Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 17 februarie 2014

09:02:2014

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

Februarie 9, 2014


Blossom: Da ... sunt eu din nou!

VÃ ROG SÃ CITITI TOT CEEA CE URMEAZÃ.Sunt atîtea vesti si nu sunt sigurã, în ce ordine sã le pun!

Deci, eu am încercat din nou sã canalizez azi (09 Febr ...vezi mai jos) ... si de data aceasta, „EU” m-am oprit ... BRUSC ! Pentru cã au existat douã fraze care „m-au enervat”. Prima a fost:

„interfere cu planul master”, si cu toate cã eu fusesem pregãtitã pentru a accepta asta cum a fost cazul ... SENTIMENTUL pe care eu l-am avut, nu  a fost bun. În afarã de asta, recitind, am notat cã ei nu au folosit litere maiuscule, pentru cuvîntul „master”, cu toate astea eu am continuat si a FOL (Fed. Gal. de Lum.)cu sigurantã mi-ar fi apãsat pe butonul de CAPS LOCK! Doar litere mici, însã eu am continuat. Atunci, asa cum veti vedea la final, eu stiam imediat cã nu comunicam cu Federeatia de Luminã.


Cu toate acestea, eu am optat prin a trimite asta , deoarece cred cã este un bun exemplu de cum „cei întunecati” sunt foarte inteligenti în a se deghiza. Adevãruri între neadevãruri zicînd asa ... si cu toate astea ei au alunecat la momentul principal, si ultima frazã a fost ca un pumnal în inimã. Sã aveti întotdeauna discerniment asupra a tot ceea ce cititi. Sper ca sã considerati corect faptul de a pune asta(acest articol). De asemenea asta vã va mentine actualizati. Eu nu pot spune, cã am început cu FOL si „energiile întunecate” au interferit mai tîrziu, sau cã de fapt eu eram „înselatã” de la început ...

Aici este:


09 Februarie.


Blossom: Bunã ziua prieteni. Noi nu am fost capabili sã complectãm conversatia noastrã joia trecutã, asa cã m-am gîndit cã as putea sã încerc din nou azi. Cu toate acestea, accept din plin cã „Totul este asa cum trebuia sã fie”. Deci ... este cineva acasã ? ... Si dacã asa va fi, suntem gata pentru rock and roll?

Federatia de Luminã: Asteptam chemarea ta, si acum am primit-o. Fii binevenitã dragã Blossom, si de fapt toti acei care au optat sã se bucure de conversatiile noastre. Pentru cã este o mare bucurie pentru noi sã fim capabili sã ne conectãm în acest fel, si pentru ca sã putem sã învãtãm cu tine, în acelasi mod în care înveti cu noi.

Blossom: Cum DUMNEATA ai dori sã realizezei aceastã conversatie azi ?

Federatia de Luminã: Ne-ar place sã ne bucurãm mult de aceastã conversatie, într-un mod care sã ne aducã înãltare la toti. Ne-am comunicat despre multe teme actuale si simtim cã, datoritã continuei propagãri A INVOCATIEI în computadoarele voastre, care de moment ... vom rãmîne pur si simplu sub pazã, ca sã vedem cum se miscã zilele. Asa ca si tu, noi SIMTIM cã este „ în afarã de judecata noastrã” pentru a spune da sau nu. Hotãrîrea foarte delicatã cã „interfere cu planul master” ...  nu poate fi fãcutã de cãtre noi. Si noi suntem de mare acord, cã asta trebuie sã fie luatã de cãtre cea MAI PURÃ SI ÎNALTÃ CUNOASTERE, pentru ca o hotãrîre corectã sã fie luatã.

Blossom: Zut ... „Interfere cu planul Master”. Asta este foarte mare ! Tot ceea ce pot sã spun, este cã STIU cînd sunt condusã pentru a face ceva ... însã eu verific încã, si verific din nou, si fãrã îndoialã ... pentru mine ... dacã eu voiam sau nu ... Eu stiam cã trebuia sã fie fãcut. Atunci, eu am fãcut asta. Deci, pot sã presupun doar cã Planul Master ... are nevoie de un „ensert”  ... în numele acelora care simt cã asta va beneficia totul.Nu putem sã ne uitãm la ea putin ca o repetitie generalã pentru eveniment ? Un fel de „Aici se gãseste ceea ce am pregãtit înainte” sau ceva în genul !

Federatia de Luminã: Cît ne este de dragã implicarea usoarã si jucãusã a inimii tale Blossom. În adevãr ... ca si tu ... vom astepta acum o decizie DE LA CEL MAI ÎNALT ...

Blossom: Asta mi se pare într-adevãr bun. Nu existã judecatã despre subiect, în orice mod. Co toate acestea, pentru mine, existã o acceptare totalã ... care dacã ... în lipsa unui cuvînt mai bun, hai sã spunem ... CREATORUL sã considere adecvat pentru bebeficiul continuu al planetei noastre ... imediat, asta trebuie sã fie fãcut. Dacã nu ... încã vom merge înainte. Noi pur si simplu nu putem si nu vom renunta ... chiar dacã unele suflete opteazã prin a iesi acum, de purã epuizare.

Federatia de Luminã: Ne-ar place sã spunem cã asta este un „ controversat mix de chei ...

Blossom: În realitate, eu cred cã expresia este „în lucrãri” ... „controversat mix de chei”

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, noi SIMTIM nevoia de a spune „mix” ...

Blossom: Bine, atunci vã rog, continuati ...  

Federatia de Luminã: Acest controversat mix de chei a alertat cu sigurantã pe cei care nu sunt ai PÃMÎNTULUI, si care se sforteazã de asemenea pentru cele mai mari cuceriri ale LOR ... pentru faptul cã, cu toate cã noi VEDEM si Extragem Lumina voastrã.  

Blossom: ASTEAPTÃ UN MOMENT !!!!!!!! ... A Extrage Lumina noastrã ...?La acest punct eu m-am oprit si l-am întrebat pe White Cloud ce se petrecea. Imediat am avut o viziune a lui zburînd în jos cãtre mine, cu o mantie Superman (amuzant), si luptînd contra tuturor acestor energii (?) în jurul meu. M-am închis ... M-am ridicat ... si am aprins un incens de salvie albã !

Deci încã o datã eu nu am o canalizare de oferit. Totul (este) foarte interesant ... Eu mai am douã ocazii, înaite de a trebui ca sã mã opresc, pentru a iesi în turneu (Vezi mai jos). Mentineti-vã doar la imagine.

VÃ ROG, AMINTITI-VÃ DE A TRECE ÎN LINK, OFERIND INVOCAREA ÎN JURUL LUI 14 FEBRUARIE. CU CÎT MAI MULTI, MAI BINE.
Website: Blossom Goodchil

Translator: Florika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb