Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 21 iunie 2015

Romîna – Blossom Goodchild: 20 Iunie, 2015Blossom Goodchild
20 Iunie, 2015
Blossom: Din esenta sufletului meu ... Spun, din nou, Hello/Salut  voua. Exista un zumzait mare în lumea noastra cu privire la multele schimbari care sunt comentate ... Si vreau sa spun DIFERITE! Ar fi oportun sa vorbiti despre acest subiect în functie de perspectiva voastra ?


Federatia de Lumina: Cele mai calduroase salutari pentru Fiecare dintre voi. Învaluim inimile tuturor acelora care aleg sa fie atrasi de cunoasterea si întelegerea noastra ... stiind ca legatura dintre noi toti ... este de IUBIRE ... si prin acest canal, suntem capabili sa iradiem Lumina noastra ... care apoi se amesteca cu Lumina voastra ... si, împreuna, o iradiem catre TOTUL ... în expresia Iubirii Pure care suntem.


Blossom: O întrebare pe care unii cititori au facut-o, este daca, atunci cînd voi ati spus ca  ’’ne vom lua zborul’’ ... înseamna ca va trebui sa parasim corpul fizic , pentru a face acest lucru ?


Federatia de Lumina: În nici un mod. Deoarece aceasta este experienta în care suntem angajati sa o facem ... pentru prima data ...


Blossom: Simt ca ati dori sa vorbiti, înca o data ... Decizia este a voastra, prietenii mei.


Federatia de Lumina: Multumim mult.


Blossom: Iata video-ul cu transcrierea urmatoare. Ei spun ca este întotdeauna bine sa-l ascultam pentru a SIMTI Vibratia Energiei pe care o aduc, pentru a ne înalta.


Transcrierea.


Salutari, în aceasta zi, voua tuturor. Înca o data pretuim aceasta oportunitate ... de a folosi acest canal, Blossom ... pentru a aduce ceea ce am ales sa vorbim prin vibratia Sunetului ... care aduce cu sine Energia celei mai majore rezonante, pentru ca sufletul sa o absoarba ... mai mult decît versiunea electronica ... unde trebuie sa cititi si sa SIMTITI.Daca închideti ochii în timp ce vorbim ... si va concentrati atentia catre locul/spatiul din Inima voastra ... veti SIMTI IUBIREA si Energia acestei IUBIRI ... pe care o aducem ... pentru a se amesteca cu Vibratia Energiei Iubirii în care tu, tu însuti ... ca un individ ... locuiesti.

Pentru multi, cu ochii închisi ... poate probabil puteti sa aveti o perceptie vizionara a cine suntem. Însa, sa nu va preocupati daca veti vedea doar culori ... sau daca, într-adevar, nu vedeti nimic. Asta nu înseamna ca nu suntem cu voi ... sau ca nu sunteti asa de evoluati ca altii care ne pot vedea.

Deschideti-va pur si simplu Inimile la Libertatea pe care IUBIREA o aduce.

Au existat întrebari si preocupari legate de ceea ce este pe cale sa se întîmple. Am ales sa ramînem în  ’’partea optimista’’ cu privire la aceste schimbari.

Blossom ne transmite ca exista multa ’’teama si pesimism’’cu privire la aceasta perioada de timp care va veni ... si desi ea nu sa implicat în asta ... nici nu si-a alimentat mintea cu acelasi ... chiar asa, spune ea ... ca exista putini vorbind despre Bucurie si Fericire cu privire la aceasta perioada de timp pe care o mentionam.

ALEGEREA ... ALEGEREA ... ALEGEREA!

Ce veti alege sa SIMTITI, în acest moment în care ascultati aceste cuvinte ?

Alegeti sa SIMTITI IUBIREA ... sau alegeti sa simtiti frica ?

Cuvintele noastre va transporta la un loc de Pace, Speranta si Cunoastere ? Aceasta Cunoastere ... care locuieste în interiorul vostru. Aceasta SENZATIE de a Sti ... care face parte din voi ... înseamna ca voi CUNOASTETI IUBIREA.

Asa cum am referit de mai multe ori ... daca va exista ceva care va aparea, si care va schimba imediat vibratia inimii voastre, catre una mai joasa ... Exista raspunsul vostru. Exista cunoasterea voastra ... ca aceasta ... care a aparut ... probabil nu este pentru voi.

De ce sa alegeti sa coborîti, daca aveti la îndemina, oportunitatea ... intotdeauna ... în toate momentele ... ca sa va înaltati catre o frecventa mai înalta ... unde Bucuria ... Placerea ... Fericirea ... Energia ... umple Fiinta voastra ? Unde locuieste Pacea fara a întelege toate lucrurile ... Însa, acceptarea Cunoasterii ca TOTUL lucreaza în directia unui sistem ... o întinerire ... un intelect ... o Energie mai Înalta ... PENTRU TOATA IUBIREA, PRIN ÎNTREAGA IUBIRE, CU TOATA IUBIREA si DIN TOATA IUBIREA.

Veti auzi multe lucruri în zilele care vor veni ... care va destabiliza vibratia în care ati ales sa locuiti.

ALEGEREA, ALEGEREA, ALEGEREA! ... În felul în care alegeti cum primiti informatia diferita care apare.

Vor exista afaceri șocante ... Vor aparea lucruri publicului care ’’vor șoca’’ ... Nu exista alt cuvînt, si înca asa, ce veti alege ?

Veti alege lucruri care vor fi permise sa fie descoperite pentru ca sa va demoralizati, sau, CU CUNOASTEREA MARETIEI DE CINE SUNTETI ... nu ar fi mai bine ... mai indicat ... SA STITI ca fie ce o fi ca sa se întîmple ... sau care sa fie anuntat ... întelegerea voastra asupra acestor experiente, este ca voi stiati ca ele aveau sa vina ?

Din acest motiv, emotia a tot ceea ce se întîmpla .. în Cunoasterea ca lumea în care traiti, avanseaza acum catre ... am spune ... o Mare de Trandafiri ... un loc mai Înalt în care voi ati ales sa traiti.

ALEGEREA ESTE A VOASTRA.

Si vom spune ca va fi disperare. Dar, veti alege sa ramineti disperati ? sau veti alege sa acceptati ca SUNTETI DEASUPRA HAOSULUI ... A ÎNTREGII NEÎNTELEGERI ?!

Cu aceasta ocazie, scopul vostru mai înalt pe planul Pamîntului ... este de a se mentine în Vibratia mai Înalta în care puteti sa STATI. Vibratia care, desigur, este a voastra ... în calitate de Fiinta Umana Divina ... care a venit sa ajute aceasta planeta. Sa fiti suvoi Eu-l vostru de Iubire în Vibratiile Pamîntului ... si facînd-o ... voi în mod automat serviti Totalitatea.

SUNTETI CEEA CE ATI VENIT AICI SA FITI ...

SUNTETI CEEA CE ATI VENIT AICI SA FACETI ... pur si simplu ramînînd/mentinînd IUBIREA ... în gînd ... în minte ... si în inima.

Forta care va aparea din interiorul vostru nu esueaza ... nu slabeste ... nu se micsoreaza, nici nu fuge. Exista o sursa infinita de forta pentru voi ... din interiorul vostru. Asa cum am sugerat de mai multe ori ... incarcati-va bateriile. Este imperativ sa o faceti, pentru ca sa va mentineti bunastarea.

IUBIRE ... IUBIRE ... IUBIRE ... DOAR IUBIRE ... DOAR IUBIRE.

De ce sa alegeti ceea ce nu va face sa va SIMTITI în acest fel ?

De ce sa alegeti sa va SIMTITI pe jos ... cînd, daca va legati cu Adevarul vostru ... cu Bunatatea voastra ... cu Fericirea voastra ... nu numai va veti bucura de fiecare moment al vietii voastre ... Dar, asa cum am referit, facînd-o ... voi serviti Tot ceea ce este pe planeta ... la un grad mult mai înalt decit ati putea realiza în acest moment. Însa, Dragilor, STIATI ca este astfel.

Si dupa aceea multiplicati, si multiplicati si multiplicati aceasta CUNOASTERE în interiorul vostru ... pentru ca sa nu existe întrebari. Nu este nevoie de pune întrebari ... pentru voi ... pentru fiecare dintre voi ... pentru ca voi sunteti ... sunteti raspunsul la toate întrebarile voastre.

VOI SUNTETI RASPUNSUL.

IUBIREA ... deghizata de fiinta omeneasca ... Aici (si acum) pentru a schimba Istoria ... Aici (si acum) pentru a se indrepta catre ... precum si Planeta voastra si Totul care este deasupra ei, si înauntrul ei ... catre un nou camin.

Prea iubiti Prieteni ... Prea iubite Suflete ... va cerem sa întelegeti  diferenta pe care o faceti în acest Plan Divin. Voi ... numai Voi ... CA UNU ... îndepliniti, ceea ce ati stabilit sa faceti.

STITI-O ÎN FIINTA VOASTRA.

Voi nu esuati! Puteti sa va uitati în jurul vostru si sa va întrebati ce diferenta puteti ... sau sunteti în curs ... sa faceti. Ochii vostrii omenesti vad în mod diferit de ai nostrii. Sunteti alimentati pîna la maduva ... cu negativitate!

Din acest motiv, scimbati aceasta negativitate, cu un gind simplu de Bunatate si Iubire. Învatati-i si pe altii prin exemplu, sa FIE/FACA acelasi lucru. Nu fiti devastati ... pentru ca acum este momentul de a se înalta la maxima Lumina a voua însiva.

Si unindu-se în putere întimpurile care vor veni ... legatura pe care o veti SIMTI prin etere ... legatura de la  ’’Inima la Inima – CA UNU’’ ... va va mentine si mai întariti.

Am vorbit de nenumarate ori, despre acest timp care vine ... unde lumea în care locuiti ... va fi o amintire slaba ... a unei existente pe care ati avut-o o data.

Înainte ... prea iubite Suflete ... Mergeti înainte ... în IUBIRE.

Respirati ... înauntru (inspirati) , afara (expirati) ... înauntru  (inspirati) , afara (expirati)  ... si SIMTITI Iubirea noastra pentru voi.

Respectînd alegerile pe care le-ati facut pentru ca sa fiti acum pe Pamînt ... pentru ca sa faceti sa se îndeplineasca Planul Divin.

Pentru ca sa-l vedeti ... pentru ca sa-l conduceti ... ÎN IUBIRE ... catre o pozitie mai Înalta ... DE IUBIRE.

Cu cresterea Vibratiilor ... cît de spectaculare vor fi intîlnirile si salutarile ... între noi toti ?

Reculegeti-va în tacere citeva momente cu noi ... pentru a SIMTI ca ceea ce va aducem voua ... este IUBIRE.

Pîna la comunicarea noastra viitoare, Blossom ... îti facem la revedere ...

CU IMENSA RECUNOSTINTA PENTRU CEEA CE SUNTETI.

Sfîrsit de sesiune.

Va rog sa re-vizitati Invocatia  ’’Suntem acei care schimba Jocul’’, întotdeauna cînd dispozitia dvs. vã va permite ... pentru a mentine energia ATÎT DE ÎNALTA PE CÎT PUTEM.Multumesc mult.


 Translator: Star Child
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb