Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

marți, 30 iulie 2013

O Duminicã dupã-amiazã inspiratoare cu White Cloud si Federatia de Luminã




(Eveniment special în Sydney

BLOSSOM GOODCHILD 

O Duminicã dupã-amiazã inspiratoare cu White Cloud si Federatia de Luminã

1pm – Duminicã, 18 August – The Co-Creation Center, Crows Nest  BILHETE DE VÎNZARE)


Biletele se gãsesc acum în vînzare pe site-ul Blossom si blog . link direct:
Una dintre cele mai populare prezentatoare a nemaipomenitului succes 2012 Conferinta Scenariu – Pregãtirea pentru Ascensiune, care a avut loc în Sedona, în Statele Unite în anul trecut; Blossom a construit o bazã cu multi fani locali si internationali, prin mesajele sale regulate, canalizate profund de la cosmica/ galactica bazã a Federatiei de Luminã, si cãrtile sale, care oferã mesaje de la „prietenii” sãi, dealungul a 14 ani, cu spiritul sãu, ghidul Nativ American, White Cloud.

La ora actualã, Blossom are regulate si obisnuite „ actualizãri”, de la Federatie – despre ceea ce întîmplã în lumea noastrã, atît de Sus, cît si Dincolo de – acestea sunt traduse în mai mult de 30 de limbi, si re-postate spiritual, prin stiri alternative, si populari lucrãtori ai luminii, web si bloguri site, din întreaga lume. Între timp, cãrtile sale si eBooks, inclusiv A New Dawn, The Bridge si The Spirit of White Cloud, continuã sã vîndã local si în audiente de peste mãri.

Ca titlu de prezentare a sa în Sydney, sugereazã, Blossom Goodchild: Suflet-Inspiratie Dupã-amiazã, cu White Cloud, si Federatia de Luminã; veti vedea captivant si distractiv pe Blossom, nãscutã în Anglia, oferind mult suflet si inspiratie, tuturor celor care vor participa.

„ Oamenii au crezut cã am înebunit, atunci cînd am început sã spun cã primesc mesaje, de la un tip bãtrîn American-Indian, numit White Cloud(Norul Alb), deci imaginati- vã, ce a fost atunci cînd, în urmã cu aproximativ sapte ani, am început sã primesc mesaje de la anumite fiinte din spatiu, care se numesc pe ele proprii Federatia de Luminã „ rîde ea.

Deci, asa cum vorbesc despre cele mai recente actualizãri - de trecerea la un nivel mondial de energie – sau „ trezire”, asa cum unii o numesc, din perspectiva lor, eu am de asemenea, de gînd sã împãrtãsesc povestea mea personalã, cu privire la modul în care l-am cunoscut atît pe White Cloud, cît si Federatia de Luminã”, dezvãluie Blossom.

Dupã-amiaza, va fi împãrtitã în douã segmente, înãltãtoare – si Blossom a planificat cîteva surprize.

„Prima jumãtate, va fi totul despre White Cloud – cum ne-am cunoscut, ce ne-a spus el în ultimii 14 ani, si cum, cînd am pus cuvintele în actiune, ne-am vizionat vietile dintr-o perspectivã de inspiratie. Adicã, toti avem probleme înaintea noastrã, dar White Cloud ne ajutã sã observãm schimbarea în noi proprii, si modul în care sã le facem fatã”, explicã ea.

A doua jumãtate, a dupã-amiezii, se va concentra în cãlãtoria  divinã a lui Blossom, cu Federatia de Luminã, si perspectivele, pe care ei, ni le aduc.

Aceasta va culmina cu un proces foarte rar si special. Pentru a doua oarã – prima fiind din 2012, Conferinta Scenariu în SUA – Blossom, de asemenea, va „ face „ o canalizare în direct, fiind vocea Federatiei de Luminã, pentru cei care se vor reuni la evenimentul din Sydney.

„ Nu stiam la ce sã mã astept, atunci cînd i-am adus prima datã în timpul Scenariului Conferintã din 2012, am primit acest sentiment, cã au vrut sã vinã si sã vorbeascã, si, a fost o revelatie pentru mine, si toti participantii de la conferintã „ spune Blossom.

„ Persoanele mi-au spus dupã aceea, cã au putut vedea, ca si cum raze de aur intrau în corpul meu. Ceea ce a fost curios, este cã, mereu am spus, cã, Federatia este o energie colectivã, însã multi participanti la conferintã au simtit, cã a fost ca o „fiintã” femininã, care a venit prin mine. Deci, cine stie, ce se va întîmpla de aceastã datã. Sau ce ne vor spune „.

Blossom Goodchild: Suflet-Inspiratie Duminicã, Dupã-amiazã, cu White Cloud, si Federatia de Luminã

1.00pm - Sunday, August 18 2013
(pînã în jurul la 4.00pm aprox.)

The Co-Creation Centre
Nivel 1
(zburînd spre stele)
59 Hume Street
Crows Nest (Sydney)

Bilete: $70 fiecare persoanã (ne pare rãu, nerambursabil)

BOOK NOW: via Blossom’s blog or website: www.blossomgoodchild.com
Direct link to ticket order page:
http://blossomgoodchild.blogspot.com/p/sydney-tickets.html

Cum sã ajungeti la Centrul de Co-Creatie, Crows Nest:

Centrul este situat în inima lui Crows Nest, la 2 minute de cãlãtorie de la Nordul Sydney CBD. Este usor accesibil, prin intermediul transportului public (autobuzul, sau trenul – inclusiv de la aeroportul din Sydney). Cea mai apropiatã garã de centru, St.Leonards, este doar o plimbare de 7 minute de mers. Pentru cei care cãlãtoresc cu masina, Parcare Gratuitã, este disponibilã atît în Hume Street Car Park (intrarea de pe Albany Street) si pe stradã, în zona imediatã.

Cazare pentru noapte: Dacã rãmîneti peste noapte în Sydney, existã o serie de hoteluri în Crows Nest, si în zonele Greenwich , în apropiere. Puneti aceste zone suburbane în Google, atunci cînd cãutati. North Sydney si Chatswood, sunt de asemenea, pe aceeasi linie de tren ca si St. Leonards.


 Translator: Florika

luni, 29 iulie 2013

21:07:2013

FEDERATIA DE LUMINÃ, PRIN BLOSSOM GOODCHILD 21 IULIE 2013


BLOSSOM:  Salut ... Din nou. Ieri, am încercat, nu-i asa ? Dar în momentul în care voi mi-ati urat, o zi fericitã a fiintelor umane, m-am desfãcut în lacrimi. Ieri nu eram o fiintã umanã, prea fericitã ... Astãzi sunt. Deci, putem sã încercãm din nou ?

FEDERATIA DE LUMINÃ:  Este perfect  pentru noi. Dorinta noastrã de a servi este atît de mare, asa ca a multora dintre voi, pe planul Pãmîntului. Am dori sã abordãm un anumit subiect, în particular. A fost declarat, în tot acest timp, cã „ mesajele  canalizate „, au început sã fie „ demodate „.

Din punctul nostru de vedere, ne-ar place sã clarificãm, cã nu avem intentia de a lãsa pe cineva, într-o „ pozitie dificilã „. Am venit sã vã ajutãm, în toate felurile pe care le putem ... sã facem sã aparã aceastã Epocã de Aur.  A fost un acord fãcut între noi. De ce dintr-o datã, imediat, aveam sã decidem, sã nu mai continuãm ?

BLOSSOM:  Î-mi place sã aud asta ... Dar a fost spus cã trebuia „sã o facem singuri „, si cã trebuia „sã vinã dinãuntru” si, din aceastã cauzã, nu aveam  nevoie de ajutorul vostru, sau de sfaturile voastre.

FEDERATIA DE LUMINÃ:  Asta este complect corect, pentru acei care simt cã au atins fazele înaintate ale trezirii.

NU SUNTEM  NECESARI ... DAR ...

Suntem disponibili sã vã oferim întelepciunea noastrã ... deoarece, o considerãm, mai înaintatã, în multe domenii, decît sufletul spiritual care este închis într-o densitate umanã, si toatã programarea ei.

NU IMPUNEM NIMIC.

NU INTERVENIM.

Doar oferim sugestii, asupra modalitãtilor de a se înãlta, de asemenea vã încurajãm , sã cãutati si sã gãsiti adevãrul despre cine sunteti.

Putem conclude, în acest sens, cã nu existã nici-o lege ... nici un fel de presiune din partea noastrã, pentru ca , ale noastre cuvinte ... care sosesc prin tine, Blossom ... S TREBUIASC  sã fie citite. Este pe rãspunderea fiecãruia, în mod complect, a fiecãrui individ, dacã SIMTE sau nu SIMTE cã sunt utile pentru expansiunea Eu-lui. Dacã simtiti cã nu sunt ... si o spunem cu gratie .. îndepãrtati-vã de ceea ce spunem. Cu toate acestea, dacã simtiti, cã ele oferã ajutor, si pace spiritului ... atunci vã multumim pentru timpul petrecut mergînd împreunã în aceastã cãlãtorie cu noi.

Cãci atîta timp cît vei fi dispusã sã o faci, Blossom ... vom continua sã lucrãm cu tine ... pentru cã noi credem cã în acest fel putem servi si beneficia totului.

BLOSSOMVã multumesc pentru aceastã explicatie. Deci, despre acest subiect ... existã ceva pe care as dori sã-l clarific. Cum stiti ...  multi scriu, cerînd ca sã vã întrebãm. Am fãcut-o pentru o vreme. Nu cã am obiectii de a o face, si înteleg cã multi au nevoie de rãspunsuri. Cu toate acestea ... m-am întrebat mereu, de ce mã simt inconfortabil, fãcînd-o. M-am întrebat, dacã eram putin nesigurã, întrebînd despre lucruri, de care nu avem nici cea mai micã idee ... si atunci trebuia doar sã am ÎNCREDERE ... si am fãcut-o de multe ori. Cu toate acestea, astãzi ... ponderînd asupra „ acestui lucru de canalizare”, cu voi ... mi sa pãrut cã nu era din cauza asta, ca voi vã gãsiti aici. Rolul vostru nu este acesta. De aceea v-ati îndepãrtat de anumite subiecte ... cãci, cu ADEVÃRAT ... cine stie ce se poate întîmpla ? Viata î-si schimbã mereu cursul ... depinzînd de fiecare gînd. Vorbesc corect ? Dacã da, puteti dezvolta ... pentru cã, atunci eu simt cã putem „ începe din nou” ... ceea ce simt cã poate avem nevoie.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Blossom Goodchild

BLOSSOMGulp ! ... Da ? ...

FEDERATIA DE LUMINÃ: Pentru o clipã, vom considera unele lucruri. Noi nu trãim acolo, lîngã usa ta. Noi nu trãim în aceeasi tarã sau, chiar, în cealaltã parte a globului. Nici mãcar nu trãim în lumea ta. Prin urmare, vom considera cã ne-am angajat referitor la misiunea noastrã cu tine. „ A ajunge la tine” sau la orice altã persoanã ... telepatic ... este mult mai complicat, decît a ajunge „ la cei din specia noastrã”, spunînd asa. Pentru a începe, constitutia voastrã, este difertã de a noastrã ... Din acest motiv ... atunci cînd consideri cã suntem capabili sã ajungem , la punctul de vedere al unei legãturi ... tu nu crezi ... considerînd cã venim de alte...............

BLOSSOMAlte ce ?

FEDERATIA DE LUMINÃ: „Spatii” ... cã ceea ce aducem ... între noi, o facem foarte bine ?

Încetul cu încetul, învãtãm unii de la altii, care este cea mai adecvatã abordare pentru a oferi la un moment dat ... si, clar, usurinta cu care comunicarea se poate, sau nu întîmpla, va depinde de dispozitia ta,

BLOSSOMDa ... Stiu asta. Dar, uneori, chiar ne stînd în cea mai bunã stare de spirit a mea, dorinta de a face o canalizare, deoarece este avantajos pentru mine, în conformitate cu punctul meu de vedere „zilnic”.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Ceea ce alegem de a aduce, al unui aspect al cunoasterii ... este un subiect delicat. Deci da, am putea spune cã acest lucru este cu adevãrat ceea ce ai prins. O mare parte din ceea ce este cerut, de cãtre prietenii nostrii de pe Pãmînt, nu este pentru a fi cunoscut înaintea timpului sãu ... sau ... este de a fi studiat de cãtre pãrtile interesate. La rîndul lor, pot ... cu cel mai mare respect, sã intre în sintonie cu orice subiect ... dacã este pasiunea lor.

stim cã existã un subiect de interes pentru toti

BLOSSOMEste IUBIREA ... clar.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Sigur. Unii dintre cei care citesc aceste cuvinte, sunt plictisiti cu ceea ce spunem. Noi zîmbim cu dragoste. Niciodatã, din pozitia din care am ajuns ... putem sã ne plictisim cu tema IUBIRII.

Cu tot respectul, de asemenea, putem sã spunem ... cã, de multe ori, cei care cred cã au „apucat asta” ... nu au reusit.

FAPTUL ADEVÃRAT ESTE CÃ ... ceea ce trebuie sã se dezvolte, inevitabil, în Universul vostru ... cuprinde tema IUBIRII.

Oh, da ... multe si multe ori am atins acest subiect ... De multe ori am aprofundat nivelele aceluiasi subiect ... Cãci, VOI NU VEDETI, PRIETENI DE PE PÃMÎNT ... CÂ ESTE NUMAI PRIN EA, CÃ AJUNGETI LA TOATE RÃSPUNSURILE ?

ESTE PRIN IUBIRE CÃ „VOI” SCHIMBATI TOTUL.

NU PUTEM sã rãspundem la multe întrebãri, pentru cã voi aveti rãspunsurile ... care depind de propria voastrã auto-descoperire a IUBIRII !

AM ALES, mereu si mereu, a vorbi despre ea ... Pentru cã este tot ceea ce existã. Este totul despre care se poate vorbi. Pentru cã nu existã nimic altceva, în existentã, înafarã de IUBIRE.

Cîti în REALITATE, AU ÎNTELES ASTA ? Nu multi !

DAR !

Dacã ar fi fost multi ... vedeti ? Nu ar fi fost nevoie sã aveti rãspunsuri la aceste întrebãri ... care, cu adevãrat ... dacã îndrãznim sã o spunem ... NU INTERESEAZÃ !

NIMIC NU MAI INTERESEAZÃ, decît A FI IUBIRE.

DACÃ ÎNTR-ADEVÃR ATI ÎNTELEGE ASTA ... pur si simplu, nu mai existã nevoia de a mai sti nimic.

VEZI ? VEZI?

BLOSSOMSIMT ceea ce spuneti ... dar de asemenea, simt frustrarea voastrã, încercînd sã o expresati prin cuvinte. Cînd spuneti „ nimic nu mai intereseazã” ... sigur cã intereseazã. Vreau sã spun ... intreseazã dacã, de exemplu, Planeta X, va distruge Pãmîntul ... multi fac întrebarea ... clar CÃ este important de stiut.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Pentru ce ? Dacã ati sti ce se va întîmpla ... ce ati face, decît sã trãiti plini de teamã, pînã cînd asta sã se întîmple ? Dacã ati sti cã nu se va întîmpla, puteati sã vã linistiti asupra faptului ...dar, cu tot respectul ... multi dintre voi ... aveau sã gãseascã altceva pentru a considera, referitor la sfîrsitul civilizatiei voastre, asa cum o cunoasteti.

Vezi ?

BLOSSOMÎncerc. Sunt surprinsã, pentru cã spui mereu „Vezi”. Degetele mele apasã pe clape, în mod rapid si fortat. 

FEDERATIA DE LUMINÃ: Dacã ati sti, ce se va putea întîmpla la un moment dat în viitor ... aveati sã schimbati acest viitor, pur si simplu datoritã acestei CUNOASTERI  ... Într-adevãr, viitorul nu ar fi viitor, asa cum a fost planificat.

BLOSSOMDar viitorul este planificat ? Nu suntem noi care îl facem ?

FEDERATIA DE LUMINÃ: PUNCTUL NOSTRU !!!

VOI L-ATI CREAT. Este putin ca un sablon zgîriat” ... Crokiul este aici ... însã trebuie sã-l umpleti de culori !

BLOSSOMEste un subiect foarte interesant ... dar... cuvintele împiedicã conversatia.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Putem ajuta ... existã multe crokiuri ... multe, multe, multe, multe, multe !

NU existã SFÎRSIT pentru posibilitãtile rezultatelor în multe, multe, multe, multe, crokiuri, al unui singur lucru, doar.

Puteti considera, cã o situatie are un rezultat ... la nivelul în care sunteti constienti ? NU ... O situatie are multe, multe si multe rezultate, la nivele diferente. Ondulatii într-un ocean ...posibilitãti de rezultate ... infinite ... fãrã sfîrsit ... glorioase ... mistificatoare ... de necrezut ... mereu, mereu si mereu !

Experimentati doar o versiune din aceasta ... într-un anumit timp. Dar, cine spune ... cã un alt aspect al tãu, poate experimenteazã o versiune diferitã al ACELUIASI rezultat ?

BLOSSOMPot sã sugerez cã asta este cam departe de grupul meu ... însã accept ceea ce spuneti ... pentru cã STIU cã existã in alt aspect al meu, care întelege.

FEDERATIA DE LUMINÃ: mesajul nostru cel mai important pentru voi, nu este cînd va avea loc Divulgarea. Nu este despre data în care noi ne vom dezvãlui TUTUROR, pentru a o mãrturisi.

Nu este despre nici unul din aceste lucruri ...

MESAJUL NOSTRU CEL MAI IMPORTANT PENTRU VOI, ESTE :

FITI FERICITI  ÎN FIECARE MOMENT AL EXPERIENTEI  VOASTRE DE VIATÃ, PE PÃMÎNT.

BLOSSOMDa ... Eu stiu. Si probabil, ar fi posibil, dacã o persoanã ar trãi pe o insulã îndepãrtatã, fãrã ca sã se întîmple nici o programare sau înveninare. Vã rog, considerati aceste cuvinte ale mele, în mod corect ... însã voi m-ati întrebat de multe ori dacã „NOI ÎNTELEGEM ASTA „? ... Uneori mã întreb dacã „VOI ÎNTELEGETI ASTA”? Într-adevãr ÎNTELEGETI cu ceea ce avem de a face aici jos ? ... Cãci VÃ PROMIT ... cã atît cît STIM, la un nivel mai profund, cã totul ceea ce spuneti este ADEVÃRAT, referitor la A FI IUBIRE si A FI FERICIT ... asta nu functioneazã mereu în acest mod cu noi. Desigur cã avem momente de bucurie absolutã, si ne minunãm cã suntem vii, si trãim în aceastã epocã ... dar nu am întîlnit niciodatã un suflet pe Pãmînt, care sã fi putut sã mentinã constant acest sentiment ... si asta este ceea ce ne spuneti, cã ne gãsim aici, pentru a o face. Este atît de greu cu opozitia pe care o înfruntãm.

FEDERATIA DE LUMINÃ: Este din aceastã cauzã, iubite suflete de pe Pãmînt ... cã „VOI” ATI FOST ALESI  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VOI, VOI, VOI, VOI, VOI !

... VOI ... Cei care STITI înãuntru, în inimile voastre, cã suntem cu voi.

VOI ... Cei care sau voluntariat si STIAU în ce aveau sã intre ...

VOI, VOI, VOI, VOI, VOI !

STIATI  cã avea sã fie astfel ...

dar ... noi stiam ...

cã fiecare care fusese ales, avea forta pentru a recunoaste asta în orice mod.

înãuntru-l vostru ... adevãrul vostru, cunoaste adevãrul !

reluati-vã forta voastrã.

reamintiti-vã misiunea voastrã.

BLOSSOMatunci, misiunea mea, este sã fiu fericitã în fiecare moment ?

FEDERATIA DE LUMINÃ: Nu este o sarcinã usoarã, ceea ce vã spunem.

EXERCITATI-VÃ MINTEA

PUTETI SCHIMBA PROGRAMAREA VOASTRÃ.

CU CÎT MAI MULT ÎNTELEGETI CÎT ESTE DE USOR ... MAI RAPID EA ARE LOC.

problema este cã programarea voastrã este stabilitã, pentru a vã spune cã este greu !!!

Cînd meditati, sau vã pregãtiti sã dormiti ... Cereti sã vã amintiti. Cereti facultatea de a se aminti. Cereti ca programarea „gresitã” sã fie înlãturatã ...

Dacã nu vã place un program de televisiune, în particular, în aparatele voastre de TV ... schimbati canalul la ceva mai agradabil.

DACÃ NU VÂ PLACE DE CEEA CE VEDETI ... SCHIMBATI CANALUL !

Dragi prieteni ... Iubitã Blossom ... TU ai servit cu toatã inima ... chiar cînd SIMTEAI contrariul.

Multi chestioneazã existenta noastrã ... acei care NE CUNOSC ... nu pot sã o chestioneze ... pentru cã este CUNOSCUTÃ în profunzimea sufletului ca fiind ADEVÃRUL.

ÎNTR-O ZI ... o zi foarte frumoasã ... si începînd din acea zi ... TOTI ... NE VOR CUNOASTE, ÎN MODUL ÎN CARE VOI NE CUNOSTETI ACUM.

Ne vom uni în pace si armonie, si zilele voastre pe Pãmînt ... asa cum le cunoasteti acum ... vor fi mai plãcute ... mai departe de orice mãsurã ... de ceea ce sunteti obisnuiti.

NU VA MAI EXISTA PROGRAMARE.

NA VA MAI FI „SUPRAVEGHERE”.

NU VA MAI FI CONTROL FÂCUT DE CÂTRE ALTII ... DOAR DE CÂTRE EU.

và IUBIM PE VOI TOTI ...


BLOSSOMFiu ... Multumesc, Bãieti ... Cu adevãrat, aveam nevoie SÃ SIMT astãzi, aceastã energie. Într-adevãr a fost tare si puternicã ... si, la rîndul ei ... ea transmite ATÎTA PUTERE. Încã o datã ... Multumesc mult ... Mesaj primit si înteles ... Terminînd.


 Translator: Florika

marți, 9 iulie 2013

04:07:2013



SÎMBÃTÃ, 6 IULIE 2013


Blossom: Bine ... aici ne gãsim, pentru încercarea numãrul 4 ! Stiu cã sunteti întotdeauna prin apropiere ... dar sunteti aproape pentru a avea o conversatie cu mine ?



Federatia de Luminã: Am zice cã, da.



Blossom: Oh, perfect. Cît despre ocazie ... Ce aveti de spus ?



Federatia de Luminã: Întelegem umorul în energia ta, si suntem foarte recunoscãtori, pentru perseverenta ta. În mai multe ocazii, am crezut cã eram în plus, si trebuie sã spunem cã, chiar fãrã termenele”conversatiile noastre”, te-ai descurcat destul de bine. Întelepciunea pe care o alegem, ca sã o aducem ... cum te simti, Blossom ... ai un anumit „aer”, si cîte o datã se pare cã te întrebi, care este scopul la toate astea si, într-adevãr, unde ne duce acest lucru ...



Blossom: Nu mi-o luati în nume de rãu ... întelepciunea voastrã are o asa de mare diferentã în viata mea ... împreunã cu prietenul meu, White Cloud (Norul Alb) ... este cã, uneori mã simt ca si cum m-as gãsi pe un limb, si mã întreb, dacã va exista sau nu, ceva concret care se va întîmpla, înainte de a pãrãsi planul Pãmîntului (terestru).



Federatia de Luminã: Î-ti ascultãm gîndurile.



Blossom: Oh, Doamne !



Federatia de Luminã: Acceptãm pe deplin, cã nu ne gãsim, acolo unde voi vã gãsiti ...sau cã trebuie sã experimentãm frecventa atît de joasã, zilnic. Ascultãm, multe „plîngeri”, care ne vin de la voi, însã, încã nu putem „ schimba Istoria”, înainte ca ea sã fie schimbatã.



Blossom: Înteleg ... si stiu cã, probabil, sunt foarte infantil si egoistã ... însã multi scriu, dînd sugestii ... aspra acestui lucru ... ceva mic ... sau mare despre voi. Voi ne-ati ajuta, si i-ati ajuta, pentru a avea „ entusiasmul” de a continua.



Federatia de Luminã: Vrei sã spui cã nu sunt suficiente cuvintele noastre?



Blossom: Într-o anumitã mãsurã ! IUBESC ceea ce aveti sã ne spuneti, si IUBESC faptul de a comunica cu voi ...Fãcem tot ceea ce putem, pentru a ne ridica vibratiile ... dar ... chiar asa ... uitîndu-ne seara la cer ... inimile noastre vor mai mult decît asta.



Federatia de Luminã: Dar nu ati spus cã CUNOASTEREA în interiorul inimilor voastre, cînd vedeti sclipinrea stelelor vã permit sã aveti „mai mult”, decît ceea ce cãutati ?



Blossom: Într-adevãr mã ajutã sã STIU, ADEVÃRUL meu, ... sentimentul pe care îl am cînd mã uit la minunãtia noptii, nu poate fi negat. Dar, de multe ori, spun : „ Haide ... arãtati-vã mie !”



Federatia de Luminã: Si crezi poate, cã restul zilelor tale le vei petrece SIMTIND acelasi lucru ?



Blossom: Da ... uneori ... Asteptarea asta a fost foarte lungã. ÎNCREDEREA noastrã VÃ CUNOASTE. Cu toate acestea, cît de minunat ar fi pentru noi, ca în curînd, sã avem acea „ micã sãrbãtoare” ... pentru a avea un impuls ... Pentru a ne convinge cã într-adevãr, suntem pe drumul cel bun.



Federatia de Luminã: Zîmbim, Blossom, pentru cã TU STII asta în inima ta, nu-i asa ?



Blossom: Da, stiu. Dar se pare cã voi evitati acest lucru. Desigur, cu inteligenta voastrã ... puteti veni cu orice problemã care sã ne încînte. Ceva tangibil !



Federatia de Luminã: De fapt, putem. Dar trebuie sã întelegi, de ce ... încã ... nu ne-am fãcut „Marea aparitie”, pe care toti o cer.



Multi dintre voi NE CUNOSC. Multi sau trezit, si  STIU, fãrã umbrã de îndoialã, cã noi suntem cu voi. Chiar dacã puteti avea zilele voastre de îndoieli umane.



Însã multi, încã nu sau trezit, si pur si simplu, am crea teamã si panicã, între multi, si nu este în acest fel cã dorim sã fim primiti.



Blossom: Dar este asta ceea ce vreau sã spun. STIIND ceea ce STITI ... trebuie sã existe o manierã care sã vã permitã sã „intrati”, care permite ca toti sã stie cã voi veniti în pace !



Federatia de Luminã: Deci, ce propui ?



Blossom: Oh, Doamne ... Nu stiu. Sã vã urcati pe navele voastre, si ne oferiti un numãr de step-dance? Trebuie sã existe un mod în care IUBIREA care voi sunteti, sã ne poatã „ atinge „. IUBIREA care sunteti VOI, poate cu sigurantã, sã emaneze din nava voastrã, pentru ca persoanele sã stie, cã sunteti aici pentru a fi prieteni.



Federatia de Luminã: Iubitã Blossom ... chiar dacã crezi cã ar functiona ... nu ar rezulta.



Blossom: De ce ?



Federatia de Luminã: Pentru cã acei cãrora încã le este teamã ... ÎNCÃ ne considerã o amenintare.



Blossom: Dar atunci ... dacã asa este ... cîti ani încã, vor fi necesari pentru ca toti sã se elibereze de fricã ?



Federatia de Luminã: La asta lucrãm, cu toatã inima.



Blossom: Ei bine, în cãrtile mele ... uitîndu-mã la starea persoanelor, în general ... am zice, sã fie doar o zi. Sunt atîtia, care sunt profund adormiti. Da, multi sau trezit, ... dar, într-un mod general ... nu aratã bine. Nu mã înterpretati gresit, astãzi mã gãsesc perfect de bine, rozîndu-mi coatele, spunînd astfel. Multi SIMT, cã voi ar trebui sã avansati. Cîtiva vor avansa, si cîtiva vor fugi ... dar, clar cã asta se va întîmpla la un moment dat ... dacã stãm sã asteptãm, ca frica sã iasã de pe aceastã planetã ... bine ... dacã as fi în locul vostru, mi-as lua concediu prelungit.



Federatia de Luminã: Iubitã Blossom ... ceea ce vom spune vine doar din IUBIRE, care este ceea ce suntem. De cîte ori am spus, cã într-o zi veti întelege Imaginea de Ansamblu ?



Blossom: De prea multe ori !



Federatia de Luminã: Dar ... acesta este ADEVÃRUL nostru. Nu trebuie, nici nu putem sã-l schimbãm, pentru a vã da sperante false.



Blossom: Deci, spuneti serios, cã pînã cînd toatã frica na va dispãrea ... voi nu vã veti arãta ?



Federatia de Luminã: Nu. Nu spunem acest lucru în nici un fel. Ceea ce am prefera sã spunem, este cã, ATUNCI, cînd va fi timpul ca lumea voastrã SÃ STIE ADEVÃRUL, si DOVADA existentei noastre ... puteti fi siguri, cã toate scenariile vor fi luate în considerare.



Blossom: Stiu cã luati în considerare, interesele noastre, cele mai bune. Este curios ... spun cã voi vã repetati ... însã eu fac precis acelasi lucru. De asemenea, am spus asta mai înainte. Dar, nu m-ar deranja sã am vizita unuia dintre voi. Multi SIMT la fel. Nu ar fi un eveniment la nivel mondial .. nu ati putea spune „salut” în forma fizicã ... însã individual multora dintre noi, care ar putea fi perfect de acord cu asta ? Voi trebuie SÃ STITI cine suntem, prin energiile noastre ! Faptul este cã ... Nu vreau sã spun „ în interiorul mintilor noastre „ ... vreau sã spun cu asta, sã vã arãtati într-adevãr ... în formã fizicã, la o formã fizicã. Este foarte dificil ? Care ar fi rezultatul ?



Federatia de Luminã: Acest lucru ar implica, mult mai mult decît majoritatea poate sã creadã. Noi nu spunem cã este dificil, si nu spunem cã nu se poate face...



Blossom: Atunci, care este motivul, pentru care nu o faceti ?



Federatia de Luminã: Integritate / Fidelitate.



Blossom: Cum ? În numele cui ?



Federatia de Luminã: Totului.



Blossom: Cu ce obiectiv ? As spune cã multi au fost fideli ... dar SIMT cã nu este fidel nimãnui, decît vouã proprii ... Am dreptate ?



Federatia de Luminã: Natural.



CEEA CE EXISTÃ ÎN INTERIORUL VOSTRU, ESTE CUNOASTEREA A TOT CEEA CE A EXISTAT ... CARE EXISTÃ ... SI CARE VA FI / VA EXISTA.



Fiind fideli vouã proprii, voi initiati actiunea adevãratului motiv, al existentei voastre. Din acest motiv ... avînd încredere în interiorul vostru, cu scopul de a aduce totalitatea SCHIMBÃRII despre care vorbim.



AVEATI CONSTIINTA DESPRE ASTA ÎNAINTE DE A VENI !



Este din acest motiv, cã profund, în intimul vostru, stiti cã „ toate astea „ nu este vorba de aparitia „ speciilor din exteriorul lumii”. Stiti, în intimul esentei voastre, cã VOI ... IUBIREA CARE ESTI ... CARE SUNTETI ... SE GÃSESTE AICI, PENTRU A FACE SÃ APARÃ ACEASTÃ LUME NOUÃ.



Blossom: Însã ... cu ajutorul vostru ... nu-i asa ?



Federatia de Luminã: Clar cã da. Si în aceastã fazã a experientei, vã ajutãm atît de mult cît suntem capabili. Va sosi ora, iubit suflet ... familia noastrã ... cã ceea ce cãutati ACUM, va sosi cu toatã siguranta.



Nu ne jucãm cu voi, în sensul de a vã conduce mereu. Clar, cã nu este stilul nostru, nici intentia noastrã. Am sosit, pentru a vã pregãti, pentru ceea ce va cãdea peste voi.



Blossom: Ok ... stiu ceea ce „cãdea” vrea sã însemne ... dar trebuie sã caut din nou, cãci cred cã este un cuvînt care nu este „ potrivit” ... Adevãrata definitie este „a se întîmpla, a se petrece”.



Federatia de Luminã: Acceptãm investigatia ta. Nu vrem ca nici unul dintre voi, sã ne urmeze orbeste ...



Lãsati-ne sã vã spunem urmãtoarele:



CÎND VOM SOSI ... VOI VÃ VETI GÃSI ÎNTR-O POZITIE MULT MAI BUNÃ, PENTRU  A ASIMILA, TOT CEEA CE OFERIM.



CREDETI,  CÃ ACUM SUNTETI  PREGÃTITI  DEJA, CÎTIVA SUNT. MULTI NU SUNT.



DORIM O TRANZITIE MAI LINÃ, DEOARECE NE ÎNFÃSURÃM ÎN IUBIRE.



Blossom: Iertati-mã cã vã întrerup ... dar dacã nu suntem pregãtiti ... de ce voiati sã vã arãtati în Octombrie 2008 ?



Federatia de Luminã: Pentru cã era planul lui acum, în acel acum. Însã ACUM, vedem cîti sau trezit, de la ocazia aceea. Si am spune ... cã fiecare nor, are o cãptusealã de argint.



Blossom: Voi ati ajutat, pe mine si pe multi altii, sã întelegem lucrul acesta cu IUBIREA ! STIU fãrã umbrã de îndoialã, cã în TOATE LUCRURILE ... IUBIREA ESTE RÃSPUNSUL. Este ceea ce ati continuat sã vorbiti cu noi ... Mã întreb pe mine însumi, cît mai este de spus despre ea, pentru a continua sã progresãm. Suntem putin cam „supãrati” ... STIU CÃ, ÎNTR-ADEVÃR, ESTE CUVÎNTUL GRESIT ... dar încerc sã vã ajut sã întelegeti, unde ne gãsim. Poate „familiar” ar fi fost cuvîntul mai adecvat. Vã rog, sã nu credeti cã sunt ingratã ... nu este asta ...



Federatia de Luminã: Dar ai nevoie de emotii, în toate acestea, nu-i asa ?



Blossom: Poate ...



Federatia de Luminã: Atunci sugerãm fiecãruia ... sã facã cum am sugerat.



FITI CEEA CE SUNTETI.



NU EXISTÃ NIMIC MAI EMOTIONANT, DECÎT SÃ-L „ OBTINETI”.



NIMIC, NU POATE DEPÃSI SENTIMENTUL DE IUBIRE INCONDITIONALÃ, ABSOLUT NIMIC.



Vrei emotie ? Pleacã în cãutarea de Tine !



AL ADEVÃRATULUI TÃU EU.



ESENTA TA ... SPUNEM ÎNTR-ADEVÃR ... NU O POTI FACE ÎN AFARA TA.



Nu vrem sã vã lãsãm „în groapã”, deoarece nu v-ati descoperit încã, pe voi proprii. Întelegem cã ne-ai interpretat gresit, Blossom. Nu existã în noi, sã mergem la voi – pentru a ne împãca, cum ai spune.



NOI SPUNEM, PUR SI SIMPLU ADEVÃRUL.

Voi toti simtiti, cã prin sosirea noastrã initialã ... emotia acestui „ fapt” vã va mentine înãltati, pentru restul zilelor voastre.



Am spune cã ... sosirea initialã a ADEVÃTULUI VOSTRU EU ... este cu mult mai departe de orice înãltare, pe care ar putea sã o aducã aparitia unei nave.



VREM SÂ ÎNSEMNE CHIAR ASTA !



STIM CHIAR ASTA !



VOI SUNTETI EMOTIA PE CARE O ASTEPTATI. EMOTIA PE CARE O CÃUTATI.



VOI ... Voi, „ micii Pãmînteni” asa cum în mod drãgãstos, vã numiti pe voi proprii ... CÎND VETI ÎNTÎLNI ADEVÃRUL VOSTRU, SI VETI ACCEPTA MÃRETIA SA ... POSIBIL, NU VETI GÃSI NIMIC ÎNÃUNTRU, SAU ÎN AFARÃ CARE SÃ TRÃIASCÃ ÎN CONFORMITATE CU ASTA.



Blossom: Ok ... acceptînd-ul ...atunci ce facem ? Continuu sã spun cã avem doar ... de continuat ... ce alegere avem ? Cuvintele întelepciunii voastre, pot inspira si înãlta ... dar CUM ... CUM, CUM, CUM gãsim acest ADEVÃR ? Stiu cã am întrebat asta mai înainte ... Cãci STIU cã ceea ce spuneti ESTE ADEVÃRUL ... Se pare, cã mã gãsesc prea departe de a gãsi ceea ce vorbiti ... în mine. Atît de departe ... însã nu spun cã nu este acolo. CUM Î-L GÃSIM ? Ne este dor la toti, de asta.



Federatia de Luminã: Mergeti cãtre asta, cu fiecare respiratie pe care o inspirati. Cînd vã SIMTITI bine ... într-adevãr bine ... vii si Iubitori ... puteti întelege, parte din toate astea, si STITI cã mergeti în directia corectã. Cînd nu vã simtiti atît de bine ... nici o datã nu mergeti înapoi ... doar hoinãriti pe lîngã drumul principal. Cu cît mai mult veti urma, ceea ce inima voastrã SIMTE, în IUBIRE ... cu atît mai aproape ... mai aproape, sunteti de a gãsi, ceea ce cãutati.



A fost cu sigurantã, o foarte lungã cãlãtorie de întoarcere, acasã. Cu toate virajele gresite, si obstacolele de pe drum.



Dar ... de fiecare datã, mai aproape, la fiecare pas al drumului ... voi SIMTITI cãldura „ focului cãminului, arzînd „.



NU SUNTETI SINGURI, NICIODATÃ !



De multe ori se întîmplã, cã acei „ care nu sunt vãzuti”, sã vã ridice, cînd ati cãzut. De multe ori vã soptesc la ureche, cuvinte de încurajare. De multe ori au trimis oferte de Iubire, DIVINULUI CREATOR A TOT CEEA CE EXISTÃ, si a cerut ajutor în NUMELE VOSTRU.



Fiind CONSTIENTI, sau nu FIIND, de aceste lucruri ca fiind ADEVÃRUL. Este complect, pe socoteala voastrã de cum vã SIMTITI, referitor la ele.



NU VOM FACE CA SÃ CREZI, BLOSSOM. NIMIC ÎN AFARA DE CEEA CE POTI CUNOASTE ÎN INIMA TA, POATE FI ADEVÃRUL ! UNICA dovadã cã ai despre noi este SENTIMENTUL TÃU ! ... Pentru acum.



Blossom: Deci, în ADEVÃRUL MEU ... cu mîna mea pe inimã ... EU STIU CÃ VÃ IUBESC ! Am primit semnalul ... este ora de plecare. Este bine de a se întoarce la bazã. Cu iubire ... cu mult din ea ... si recunostintã ... A mea si a noastrã a tuturor !


 Translator: Florika

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb