Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 10 septembrie 2015

Romîna -- Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild: 8 Septembrie, 2015Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild
8 Septembrie, 2015

 

Blossom: Va salut din nou, prietenii mei. În sfîrsit, înapoi în Australia. Nu am citit dinadins ceea ce alti canalizatori au scris despre schimbarile care încep sa apara, pentru a nu fi influentata în vreun fel. Însa, stiu ca exista multa emotie petrecîndu-se, datorita unei noi Unde de Energie Mai Înalte, care soseste ... Las aceasta transmisie în mîinile voastre foarte competente.


(Federatia de Lumina a vorbit prin mine.Urmeaza link-ul de audio,împreuna cu transcrierea. Se recomanda sa ascultati audio-ul, sa nu va limitati numai sa cititi transcrierea ... deoarece Energia care soseste, patrunde adînc în sufletul vostru.)
Federatia de Luminã: Prea iubite Suflete ale Pamîntului ... Oferim, în aceasta zi, prin cuvintele noastre ... Iubire ... Pace ... Bucurie ... Fericire. Oferim TOATE lucrurile care umple inima voastra de IUBIRE.


De asemenea sosim în ziua de azi, pentru ca sa va aducem cuvinte de întelepciune. Pentru a oferi Cunoastere ... care poate are nevoie sa fie reamintita în adîncimile fiintei voastre. Însa, mai presus de toate ... sosim pentru a va face sa STITI CÎT VA IUBIM ... Cum va îngrijim. Am parcurs aceasta cale cu voi, de cînd ea a început ... însa, exista multi care nu cunosc existenta noastra.

Exista unii acum care sunt complet constienti de cine suntem ... Si în timp ce calatorim împreuna ... de fiecare data mai adînc în Lumina Cea Mai Stralucitoare ... care sunteti ... care suntem ... Energia noastra de iubire ... se împleteste ... se amesteca ... si apare ca Una ... prezentînd cele mai frumoase culori ... pentru ca sa vi se arate, pentru ca sa vi se permita SA SIMTITI ADEVARUL DE CINE SUNTEM. Pentru ca chiar si asa, înca sunt multi, în adevar, pîna si aceasta doamna care ne permite sa folosim vocea ei ... care, uneori, Stiu complet de existenta noastra ... de Adevarul nostru ... de motivul pentru care sosim ... si chiar asa în cadrul Cunoasterii depline ... uneori, au îndoieli referitoare asupra ceea ce spunem.

De exemplu ... am vorbit despre Coloanele de Lumina. A existat o mica discrepanta cu doamna Blossom ... referitor la asta ... acum cîtva timp.
Acum, cceea ce vorbisem ... nu sta în fata ochilor vostrii?

Nu sosim ca sa dovedim nimic ... Venim doar pentru ca sa va ajutam în calatoria voastra. Pentru a oferi Speranta. Deoarece întelegem ca, a locui pe Pamîntul vostru si înauntru-l lui, uneori, poate fi putin confuz. Poate sa aduca neliniste ... si dorim ca inimile voastre sa fie înaltate. Pentru asta venim. Si întrebam ... în acest moment precis în care va aducem acest mesaj ... daca SIMTITI inima voastra ... daca simtiti inima voastra surizînd ... daca o SIMTITI batînd ceva mai repede.

Caci, Prea iubiti prieteni ... Dragilor ... Iubita Familie ... exista multe motive pentru ca sa fiti emotionati.

Energia care va curge asupra Planetei Pamînt ...este complet diferita de oricare alta care a sosit mai înainte. Noi ne gasim ... în ochiul mintii acestei doamne Blossom ... aratîndu-i din nou ... aceste enorme Coloane de Lumina. Ele progresînd ... devenind mai numeroase ... sunt pe cale de a deveni foarte diferite de acelea care sunt trimise la ora actuala.

Deoarece, cînd sunt actionate ... cînd legate la locul cel mai adînc din inima voastra... a fiintei voastre ... vor emite un impuls. Un impuls care rasuna cu voi. O bataie ... ca inima voastra. O bataie care va deveni Una cu bataile inimilor voastre. Emanînd IUBIRE ... si de asemenea veti vedea ... culorile cele mai profunde ale Curcubeului.

În sfîrsit aceste Coloane de Lumina vi se vor prezenta voua ca COLOANELE CURCUBEULUI DE LUMINA ...  si cum inimile voastre se vor umple de IUBIREA CEA MAI ÎNALTA SI MAI PURA!

Cunoasterea de cine sunteti, în acest moment ... va va da o SENZATIE de plenitudine.

Întelegerea motivului pentru care va gasiti aici, vi se va da într-o clipa.

Mentineti-va spiritul la înaltime.

PREGATITI-VA PENTRU CEEA CE VINE ... asa cum va spusesem.

Fiti Bucurosi ... Dragilor. Fiti Bucurosi si entuziasmati. Pentru ca este ca sa fiti astfel ... deoarece o PUTERE DE IUBIRE MAI ÎNALTA este gata sa intre în atmosfera Pamîntului ... pentru ca sa straluceasca peste voi ... pentru ca sa intre în fiinta voastra, si sa va permita sa stati in prezenta Divinului.

Aceasta Lumina Divina este în interiorul vostru. A fost întotdeauna cu voi ... pentru ca faceti parte din ea ... si astfel, aceasta Putere Majora curgînd peste voi ... ea incendiaza la o scala mai profunda ... Izvorul divin care locuieste în voi.

Pregatiti-va fiintele voastre pentru ca sa va decideti. Nu spunem: „Faceti asta. Faceti aia”. Spunem doar ... În Iubire, cu Iubire, Prin IUBIRE ... ginditi-va la aceste cuvinte, oferiti-le, si comportati-va de acord ... de mod ca sa para corect pentru voi ... si numai voua.

Iubitilor, amintiti-va sa respirati. Ete tot ceea ce aveti nevoie sa faceti acum si intotdeauna.

Inspirati IUBIRE ... expirati Iubire ... Legîndu-se unii cu altii. Asa cum va legati cu TOT CEEA CE ESTE.

RESPIRATI ... RESPIRATI ... RESPIRATI VIATA.

Suntem din ce în ce mai aproape. Gasiti Pacea în sufletele voastre. Caci facînd-o ... în timp ce expirati ... oferiti Pace locurilor din Planeta voastra care au atita nevoie de aceasta Energie ... Pentru sufletele acestei Planete care au atita nevoie de aceasta Energie.

ÎN TIMP CE ENERGIA CEA MAI ÎNALTA VA INTRA ... RESPIRATI.

Inspirati ... Expirati. Fiti amabili cu voi ... Fiti Dragastosi ... Fiti Iubitori ... cu voi.

Timpul care soseste pîna la voi, este un timp de Maretie.

Doamna, Blossom, poate SA-O SIMTA în timp ce vorbim ... a imensa IUBIRE pe care o avem pentru voi toti. Va cerem sa SIMTITI acelasi lucru. Cum spusesem de mai multe ori ... cuvintele sunt neadecvate. Însa, cum voi ne cunoasteti ca Adevar ... respirînd IUBIREA noastra ... SENZATIA pe care ea v-o da ... va permite SA STITI ... CINE SUNTETI ... CINE SUNTEM ... familia voastra de Lumina.

Suntem O familie ... calatorim împreuna ... avansind ... catre un spatiu Mai Înalt ... catre o Vibratie Mai Pura ... si ASA SA FIE.

Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia  “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori  cînd va simtiti de acord ... pentru a mentine energia cît mai ÎNALTA posibil.
Website: Blossom Goodchild 


Translator: Star Child
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb