Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 13 februarie 2014

O INVOCARE by Blossom GoodchildO INVOCAREINSPIRAT DE CANALIZAREA DIN 31 IANUARIE A FEDERATIEI DE LUMINÃ.


VÃ RUGÃM SÃ ASCULTATI ACEST AUDIO & POST ORIUNDE VÃ VETI GÃSI.

MULTE MULTUMIRI.Spirit Divin ... Energia Celei Mai Înalte si Pure Iubiri ... Noi vã chemãm din cel mai profund loc al inimilor noastre.

Noi aici pe Planeta Pãmînt, luptãm pentru a face sã strãluceascã Lumina noastrã ... din cauza acelor care si-au pierdut calea lor, si simt nevoia de a controla ... prin modalitãti care impun atrocitãti mari FIINTEI noastre.

Noi Fiintele Umane avem nevoie de un semn DE LA BINELE SUPREM AL TUTUROR ... PENTRU BINELE SUPREM AL TUTUROR, astfel încît sufletele noastre obosite, SÃ POATÃ simti ridicarea si regenerarea, în scopul de a îndeplini misiunea noastrã pe Divina Mamã Pãmînt ... care de asemenea suferã foarte mult din cauza sarcinilor care i-au fost puse deasupra ei.


Cãtre PREZENTA I AM (PREZENTA EU SUNT) ... din care o parte se aflã în fiecare ... Noi vã cerem acest semn ... Noi întrebãm, deoarece suntem îngrijorati, cã nu vom putea îndeplini misiunea noastrã de a ridica pe Mama Pãmînt si pe cei care trãiesc în interiorul ei si deasupra ei ... în pozitia ei de drept încã o datã.

Aici existã atît de multã suferintã ... atîta durere de inimã ... atît de multã tristete ... prea mult rãzboi ... prea mult control ... se dovedeste a fi extrem de dificil de a trãi prin vibratiile care nu au în agendã, de a servi Lumina.

Prin urmare ... cu tot respectul fatã de fiecare FIINTÃ vie de pe planeta Pãmînt si de pe toate planetele ... cu respect pentru toti acei care au trãit în exemplul de realizare fizicã, si acei care nu au trãit ... cu CEL MAI ÎNALT RESPECT PENTRU TOT CEEA CE ESTE ... noi vã cerem sã ne îndrumati ... prin tine ... Cea mai Înaltã Energie a Purei Iubiri ... sã ne dati un semn ... astfel încît sã ne ilumineze calea casei noastre ... într-un mod care nu poate fi gresit, sau gresit înteles.

Noi toate aceste suflete vã cerem, acest semn din spatiul inimii voastre, pentru ca sã renuntãm la frica si ego-ul, si sã permiteti Iubirii sã fie trimisã prin el (semnul), pentru a pãtrunde în Fiinta noastrã, asa cum noi recunoastem ADEVÃRUL de la care provine.

Fie ca cei care înteleg acest semn ... sã dea asistentã inconditionalã acelora care nu au ... si cu cunostintele care sunt eliberate în acest moment ... pentru ca noi sã putem sã fim mai întãriti, pentru a continua, pe calea noastrã, cu o vigoare reînoitã si determinare.

Spirit Divin ... vã rugãm sã SIMTITI sinceritatea care rezultã din acest motiv ... DIN CAUZA MULTORA CARE ÎSI PIERD DORINTA DE A CONTINUA SÃ ÎNAINTEZE ÎN SEVICIUL LUMINII CARE SUNTEM ... si acest lucru este de interes pentru fiecare în parte.

Pentru cã asta a fost decretat, nu-i asa? Cã ne vom misca noi proprii, si planeta noastrã într-o ÎNALTÃ VIBRATIE ... si cu adevãrat ne vom ... pentru cã NOI SUNTEM RÃZBOINICII LUMINII, cu sãbiile noastre înãltate ... si astfel de la TOT ceea ce este IUBIRE ... vã cerem ca acest semn sã ne ajute PE TOTI ... în accelerarea fatã de EVENIMENTUL despre care se vorbeste ... si transformarea într-unui NOU TEREN AL LIBERTÃTII, pentru toti si fiecare în parte.

În genunchi, cu capul aplecat în reverentã, si cu inima în mînã, noi am ales sã fim aici pe Pãmînt, în acest moment pentru a servi ... Din aceastã cauzã, vã cerem sã rãspundeti apelului nostru ... PENTRU BINELE ÎNTREGII OMENIRI, A TUTUROR CREATURILOR VII, SI A DIVINEI NOASTRE MAME, PÃMÎNT.

În semn de Recunostintã ... în Iubire ... În Luminã si Raze Aurii,

Blossom Goodchild ... în numele RÃZBOINICILOR LUMINII, care detin în prezent fortul pe Planeta Pãmînt.  


 Translator: Florika  


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb