Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 17 februarie 2014

06:02:2014

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

Februarie 6, 2014Bunã ziua tuturor.

Pe ziua 6 joi, eu am început canalizarea de mai jos. Legãtura era foarte slabã, si pur si simplu ea(convers.) nu a decurs asa cum trebuia. Am învãtat cã, atunci cînd asta are loc, trebuie sã „las sã plece”, si sã încerc în altã orã.

Aici este ceea ce am primit:


Blossom: Bunã ziua prieteni. Aici mã gãsesc, sintonizatã si gata pentru a continua.

Federatia de Luminã: Ne gãsim exact lîngã tine, si suntem într-adevãr gata pentru a conversa de asemenea. Cu toate acestea, cum subiectele se gãsesc în mintea ta ... pe unde ar fi mai bine sã începem ?


Blossom: Stiu ce vreti sã spuneti! Eu SIMT cã dupã ce am scris si am trimis INVOCAREA ... acum am lãsat-o în mînile DIVINULUI. Am prezentat dorinta noastrã ... BINELUI MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BINELE  MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BUNÃSTAREA ÎNTREGII UMANITÃTI, A TUTUROR FIINTELOR VII SI A DIVINEI NOASTRE MAME PÃMÎNT. Deci, voi STITI ceea ce cerem din inimile noastre. Probabil noi acum, vom „lãsa sã plece” ?

Federatia de Luminã: Considerãm gîndurile tale, ca fiind relevante în relatie la ceea ce sa oferit în aceastã rugãciune ... deoarece cum ... oferã multora, în acelasi timp ... va cîstiga impuls de energie.

Blossom: Oh, OK ... voi organiza asta ... Eu nu eram sigurã dacã trebuia sã o las asa cum este ?

Federatia de Luminã: Orice dorintã de a ajuta din inimã ... orice rugãciune care va fi oferitã pentru a înãlta nivelul de constiintã al umanitãtii ... pentru binele tuturor ... întotdeauna trebuie sã continue.  

Blossom: Link-ul(legãtura) este cam slabã pe moment. Ne gãsim bine pentru a continua ?

Federatia de Luminã: Trebuie sã perseverãm în adevãr. Nu esti „tu” Blossom, asa cum probabil consideri ... datoritã circumstantelor. Sunt, de fapt energii persistente despre care noi preferãm sã nu conversãm.

Blossom: Înseamnã energii negative, presupun ?

Federatia de Luminã: De fapt. Cu toate acestea, noi nu ne gãsim „sub influenta” acestei energii, si nici tu. A recunoaste FORTELE LUMINOASE ALE IUBIRII care voi toti sunteti ... permite o asemenea fortã si determinare. Am învãtat mult de-alungul anilor de studii despre rasa umanã si pricepem cît de greu este „sã vã mentineti la suprafatã”, în timp ce aveti formã umanã.

Blossom: Atunci, nu credeti cã eu mã gãseam „afarã din ordine” cerînd un semnal ?

Federatia de Luminã: Noi nu considerãm niciodatã o fiintã ca „afarã din ordine”. De fapt, noi nu întotdeauna în mod complect ...

Blossom: Va trebui sã închid aici ... cuvintele pur si simplu nu curg fluid

SFÎRSIT DE CANALIZARE.


Asta deci, mi-a confirmat, cã gîndul pe care eu (si ceilalti care au scris) l-am avut, în legãturã de a face „O INVOCARE” împreunã, în acelasi timp. PENTRU A ÎNTÃRI INTENTIA.

(În mod curios, întotdeauna cînd încerc sã organizez ceva în scalã mare ... computadorul meu începe sã-si facã de cap ... Mmm! Mi-ar place sã stiu cine ar putea sã fie ??!! Nu mai zic nimic!)  

De asta am ales ... (în mod corespunzãtor, ziua îndrãgostitilor ... o zi de Iubire)

14 Februarie, la 9 dimineata, orariul din Brisbane, Australia.

(Fusurile orare mondiale http://www.timeanddate.com/worldclock/)

PENTRU A AUZI INVOCAREA CA UNA SINGURÃ.


Eu sugerez cu fortã, ca înainte, sã intrati în sintonie, timp de cinci sau zece minute, FÃRÃ NICI O EXPECTATIVÃ CA REZULTAT.

Spun asta simplu STIIND cã INTENTIA NOASTRÃ ESTE PENTRU BINELE MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BINELE MAJOR AL TUTUROR ... PENTRU BUNÃSTAREA ÎNTREGII UMANITÃTI, A TUTUROR FIINTELOR VII SI A DIVINEI NOASTRE MAME PÃMÎNT.

DECI, FELUL ÎN CARE VÃD ASTA ESTE ... DACÃ BINELE MAJOR AL TUTUROR ... DUMNEZEU ::: MARELE SPIRIT ALB ... PREZENTA “EU SUNT” VA SIMTI CÃ ESTE CONVENIENT SÃ TRIMITÃ UN SEMNAL ... ATUNCI, UN SEMNAL VA FI TRIMIS ... DACÃ NU ... NU VA FI.

Eu de exemplu, voi accepta asta. Cu toate acestea ...dacã tu nu ceri, nu ai!

Suntem o planeta de liberã vointã ... Unii nu simt cã este oportun sã cearã asta.

NOI TOTI TREBUIE SÂ NE URMÃM ADEVÃRUL NOSTRU PROPRIU ÎN ACEASTÃ MATERIE.

DECI, DACÃ VA FI DIN ADEVÃRUL VOSTRU CA SÃ LÃSATI CA MILIOANE (NU DOAR MII) SÃ STIE DESPRE ASTA, CU UMILINTÃ ÎNTREBÎND DIN INIMILE LOR ... VÃ ROG; TRECETI MAI DEPARTE ACEST MESAJ.

Deci, asta este.

14 februarie la ora 9 de dimineatã (ora Brisbane în Australia), PENTRU A AUZI ACEASTÃ INVOCARE CA O SINGURÃ VOCE.

Eu stiu cã aceastã echipã de translatori, fac tot efortul pentru ca sã avem vídeo-ul în atîtea limbi, pentru cã ei sunt capabili. EU SUNT FOARTE RECUNOSCÃTOARE lor. Multumesc mult. MULTUMESC VOUÃ DE ASEMENEA, fiecãruia dentre voi care a ales sã mi se alãture.

TOT ceea ce pot sã spun, este cã EU M-AM SIMTIT CONDUSÃ, pentru a face aceastã INVOCARE (cu toate cã partea mea umanã voia sã o ascundã), si dacã eu nu am învãtat nimic în acesti 56 de ani , de data asta ... Eu am învãtat sã-mi urmez inima.  ASTFEL SUNT EU!


IN IUBIRE,LUMINÃ, RÎSETE SI RAZE AURII
Website: Blossom Goodchild 
Traqnslator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb