Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

vineri, 18 septembrie 2015

Romîna -- Norul alb & Federatia Luminii Canalizat de Blossom Goodchild Septembrie 17, 2105Transcrierea vídeo-ului Conferinta si Canalul 3
Norul alb & Federatia Luminii
Canalizat de Blossom Goodchild
Septembrie 17, 21058:10 – NORUL ALB

Un calduros bine ati venit fiecaruia dintre voi, care priveste aceasta mica tele-comunicare, pe care eu si Blossom v-o oferim. Sunt constient de felul in care multi dintre dumneavoastra v-ati simtit … asa cum Blossom de asemenea s-a exprimat. Si, fara indoiala, va spun prietenii mei … permiteti ca acest sentiment sa treaca prin dvs. Este bine ca va simtiti dezumflati. Nu este o regula ca dvs. trebuie sa va simtiti plini de viata, bucurie si energie. Numai ca este mai agradabil  cînd se poate face, ?adevarat?. Însa sa nu va simtiti deznadajduiti daca va simtiti putin cam pe jos … Cu lipsa de inspiratie. Pentru ca va spun ca … exista o Lumina de Iubire care poarta cu sine toate Bucuria posibila, pe care o persoana poate sa o contina în interiorul Fiintei sale. Si, se gaseste acolo, pentru ca fiecare dintre dvs. sa o accepte … Recunoasteti-o … întelegeti-o.

 Aceasta Lumina de Iubire … acest Val de Energie, va va ajuta sa întelegeti ce sunteti. Iubire … bineînteles.

Cu toate acestea, o sa va proportioneze un nível mai adînc de întelegere a ceea ce sunteti … de Iubire. Pe masura ce se filtreaza în atmosfera voastra … si deci, absorbita de catre Fiinta voastra … veti experimenta sentimentul cel mai apropiat possíbil … era sa spun … de Fericire care se poate întîlni … în cadrul nivelului de energie care soseste. Bineînteles, exista nivele mai si mai Înalte ale acestei Fericiri … si fara îndoiala, nu poate veni prin acest nível … în cel mai înalt dintre nivele, pentru ca puteti exploda de fericire … ! si acest lucru nu ar fi un spectacol agradábil!

Respirati … asa cum va spusesem de multe ori. Respirati … Respirati în aceasta energie. Absorbiti-o prin toata Fiinta voastra … si dupa aceea lasati-o sa iasa. Permiteti sa se amestece cu spiritul fiecaruia dintre dvs. … cu energia de viata a copacilor si a florilor si a apei. Aerul care se respira se va umple cu o Energie Superioara de Iubire, si care este disponibila pentru ca dvs. sa o inhalati liber … înauntru si afara … înauntru si afara … si pe masura ce deveniti mai constienti de aceasta minune … aceasta suflare care este viata … va veti gasi simtind conexiunea, de care dvs. simtiti lipsa în multi dintre voi.

Înauntru … si afara … înauntru … si afara. Si este acum, ca ma voi da la o parte si voi lasa spatiu pentru colegii mei cunoscuti de catre dvs. ca Federatia Luminii … Multumesc mult.


FEDERATIA LUMINII:

Ne simtim foarte îndatorati de aceasta oportunitate de a vorbi cu dumneavoastra, prin intermediul acestei doamne, Blossom. Inclusiv într-un sens mai profund … în sensul ca, nu este numai vocea noastra … Vibratia Sunetului nostru ceea ce va putem oferi. Dar, prin contactul visual … suntem capabili sa va oferim iubirea noastra la un nível mult mai profund. Privind ochii nostrii … consideram ca dvs. sunteti capabili sa conectati inima dvs. cu nivelul cel mai Înalt de iubire pe care vi-l oferim.

Prea iubite suflete ale Pamîntului … a sosit momentul acum … pe care sufletele voastre l-au asteptat de cînd ati sosit pe aceasta planeta Pamînt. Este ACUM, Prea Iubitilor, ca o energie se va filtra … umplînd sufletele voastre cu un nível Superior de Iubire, precum colegul nostru Norul Alb … asa cum îl cunoasteti dvs.   de asemenea v-a vorbit.

Fiti cu inima emotionata … cu mintea emotionata. Amintiti-va cînd erati copii, si era în ajunul unei ¿sarbatori de aniversare? Aceasta emotie … cînd o persoana gaseste ca este greu sa puna capul ca sa se odihneasca si sa inchida ochii. Pentru ca stiati, dvs. Stiati … ca trezindu-se de dimineata, atîtea cadouri aveau sa va fie oferite.

Asa ca, deci, o numim Aniversarea aceste Noi Energii … care va umple Fiintele voastre cu cadourile pe care multi dintre dvs. nici macar nu le considerati. Va veti gasi manifestînd … creînd … Rîzînd … Dînd de la voi însisi … Împartasind ceea ce sunteti … cu ceilalti. Veti vedea în ochii unora si altora, si veti vedea Numai Iubire … Numai Iubire.

Am vorbit despre Coloanele de Lumina … Pera Iubitilor, aceste Coloane se gasesc în conditie de a fi vizibile de catre dvs. … prin nivelul de Energie … în ansamblul lor … în care dvs. proprii v-ati miscat. Si, pe masura ce aceasta Energie se varsa în planeta dvs. … si Vibratia dvs. se înalta Mai Mult si mai Mult … atunci, mai multe si mai multe dintre aceste Coloane de Lumina … aceste Coloane de Energie, care în sfîrsit se vor prezenta în fata dvs. ca un Curcubeu … asa cum spusesem … va vor umple … se vor conecta cu dvs. Bataile inimilor dvs. … vor rasuna cu bataile care se gasesc în adîncul acestor Coloane.

Am vorbit de asemenea , despre cunoasterea … informatia … pe care aceste Coloane le contin. Putin cîte putin … în forma foarte graduala … vor emite informatia care va fi necesara … pentru persoanele care au acceptat de mai inainte sa accepte aceasta informatie … în acest fel.

Momentul dvs. de descurajare este în curs de a termina. Sufletele voastre … în locul cel mai profund din interiorul vostru … se vor ilumina … vor Straluci … vor transpira aceasta Energie Superioara de Iubire … care apoi, va putea fi eliberata prin respiratie … catre acei care înca nu au primit Energia Superioara … o data ce Fiintele lor nu vor fi capabile sa o faca, pîna cînd nu vor ridica energia lor la un anumit nível … cu scopul de a absorbi Energia Superioara.

Fiecaruia ritmul sau propriu Prea Iubite Suflete. Calea de parcurs în propriul sau ritm. Nu este o cursa … Deci nu este nici o graba. Deci … ?nu este acel în care dvs. va implicati … ceea ce are o valoare mai mare, ci ajungerea cu adevarat la destinatie? Fiti constienti de dvs. însisi si de ceea ce sunteti. Vom vorbi din nou … cînd momentul va fi adecvat.

VA IUBIM.

Va rugam sa nu ezitati sa împartasiti link-ul cu prietenii, cu face book, ori de cîte ori gasiti de cuviinta.

Puneti mîna pe palarii

Multe multumiri tuturor pentru împartasirea calatoriei.

Love Light Laughter & Golden Rays

Blossom G.
Translator : Florica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb