Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 8 noiembrie 2015

Romîna -- Blossom Goodchild – 04 Noiembrie, 2015





  
MESAJ DE LA BLOSSOM GOODCHILD 

04 Noiembrie, 2015

 

Blossom: Deci, am intrat în sintonie pentru a face o canalizare cu dumneavoastra, si am dat din cap timp de 40 de minute! Sa încercam din nou, bine? Am citit ceva material foarte încîlcit*, referitor la aceasta !Iluzie si Unitate” ... (pot chiar sa pun „etc.” la sfîrsitul acestei fraze?) Ma face sa-mi plezneasca capul! Cu toate acestea, simt undeva în mine ... ca are sens. Desi, în acest moment, nu-mi face niciun sens, deloc! Trebuie sa mergem pe acest drum astazi, sau trebuia sa ma întorc la culcare?

Federatia de Luminã: Si nu este faptul ceea ce esti EXACT, draga Blossom ... chiar daca esti treaza?

Blossom: Eh ... Da, cred ca ma întorc la culcare! Va rog sa continuati.

Federatia de Luminã: Ne-ar place mult sa o facem. O data ce ajutorul nostru ... despre a ajuta ... în a ajuta ... este pentru ce am venit. Similare „ iluzii ale mintii” ... similare „neîntelegeri” ... sunt destul de deconcertante, si pentru a începe sa descurcam aceasta mingie de sfoara, poate fi, alucinant ... pentru UNU. Cu toate acestea, vom continua ... pentru ca, este despre MINTEA UNUIA ca vom vorbi ... sau ne intereseaza sa vorbim.
Oare nu v-am spus din nou si din nou ... ca dvs. sunteti UNU? Oare nu v-am spus din nou si din nou ... ca dvs. sunteti IUBIRE? ... Si acest lucru Draga Blossom, este de fapt ... tot ceea ce ai mereu de spus. Pentru ca asta este tot ce exista.


Blossom: Dar aceasta carte în special, vorbeste despre „iertare” care ar fi lucrul cel mai important în scopul de a rupe / a vedea prin aceasta iluzie.

Federatia de Luminã: Si am spune ca „ IUBIREA PURA” este iertarea ... dvs. nu ati spune acelasi lucru?


Blossom: Da ... si mult din ceea ce citesc, vorbeste despre ceea ce DUMNEAVOASTRA vorbiti. De exemplu: „Nimic nu are importanta”. Am gasit o forma de alinare în aceasta. A STI ca cunoasterea superioara, care vine prin Fiinte cu o Vibratie Superioara ca dvs., desi nu atît de clar pentru multi dintre noi ... este ÎNTR-ADEVAR ADEVARAT. Bine, în orice caz, pare a fi astfel pentru mine ...

Federatia de Luminã: SI ESTE asta, Blossom. Cu toate acestea, noi nu ne consideram Fiinte Superioare ...

Blossom: Stiu. De fapt, am spus Fiinte de Vibratie Superioara ... recunosc aceasta diferenta.


Federatia de Luminã: De fapt, tu esti studenta si profesor astazi. O data ce fiecare ... ca si tine, calatoreste prin acest vis care este de fapt foarte real pentru TOT CEEA CE SUNTETI, din cauza opiniilor voastre despre acest lucru ... esti în acelasi timp profesorul si studenta. Din moment ce Fiecare este, efectiv, celalalt ... vazîndu-se unii pe altii CA O  auto-reflectie. Cu toate acestea, ascest nou studiu recent, a cauzat multe griji mintii pentru tine, nu-i asa?


Blossom: S-ar putea spune ca ... în timp ce înghit o alta pastila, ma strînge camasa de forta!

Federatia de Luminã: Dragi suflete, o data ce Fiecare se MISCA prin aceasta calatorie ... mai mult adevar TREBUIE sa fie descoperit. Decizia de a alege sa o acceptati ... nu este decît acest lucru ... o decizie de alegere în acest moment ... într-o lume unde ati facut timpul ... si totusi, nu exista nici o lume si nici timp.


Blossom: Alta pastila în pîntec! Hmmm! Este rosu sau albastru, Morpheus?

Federatia de Luminã: Am vorbit de asemenea, ca nu va gasiti decît, o Suflare departe de Casa. Am insistat în importanta Respiratiei si întregii sale Glorii. În tot ceea ce înseamna ... În TOT CEEA CE ESTE. Cu toate acestea, în acelasi mod ca nu întelegeti aceasta iluzie care se gaseste în mijlocul a ... respiratiei care este un alt exemplu al Adevarului ... ca ATUNCI CÎND este înteleasa ... este unul din mecanismele cele mai mari care poate fi SCOS din vis si sa se conecteze CU realitatea.

Nu este vorba de Credinta ... este vorba de cunoasterea ... si de unde vine aceasta CUNOASTERE?

SENTIMENTUL ... si de unde vine SENTIMENTUL?


Blossom: Inima.

Federatia de Luminã: Gîndeste-te din nou.

Blossom: De la respiratie? Dvs. spuneti acum ca SENTIMENTUL vine de la respiratie? Oare nu ati spus mereu ca vine de la inima?

Federatia de Luminã: Da, si totusi, nu este interesant (de stiut), ca atunci cînd dvs. luati ultima voastra suflare ... inima înceteaza sa bata de asemenea?


Blossom: Da ... si care este legatura care î-mi lipseste?

Federatia de Luminã: Conexiunea!

Viata!

Viata este conexiunea cu Fiinta ta ... Viata nu începe nicodata ... Viata nu se termina niciodata. Cu toate acestea, multi dintre dvs. pe Pamînt, SIMTITI ca da. Inclusiv, cei care „gîndesc” ca viata continua, cînd corpul înceteaza sa fie automatizat ... multi gîndesc ca ‚O viata’ se termina si revenind pe Pamînt pentru mai mult din acelasi lucru ... alta începe ... sau, cel putin astfel este cum o numesc, nu-i asa? De ce spun „În acest timp de viata, etc. ... sau de asemenea, cînd am fost’ cutare si cutare lucru într-o viata trecuta.

Nu au fost niciodata ... nu sunt niciodata ... nu vor fi niciodata ... o persoana! Sunt Duhuri închise într-un corp ... care dupa aceea se exprima printr-o „persoana ...realitate(person...alitate)”.
Cu toate acestea, CEEA CE SUNT ... SUNT NUMAI IUBIRE. Numai ca gîndesc invers.


Blossom: Deci, în acest vis ... ce parte joaca Viata?

Federatia de Luminã: Joaca ceea ce nu este.


Blossom: !!! Sa luam alta (pastila), numai pentru distractia de a o face !!! DE CE?

Federatia de Luminã: Din cauza faptului ca ÎNCERCATI SA FITI CEVA ... ca sa va dati un sens voua însiva ... pentru ca în iluzie, se simte ca trebuie sa existe ceva ... CINEVA.

Blossom: DE CE?

Federatia de Luminã: Spunem din nou ... pentru ca sa va dati un sens voua însiva. Pentru ca sa va dovediti pe voi însisi ... cu voi însisi.

Blossom: DE CE?

Federatia de Luminã: Pentru ca sa gasiti um scop pentru existenta voastra.


Blossom: Într-o lume care în realitate, nu exista.

Federatia de Luminã: Cu siguranta.


Blossom: Cred ca voi termina sticluta, si voi termina deodata! Deci, suntem „Viata” în afara acestei iluzii?

Federatia de Luminã: Da.

Blossom: Si ce este „Viata” afara de aceasta iluzie?

Federatia de Luminã: Iubirea.


Blossom: Si care este scopul iubirii?

Federatia de Luminã: Sa va cunoasteti pe voi însisi ... în toata Puritatea si Totalitatea. În totalitatea fiintei voastre.


Blossom: Si totusi, oare „în afara”  acestei iluzii, nu exista perfectiune? Nu este ceea ce unii numesc, Dumnezeu?

Federatia de Luminã: IUBIREA ESTE DUMNEZEU ... DUMNEZEU ESTE IUBIRE

Cu multe luni în urma, Colegul nostru Drag, Norul Alb, a spus ca DUMNEZEU „putea” fi numit „acul”, însa nu este ... îl numim Dumnezeu. Cu toate acestea, acest lucru, este doar un nume. Nu este vorba de cum se numeste ceva. Este vorba de ceea ce este. Numele este numai o „eticheta de recunoastere” , chiar pentru acest scop ... recunoasterea. Dar aici, noi intram în limbajul cuvintelor, în timp ce vorbim despre etichetele numelui. Limbajul iubirii, nu are cuvinte ... pur si simplu, este ... în SINE ÎNSUSI.


Blossom: Deci, întrebarea mea mare, în timp ce stau aici, este,în cazul în care acest lucru nu este o iluzie ... daca nu exista ... care este punctul aceleiasi? Care este punctul pentru noi „A Iubi”, si „ a crede ca ne apropiem de casa”? ... si lucruri ca sincronicitatea, ne fac sa SIMTIM ca mergem pe drumul bun ... si minunatiile par a fi REALE, si ne fac sa simtim ca în sfîrsit „întelegem” ... cînd, daca lumea este doar un vis? ... de ce sa te deranjezi cu acest lucru? Fie, iubire, ura, întelegerea ... orice ar fi ! Vreau sa spun ... asa cum spuneti ... nu conteaza!


Federatia de Luminã: În aceasta etapa, în joc ... si alegem înca sa-l etichetam cu numele lui ... am spune ... pentru ca A FI treaz ÎN VIS, asa cum multi dintre dvs. sunteti acum ... va permite sa-l recunoasteti CA UN  vis ... pentru ca sunteti treji ÎN EL.

Oare nu ai avut Blossom, un vis ‚în care zburai’, cînd se recunoaste ca te gaseai într-un vis, si te-ai gîndit: Incredibil. „Pot sa zbor, pentru ca visez” ... si asa ai facut-o?

Blossom: Da, si ma încînta cînd are loc acest lucru. Data viitoare voi spune ... „Incredibil, pot sa zbor, pentru ca ma gasesc într-un vis ... în visul meu!”

Federatia de Luminã: Si acesta este un punct bun, pentru a fi constienti, SIMTIM. Cînd esti constienta într-un vis ... pentru ca esti într-un vis ... stii ca poti sa zbori pentru ca „ visezi doar” ... si asa o faci. Asa de asemenea, în timp ce recunosti într-un nivel mai profund ca esti „vie” într-un vis ... imediat îti dai seama ca într-adevar poti sa faci ceea ce vrei ... pentru ca nu este real ... este ‚un vis’ ... si o data treaza în el ... tu PREIEI CONTROLUL.

Blossom: Da. Î-mi place acest lucru. Vad acest lucru. Cu toate acestea, daca nu este o realitate ADEVARATA, eu înca nu vad punctul de ... scopului sau?

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, o veti face ... cînd va veti trezi DIN EL. Pentru ca dvs. nu ati fost niciodata ÎN EL ... treji sau adormiti ... ne veti STI niciodata ... compararea ... experientei ADEVARULUI.  


Blossom: La ce?

Federatia de Luminã: ADEVARUL.  


Blossom: Înainte de a încheia, în cazul în care acest lucru este numai un vis ... si spun „numai” Lumina – din inima ... de ce mereu ne vorbiti despre SENTIMENT? Dvs. spuneti ca totul este în a simti. De unde vine acest lucru, atunci?

Federatia de Luminã: Pentru ca, atunci cînd va permitei sa SIMTITI ... prin suflarea inimii ... va permiteti sa va conectati cu realitatea care este reala, în comparatie cu visul. SENTIMENTUL este monitorul ADEVARULUI ... masuratorul sau ... ghidul sau.

Blossom: Bine. Cu toate acestea, în cazul în care aceasta lume nu esta reala ... cum poate exista vreo orientare necesara?Vreau sa spun ... catre ce? Eu obisnuiam sa ma gîndesc, ca era catre ceva care era sigur ... însa, cum poate fi acest lucru, daca lumea nu se gaseste acolo,  oricum?

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, visul este, draga Blossom!

Visul este foarte real ... PENTRU VOI! Si în interiorul acestui vis, ADEVARUL monitorizeaza ... SENTIMENTUL ... care serveste unui Scop Atotputernic ...  


Blossom: Si dvs. veti spune ... „Pentru ca sa va aduca acasa” ... si dupa aceea veti spune ... „Hai sa o lasam pîna aici astazi” ...

Federatia de Luminã: Si ‚tu’ vei spune ... „A fost frumos de a avea o conversatie” ... „ „A fost un moment bun” ... si dupa aceea vei spune ... „În iubire si recunostinta.”

Si tu vei spune ... ... ...


... ... ... ! Rîsete!  !!Nu m-ati prins ... cu nimic !! Curaj, pîna pe data viitoare.



*Materialul pe care îl citesc, este o carte numita „Disparitia Universului” de Gary Renard. (O pre-lectura a ‚Un curs de Miracole’) ... !!! Daca voi ajunge vreodata atît de departe!!!




Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia  “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori  cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.






Translator: Star Child











duminică, 1 noiembrie 2015

Romîna -- MESAJ DE LA BLOSSOM GOODCHILD: 29:10:2015

MESAJ DE LA BLOSSOM GOODCHILD


 

29 Octombrie, 2015


Blossom: Buna ziua, prietenii mei. Se pare ca a trecut timp de cînd nu am avut o conversatie de la inima ca înainte ... datorita faptului ca dvs. oferiti „logoterapia”, în loc de cuvîntul scris, în aceste zile. În orica caz î-mi convine ... Cred ca dvs. CUNOASTETI Energia Globala în general, mai mult decît mine, si deci, sunteti constienti de ceea ce este mai potrivit.

Federatia de Luminã: Oferim cuvinte ... fie rostit sau scrise ... pentru a încuraja pe toti cei de pe Paneta voastra „ sa se gaseasca” pe ei însisi. Asta este, asa cum STITI, pentru ce venim.

Blossom: Dar, ma întreb cîte modalitati ar exista ca sa ne spuneti cum sa facem. Stim ca suntem IUBIRE, pîna la miez. Cu toate acestea, în realitate cautarea adevarului nostru, în spatele tuturor conceptiilor gresite cu care am fost hraniti toata viata noastra, uneori te poti simti, ca în cautarea acului în carul cu fîn.

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, atunci cînd se gaseste ... Oh, ce bucurie! SENTIMENTUL ‚DA’ ... de a gasi un asemenea fir atît de stralucitor în toate paiele astea!

Doamnelor si domnilor de pe Pamînt ... renuntati la toate gîndurile de a nu STI. Renuntati la toate confuziile si îndoielile si lasati-le sa plece ... simplu, dati drumul la tot. Pentru ca atunci, dvs. veti fi descoperit acul!


Blossom: Dar ce se întîmpla cu „Cauta si vei Gasi” ? Daca nu caut acul? ... cum îl voi gasi?

Federatia de Luminã: Dragi suflete ... uneori, în interiorul dvs.  ... SIMTITI disperare ... DORINTA DE A GASI CEEA CE SUNTETI ... ÎNSA, CARE PARE A FI ATÎT DE PIERDUT.


Blossom: Trebuie sa va întrerup aici. Î-mi pare rau! Cu toate acestea, simt ca aceasta Energie explodeaza în interiorul meu, pentru ca dvs. sa vorbiti (în speranta ca ploaia sa calmat destul, si vocea mea este bine, dupa ce o pierdusem complet pentru un timp. Sotul meu o ascunsese ... cu toate acestea, am gasit-o din nou! (Ha, Ha!)Este corect acest lucru? ... „Preferiti” sa vorbiti dvs.?

Federatia de Luminã: Este pur si simplu o chestiune ca, cuvintele curg cu mai usor cînd o facem ... datorita vitezei de functionare a gurii ... în loc de degete.

Blossom: Pîna cînd voi transcrie acest lucru ... Dar, o fac destul de repede. Bine, sa o facem.




TRANSCRIERE

Federatia de Luminã: Si astfel, dragi prieteni, suntem gata sa începem comunicarea noastra de astazi, în continuarea cuvîntului scris cu care am început. Dama Blossom vorbea despre încercarea de a gasi Sinele si de a-l conecta cu ideia de a încerca sa gasesti un ac într-un car cu fîn. Ceea ce am descoperit destul de amuzant, si fara îndoiala, am înteles asemanarea.

Iubite suflete ... cînd spunem „A renunta” ... Cînd vorbim de ”Sa le dati drumul, cautarea pentru Sine ... a Sinelui” o facem pentru ca stim ca aceasta este calea cea mai sigura de a-l gasi ... si dama Blossom spune „Dar ce se întîmpla cu „Cauta si vei Gasi?”. Daca o persoana nu cauta ... cum se vor întîlni cu Sinele?” ... Si va oferim aceste cuvinte care credem ca ar putea ajuta.

Acesta este scopul nostru de a veni prin aceasta forma ... pentru a ajuta la oferirea de cunoastinte care sa va permita sa fiti, din nou, Adevarul realitatii voastre. Aceasta realitate pe care o SIMTITI este reala, si totusi, nu este ... si, cît de profund va fi putul, poate da va duca la asemenea lamurire?

Cu toate acestea, esti conectat cu ceea ce vorbim ... despre gasirea acului. Lasînd la o parte confuzia ... renuntînd la gîndurile unuia, care crede ca STIE ... si poate va accepta ca unu, într-adevar nu stie nimic despre ce ceea ce gîndea ca STIA.

Eliberati tendinta de a ramîne în vechiul mod de gîndire si goliti mintea de tot ceea ce un gînd „ESTE” ... pentru ca este foarte probabil ... ca ceea ce a crezut în realitate ca „ESTE” ... în realitate „NU ESTE”!

Am vorbit din nou ... si zîmbim deoarece dama Blossom, zîmbeste cu noi ... referitor la CINE SUNTETI ... referitor la A FI IUBIRE. Cum putem sa vorbim despre alte lucruri, cînd nu mai exista nimic altceva ... despre care sa vorbim?

Cînd va permiteti sa nu Fiti altceva decît IUBIRE ... a nu SIMTI altceva decît IUBIRE ... atunci ‚Abracadabra’ ... Nu numai ca acul vi se prezinta dvs. cînd dvs. nu îl cautati ... Cu toate acestea, este filetat prin el ... un fir de aur ... astfel încît. sa puteti începe sa coaseti împreuna tapiseria vietilor voastre. Pentru a pune fiecare mica bucatica împreuna, si cînd o faci... totul începe sa se potriveasca. Totul începe sa aiba sens ... într-o lume în care nu se gaseste prea mult. Din punctul vostru de vedere ... uneori poate ca are foarte putin sens.

Pentru ca, asa cum am spus demai multe ori ... Nu are sens pentru dvs. din punctul de vedere pe care îl aveti. Cu toate acestea, atunci cînd învatati sa-i dati drumul... sa întelegeti ca în realitate nici unul dintre aspectele lumii în care traiti, are importanta ... absolut nimic ... Pentru ca în Adevar sunt o iluzie. Atunci cînd veti fi capabili sa va parasiti din minte aceasta iluzie ... atunci, veti da din cap, si veti fi de acord cu noi ... ca, efectiv, nimic nu are importanta ... Nimic, în absolut.

Tot ceea ce ‚ESTE’ ... ‚ESTE IUBIRE’ ... si cînd VETI FI ÎN EA singuri ... fiind pusi în libertate si eliberati de orice neliniste si luare în considerare ... atunci dvs. veti întelege ceea ce spunem. Deocamdata vedeti lumea dvs. din „Perspectiva noastra”.  Si de aceea, o veti vedea din „punctul nostru de vedere.”

Suflete dragi, Suflete Dragi ... luati-va um moment, daca dvs. doriti acum ... pentru a Respira Suflarea Vietii împreuna cu noi. Inhalati si pastrati în interiorul dvs. energia IUBIRII Prea Înalte si Purisime. Pastrati-o în interiorul fiintei voastre si permiteti-i sa circule înauntru ... Adînc în interior. Deci, acum, împreuna luam o Suflare a, Dragi Vieti ... Suflarea celei mai profunde IUBIRI Purisime care ne conecteaza pe toti ... Si pe care o avem în Fiinta noastra ... simtind ca circula ... simtind puterea acestei IUBIRI ... în fiecare celula ... si apoi exhalam.

Inhalam din nou ... si pastram si ne SIMTIM LUMINA ... NE SIMTIM IUBIRE ... Si exhalam ...

Si din nou ... si ne mentinem în Lumina – Iubire si surîdem ... si exhalam ... si pe masura ce exhalam ... TOT CEEA CE SUNTEM  se conecteaza cu TOT CEEA CE SUNTEM ... pentru ca respiratia noastra ... este viata noastra ... Este Iubirea noastra ... este Lumina noastra ... care în acest fel ne uneste ca Unul.

Vedeti?

Daca a-ti fi mai constienti de acest fapt ... cît de diferite vietile dvs. „aparent” ar fi ... într-o clipa. Pentru ca în adevar, Dragilor ... aceasta este tot ceea ce este vorba ... „aparenta” de modul în care credeti, ca vietile dvs. sunt.

Cu toate acestea, cînd dvs. acceptati ... Cînd dvs. STITI ...  ca fiecare Suflare pe care dvs. o inhalati va conecteaza pe FIECARE cu TOT CEEA CE SUNTETI, si TOT CEEA CE SUNTETI ... ESTE IUBIRE ... pentru ca nu exista nimic altceva ... Atunci ... atunci, Dragi Suflete ... voi va gasiti pe voi însisi ...

Nu numai ca va gasiti ... va gasiti unii pe altii, odata ce Fiecare ... Fiecare dintre dvs. ESTE celalalt.

DUMNEAVOASTRA SUNTETI O ENERGIE DE IUBIRE ... creati o lume prin gîndire ... pentru a experimenta Iubirea în toate formele sale.

Cu toate acestea, cu cît mai mult întelegeti ca acest fir va uneste ... precum acul vietii intra si iese ... cu atît mai aproape va gasiti de SENTIMENTUL  de a Fi Unu.

Conexiunea cu TOTUL  nu va poate parasi niciodata. Dvs. nu puteti sa fiti deconectati de la Sursa. Nu puteti. Pentru ca dvs. sunteti sursa. Cu toate acestea, gîndurile mintii voastre, pot sa va însele, si sa gînditi în mod contrar.

CUNOASTETI-VA ADEVARUL.


AFLATI/STITI CA SUNTETI SURSA.


SUNTETI FACUTI DIN EA.


SUNTETI CA EA.


SUNTETI AI EI.


SURSA ESTE ENERGIA DE IUBIRE PURISIMA SI PREA ÎNALTA CARE EXISTA.


Dvs. sunteti energia Sursei ... gasindu-si calea înapoi acasa ... !! în mijlocul unui car cu fîn !!

Cu toate acestea, Fiecare, Fiecare dintre Dvs.  ... Fiecare ca dvs. poate sa se întoarca cît ai cili din ochi.

Nu este nevoie sa muriti ... asa cum se spune în lumea dvs. ... pentru a merge Acasa.

Este necesara întelegerea a CEEA CE CU ADEVARAT SUNTETI.

La început, încercati sa întelegeti ... apoi, încercati sa credeti ... atunci, încercati sa simtiti ... si cînd ati atins toate aceste lucruri ... încercarea înceteaza ... si STITI.

Florile miros. Dvs. recunoasteti mirosul lor în timp ce va apropiati din ce în ce mai mult de gradina din jurul casei dvs. Lumina devine mai stralucitoare. Caldura inimii devine mai profunda. Lacrimile curg din ochii vostrii ... sunt ca apa cristalina care curge pe rîul vietii ... pe care se navegheaza.

Nu sunteti mai departe de casa, decît noi. Dvs. ati fost numai îndoctrinati cu atîtea falsitati, ca ati învatat sa credeti ca va gasiti la miliarde si miliarde de sisteme stelare, departare.

Cu toate acestea, fratii nostrii si SURORI DRAGASTOASE ... ATI TERMINAT DE LUAT O RESPIRATIE ... SI SA CUNOASTETI ADEVARUL A CINE SUNTETI ... UNDE SUNTETI... SUNTETI ACASA.

Sa punem capat acestei tranzitii si sa mergem împreuna Acasa, pentru o vizita ... ? Mergem? Asa ca ... luati împreuna cu noi acum ... o profunda Suflare de Viata – Iubire – Lumina ... Mentineti-o în interiorul dvs. ... si Exhalati ... Suflare din nou ... asa cum vedeti poarta gradinii este deschisa pentru dvs. ... plina de flori de toate culorile. Umpleti Fiinta dvs.... si Exhalati ... care conectîndu-se cu TOT CEEA CE ESTE ... Si în timp ce Inhalati din nou ... nu exista altceva decît Lumina ... care umple viziunea dvs. ... care umple fiinta dvs.


SUNTETI ACASA.


SUNTETI ACASA.


BINE ATI VENIT ACASA.


Si exhalînd ... Lumina ... IUBIREA care sunteti dvs. ... va conecteaza cu Tot Sufletul ... cu Fiecare Lucru Viu ... pentru ca respirati IUBIREA – VIATA – LUMINA cu aceeasi pulsatie de Energie Purisima, Prea Înalta, a bataii inimii vostre ... IUBIRE ... IUBIRE ... IUBIRE.


Si asa este ... În Iubire si Recunostinta.


Sfîrsit de sesiune.


Blossom: * Voiam numai sa adaug aici ... ca atunci cînd spuneti „Dama Blossom” va rog sa tineti seama ca nu exista maiuscule! Pur si simplu ei ma numesc „dama”. Puteau spune „Femeia”, „Buchetul” ... ori ce ar fi”! Ei nu mi se refera mie ca: ”Dama Blossom” ... !!! cu toate ca, poate as fi putut sa ma obisnuiesc !!!



** Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia  “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori  cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.






Translator: Star Child







terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb