Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

vineri, 1 noiembrie 2013

29:10:2013

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild


Octombrie 29, 2013

 

Blossom: Bunã ziua prieteni. Stiti, m-au rugat sã vã pun atît de multe întrebãri diferite ... puteti sã-mi explicati ezitarea mea, în acest sens ? Uneori mã împiedicã sã încep canalizarea ... simtind cã poate ar trebui sã pun niste întrebãri, fiind binecuvîntatã cã mã gãsesc în aceastã pozitie. De ce mã simt atît de „împotrivã” în a face aceste întrebãri atît de „profunde si semnificative”, în numele altora ?

Federatia de Luminã: Salutãri tie si tuturor celor care aleg sã împãrtãseascã darul nostru de Iubire. Întelegem motivul din spatele acestei probleme, Blossom, si este deoarece, de fapt, în realitate nu îl luãm în considerare sã-l facem, sã fie „discursul” nostru ... Deci, am spune cã esti tu aceea care captezi „intentia” noastrã.

Atîtia SIMT, cã ar dori sã aibã rãspunsuri ... de care au nevoie în acest moment. Vã încurajãm sã FITI/EXISTATI, fãrã ca sã stati într-o cãutare continuã. Nu spunem sã nu cãutati cunoasterea ... însã vã încurajãm pe fiecare, sã cãutati în interiorul vostru.

Misiunea noastrã nu este de a purta o conversatie de întrebãri si rãspunsuri. Este de a vã sfãtui sã aduceti (la suprafatã), ADEVÃRUL A CEEA CINE SUNTETI ... A vã ajuta sã recunoasteti ADEVÃRATUL vostru potential. Noi nu considerãm activitatea noastrã ca „ furnizare de informatii”, pe care nu o considerãm avantajoasã pentru suflet ... fie cã persoana stie, sau nu stie rãspunsul. Vezi ?

Blossom: Da ... Eu personal, nu am multe întrebãri ... Asa cum am discutat anterior, prefer sã veniti cu ceea ce este potrivit pentru acest mesaj în particular, cu aceastã ocazie ... deci, vã rog, continuati. Fãrã supãrare, fiecãrui suflet care a scris pentru a pune o întrebare ... si credeti-mã, cã sunt multe.

Federatia de Luminã: Noi nu ne simtim jigniti în nici un fel. Dacã nu ar fi existat acest mod de comunicare ... aceastã legãturã minunatã cu toatã lumea ... la ce metode ai fi recurs ? Pentru cã STIM, cã ati fi mers în interiorul vostru, pentru a gãsi rãspunsurile ... Într-adevãr aceastã retea are multe, multe avantaje ... însã îndepãrteazã putin  cercetarea sufletului, de la ceea ce am numi prin „ Calea corectã. Pentru cã persoana are tendinta de a cãuta sufletul, prin cuvintele altora, si atunci, devine foarte confuz cu privire la abilitãtile sale de discernãmînt. Considerînd a avea doar „Eu-l” pentru a avea încredere în înlãturarea întregilor „accesorii de neîncredere”, care sunt trimise de cãtre lanturile de comunicatie.

Asta nu vrea sã spunã, cã nu are cîteva puncte pozitive. Dimpotrivã. Cu toate acestea, dupã cum stiti ... mult lucru din ceea ce este ADEVÃRAT, este deghizat de neadevãruri contaminate, diluindu-se în amestec, si deci, sufletul se gãseste cam confuz ... fãrã sã stie dacã ceva este Adevãrat sau nu.

Blossom: (A trebuit sã închid ochii timp de cinci minute, si sã urmez profund „în afarã”. Am întrebat, ce însemna asta, si ei mi-au spus „ Te pregãtim pentru ceea ce vom spune” ... si rãspunsul meu a fost „ Oh, Gawd ! = Ajutã-mã, Doamne!”)

Deci ... ceea ce urmeazã...Sunt corectã asupra SENZATIEI pe care am avut-o?

Federatia de Luminã: Da ... Ti-am fãcut un pré-download, si ti-am pregãtit  energia ta, pentru a primi cuvintele care urmeazã.

Blossom: Stiti cã î-mi faceti ca inima mea sã batã mai repede, nu-i asa ?

Federatia de Luminã: Nu este doar energia, dar de asemenea expectativa ta.

Începem.

Respectiv la chestiunile care preocupã pe multi dintre voi ... Respectiv, mai presus de toate, cînd este, cã se va întîmpla EVENIMENTUL ...

NU PUNETI LA ÎNDOIALÃ PROPRIA VOASTRÃ CREDINTÃ, dragilor. Noi întelegem cã puteti întreba cine SUNTEM, si dacã ceea ce afirmãm, sau nu afirmãm, se va petrece. Recunoastem gîndurile si preocupãrile voastre despre aceastã temã.

VÃ CEREM SÃ VÃ MENTINETI FERMI, STIIND CÃ CUNOASTEREA VOASTRÃ INTERIOARÃ, STIE CÃ EL VA AVEA LOC.

ESTE TOT CEEA CE AVETI NEVOIE SÃ STITI.

ESTE TOT CEEA CE AVETI NEVOIE PENTRU CA SÃ VÃ AGÃTATI DE ADEVÃR.

Blossom, tu singurã ai supus cã, atunci cînd lasi sã plece „cînd-ul”, TE SIMTI mult mai fericitã cu tine însuti.

LÃSATI SÃ PLECE CÎND-ul.

Blossom: Este corect ... si noi ... dacã nu ar fi existat faptul cã VOI si alte canale continuã sã ne spunã cã este iminent ... Deci, SIMT cã este putin straniu, cã spuneti asta. Cu tot respectul, vreau sã spun cã sunteti VOI care aduceti acest subiect în prim plan, si ne mentineti foarte emotionati si energizati.

Federatia de Luminã: Pentru cã avem nevoie sã mentineti vibratia înaltã, datoritã expectativei, pentru ca asta sã aibã loc.

Blossom: Deci, spuneti cã dacã reducem expectativa si emotia noastrã, ar fi nevoie de mai mult timp ? Multi ar dori sã stie, dacã acest EVENIMENT se va petrece asa cum a fost plãnuit, îndiferent de ceea ce se întîmplã ... si, chiar si asa, voi spuneti de multe ori, cã este treaba noastrã.

Federatia de Luminã: Am sustine fãrã menajamente, cã acest EVENIMENT va avea loc indiferent de ceea ce se va întîmpla ... si chiar si asa, existã anumite subiecte, care apartin, momentului real al întîmplãrii „sale”. Am spune cã „Da ... Data stabilitã, nu este atît de stabilitã, asa cum o plãnuisem initial ... pentru cã, a fost schimbatã de cîteva ori”.

Blossom: Da ? Atunci, ce se întîmplã ? Spuneti cã ar fi putut avea loc, înainte de acest moment ?

Federatia de Luminã: Da.

Blossom: Pot sã îndrãznesc, sã intreb, atunci cînd ?

Federatia de Luminã: Într-un moment în care multi asteptau ... si chiar si asa, a fost considerat cã „rata de mortalitate” avea sã depãseascã ceea ce doream ... datoritã faptului cã multi nu SUNT (SE GÃSESC), în vibratia corespunzãtoare.

Blossom: Rata de mortalitate ? Voi ati spus, sãptãmîna trecutã, cã Evenimentul, era o navigatie linã, si nu dezastruoasã !

Federatia de Luminã: Si este. Însã „rata de mortalitate” nu venea datoritã dezastrului sau „revoltelor” ... venea din „socul persoanei, a acelora care au ales sã doarmã”.

Însã ACUM ... cum multi dintre voi sunteti constienti ... tocmai în acest ultim an, mult mai multi s-au trezit, si sunt pregãtiti în spatiul inimii lor/ritmul inimii lor, pentru o astfel de ocazie.

Deci, vedeti, cã cu cît mai mult sunteti„Excitati/Stimulati/Încurajati/Agitati, în sensul bun, cu aceastã expectativã, (cu atît mai mult) deveniti mai bine pregãtiti ?

Blossom: Voi ati spus o datã, cã aveam „sã simtim asta” înainte de a sosi ... pentru cã Energia, va fi prea mare pentru a exista, dintr-o datã, în Spatiul nostru. Multi PRICEP cã simt aceastã emotie ... însã stiu cã nu este doar o „agitatie” pe care o creãm, pentru cã dorim ca ea sã aibã loc ? Am visat cã „simteam cã ceva era în aer”. Vom „STI ÎNTR-ADEVÃR, precis, înainte ca acest lucru sã se întîmple ?

Federatia de Luminã: Da. Voi nu puteti STI , cã ea este pe drum. Energia pe care o poartã în el, trebuie sã conducã la calea pentru a „pregãti”. În sensul în care am numi o energie „continutã” ... Energia lui este atît de vastã cã „curge” în totul împrejurul lui, datoritã intensitãtii lui. Poate am numi asta, ca fanfara, anuntîndu-si sosirea!

Blossom: Vreti sã spuneti „cã el chiar” si al „lui” ... atunci pot sã întreb ... „Evenimentul” este o entitate/energie/lucru, în sine însusi ? Pe unde am cãutat, este mai degrabã un „eveniment” în opozitie la ceva care „se aratã lui însusi” ... Nu pun întrebarea în mod corect. Întelegeti ce vreau sã spun ?

Federatia de Luminã: Da. întelegem. Si am rãspunde cã EVENIMENTUL ESTE O ENERGIE, DINCOLO DE CAPACITATEA VOASTRÃ DE ÎNTELEGERE ... SI VETI FI CAPABILI SÃ-L ÎNTELEGETI, CÎND VA SOSI.

Putem de asemenea, sã vã invitãm sã considerati faptul ... nu posibilitatea ... însã faptul ... cã de îndatã ce „EL” va avea loc ... vor fi multe de pus în mers. O procesiune de Evenimente care vã duce „LA EXTAZ”, asa cum unii o descriu.   

Blossom: Si atunci totul va dispãrea ... ca o paradã care trece prin oras ?

Federatia de Luminã: Pînã la un punct ... pentru cã energiile vor fi prea puternice pentru a se mentine în stadiul lor initial. Însã „parada”va „pluti în aer si se va îndepãrta” ... „ va pluti în aer si se va îndepãrta” pe ei toti ... pînã cînd persoanele VOR AVEA ÎNCREDERE, si se vor obisnui cu prezenta sa constantã.

Amintiti-vã, dragi prieteni ... vorbim despre faptul cã, atunci cînd acest Eveniment va avea loc ... simturile voastre, si constiinta voastrã, vor fi ridicate ala un nivel Superior ... Superior aceluia în care individul vibreazã, cu aceastã ocazie ... si fiecare se gãseste într-o fazã diferitã a „jocului”.

Nu puteti sta cu totii, dintr-o datã, în aceeasi sintonie de vibratie. Va trebui sã fie pas cu pas ... în conformitate cu ceea ce fiecare suflet poate atinge. Însã, spunem din nou ... cã, atunci cînd va avea loc ... euforia va mãtura natiunea Umanitãtii. Indiferent la ce nivel se va gãsi, în aceastã ocazie.

Aceastã SENZATIE care va fi prezentatã TUTUROR ... nu poate sã rãmînã „ne-fiind un spatiu fizic adevãrat” pentru întotdeauna ... pentro cã ar fi prea PUTERNICÃ ... Însã amintirea ... sãmînta acestei euforii, va fi plantatã în bãncile memoriei Iubirii însãsi.

Blossom, întrebarea ta este: „Nu era deja aici, înainte de a fi venit (noi) ... si va fi, pur si simplu, inflamatã de cãtre Eveniment”?

Blossom: Da ... mã gîndeam la asta.

Federatia de Luminã: Si rãspunsul nostru ESTE, cã sãmînta NOII maniere, este plantatã în cadrul sistemului, dacã doriti ... unde sãmînta Iubirii, care VOI STITI CÃ SUNTETI ...SUNTETI VOI ... si a fost plantatã, în „principiul” IUBIRII însãsi.

Blossom: Si cu tot respectul, acum nu veti aborda toatã Creatia ... nu este potrivit ... si va face capul meu în ... chiar dacã ati PUTEA sã mi-o explicati ... sau, într-adevãr, pentru oricine altul. Deci ... unde rãmãsesem ?

Federatia de Luminã: Blossom, noi am prins, si suntem constienti, cã tu încã te îndoiesti cã un astfel de lucru se va petrece, nu te îndoiesti ?

Blossom: Nu ... asa cum am spus mai înainte ... mã îndoiesc cã va avea loc iminent. Însã, este ok ... sunt fericitã cu viata mea ... si va avea loc, cînd va trebui sã aibã loc ... Mã gîndesc, cã sunt mai îngrijoratã cu credibilitatea voastrã în exterior !

Federatia de Luminã: Vom lua în considerare acest lucru. Îti multumim cã „încã” esti mesagera, cînd simti cã trebuie sã fii.


Blossom: Oh, nu o luati în nume de rãu, IUBESC sã vorbesc cu voi. Fãrã îndoialã cã este fascinant. O sã fie ATÎT de bun, cînd „totul va începe”. Si stiu cã veti spune: „A început de mult timp” ... însã, stiu ce vreau sã semnific !


Federatia de Luminã: De asemenea stim ce semnifici. Puneti gîndurile în inimã, si recunoaste SENZATIA lor. Este un exercitiu bun de fãcut, cînd vã îndoiti.

Blossom: Stiu. Mã simt minunat ... ce va fi , va fi ... este asa cum White Cloud spune mereu ... TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SÃ FIE ... si, fiind sincerã ... nu ar putea fi altfel. Am început sã înteleg cã noi, umanii, „vedem” aici jos, totul diferit ... de felul în care vedeti acolo sus. Însã o CUNOASTERE în inima mea, î-mi spune, cã, CÎND suntem împreunã ... sau ... CÎND Evenimentul va avea loc ... vom rîde de cum „vedeam asta aici jos” ...

Federatia de Luminã: Într-adevãr ... pentru cã, începînd din acel moment ... TOATE LUCRURILE SE VOR SCHIMBA ÎN MAI BINE ... NU NUMAI PENTRU UMANITATE ... DAR PENTRU TOT CEEA CE ESTE.

ASTA CLARIFICÃ, CÎT DE ENORM VA FI ACEST EVENIMENT CARE ESTE PE DRUM.

ESTE ATÎT DE MARE, CÃ VA SCHIMBA CONSTIINTA A TOT CEEA CE EXISTÃ ... NU NUMAI A UMANITÃTII ...

Dacã nu ar fi fost astfel, cu sigurantã nu ar fi existat atîta „INTERES DIN TOATE PÃRTILE”.

Dacã ar fi fost în astfel, ... merita doar, o scurtã stire pe alte planete, Universuri si galaxii, spunînd „Pe drum ... Totul este bine”.

Dar ... dragi suflete, pe planul terenului ... TOATE PRIVIRILE SUNT PUSE PE VOI ... PENTRU CÃ CEEA CE SE PETRECE, IMPLICÃ CUNOASTEREA/CONSTIINTA TUTUROR!

IMAGINATI-VÃ DOAR !

TOT CEEA CE ESTE ... TOTUL ... TOTUL ... TOTUL ... SE ÎNDREAPTÃ CÃTRE UN NIVEL MAI ÎNALT, DECÎT CEEA CE NICI O DATÃ, NU A FOST EXPERIMENTAT.

Blossom: Mã simt putin confuzã. Vreti sã spuneti, cãtre un nivel care nu a mai fost atins nici o datã înainte ... chiar SUPERIOR la ce „asa cum a fost la început” ... ca „mingea de IUBIRE din care toti am apãrut ?”

Federatia de Luminã: DA! DA! DA!!! ... Ura !! Am ajuns acolo !

ESTE ATÎT DE MARE CÎT ASTA ... PENTRU CÃ IUBIREA NU A AJUNS NICI O DATÃ LA ACEST NIVEL.

Blossom: Ei bine, trebuia doar sã o spuneti !

Federatia de Luminã: Si o spunem. Conversatia noastrã, trebuia sã ne conducã aici ... de mod ca asta sã „se aseze” ... cu tot respectul.

ÎNTELEGI ACUM ?

Blossom: Bine, încã mã simt putin confuzã ... pentru cã ... hai sã o numim mingea de „Iubire”, pentru usurarea expresiei „Dumnezeu” ... Vreti sã spuneti cã „Dumnezeu chiar” se va ridica la un nivel Superior ?

Federatia de Luminã: DA!

Blossom: Asta este posibil ?

Federatia de Luminã: Totul est posibil ... VIATA este elaboratã, pentru a nu se opri nici o datã. Este desenatã pentru a continua spre mai bine, persistentã în/de/ ca ea proprie ... si tu te întrebi cum se poate cã „Dumnezeu” poate fi mai mult decît ceea ce el „deja este”.

Pentru cã, EL poate.

NOI/TU/TOTI ... SUNTEM MINGEA DE IUBIRE ... Din cauza asta, este perfect acceptabil cã, cu cît mai mult NOI/TU/ TOTI, am crescut prin experienta existentei EU-lui ... pe care IUBIREA ÎN SINE ÎNSUSI ... PRIN EXISTENTÃ ... DE ASEMENEA FACE ACELASI LUCRU.  

Blossom: Ei bine, ce bun este sã stiu asta ! Doar pentru lãmurire ... îmi spuneti cã aici, cã acest EVENIMENT ... desfãsurarea lui initialã, zãrirea si introducerea ... se petrece pe aceastã micã si veche planetã Pãmînt ?

Federatia de Luminã: Este Adevãrat. PRICEPETI ACUM MOTIVUL PENTRU CARE VREM SÃ ÎNTELEGETI PRIVILEGIUL DE A FI DEASUPRA EI, CU ACEASTÃ OCAZIE ?

ÎNTELEGETI ACUM MOTIVUL, PENTRU CARE DOAR CEI MAI PUTERNICI DIN CEI MAI PUTERNICI, TREBUIE SÂ STEA PESTE „EA” PENTRU A O ANCORA, SI STABILIZA ?

PRICEPETI ASTA ACUM ?

ONOAREA DE A STA PE PÃMÎNT, ÎN ACEST MOMENT ?

Blossom: Pe (Sfintul) George, cred cã înteleg !! Ne gãsim aici pentru ca un EVENIMENT sã aibã loc, care va duce propria IUBIRE CÃTRE UN loc mai înalt, decît vre-o datã FUSESE înainte ... în fiecare aspect al acestei IUBIRI ... UAUU ! ESTE ÎNTR-ADEVÃR EMOTIONANT.

Federatia de Luminã: ÎNTR-ADEVÃR ESTE ... SI ÎTI SPUNEM ACESTE CUVINTE ÎN ADEVÃR ... NU ESTE PREA DEPARTE ...

Blossom: Ah ! ... Si în ADEVÃR, vã spun ... cã poate fi în orice moment, începînd de acum, pînã la sfîrsitul timpului ... într-adevãr, cineva a sugerat , sã întreb, dacã puteati da un percentaj de posibilitate ca Evenimentul sã aibã loc în 2013, 2014, 2015 ... si atunci, cel putin aveam o ideie de cît de aproape voi vreti într-adevãr sã însemne ... puteti considera, sã ne dati un rãspuns la acest subiect ?

Federatia de Luminã: Am spune, cu toatã ”siguranta” ... cã probabilitatea sã ne arãtãm înainte de 2014, este extremã, si foarte puternicã.

Blossom: Multumesc pentru asta ... (* a vedea nota la sfîrsit) Mai bine zicînd ... dacã va fi la sfîrsitul anului viitor ... nu este în curînd, nici nu este iminent ... vã rog, aranjati un Dictionar Google!!!

Federatia de Luminã: Rãspundem doar la o întrebare, de manierã potrivitã, la ceea ce a fost întrebat ... Cum am spus înainte ... este necesar elementul surprizã ... chiar cu sesiunea cresterii de energii pe care le veti experimenta. Blossom, a sosit ocazia sã îndepãrtãm energia noastrã, pentru cã ai început sã rãmîi putin obositã, deoarece am mers mai departe de „marca” noastrã obisnuitã. Si stim efectul dominou, pe care îl poti avea pentru restul zilei tale.

Blossom: Yep ,,, Stiu asta ! Multumesc, bãieti ... într-adevãr mi-a plãcut imens ... si astept cu nerãbdare mai mult din acelasi.

Federatia de Luminã: Considerãm pe fiecare dintre voi UN RÃZBOINIC AL IUBIRII, si suntem multumiti de comunicãrile noastre si legãtura cu fiecare, care alege sã se lege cu cuvintele pe care le oferim. Pînã la viitoarea noastrã „hot line=linia rosie” ... spunem la revedere.

Blossom: Stiu cã este salutarea pe care White Cloud o foloseste ... We bid you Adieu(Ne-am luat rãmas bun) si las asta asa ... pentru cã , atunci cînd va fi presupus SÃ STIM cum el se potriveste cu toate astea ... atunci o voi face.
IN IUBIRE SI MULTUMIRI.*Numai atunci, cînd am citit din nou textul integral am fãcut legãtura cã ei vorbeau despre EVENIMENT, si au spus ca rãspuns „ cã probabilitatea sã ne arãtãm înainte de 2014 este foarte puternicã. Prin urmare, eu presupun cã o parte a Evenimentului include „ca ei sã se arate” ... probabil în „ parada mentionatã” !
Website: Blossom Goodchild 

Translator: FLORIKA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb