Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 17 decembrie 2015

Romîna -- Blossom Goodchild -- 12 Decembrie, 2015




Blossom Goodchild 
12 Decembrie, 2015



Blossom: Buna ziua, prietenii mei. Ma simt fericita în a vã spune, ca sunt gata pentru o conversatie buna!

Federatia de Luminã: Si noi de asemenea suntem multumiti, ca dvs. vã repuneti energia, si ca tristetea v-a parasit. Daca doriti, vrem ... asa cum ne-am gîndit si pregatit ... "sa vorbim".

Blossom: Bineînteles! Puneti-va Auricularele!(cãstile)
(Se sugereaza ca dumneavoastra sa ascultati, pentru ca în acest mod, sa primiti vibratia înalta a sunetului. De asemenea, se transcrie în continuare, conversatia.)


TRANSCRIERE

Fiti bine-veniti, acelora care au decis plecînd de la inimile lor, sa asculte cuvintele pe care le-am ales pentru ziua de azi.

Ce este, va întrebati? ... Ce se asteapta de la noi? Exista acei de care suntem constienti, datorita a ceea ce scrie Doamna Blossom, ca se simt mai abatuti.

Dumneavoastra doriti, sa venim cu revelatii. Sa vorbim acum, plecînd de la cea mai înalta energie a iubirii celei mai pure ... o data ce dorinta noastra este aceea de a vã atinge inimile voastre.

Întelegem, ca nu locuim pe planul Pamîntului. Nu este usor pentru toti acei, care aleg calea catre Lumina. Cu toate acestea, dragilor, cînd veti alege sa fiti numai ceea ce apartine iubirii celei mai pure ... nu vor mai putea exista greutati.

Sunteti Dvs. cei care va gasiti în controlul stapînului gîndurilor voastre. Sunteti Dvs. cei care luati deciziile, asupra a ceea ce gînditi ... Cum trebuie sã vã comportati? ... atitudinea dvs. fata de ceilalti ... atitudinea dvs. fata de tot ceea ce se gaseste în interiorul "jocului" dvs.

Doamna Blossom, ne cere sã explicam înca o data despre acest "joc", în care se presupune ca ne gasim cu totii involucrati.

Si spunem: " Nu se joaca jocurile fara griji?"

Si ea spune: "Depinde de ce joc va fi, si de cine îl joaca!"

Si spunem din nou 'Iubite Suflete' "Optiuni". Alegerea dvs., pentru ca sa jucati jocul. Alegerea dvs. pentru ca sã vã distrati. Alegerea dvs. pentru ca sã mentineti Lumina în Vietile voastre.

Si doamna Blossom, spune "Fara îndoiala, viata aici nu este întotdeauna asa de amuzanta!"

Nu este, pentru cine se centreaza în minciuna si în înselatoria guvernelor voastre, si a celor care se gasesc pe posturile cele mai înalte a unui ... cautãm cuvîntul de ... "zona de înselati". Ceea ce dta. alegi pentru ca sa-ti concentrezi atentia pe ... este ceea ce jocul va juca pentru dumneata.

Este atît de simplu.

'Fara îndoiala, nu este egoist "ca ea spune"sa nu gîndesti în cei mai nevoiti ?

Si spunem 'Noi nu spunem sa nu va gînditi la ei. Este indispensabil ca dta. sa trimiti iubire la toate zonele care sunt de o vibratie, de o natura mai întunecata ... am spune ... de o frecventa minora. A trimite toata iubirea voastra în aceasta directie. Cu toate acestea, sa nu trimiti tristete, din cauza la ceea ce se întîmpla. Sa nu trimiti neplacere. Sa nu trimiti urã. Sa nu trimiti gînduri disperate. Trimite numai cel mai pur sentiment de iubire, pe care îl ai în interiorul tau, pentru orice situatie ... si puterea acestui gînd ... puterea acestei iubiri ... va schimba frecventa, în una mai bunã.

Prea iubitilor, tratati sa nu vã involucrati în ceea ce pare a fi, însa nu este astfel. Prin ceea ce vi se arata ... ceea ce vi se spune în stiri, este foarte departe de a fi, ceea ce cu adevarat se petrece în spatele scenei. Ceea ce ti se ofera, si îti este aratat tie, este foarte diferit de ceea ce în realitate se întîmpla. Deci, sa nu cadeti în capcanã. Cu toate acestea, trebuie numai sã vã ridicati deasupra lor, si sã trimiteti iubire. Atunci, vibratia voastra nu poate fi darîmatã de ceea ce se petrece în lumea voastra. Deci, esti capabil sa mentii vibratia nivelului tãu mai înaltã ... în forma sa mai înaltã ... ajutîndu-te pe tine însuti ... lumea ta, si de fapt, pe toti?

Acest lucru, este CEEA CE ESTI. Tu stai deasupra acestor jocuri ... în interiorul Jocului, în care te gasesti ... Jocul pe care îl joci. Este, pentru ca sa iei din nou controlul. Sa recuperezi, si sã reclami puterea care este în interiorul tãu ... si pe care niciodata nu ai lãsat-o.

Dumneavoastra, sunteti Fiinte Puternice.

FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRÃ CARE ASCULTÃ ACESTE CUVINTE, TREBUIE SÃ RECUNOASCA ACUM, PUTEREA PE CARE O AVETI.

PE CARE O POSEDATI.

SÃ O ARATATI PRIN INTERMEDIUL IUBIRII.

Atunci ... VETI SIMTI SCHIMBAREA în lumea dumneavoastrã ... în planeta dvs. ... în fiintele care traiesc pe (în) ea.

Nu exista un razboi de fãcut. Existã numai a da, si a primi iubire. Acesta este totul. Lãsati sã plece gîndurile care nu mai servesc.

Continuãm sa vorbim aceleasi cuvinte mereu si mereu ... si unii dintre dvs. spun ca s-au saturat de noi, vorbind despre aceleasi cuvinte, si ca vor actiune. Bine, putem sã vã spunem dvs., cu cel mai profund respect datorita a ceea ce sunteti ... ca poate ... ca actiunea ar trebui sa vinã din partea dvs.

Si unii ar spune "Cu toate acestea, tratam de acest lucru! Timp de ani, si ani, si ani ... am oferit ... dînd aceasta iubire care stim ca SUNTEM, si cu toate acestea, nimic se schimba!"

Cu toate acestea, noi spunem: 'Aceasta actiune de a da, si a primi iubire, va fi mult mai eficace, daca o persoanã cu adevarat ar sti cã, în calitate de individ, referita actiune, are efectul cel mai mare si profund asupra Totului.'

Acum este timpul, dragi suflete SÃ STITI CINE SUNTETI, si cu ajutorul acestei CUNOASTERI ... asa cum mereu am spus ... va sosi puterea pentru ca sã straluciti. Puterea Iubirii care dvs. sunteti.

Va rugãm, sa nu credeti pe jumatate, ca ceea ce faceti ca indivizi, probabil poate avea un efect dominou asupra tuturor. STIM ca în fiecare moment, în care vã gasiti în IUBIRE ... DVS. veti schimba lumea dvs. din nou în Iubirea, care este ADEVÃRUL. Vã veti întoarce cãtre un loc unde zîmbetele si rîsetele care traverseaza planeta dvs., nu va fi numai pentru cîtiva norocosi ... dar cã zîmbetele si rîsetele, si a da, si a primi ... va fi un loc pentru toti.

Aceasta este ceea ce faceti ... aceasta este ceea ce dvs. provocati. Dvs. supuneti ca nu exista schimbãri vizibile, si cu toate acestea, noi vã spunem ... Înca o data începeti sã vã centrati în negativ. Aceasta este ceea ce alimentati. Cu toate acestea, eliminati gîndurile dvs. de aceasta negativitate, si vizualizati, si imaginati toate lucrurile bune care se produc minut dupã minut, orã dupã orã, zi dupã zi ... de catre cei care 'Au reusit' dragi suflete ... de cãtre cei care înteleg ... ca dvs. ca iubirea este ceea ce face sã zîmbeascã inimile dvs. Iubirea vã umple de bucuria care sunteti ... si mii si mii, si mii, si mii se trezesc la acest fapt.

Nu permiteti sã fiti dezamãgiti, de lucrurile cu care va alimentati. Dvs. STITI mai mult, dragile mele suflete.

Nu vã permiteti sa fiti dezamagiti de lucrurile cu care va alimentati. Dvs. STITI mai mult, dragile mele suflete. Tu stii mai mult. Cu toate acestea, nu încetati sa straluciti atîta cît Lumina vã va permite, depinzînd de cine Dvs. stiti ca sunteti.

Aveti încredere în dvs. proprii. Aveti încredere în ceilalti. Vizualizati-vã luati de mîini date, cu fiecare persoana de pe planetã ... uniti împreuna ca UNU, PUTERNICÃ FORTÃ A IUBIRII.

Exista teroristi ... care se arata ca atare ... teroristi ... acest lucru poate sau nu, sã aibã un sens. Cu toate acestea, cînd vi se dã informatia despre asemenea circumstante ... nu trimiteti nici urã, nici tristete. Vizualizati-va si imaginati-va pe toti de mîni date împreunã. Lãsati ca ei de asemenea, sa se uneasca CA UNUL, cu mîna care va sustine pe toti pe planeta dvs.

Fiecare dintre dvs. sã-si uneascã mîinile în iubire ... si cînd vizualizati aceste lucruri ... aceasta va ajuta inimile celor care se gasesc pierduti.

Cînd te vezi pur si simplu oferind mîna ta, cu ochiul mintii tale, oricãruia care nu pare a reactiona în / cum / prin / iubire ... oferã mîna ta, si imagineazã-ti cã o iau ... si apoi strînge-o ... pentru ca sã-l faci sã stie cã este bine ... Deja nu mai esti singur ... Cealalta mîna a ta se conecteaza cu un alt suflet ... si cealalta mîna se conecteaza cu o alta persoana ... si asa succesiv ... traversînd lumea voastrã. Dã asta. Pãstreaz-o pentru tine însati.

Prin forta care se va obtine facînd-o ... este adevarata cheie a ceea ce inimile voastree doresc  SÃ SIMTÃ. Acesta este tipul de actiune de luat-fãcut.

Suntem constienti ca doriti sa vedeti ceva pe cerurile voastre care sa va înalte sufletul ... ca speranta cã lucrurile trebuie sa se schimbe. Si va spunem ... Aceste lucruri vor fi duse la capãt. Acesta este compromisul nostru cu dvs. si, cu toate acestea, dragi suflete ... de asemenea va spunem, cã prin vizualizarea luîndu-se de mîini cu fratii vostrii în iubire ... de asemenea vã va aduce, înãltarea spiritualã, si speranta pe care dvs. o cereti.

Si Dvs. zîmbiti în inimile dvs. ascultînd cuvintele noastre. Pentru ca stiti deja ... STITI ca acest lucru este adevarat. Deci, sã fãcem acest lucru împreuna ... acum, în acest moment ... sa închidem ochii ... si respirati profund cu noi ... în timp ce vizualizati mîinile dvs. sustinînd pe cea a altuia ... si un lant omenesc a tuturor conectîndu-se împreunã ... si iubirea pulsînd prin vinele mîinilor ... trecînd de la unul la altul, împrejurul întregii planete.

Respirati viata ... si exhalati iubire ... si respirînd în pace ... si exhalînd iubire tuturor ... si încã o data ... Sa respirati cu întreaga iubire a unuia catre altul .... si sã-l simtiti în Fiinta voastrã ... si sã-l trimiteti celorlalti. Sunteti, O FIINTÃ de iubire.

Ilumineazã-ti lumea ta cu un zîmbet din inimia ta ... sã ai CUNOASTEREA fãcînd-o, ca acest lucru se petrece.

Acum retragem energia noastra de la doamna Blossom. A sta cu dvs. toti în locul cel mai profind al inimilor dvs., în fiecare respiratie pe care dvs. ati luat-o ... În fiecare suflare pe care am împãrtasit-o.

În iubire ... în bucurie ... În multumire.
Sfîrsit de sesiune.


Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia  “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori  cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai ÎNALTÃ pe cît putem.




Translator: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb