Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

vineri, 23 octombrie 2015

Romîna – Blossom Goodchild – 20 Octombrie, 2015MESAJUL LUI BLOSSOM GOODCHILD

20 Octombrie, 2015

MESAJUL LUI NOR ALB

Blossom: Buna ziua prietenii mei cei din Înaltime! Cu cît mai multe se dezvaluie cu ajutorul denuntatorilor, etc ... Cu atît mai mult o persoana ar putea dispera ... si cu toate acestea ... IUBIREA cucereste totul ... si TREBUIE SA STIM  acest lucru ... în nivelul nostru bazic ... nu vi se pare ?

Federatia de Luminã: Am spune „ Foarte mult”, ‚Prea iubita Blossom. Buna dimineata tie. Am aprecia mult, aprinderea echipamentului tau de înregistrare.

Blossom: Totul este configurat si gata pentru rock and roll. ( Si ce frumoasa surpriza sa-l am prezent pe Nor Alb însusi pentru sesiune, care bineînteles a fost „onorat” de Federatia Luminii.)


Transcriere.

Un caldut bine ati venit Fiecaruia dintre dvs. , în timp ce mergeti în acest timp prin calatoria vietii. Si cît de bine Fiecare dintre dvs. face si da, fiecare pas pe drum.

Iubitii Mei Prieteni de pe planul Pamîntului ... ca si cei dintre noi care nu locuiesc în densitatea planetei voastre ... ?cît va aplaudam? ... ?cît de mult va onoram? ... ? cît va multumim pentru ca va jucati partea voastra? ... pentru ca întelegem ca nu întotdeauna este o cale usoara.

Si, fara îndoiala, iar si iarasi dvs. o îndepliniti. ?Adevarat? Pentru ca, în interiorul sufletului vostru O STITI … întelegeti din ce în ce mai mult … ca ati venit sa faceti acest lucru. Sa va ridicati Vibratia voastra, si de fapt, aceea a Planetei … daca O numiti astfel …

Blossom a mentionat … si ea sa gîndit … ca, cu cît mai mult aude vorbind de Adevarurile care va sunt dezvaluite … cu atît mai mult mintea unuia explodeaza. Pentru ca, ceea ce ea a început sa înteleaga … se gaseste foarte, foarte departe de ceea ce vi sa predat în anii vostrii de scolaritate.

Uneori, asa ca multi, crede ca viata era mai simpla, în timp ce stia mai putin. Cu toate acestea, ea STIE de asemenea, ca cresterea … expansiunea … într-un loc al inimii sale … este mai departe de ceea ce ea recunostea înainte … datorita tuturor acestor învataminte si întelegeri despre ea însasi, si despre TOT CEEA CE ESTE. Este acelasi lucru pentru fiecare dintre dvs., nu-i asa, pietenii mei? Si vin în aceasta zi … care  a fost o surpriza agradabila pentru Blossom, ea zice … Pentru ca mie de asemenea, îmi place sa vin si sa împartasesc întelepciunea mea, si sa adaug un pic de lumina planului … daca doriti.

Cu cît mai mult întelegeti … cu atît mai mult va dati seama ca exista mult si mai mult de înteles … si prietenii mei … acest lucru nu înceteaza niciodata. O data ce mica parte a Universului vostru în care locuiti, este de fapt, vast pentru dvs. … si toate întelegerile a ceea ce, prin care treceti … si fara îndoiala, bineînteles, nu este decît o întepatura în marea schema a lucrurilor. Si inclusiv, aceasta mica întepatura, este atît de importanta, ca oricare alta întepatura pe care o face TOTUL SI TOTUL CEEA CE ESTE.

Vorbim iar si iar despre Iubire, pentru ca este scopul nostru. Federatia Luminii, si de fapt, eu însumi … care venim prin Blossom în acest mod … nu avem o alta agenda prietenii mei, decît aceea de a va ajuta sa întelegeti cine sunteti.

Multi se simt frustrati pentru ca nu raspundem la întrebarile care apar în mintea unuia, în legatura cu un anumit mesaj care poate va fost prezentat. Însa, vedeti prietenii mei? Vedeti ca nu trebuie sa venim cu toate raspunsurile la întrebarile pe care le aveti? Cum v-ar beneficia acest lucru?

Blossom spune, ‘Mult’. Si cu toate acestea, spunem … ne limitam sa oferim cuvinte care sunt importante.

CUVINTE CARE AU ÎN SPATELE LOR … UN SENS PROFUND … CARE VA PERMIT SA SIMTITI MARETIA A CEEA CE SUNTETI.

Simplitatea a ceea ce aducem, este tot cee ce este necesar, în ceea ce ne priveste. Nu dorim sa raspundem la întrebari universale despre acest lucru si acel lucru. Ce beneficiu ar fi acesta … cu toata sinceritatea, daca nu este decît sa confunde? Si va rog, sa întelegeti … ca exista numai un anumit nível de întelegere pe care mintile voastre îl pot accepta, în acest moment … datorita rezonantei în care locuiti.

Cu cît mai mult Blossom aude despre lucruri … cu atît mai mult îi explodeaza mintea … asa cum ar spune ea. Si cu toate acestea, aleg acum sa spun … ca ea a ajuns la un loc în interiorul Fiintei sale … unde în sfîrsit “Îl am” … în sensul … ca a se centra în toate aceste Noi Adevaruri care apar … nu este în mod necesar ceva benefic. Adevarat, fii constient, dar, se pot schimba aceste lucruri? Nu, pîna la un anumit punct … pentru ca trecutul, trecut este. Însa, ea STIE acum … asa cum dvs. stiti, prietenii mei … ca ceea ce se poate schimba, este vibratia voastra. Ea învata … asa ca dvs. --- cum sa le ridice Mai si Mai Înalt …

CONCENTRÎNDU-SE, CENTRÎNDU-SE ÎN CEEA CE ESTE BUNATATEA.

CONCENTRÎND INIMA SA ÎN SENTIMENTELE DE IUBIRE FATA DE CEILALTI.

CONCENTRÎNDU-SE ÎN A ADUCE CEEA CE ESTE DORINTA VIETII EI … SI DUCÎNDU-O LA CAPAT …

În CUNOASTEREA ca facînd acest lucru … ea ridica Vibratia planetei … si aleg sa spun sfîrsitul acestei fraze … “ Totul prin ea însasi”.

Bolssom alege sa ridice Vibratia Planetei, tot prin dvs. proprii!

În acelasi mod … Fiecare deintre dvs. … mentinîndu-se în Energia Voastra Cea mai Înalta de Lumina Iubire, ALEGETI sa ridicati Vibratia planetei … toti prin voi însisi.

CÎT DE PUTERNICI SUNTETI!

CÎT DE DIVINI SUNTETI!

CUNOASTETI aceste zile? … Simtiti … Lumina Iubirii care sunteti? Lumina Iubirii care provine din locul cel mai profund al interiorului fintei voastre … catre planeta … numai pentru a Fi?

Numai pentru a trai Adevarul vostru … ‘Multul’ Adevar a ceea ce sunteti, Si sa va bucurati de voi însisi.

Am vorbit ades, despre subiecte care nu servesc, si cu toate acestea, înca puteti sa alegeti, sa va centrati în aceste chestiuni. Este numai prin practica … prin recunoaterea ca aceste lucruri nu servesc eu-lui si totului. Si învatînd sa schimbati rapid gîndurile de negativitate, în gînduri de pozitivitate … define caracterul care veti fi.

Nu va lasati prada energiilor negative, care sunt puse peste voi.

DUMNEAVOASTRA SUNTETI MAI MARI DECÎT ACESTEA.

DUMNEAVOASTRA STITI MAI MULT DECÎT ACEST LUCRU.

DUMNEAVOASTRA VA GASITI MAI PRESUS DE TOATE ACESTEA.

Pe masura ce aceste Energii Mai Înalte, se varsa literalmente în Planeta dvs., si dvs. va permiteti sa le cunoasteti si sa le salutati … puteti SIMTI acum, prietenii mei … diferenta în dvs. proprii? Cînd va permiteti sa SIMTITI aceasta diferenta … aceasta CUNOASTERE, pe care dvs. o CUNOASTETI atît de bine. Aceasta CUNOASTERE, care dvs. nu STITI ce este A CUNOASTE … cu toate acestea, dvs. STITI atît de bine. Oare nu este acum mai tare ca niciodata, si cu toate acestea, dvs. nu puteti sa le puneti în cuvinte?

Este SENZATIA. Senzatia acestei CUNOASTERI. Si acum poate, se poate întelege un pic mai mult, de ce este atît de greu uneori, pentru acei dintre noi care locuim în … era sa spun, cu tot respectul … într-o Vibratie Superioara … ne este atît de greu sa punem lucrurile în cuvinte uneori. Pentru ca pur si simplu, nu sunt potrivite … sau, nu dau toata semnificatia exacta a ccea ce SIMTIM … si ceea ce dorim ca DUMNEAVOASTRA SA SIMTITI.

Putem spune numai, ca Vibratia dvs. sa înaltat si înaltat si înaltat … nu cu cuvinte, deloc … dar asa cum se SIMTE. Si cu cît mai mult se înalta Vibratia, mai bine va SIMTITI. Si în timp ce va SIMTITI mai bine, Vibratia dvs. cu atît mai mult se înalta … si cu cît mai mult se înalta vibratia dvs. … mai bine SE SIMTE Planeta si Totul pe ea.

Vedeti acum? Este din aceasta cauza ca este important … era sa spun … pentru ca dvs. sa puteti sa va bucurati de viata dvs. Pentru ca sa VA SIMTITI bine … pentru ca SIMTINDU-SE Bine … dvs. permiteti ca Totul sa faca parte din aceea pentru care va SIMTITI Bine … pentru ca dvs. toti, DUMNEAVOASTRA SUNTETI UNU.

Cu toate acestea, în cazul în care dvs. aveti o zi rea … sa nu va predati. Cînd dvs. aveti o zi rea, prietenii mei, respirati numai profund si sintonizati-va cu altul care ar putea avea o zi exceptional de Buna … si primiti în Iubire acest SENTIMENT ca altul are aceasta zi … pe care dvs. nu o aveti.

Se pierde pe de o parte, însa se cîstiga pe alta parte, prietenii mei … se pierde si se cîstiga. Si Blossom îmi spune, cum spun eu … “Dar de ce trebuie sa fie astfel? De ce zilele rele trebuie sa afecteze pe unul atît de rau uneori? De ce unii sufera atît de adînc? Se pare ca exista dezechilibru, în asemenea ocazii. Pare a fi injust uneori, ca unul trebuie sa înoate într-o asemenea bucurie, în timp ce altul înoata în propriile lacrimi” … si spunem ca acestea sunt lucruri care din pozitia dvs. nu le puteti întelege … nu puteti vedea marea perspectiva a lucrurilor. Si altii pot argumenta – Dar, pentru ce? Pentru ca daca am putea, ar ajuta mult” … Si le spunem … prietenii mei, exista unele lucruri pe care trebuie sa le acceptati. Dvs. ati acceptat “termenii” acestei realitati înainte de a veni în ea. Este ca si cum ati avea un patratel … ca în computerul dvs. … care zice “Marcheaza aici, pentru a accepta termenii.” Este ca si cum ati fi facut acest lucru înainte de a veni. Pentru ca dvs. ati înteles acest lucru. Ati citit contractul … cum s-ar zice.

Cu toate acestea, CUNOASTEREA în cadrul … va da ÎNCREDERE. Încrederea în dvs. proprii, ca dvs. ati venit aici pentru A FI IUBIRE. Pentru ca sa va bucurati de viata dvs. … si sa aduceti vietii dvs. , Tot ceea ce este Maretie si Bunatate pentru TOTI.

Multi dintre dvs., aleg sa se uite împrejurul lor, la devastari, disperare, lacomie, ura si tristete. Eu v-as spune dvs.  … este bine sa fii la curent cu toate aceste lucruri, si cu toate acestea, acest lucru este pentru ca dumneavoastra sa va concentrati în tot ceea ce este Iubire. Dvs. nu uitati … sa lasati la o parte … pe cei care nu au un camin … pe cei carora le este foame, etc … dvs. nu îi lasati la o parte si zicînd: Acest lucru nu are nimic de vazut cu mine “. Cu toate acestea, gasindu-se în cunoasterea învataturii dvs. … a CUNOSTINTELOR dvs.…  a ÎNTELEPCIUNII dvs. … si atragînd catre voi însisi TOT ceea ce este din cea Mai Înalta, Purisima Energie a Iubirii … dvs. îi serviti pe ei. Dvs. îi ajutati pe ei.

Intra în inimile dvs. un tip diferit de a trai. Tipul de viata pe care l-ati vazut în istoriile de fantezii. Unde exista IUBIRE radianta în fiecare inima. Unde apa este Pura. Apa pura, clara, cristalina, care ine de pe coastele muntilor. Unde copii rîd si se joaca. Pasarile zboara în aerul liber … pentru ca aerul este liber de toata contaminarea, etc. … agatati-va de viziunile pe care le aveti, Iubitilor … de lumea în care doriti sa traiti … si faceti ca acest lucru sa se întîmple.

ACESTA ESTE SCOPUL VOSTRU.

ESTE PENTRU ACEST LUCRU CA ATI VENIT.

TRAITI, IUBITI, RÎDETI.

FACETI SA STRALUCEASCA LUMINA VOASTRA.

Faceti acest lucru, pe care ati acordat sa îl faceti, cînd ati semnat contractul … acel “Sa fiti fericiti si sa faceti sa straluceasca Lumina voastra” … între paranteze ( fara ca nimic sa conteze!).

Noi în alte regate suntem lînga voi … pentru ca sa va ajutam si sa va servim … în timp ce dumnevostra serviti pe ceilalti.

Fiti înalti. Iubite Suflete … pentru ca TOTUL ESTE BINE.

TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SA FIE.

TOTUL ESTE O IUBIRE.

 Multumim Unitatii Divine … pentru ca permite ca aceste mesaje sa fie transmise. Cerem mereu, sa putem sa continuam sa fim umili … cu scopul de a servi si a primi … si sa putem sa continuam sa mergem cu curaj ca Lumina si Iubire. În Iubire si Recunostinta. La revedere, prietenii mei … La revedere.

Sfîrsit de sesiune.

Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia  “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori  cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.

Translator: Florica


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb