Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

marți, 28 ianuarie 2014

09.01.2014

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

 Blossom June 6, 2012


Ianuarie 09, 2014


Blossom: Bunã ziua ! Ce sãptãmînã interesantã am avut în email-ul meu! Dupã cum stiti, cerusem sã cititi împreunã cu mine, sutele de e-mailuri de la persoanele de pe tot globul, exprimînd exact aceleasi SENTIMENTE pe care vi le-am pus în ultima noastrã comunicare. Ati spus cã acordul nostru era acesta ... cã EU trebuia sã VÃ fac sã stiti cum era pentru „NOI”, aici jos ... si cu tot respectul ... a fost ceea ce am simtit cã trebuia sã fie fãcut ... prin urmare, am fãcut-o ! Trebuie sã spun ... cã multi, ca si mine ... au simtit, cã ati rãmas uluiti de cuvintele mele ... si cã ele v-au lãsat incapabili de a rãspunde. Deci, am avut ceva timp pentru a digera aceastã situatie întreagã ... si, cu toatã DRAGOSTEA inimii mele ... întreb ce aveti de spus, despre ceea ce pare a fi o problemã atît de importantã ?

Federatia de Luminã: Drag suflet ... tovarãsa noastrã de ARME ... într-adevãr am rãmas „pietrificati”de ceea ce sa revãrsat din inima ta, în ultima noastrã comunicare. Suntem constienti de oboseala si greutãtile cu care se confruntã, acei care sunt pe pãmînt, dar, în ADEVÃR, pînã cînd am captat precizia energiei care însotea discursul tãu ... nu întelesesem cum „programarea” era atît de nocivã pentru conditia umanã. Asta a fost, ceea ce ne-a „luat prin surprindere”.   

joi, 9 ianuarie 2014

02:01:2014

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

 Blossom June 6, 2012


Ianuarie 02, 2014


Blossom: Deci, aici ne gãsim în 2014. Este un timp foarte ocupat pentru multi dintre noi ... si trebuie sã spun cã mã simt obositã si emotionalã cu orice motiv. Din aceastã cauzã, înainte de a începe, as dori sã clarific cã nu sunt supãratã în aceastã comunicare ... desi existã unele lucruri pe care simt cã am nevoie sã le spun. Ati spus mai înainte, cã era parte din acordul nostru, sã vã informez cu privire la modul în care lucrurile merg, în conformitate cu punctul nostru de vedere de fiinte omenesti, aici în densitatea groasã a Pãmîntului ... deoarece, acolo unde sunteti voi, erati incapabili sã întelegeti asta complect. Deci, prieteni ... sunteti pregãtiti ?

De asemenea doresc sã spun, cã existã multe suflete luminate, care vor citi acest mesaj, si fãrã îndoialã cã se vor gîndi: „Oh, Blossom, cînd o sã fie cã o sã „prinzi/întelegi” ?

Mi-ar place sã spun ... PRIND/ÎNTELEG ... multe lucruri ... mult mai multe decît multi dintre cei care îmi scriu ... însã, în acelasi timp, am înteles cã pot sã fiu purtãtorul de cuvînt a multora dintre noi, Pãmîntenii, si se pare cã multi SIMT, exact la fel. Deci ... aici sunt !

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb