTRE CEALALTÃ PARTE A ...

TOATE ASTEA.


Blossom: SIMT asta ca ADEVÃR, în inima mea ... si îmi este indiferent de cînd se va întîmpla ... PENTRU CÃ VA FI ... si cînd va avea loc ... va fi la timpul cuvenit ... chiar dacã timpul nu existã. TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SÃ FIE. SUNTEM ÎN CURS DE A-L ÎNTELEGE ... FIE CE O FI SÃ SE ÎNTÎMPLE. Desigur, cã, multumesc foarte mult, din nou. Pentru a continua data viitoare cînd vorbim ... CU IUBIRE si recunostintã. Blossxxx


Website: Blossom Goodchild 

Traducere: FLORIKA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb