Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 24 mai 2015

Romîna -- Federatia de Lumina prin Blossom Goodchild: 23 Mai, 2015



Federatia de Lumina prin Blossom Goodchild




23 Mai, 2015


Blossom: Buna ziua, prietenii mei. Bine, asa cum stiti, aceasta saptamîna am ajuns pîna la fundul putului, timp de cîteva zile. Nu ma îndoiesc de voi ... nu ma îndoiesc de mine ... Numai ca nu stiam daca puteam sa continui sa o fac, din aceasta, sau din acea cauza. Totusi ... exista o SENZATIE în mine de: ’’ Din ce motiv trebuie sa parasesc corabia, cînd în orice moment, cineva va striga ’’ SE VEDE PAMÎNTUL !’’ Deci, aici sunt ... nu am nimic programat pentru astazi ... as dori sa vad doar în ce directie veti conduce asta.


Federatia de Lumina: Cele mai calduroase salutari tie, Blossom, si tuturor acelora care gasesc aceste cuvinte pe care le oferim. Clar ca suntem constienti de ’’ scaderea de energie’’ care te-a atins, unde doare.


Blossom: Si, totusi, sunteti constienti de mica mea explozie fata de voi ?


Federatia de Lumina: De fapt, Cu toate acestea, întelegem ca nu trebuie sa suportam bombardamentul de negativitate care este îndreptat direct catre noi ... caci esti aceea care ai de suportat partea cea mai dezagreabila. Faptul ca stai asezata aici, astazi, vorbind cu noi, este virajul cel mai edificant al evenimentelor ... caci simtim ca probabil ai fost gata sa-ti prezinti avizul previu de demisionare.


Blossom: Si eram. Dar, nu vom continua cu asta ... cu toate ca cred ca trebuia sa fi fost referit. Sa avansam !


Federatia de Lumina: Faptul pur si simplu, Blossom si toti,voi TOTI ... este ca Fiecare Suflet Divin Binecuvîntat, are propria sa interpretare a Fiecarei parti si a TOT ceea ce este oferit. Nu asumam ca tot ceea ce oferim, va fi acceptat imediat de catre TOTI ... si ’’ca totul vor fi trandafiri.’’ Nu este pe contul nostru, forma în care suntem primiti.

STIM CINE SUNTEM, SI MOTIVUL PENTRU CARE OFERIM ACESTE CUVINTE.

Este tot ceea ce avem nevoie SA STIM ... si atîta timp ce vei dori sa ne ajuti de buna-voie, vom continua.

Deci, sa înaintam, asa cum sugeezi.

Ai referit ’’a sari din barca’’ putin înainte de a gasi pamîntul ... este o interpretare perfecta de ceea ce este gata sa se întîmple.

SUNTETI CHIAR ATÎT DE APROAPE, ATÎT DE APROAPE DE VÎNTURILE DE SCHIMBARE CARE VA VOR ORIENTA CATRE PAMÎNT

... si ce delicatese se gasesc aolo pentru voi ... pentru ale primi cu Har.

Stim, deasemenea, ca misiunea pe care cei care se gasesc pe Pamînt au asumat, este de maestrie intensa. Însa TOTI STIAM ca erau si ca sunteti capabili sa ’’ Duceti la capat sarcina voastra’’. Asta a fost ceea ce ati venit aici sa faceti. Si este CEEA CE faceti.

Acum exista mai multe suflete mergînd în pantofii pe care ÎI SIMTITI a fi mai confortabili. În fiecare moment, de fiecare data mai mult se înalta catre o SENZATIE mai Stralucitoare si mai Luminoasa de ei proprii. Si cînd voi ... permiteti ca aceasta SENZATIE sa se lege la Fiecare Noua Trezire ... adaugati forte în interiorul vostru.

FORTE CARE VA FAC SA CONTINUATI ... CACI CUNOASTEREA INTERNA NU ESTE UN CAPRICIU SAU O MODA CARE TRECE ... CUNOASTEREA CA ACEASTA SCHIMBARE VA SOSI ... RAMÎNE PROFUND STABILITA ÎNTR-UN LOC PE CARE VOI ÎL CUNOASTETI  FOARTE BINE ... ACASA.

Doamnelor si domnilor ... acei care primiti aceste cuvinte dintr-un loc din care ele sunt trimise ...

Putem sa va ajutam sa LE CUNOASTETI ?

Putem sa va ajutam sa VA CUNOASTETI PE VOI ÎNSIVA?

Putem sa va ajutam sa întelegeti ca ADEVARUL ABSOLUT A TOT CEEA CE ESTE ... va fi adus catre voi ÎNTR-UN ZORI DE ZI COMPLECT NOU ?

Puteti SA-L SIMTITI de fiecare data mai aproape ?


Blossom: Cred ca depinde de faza de evolutie în care fiecare se gaseste. Cred ca este o problema pentru multi. Nu numai pentru ca îsi pierd credinta si speranta si Încrederea în ei proprii, dar deasemenea frustrarea ca multi se gasesc înca adormiti, si cu cît mai mult timp ei vor fi somnolenti, mai îndelungata va fi aceasta ’’transformare’’ care va avea loc. Putem sa facem numai ceea ce putem face ... si se pare ca este pentru întotdeauna!


Federatia de Lumina: Dar chiar asa ...


Blossom: Dar chiar asa ?


Federatia de Lumina: PREGATITI-VA PENTRU CEEA CE ESTE GATA SA SOSEASCA! (literalmente:’’Puneti mîna pe palariile voastre!’’)

De multe ori folosim aceasta expresie si spunem acum semnificatul care se gaseste în spatele ei.

Ceea ce este gata sa soseasca ... ceea ce este gata sa se desfasoare ... literalmente in fata ochilor vostrii ... nu numai o sa va faca ’’sa cadeti’’ ... folosind o expresie a Pamîntului ... Însa veti fi înaltati catre un loc unde se pare ca toate aniversarile voastre au ajuns dintr-o data.

Acest loc vã va înalta ... vã va permite ... datorita Vibratiei sale ... SA FITI CEEA CE VOI SUNTETI ... fara restrictiile care sunt puse înaintea voastra, datorita a ceea ce alegeti sa SIMTITI, ca controlul a totul ... este mai minunat decît controlul de sine proprii. Trimitem Iubire acestor suflete. Trimitem Iubire TUTUROR sufletelor.

Este ceea ce SUNTEM ... IUBIRE ... Care este ceea ce ELE SUNT ... IUBIRE ... Care este tot ceea ce exista.


Blossom: Astept asta cu nerabdare. Este curios cum persoanele se întreaba ce se va întîmpla, si chiar asa, continua pîna ajung acolo!


Federatia de Lumina: Pentru ca asta face parte din constitutia voastra. Cînd VOI ati ajuns la Planeta Terra ... cînd VOI ati facut alegerea voastra ... ati înteles ca nu aveati sa SIMTITI întotdeauna, în felul în care preferati sa SIMTITI. Însa, deasemenea STIATI, ca tot ceea ce facea parte din asta, era oferta cea mai altruista si egoista pe care o puteati face.

ACEST PLAN DIVIN NU POATE FACE ALTCEVA DECÎT SA BENEFICIEZE EU-L, SI DIN ACEASTA CAUZA, TOTALITATEA.


Blossom: Este straniu! Uneori, pentru mine este straniu ca ... da, stim toate astea ... partea cea mai Înalta a noastra STIE ca TOT ... ceea ce spuneti ca va vea loc ... Bine, cel putin este ceea ce se petrece cu mine. STIU DOAR ASTA ... Este nerabdarea pe care o avem. Eternul mîine, în care ’’imploram’’ ca Schimbarea sa soseasca. Multi dintre noi sau agatat sa ’’se bucure de toate momentele (noi putem)’’ ... si pun asta în acest fel ... caci eu, asa ca multi, înca nu ma gasesc într-un loc de a ma bucura ’’în fiecare moment’’. Daca va trebui sa asteptam ca toti sa faca ASTA ... atunci strigatura de  ’’ se vede pamîntul’’va fi, cu siguranta, un miraj ... si noi vom continua sa navegam!


Federatia de Lumina: Însa pamîntul pe care voi îl cautati este ascuns pur si simplu de ceata. Cum caldura este în crestere ... va curata cortina ... si în fata voastra se va gasi .. ... ... Caminul.


Blossom: Este caminul? Viitoarea faza spre care ne îndreptam ?


Federatia de Lumina: Sa spunem ... cu siguranta VA FI mai aproape ca si cum v-ati aseza în gradina voastra ... opusul a ceea ce se petrece ACUM ... UNDE UNEORI PUTETI simti, ca va gasiti într-o tara stranie în care nimeni nu întelege ceea ce voi încercati sa comunicati.

AGATATI-VA! Chiar daca, uneori, va simtiti agatati doar de un fir. Înca sunteti agatati ... si ca atare, asa cum paianjenul care aranjeza forte pentru a-si reconstrui caminul sau ... care ajunge din ceea ce el si-a acumulat în interior ... asa si voi, Prea iubita Familie ... va veti putea gasi într-o resedinta vibranta mai puternica ... pe care VOI ati creat-o.


Blossom: Bine, tot ceea ce pot sa spun este ... ca facem cu totii cel mai bun al noastru ... si nu putem sa facem mai bine decît asta!

Invocarea voastra frumoasa suie încet de numere si astfel înaltîndu-i, si deasemenea Vibratia lor în timp ce asta se petrece.  Acesta stiu ca este obiectivul sau ... sa ne ajute sa ajungem la destinul nostru. Caci va fi numai acolo ca vom putea vedea Spectacolul de Lumina. Pentru mine, se pare ca motivul de a nu putea fi ACUM este ca, ar fi ca si cum ar fi pus la primarie ... cînd ar fi mult mai benefic si de extaz daca ar fi pe stadionul din Wembley ... daca întelegeti ceea ce vreau sa spun! La ora actuala, probabil înaltam energia a putine lampi de Lumina! Ma simt îndoiesc asupra felului de a oferi aceasta invocare. Trebuie sa o facem toti împreuna, în armonie, la o data a fi marcata ? Ce credeti despre asta ?


Federatia de Lumina: Ne gîndim ca FIECARE care o asculta ... de fiecare data mai mult ... ofera intentia ADEVARULUI SAU ... si atunci de fiecare data mai multe persoane o vor gasi.


Blossom: Este evident ca nu suntem unicii pe planeta a raspîndi acest nivel de Energie .. asa, deasemenea trebuie sa AM ÎNCREDERE ca prin intermediul atîtora cai, sufletele aleg sa mearga în pantofii pe care îi simt mai confortabili si în Cunoasterea Fivina ... ca fiecare Cale, îi conduce pe toti catre acelasi loc. Fiecare dînd mîna altora, caci împartasesc calatoria cîtva timp ...  si dupa aceea, poate încrucisînd drumurile catre un rezultat diferit, dînd mîna altora care nu l-ar fi gasit, daca nu ar fi facut-o.


Federatia de Lumina: MAI MULT DECÎT ORICE LUCRU, ÎN ACEST MOMENT, ÎN MOD PRECIS ACUM SI AICI ...

DORIM CA INIMILE VOASTRE SA SIMTA ADEVARUL NOSTRU ... CÎND VA SPUNEM, CA TOT CEEA CE VA VORBIM ... REFERITOR LA ACEASTA SCHIMBARE ... ARE LOC.


Blossom: Stiu. Numai as dori sa stiu în ce decada ?


Federatia de Lumina: Cum ? Si sa strici SURPRIZA ?


Blossom: Atunci, oare aceasta Schimbare cuprinde EVENIMENTUL pe care l-ati mentionat anterior ?


Federatia de Lumina: De fapt, îl cuprinde. Imediat ce spectacolul va începe ... veti contempla un act, unul dupa altul ... poate cu vre-un interval între ele.

SECTACOLUL ESTE VÎNDUT ÎN AVANS.

Nu exista locuri disponibile. Nu au existat niciodata ... caci multi vor sta în genunchi, într-o stare de minunare si bucurie.

’’ÎN SFÎRSIT’’ ... inimile voastre vor spune ...
’’ÎN SFÎRSIT!’’

Si va exista atîta Jubilare si Celebrare ... caci inimile se recunosc unele pe altele, înca o data ... si tacute ... în respect ... cu ochii stralucitori ...  veti spune unii altora ... ’’AM REUSIT’’.

Blossom: Aleluia pentru ziua de azi! Multumesc mult. Vreau chiar sa exprim asta. Pentru mine a fost ca si cum as fi fost acolo, si am atins cu mîna, cîtva timp.


Federatia de Lumina: NOI STIM.


Blossom: Credeati ca aveam sa renunt ?


Federatia de Lumina: Vrem sa spunem în IUBIRE ... eram nesiguri.


Blossom: Eu deasemenea! Însa, MERGEM ÎNAINTE ... NOI TOTI ... UNITI ÎN IUBIRE.


Federatia de Lumina: DE FAPT ... CLAR CA DA ... CU SIGURANTA ...



Link-ul pentru INVOCARE este... WE ARE THE GAME CHANGERS.https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA




Translator: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb