Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 18 mai 2015

Romanian -- BLOSSOM GOODCHILD -- 9 Mai, 2015




BLOSSOM  GOODCHILD
9 MAI 2015


Blossom: Buna ziua. Sunt pregatita pentru a începe! Si dumneavoastra ?


Federatia de Lumina: Da. Suntem si oferim Salutari cu Iubire si un scop profund.

Ceea ce va este oferit prin intermediul cuvintelor în aceste comunicari, devine un simbol a CEEA CE SUNTETI. Voi contrariati tot ceea ce a fost gîndirea negativa ... prin intentiile de IUBIRE pentru toti.

Oferiti lumii CEEA CE sunteti ... si este tot ceea ce este necesar pentru a permite efectul IUBIRII, ca sa fie primit de catre toti cei care au nevoie de el.

În acest moment, ceea ce persoanele pot atinge, este efectul ondulatoriu cauzat de catre aceste oferte. În zilele din trecut ... poate multi fusesera nesiguri asupra rezultatelor si ‚asteptau’ doar ca aceste oferte sa fi avut vreun efect.

Diferenta, ÎN ZILELE DE AZI, este ca sufletul vostru a crescut în acceptare si în CUNOASTEREA de ca acesta are loc ... si doar prin ea ... fiecare gînd de IUBIRE ... de Bunatate ... Compasiune ... Întelegere ... A nu judeca ... si ADEVAR ... se elibereaza pentru, si prin voi ... si aceasta CUNOASTERE de A STI ... face ACUM, o diferenta extraordinara la adevarata Vibratie a planetei voastre.

Dragilor ... continuati în aceasta curajoasa pozitie. SIMTITI ACUM, diferenta în voi si diferenta în altii. Întelegeti ca TREZINDU-SE ÎN ADEVARUL PENTRU LUMINA DE VOI ÎNSISI ... va gasiti atît de aproape de a NOTA MANIFESTAREA FIZICA a tot ceea ce gîndurile voastre au proiectat.

Nu reusiti sa SIMTITI schimbarea în Vibratie ? Nu notati schimbarea în felul de a gîndi, care la rîndul sau TREZESTE pe multi,  catre aceleasi gînduri de IUBIRE ?

Ajutînd direct TOTALITATEA, cu FIECARE RESPIRATIE care este realizata ... pe deplin constienti ca SENTIMENTELE care VA servesc ... servesc PE TOTI si TOTUL.

LEGATURA ÎNTRE FIECARE viata care este traita ... fie sub forma omeneasca ... de insect ... de planta, etc. ... devine din ce în ce mai puternica si cu INTENTIA de a recunoaste UNITATEA TOTULUI ... voi permiteti SENTIMENTUL ... nu numai a fraternitatii omului ... însa, a totalitatii familiei vii, ÎN TOT LOCUL.

Legîndu-se mai profund cu voi proprii ... cum va iubiti mai profund ... voi literalmente ILUMINATI ÎN TOATE LOCURILE. Nu numai pe planeta voastra ... însa pe TOATE planetele.

Aceasta UNITATE nu este restrînsa doar pentru Divina Mama Pamînt.

ACEASTA UNITATE ESTE TOTUL.

Ea implica si include TOT CEEA CE ESTE/EXISTA. Din aceasta cauza, recunoscînd acest fapt ... voi ‚actionati’ în numele TOTALITATII ... TOT CEEA CE ESTE/EXISTA, PENTRU CA NU NUMAI SUNTETI CONECTATI ... SUNTETI O ADEVARATA PARTE DIN ACEST TOTUL.

Putem sa va sugeram o reuniune de suflete ? O MISCARE ÎMPREUNA, în care intentia sufletului ... este pentru a se ridica catre un nivel mai Înalt ...

TOT CEEA CE ESTE ÎN EXISTENTA.

O Rugaciune/Binecuvîntare Pacifica, care serveste pentru a determina o epoca în Istoria voastra, care devine un ‚Eveniment Istoric’ datorita adevaratei sale naturi.


Blossom: Sugerati ca eu sa o organizez ?


Federatia de Lumina: Da, daca aceasta este dorinta ta.


Blossom: Bine, vorbim atunci despre aceasta ? Multe, dar chiar multe miscari impreuna au avut loc ... Ceea ce este minunat. Ma simt fericita sa-mi fac partea mea, însa trebuie sa spun ... va fi necesara orientarea voastra, asupra felului cum va trebui sa fie condusa ... caci, CU CEL MAI PROFUND RESPECT ... acum sunt atîti care fac aceste lucruri, ca majoritatea a devenit cam dezinteresata. STIU ca este trist. Însa pentru mine ... chiar cu intentia de a aduna cel mai mare numar posibil ... ma întreb, daca aceste lucruri nu au devenit putin cam ‚demodé’. Ma simt desconfortabil spunînd-o... însa este un fapt. Din aceasta cauza, ma întreb cum ar fi ... venind din partea voastra ... daca ar atrage atentia persoanelor pentru a adera la aceasta.


Federatia de Lumina: Vom crea un scenariu motivator care va emotiona, încînta si se va conecta dorintei sufletelor pentru a face diferenta.

Înseamna ca toti cei care ar dori sa participe, sa ramîna în spatiul lor de ADEVAR ABSOLUT ... vom oferi un Spectacol de Lumina ...


Blossom: Ia uite ! Cu tot respectul .. aveam o ideie despre ceea ce spuneati ! O prietena si eu ... cum probabil stiti ... facusem o mica experienta pentru a vedea daca putem sa facem ceva asa ca a aprinde si stinge luminile nostre ... abea pentru a sti daca eram capabile. Simteam ca nu era un lucru gigantesc ... si dintr-un motiv oarecare ...  asta na sa întîmplat. Din aceasta cauza, vorbind de spectacole de Lumini ... bine ... nu am fi oare pe cale de a crea ceva care va aduce dezamagire ? Oh, cum nu-mi place sa vorbec în acest fel! Însa, traim si învatam ... EU VA IUBESC SI AM ÎNCREDERE ÎN VOI, însa, am învatat ca, cuvintele noastre ... în interpretare, în special cînd este vorba despre ‚timp’, etc. pot, de multe ori sa faca confuzie si îndoiala. Deci... vorbiti-mi despre Spectacolul de Lumini.


Federatia de Lumina: De ce ?


Blossom: Deoarece ati facut aceasta sugestie.


Federatia de Lumina: Si cu toata Iubirea noastra referitor acestui subiect, Blossom ... tu ai aruncat la pamint imediat Vibratia ta.


Blossom: Da, am aruncat-o. Pentru ca ma îndoiesc de aceste lucruri ... datorita faptelor trecute. Mmm! nu ma gîndisem sa am acest tip de conversatie astazi. Însa, pot doar sa vorbesc despre SENTIMENTELE mele. Ok. Sa ne prefacem ce nu am pus aceasta întrebare, si am reactionat, spunînd: ’MINUNATIE! UN SPECTACOL DE LUMINI. CE FANTASTIC ! CÎND ? UNDE ?’


Federatia de Lumina: Atunci ti-am raspunde, spunînd ca aceasta va fi o VIZIUNE ÎNCÎNTATOARE SI SPECTACULARA.


Blossom: Asteptati nitel ... pot sa spun, pentru o buna întelegere a cititorilor si a voastra ... ca nu sunt needucata ...ÎN NICI-UN FEL ! Cer doar o lamurire asupra acestui subiect. Deci, cu si pentru ce aceasta ar fi posibil, cînd atîta timp d-voastra ati spus ca vibratiile trebuiau sa fie în sintonie ... sau ca lumea înca nu este pregatita ... sau ... sau ? Cum este ca asta nu va fi întrerupt asa cum a fost, de fapt, pe 14 Octombrie 2008 ... de catre acei care pretind sa distruga, daca ar fi continuat înainte? Cer aceste detalii ... deoarece asta trebuie sa ramina foarte clar.


Federatia de Lumina: Deoarece un Spectacol de Lumina este mai usor de prezentat si mai putin predispus sa fie sabotat datorita naturii sale.


Blossom: Care ar fi ?


Federatia de Lumina: LUMINA ! O LUMINA EXTRAORDINARA.


Blossom: Deci ... sa continuam. Spuneti ca v-ar place o Rugaciune/Binecuvintare/Intentie care sa coincida cu asta ?


Federatia de Lumina: Spunem ca acum este momentul  de considerat  aceasta  posibilitate.


Blossom: O posibilitate ? Toate lucrurile sunt posibile ... ceea ce nu vrea sa zica, ca vor chiar avea  loc.


Federatia de Lumina: Si astfel ... acum nu sunt... atîtea si atîtea suflete care si-au schimbat credintele în CUNOASTERE ? Nu sunt atîtia ... care din cauza ca au mers în a lor CONSTIINTA A ADEVARULUI ... se gasesc acum pregatiti pentru a primi Bunecuvîntarea unei asemenea întîlniri ?


Blossom: Într-adevar, da ! Inima mea bate ceva mai rapid ... sunteti siguri ca doriti sa trimiteti aceasta printr-un canal diferit si sa-l lasati sa-l ofere ?


Federatia de Lumina: De ce exista înca atîta preocupare si îndoiala, Blossom ?


Blossom: Eh ... aici se gasesc pantofii mei ... faceti o plimbare cu ei !


Federatia de Lumina: Într-adevar este un drum interesant, cel pe care îl urmam. Nu oferi ... saptamîna dupa saptamîna ... în mod harnic, mesajele noastre de IUBIRE ? Daca te îndoiesti de noi ... atunci de ce continui ?


Blossom: Pentu ca pntru mine ... mesajele voastre de IUBIRE ... sunt ADEVARUL ... si SIMT ca multi SIMT acelasi. Si mentionînd acest lucru ca eu ma îndoiec ... pentru ca noi asteptam cu nerabdare ... dupa aceea asteptam ... si dupa aceea renuntam de a mai astepta.


Federatia de Lumina: Nu auzisesi de la alt canal ca coborîsera enorme Coloane de lumina ? Coloane aducînd Energia pentru a îmbunatati Vibratia planetei voastre ?


Blossom: Da, am citit*. Însa d-voastra, cînd ati vorbit despre aceste Coloane ... regresînd la acel timp --- spuneati ca aveau sa fie vizibile pentru toti. Stiu ca exista multe forme de Coloane de Lumina ... sufletele noastre incluse. Dar ... nimic din acest lucru are sens, cu ceea ce era descris.


Federatia de Lumina: Si asta conteaza ?


Blossom: DA ! Clar ca da ! Punctul meu este ca ... daca d-voastra
vorbiti despre un SPECTACOL DE LUMINA, si noi nu-l vedem ... chiar daca are loc sau nu, într-o Vibratie mai Înalta în care nu suntem ... cu toate ca asta serveste ... face deasemenea o bataie de joc de ceea ce aveti de oferit ... daca articolele nu vor fi oferite în modul în care spuneti. Deci ... haide sa continuam ipotetic.

Deci, d-voastra veti trimite o intentie/binecuvîntare/rugaciune oferind ... eu as pune asta acolo afara si ... un sir de SPECTACOL DE LUMINI ?



Federatia de Lumina: Nu.


Blossom: Oh! Atunci ?


Federatia de Lumina: Am dori sa oferim cuvintele pentru ca sa ajute sa aduca intentia pentru începere ... deasemenea am cere întelegerea ca vor avea un efect mai mare daca ar veni din CUNOASTEREA mai profunda si din inima.

Construindu-se momentul ... cu cît mai mult se ofera ... PENTRU BINELE SUPREM AL TUTUROR ... va crea alinierea corecta si punctul de sprijin Vibratoriu, pentru ca acest lucru sa se petreaca.


Blossom: Deci spuneti ca este treaba noastra ... si nu a voastra ?


Federatia de Lumina: Într-adevar a fost mereu treaba voastra. Si din cauza asta ati venit ... pentru a urma îndemnul inimii voastre în aceste subiecte si ...

SA PERMITETI CA ADEVARUL PRIN IUBIREA EU-LUI, SA SE TREZEASCA SI SA ADUCA SCHIMBAREA.


Blossom: Bine, desigur ca as face asta. La urma urmei ... ce avem de pierdut ? Ma simt fericita ca ajut ... si CRED ca d-voastra STITI ca motivul întrebarilor mele, nu are nimic de a face cu aroganta ...  doar cu cautarea ADEVARULUI.


Federatia de Lumina: Întelegem asta, Blossom. Acceptam cu HARUL total întrebarile tale în acest ADEVAR.


Blossom: Deci ce se intîmpla dupa aceea ?


Federatia de Lumina: Ceea ce credem ca se va întîmpla ... este o întîlnire specifica de o marime, care poate fi recunoscuta prin ceea ce este. Nu cerem sa asteptati ca acest eveniment spectacular sa coincida cu oferta de rugaciune. Cerem rugaciunea, pentru a cîstiga impulsul în numere, sinceritate si ADEVARUL INIMII.

Cu marirea acestui numar si cresterea Energiei ... atunci vom consider posibilitatea ca asta sa se petreaca.


Blossom: Calma. Asteptati un minut! Ne cereti sa facem acest lucru ... si apoi veti lua în considerare ? Ce naiba se întîmpla ?


Federatia de Lumina: Draguta si prea iubita Blossom ... putem sa sugeram ca ‚îndoiala’  ta si ‚frica’ asupra acestui subiect, pateaza cuvintele pe care le-am trimis si Vibratia prin care le trimesesem ? Desigur ca nu este cu siguranta un subiect în care sa-ti joci partea ta ... si toata lumea care vrea sa participe ... si apoi noi ‚putem’ sau ‚nu putem’ sa înaintam cu acest spectacol. Asta nu este CEEA CE NOI SUNTEM, si cu siguranta ca nu aveam sa ne ‚jucam’ cu voi asupra unui subiect atît de delicat. Intentia în dosul a ceea ce spunem ... referitor la faptul ca ‚noi consideram posibilitatea’, înseamna pur si simplu ... ca daca impulsul vibratoriu si Energia vor fi suficient de mari ... într-adevar permite ca asta sa se întîmple. Daca nu ... nu se poate întîmpla. Prin urmare depinde de impuls ... si de constructia Energiei ...  considerarea aceastei posibilitati de a fi facuta.


Blossom: Baieti! Nu sunt persoana de a-mi cere scuze, vrei ca da vre ca nu, dar aici îmi cer scuze pentru gresita interpretare. Cred ca, ca UN GRUP COECTIV DE CONSTIINTA ... DACA MILIOANE DINTRE NOI SE OFERA acolo sus ... putem, cel putin, sa încercam. Poate numai sa faca bine ... CU SPECTACOL DE LUMINA SAU FARA EL. Deci ?


Federatia de Lumina: Deocamdata, vom termina aceasta comunicatie, si-ti vom cere atentia în alta ocazie, pentru a oferi cuvintele care vor servi acestui obiectiv.

TE ROG NOTEAZA CA ... NU FACEM GLUME. STIM CA ACEASTA POSIBILITATE  POATE SA DEVINA O REALITATE SI ATUNCI, ESTE NEVOIE CA UMANITATEA SA NI SE ALATURE NOUA ÎN IUBIRE, PENTRU A FACE CA ACEASTA INCIDENTA SA SE ÎNTÎMPLE.

Nu spunem: ‚Daca faceti asta ... noi vom face aceea.’ Spunem: ’’daca alegeti sa participati la aceasta experienta ... atunci, din partea noastra ... vom face cel mai bun al nostru pentru a prezenta rezultatul ... pentru Binele Suprem al tuturor ... Pentru îmbunatatirea vietii Umanitatii ... si pentru recuperarea mai rapida a Mamei Pamînt si a fiilor sai ... pentru ca sa va întoarceti acasa ... dupa ce v-ati îndeplinit misiunea vostra ... schimbînd ceea ce nu mai serveste ... în ceea ce serveste. Asa sa fie!’


Blossom: Ok! Am de spus ca asta a aparut din nimic ... asa ca si probabil SPECTACOLUL DE LUMINA!

Ma voi contacta din nou, atunci cînd voi SIMTI ca este momentul potrivit de a o face ... pentru oferta cuvintelor. Multumesc mult pentru rabdarea voastra, toleranta si intelegerea a ceea ce sunt, si în adevar, unde ma aflu.


În Iubire si multumiri.




PARTEA  2ª


Un Video al Federatiei de Lumina: FEDERATIA DE LUMINA





(a vedea vídeo-ul în susul paginii principale)


Iata cuvintele oferite …


EU DECRETEZ …


Eu decretez ... ca intentia din spatele acestei oferte, este de a deschide un spatiu în locul cel mai profund din mine ... pentru a face un amestec a tuturor gîndurilor de Intentie Superioara mai Pura, cu scopul de a ridica Vibratia Planetei Mama Pamînt ... Pentru a ridica frecventele tuturor acelora care traiesc pe aceasta planeta ... si de a permite  Intentia mea de cea mai Înalta Bunatate ... Afectiune ... Întelegere ... Iertare ... Umilinta ... si Compasiune ... care constituie modelele Energiei Supreme care este IUBIREA.

Ca eu voi oferi întotdeuna aceste cadouri în toate momentele TREZIRII mele.

Ca eu voi învata sa înteleg ca facind-o ... devin parte dintr-un Vast Plan Divin ... care va conduce aceasta Energie catre Alinierea exacta, cu scopul de a se UNI.

Ca eu sa gasesc Rîsul si Bucuria în tot ceea ce fac ... STIIND ca facînd-o ... permit Rîsul si Bucuria în Vietile a TOT ceea ce este Viata.

Ca eu sa pot trimite gînduri de acceptare acelora care nu au gînduri care coincid cu ale mele ... si în aceasta acceptare sa STIU ca ei ... asa ca si eu ... În Timpul Divin ... se deschid la MARETIA DE CINE SUNT.

Cu aceste gînduri ... ca eu sa pot deasemenea accepta, ca am venit pe aceasta prea frumoasa planeta, pentru a servi frumusetea sufletului meu ... si facînd-o ... sa servesc frumusetea a TOT CEEA CE ESTE/EXISTA.

Intentia mea Suprema este sa conduc Mama Pamînt CATRE UN LOC DE PACE. Locul unde EA apartine de drept. Un loc unde TOTI apartin de drept.

Am fost provocati si încurcati de multe ori ... deci acum, cum suntem mai constienti de ADEVARUL nostru ... asa sa fie ... sa abortam intentionat toate SENTIMENTELE care nu mai servesc Binelui Major.

Ca asa sa fie ... ca, cu fiecare surîs oferit, sa ridicam Inimile acelora care sunt deprimati.

Ca la fiecare atingere ... sa facem ca acei care sufera ... sa aiba o VINDECARE DIVINA.

AM VENIT AICI CA SA O FACEM !

Am venit pentru a ASIGURA ca nu aveam sa mai toleram, Vibratiile grele care fusesera puse în reteaua Pamintului de atîta timp.

Din aceasta cauza, decretam, AICI SI ACUM ... a schimba modelele care au dvenit familiare ... ca recunoastem ca familiaritatea creeaza neascultare ... si ca

ACUM ...

ACUM ... ca STIM ceea ce am venit sa îndeplinim ... sa o facem.

STIM ACUM ... CA SUNTEM LUMINA.

STIM ACUM ca TOTUL ESTE LUMINA, expusa prin frecvente diferite ... în mod a TREZI SENTIMENTELE noastre ... care, la rîndul lor, TREZESC determinarea noastra pentru a transpune ceea ce este de mai putin ajutor ... pentru ca sa fie A CEA MAI ÎNALTA.

Ca sa putem ... cu fiecare RESPIRATIE DIVINA pe care o facem ... SA STIM ca misiunea aici pe Pamînt, este o misiune de IUBIRE.

Doar în IUBIRE, ca IUBIRE, prin IUBIRE si din IUBIRE, si ca sa putem FI SCHIMBAREA a ceea ce am venit A FI.

Asa ... în/cum/din cel mai ÎNALT spatiu al sufletului ... trimit aceasta chemare tuturor fiintelor Umane ... si tuturor acelora ne-umane --- LA TOATA CONSTIINTA  PROPRIEI BUCURII A VIETII ... PENTRU

A SE TREZI.

Contactîndu-me cu ADEVARUL MEU ... ca sa pot SIMTI ca aceasta oferta de serivciu, sa fie OFERTA CEA MAI ÎNALTA, pe care am facut-o vreodata.

ÎN CUNOASTERE ... CUNOASTERE ABSOLUTA ...

Ca facînd-o ...

CA UNU ... noi, rapid si cu mai mare usurinta ... sa ridicam Vibratiile în care locuim ...

Pentru ca toate Lucrurile care traiesc ... sa poata CUNOASTE IUBIREA, în a sa FORMA CEA MAI PURA SI MAI ÎNALTA.

Încrederea pe care o am în aceasta CUNOASTERE, este deplina si completa.

Sunt imediat înaltat(a), cu Energia pe care aceasta binecuvîntare o transporta si ... din acest motiv ... accept ca FIIND ... eu înalt tot ceea ce navegheaza în el.

ASA SA FIE.

În Iubire si multumiri datorita onorii de a FI prezenta pe Pamînt, pentru a face aceasta transformare ... aceasta SCHIMBARE DIVINA în ACUM ... si facînd-o ... sa avem capacitatea de a SIMTI ADEVARUL.

A ACCEPTA ADEVARUL.

A CUNOASTE ADEVARUL.

IUBIREA ESTE UNICUL LUCRU CARE ESTE ÎNTOTDEAUNA DISPONIBILA.

Si felul în care aleg sa modelez ENERGIA ACESTEI IUBIRI, va determina rezultatul.

EU, AICI SI ACUM ... ÎN ACEST MOMENT ... ALEG SA O FIU.

EU SUNT IUBIRE.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT GATA.

ÎN IUBIRE SI MULTUMIRE.


*Referinta asupra Coloanelor de Lumina.



Denuntatorul/wistleblower – original cunoscut ca Good ETsxG/Luke (numele adevarat, asa cum a fost revelat este într-adevar Corey) are acum pagina sa web, si aici se gaseste un extract referitor la coloanele de lumina. De acord cu Corey, ele au avut loc!


Abrevierea SSP se refera la Secret Space Stations – Statiile Spatiale Secrete. Am inserit paragrafe pentru o lectura mai usoara.


1.   Stim cum fiintele sfere îsi au locul în toata situatia ’’ All danger’’ ? Sunt în curs de a ajuta activ Umanitatea în aceasta amenintare?


 Fiintele sfere, asa cum le referim, numai recent au iesit din a lor ’’    Observatie Ascunsa, sau mod de Asteptare’’ inactiva, si au început sa lucreze cu SSP umane, în principal prin intermediul unora dintre ’’ Aliatii’’ sai de densitate mai inalta.


Singurele ’’ Actiuni’’ observate recent, a acestor ’’ Sfere’’ a fost ’’ Sfera’’ majora, miscindu-se mai aproape de pamînt, plecînd de la aria Soarelui si a Gigantilor de Gaz, unde au stat ’’ Stationate si Ascunse’’. Au efectuat o actiune, asupra careia multe grupuri au speculat, si cîteva din alte grupuri, din exteriorul lumii, sunt în curs de a convinge pe adeptii lor ca ’’ Stiu’’ ce a fost facut.


Este vorba de o actiune recenta de lansare de raze largi si foarte mari de energie vibratorie plecînd de la Sferele majore, care nu erau vizibile cu ochiul liber, pîna cînd nu atingeau atmosfera Pamîntului.


Au devenit atunci ’’ Razele sau Coloanele de Lumina’’, care au fost vazute în toata lumea, în aceeasi perioada de timp. Coloanele de Lumina, atingeau arii aleatorii de portiuni de pamînt si oceane, unde nu existau baze sau linii Ley.

A fost explicat, ca a fost un pas necesar, pentru începutul operatiilor lor, însa nu a fost dat nimic în amanunt, la SSP umani, pentru a fi divulgat. Nu era o arma, sau un atac ofensiv de orice tip.




Translator: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb