Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 22 ianuarie 2017

ROMÎNA -- Blossom Goodchild 16 Ianuarie, 2017


 MESAJ DE LA FEDERATIA LUMINII
prin Blossom Goodchild
16 Ianuarie, 2017


Blossom : Buna ziua prietenii mei. Pe multi i-a încîntat canalizarea voastra de audio, cu limbajul de luminã, din sptamîna trecuta. Va multumesc pentru asta. Ce urmeaza în agenda ?

Federatia Luminii : Fiti bineveniti ÎN IUBIREA DEPLINA SI LUMINA PENTRU TOTI … DE LA TOTI. Aceste zile care vor veni se vor prezenta bine, si informatia care vine pentru cei apartinînd Pamîntului, fara îndoiala vom spune ca '' va urca pariul initial'' ?

Blossom : Ce informatie si în ce mod ?

Federatia Luminii : Faptul pur ca Viata însasi creste. Accelerarea, dincolo de Accelerare se gaseste deasupra voastrã, si în trei luni, dvs veti simti ca si cum ar fi trecut numai cîteva saptamîni.

Fiti/stati atenti la gîndurile voastre Dragi suflete si stapîniti arta de a arunca imediat ceea ce nu serveste. Facînd-o, puteti SA SCHIMBATI LUMEA VOASTRA cu o Lumina mai stralucitoare … am spune … într-o clipã.

Blossom : Da, î-mi dau seama. Stiu ca ma repet, însa cu toate acestea, supun ca întrebarea care continua pe buzele oamenilor este, cum sa trezim pe cei care înca dorm, o data ce pare ca exista atîtia ignoranti si neinteresati … sau pur si simplu, inconstienti de problemele din lume  ''prin oglindã'' … si avem nevoie de mult mai multi la bord, pentru ca sa înaltam vibratia la nivelul cerut.

Federatia Luminii : În primul rînd Blossom, am spune ca aceasta nu este o cursã. Nu exista grabã, cu toate ca dta crezi ca este. Nu exista timpul. Asa ca, pentru noi … pur si simplu, totul se deruleazã pe propria cale Divinã.

Priveste la acest TOT, plecînd de la aceasta CUNOSTINTÃ … CÃ TOTUL SE RASPÎNDESTE ÎN PROPRIA SA FORMA DIVINA.

Deci, cu acest gînd în minte … o persoana poate lupta toate luptele si ideile pe care o persoana le are, ca trebuie sa faca ''asta'' la timp … si ca trebuie sa faca 'asta' atunci/în acel moment … DE CE ?

De ce totul trebuie sa stea sub linia timpului ? Tinde sa puna atîta presiune pe suflet însusi. Considerînd ca, pur si simplu, a lasa ca lucrurile sa se produca în propriul lor mod dulce … permite sa te bucuri  fara îndoiala de tot procesul, si mult mai mult. Nu esti de acord ?

Blossom : Da, as fi. Îmi dau seama ca nu are importanta, cu atîtea lucruri. Nimc este cu adevarat urgent. Cu toate acestea, vad atîtia alergînd uneori, încercînd sa depaseasca ceasul. 

Federatia Luminii : Permiteti ca viata sa se desfasoare … asa cum ar trebui. Lasînd ca lucrurile sa-si urmeze propriul lor curs, dvs veti obtine un rezultat mai dulce, de asemenea.

Cît despre trezirea Sufletelor. Priviti în urmã … uitati-va înapoi Dragilor, la Trezirea atîtor suflete. Unii dintre voi se asteptau la mai putin. Asemenea lucruri nu pot fi facute în mod grabit sau cu presiune.

În timp ce ochii sufletului privesc noua vedere … si inimile care nadajduiesc sa fie ascultate, experimenteaza murmurul slab al lui ''Veniti. Veniti sa fiti cu mine'' … si sufletul stie ca ''eu-l''nu este altul decît el însusi, si se aseaza în Pace … o data ce recunoaste comoditatea aceluiasi … si Binevenitul Cãmin, care vine oferit Ca / În / Prin Adevãr.

Dragi suflete … mereu si mereu va spunem sa va recunoasteti pe voi însisi. De ce credeti ca va sugeram aceasta ? De ce sa impunem aceasta lin în modelele de gîndire ? Pentru ca … atunci cînd este înteles, si DUMNEAVOASTRA O FACETI … vã veti da seama imediat de importanta lui !

IMPORTANTA, DESPRE FORMA, CARE O DATA CE ACEASTA SE ÎNDEPLINESTE, SUFLETUL POATE ÎNTR-ADEVAR SA TRAIASCA !

Restrictiile  nu vor mai fi  … înlantuite si legate de vechiul mod de a gîndi.

Pentru ca exista un Nou Mod … un Nou Mod de a gîndi … Un Nou Mod de a Fi … care va fi aratat/demonstrat de fiintele omenesti de pe Planeta dvs.

Nu este ca si cum ati vedea de fiecare data mai multe despre / în interiorul ecranelor dvs de cinema … Fiinte de Mare Putere … Mare Forta … Super-Eroi … cine poate  sa faca minuni ? Acestea nu sunt personaje pe o tablita de desen.

ACESTI  SUPER PUTERNICI, SUNTETI DUMNEAVOSTRà!

STIATI ca puteti sa zburati ? STIATI ca puteti misca muntii ? STIATI ca puteti sa faceti si sa creati tot ceea ce doriti … numai ''STIIND-O'' ?

De multe ori am vorbit despre A STI.

A STI ÎN INTERIORUL DVS ÎNSISI, ca sunteti mult mai mult decît credeti ca sunteti.

Blossom : Da. Înteleg acest lucru si STIU ca vorbiti adevãrul aici. Cu toate acestea … nu stiu cum SA STIU CE SA STIU … din interiorul nucleului fiintei mele. Cum pot sa ajung sa STIU tote acestea, atît de puternic, ca ma transform/devin în el ?

Federatia Luminii : Aceasta este de fapt, o bunã întrebare. Raspunsul nostru ar fi, '' sa va petreceti timpul în interiorul dvs.'' Cerîndu-vã sa va conectati cu Sursa Divinã, si sã vi se arate calea. Cereti sa SIMTITI aceasta putere. Cereti sa o experimentati. Cereti sa vi se arate posibilittile ei.

Cu cît mai mult o faceti … în timp ce cu atît mai mult o SIMTITI ca o posibilitate … mai posibil ceva începe sa se formeze în gîndurile voastre … si mai aproape este de a se înfiinta. Deci … nu lasati la o parte o asemenea magnitude din interior, si în afara de dvs însasi.

PUTEREA DIN INTERIORUL DVS, ESTE ATOTPUTERNICÃ.

Cu toate acestea, am adauga ca cel mai proeminent  … ca din toate aceste posibilitati … din cea mai mare CUNOASTERE a acestor lucruri … aceste ''lucruri'', pot fi numai obtinute, CU CUNOASTEREA ca este LUMINA CARE DVS SUNTETI … si ca recunoasterea ei … este ceea ce permite ca asemenea minunatii sa aibã loc.

Inclusiv, cel mai puternic constructor al corpului, nu poate sa conduca asemenea nãzdrãvãnii, asa cum sunt acestea despre care vorbim … fara ca PUTEREA LUMINII sa conduca haturile.

Este pentru ca dvs, sã vã CNOASTETI PE DVS ÎNSISI ca fiind LUMINA CARE DVS SUNTETI. În asemenea fel încît, un gînd de vindecare pentru altul … permite ca vindecarea sa aibã loc. Pur si simplu prin CUNOASTEREA fortei LUMINII CARE SUNTETI DVS.

Mult … mult mai mult se poate obtine atunci cînd se ia tipul pentru a cerceta eu-l, si pentru a se conecta / în Puterea Superioara a cuiva.

Privind la un lac plin de apã … îl puteti curãta ? Ne credeti?

Blossom : Da.

Federatia Luminii : Privind la un cîmp steril … dvs puteti sa faceti sa creasca cerealul … numai cu intentia. Ne credeti ?

Blossom : Da. Cu toate acestea, cu siguranta vorbim despre un mod, 'calea catre viitor aici'' !

Federatia Luminii : Aceasta draga Blossom … aceste lucruri despre care vorbim, nu au nimic de vazut cu timpul … absolut.

Aceste lucruri, ar putea fi evidente în ziua de azi … daca o persoana/atunci cînd o persoanã accepta Puterea în interiorul sau, si ceea ce sunt capabili sa obtina.

Si ne permitem sa spunem ca … este capabil sa obtina orice si totul, pentru bine sau pentru rãu.

Acesta este motivul pentru care trebuie sã vã luati timpul  / sã vã dati timpul vouã însivã … pentru a merge în interior, si sa va convertiti în dvs însivã.

ACEL DTA, CARE ESTI IUBIRE PURÃ.

Dta, esti în esentã (apartii), SURSEI DIVINE. Aveti atîta de creat si de facut, care sa fie pentru Binele Suprem al întregii omenirii/umanitati … Binele Suprem al Planetei voastre … Binele Suprem al Totului. Gînditi-vã la tot ceea ce dvs, ca indivizi ati putea sa faceti … atunci imaginati-vã milioane de indivizi care au aceesi intentie pentru BINELE SUPREM AL TUTUROR pentru a schimba tot cea ce nu serveste Planetei.

Atunci cînd STITI CINE SUNTETI … aveti nevoie numai sa va gînditi la ceva minunat, si sa-l vedeti manifestîndu-se în fata ochilor vostrii.

Am vorbit ades de asemenea, referitor la, jalonul Vibrational. Alegerea lui … într-un mod sau altul. Asa de simplu ca aceasta. Alegeti o vibratie mai înaltã în care sa locuiti … sau alegeti una joasa … totul sprijinit de gîndurile pe care dvs LE ALEGETI sa le gînditi.

Cu cît mai mult Vibratia voastra clocoteste si sare, si sare cu Bucurie … cu atît mai multa Vibratie va clocoti si va sari cu Bucurie !

Si deci, de asemenea este … ca, cu cît mi mult vibreaza vibratia voastra, în îndoielile despre voi însivã, si a celorlalti … cu atît mai mult Vibratia se rascoleste în îndoielile despre dvs însivã si despre ceilalti.

ASTFEL ESTE CUM ESTE. ÎN ACEST MOD FUNCTIONEAZÃ.

Toate gîndurile, indiferent de circumstante, în cazul în care va fi cel mai pretios sau minunat, pot avea o atitudine, în jos sau în sus … dumneavoastrã alegeti.

Cu toate acestea, cea mai micã aparitie a unei dileme … a unui ''gînd'' … va pune spirala ascendentã, rotindu-se în spiralã. Sà STII ACEASTA … PENTRU Cà ESTE CHEIA PENTRU FERICIREA VOASTRÃ, ÎN SINTEZà!

Blossom : Multumim. Avem nevoie mereu de aceste memente.

Federatia Luminii : Si asta este ceea ce facem … amintindu-vã tot ceea ce stiti.

Blossom : Din ce motiv uitãm atunci cînd venim iar si iar pe/la Pamîntul nostru?

Federatia Luminii : Cu tot respectul nu este al tau. Nu este al nimanui. Trebuie  sa fie GRATIS. Si cu toate acestea, EA si-a permis sa fie încarceratã, pentru o scurta prezentare, pentru ca anumite aspecte ale experientei sa se dezvolte. Mama Pamînt, a optat prin a sacrifica mult pentru Binele Major al TUTUROR. Pentru ca EA, stie de asemenea, ca este numai prin experienta acestui lucru, si dupa aceea se va deplasa catre una diferita.

Asa cum este cu dvs proprii, dragi suflete, experienta dvs pãmînteanã, este pur si simplu asta … o experienta pentru sine însasi, si pentru toti. Din acest motiv va sugeram sa nu luati ''totul'' prea în serios. Deoarece atunci cînd aceasta experienta va termina … dvs pur si simplu vã veti deplasa / la alta … a alegerii vostre. Si dvs veti vedea cum veti merge cu aceasta, si de acolo vã veti misca … catre alta si alta. Tot timpul experimentînd numai eu-l, într-un milion de forme diferite. Pentru ca nu exista sfîrsit … deci … ce mai este de fãcut ?

Blossom : Cu toate acestea, cu fiecare experienta, ne miscãm mai adînc, si ne dezvoltãm înca si mai mult în Lumina de noi însine ?

Federatia Luminii : Alegerea voastra ! Vezi Blossom … DVS SUNTETI LUMINA. Nu puteti fi altceva. Puteti sa va prefaceti ca sunteti întunecati, tot timpul vietii … daca hotarîti sa experimentati acest lucru. Cu toate acestea, în ultima instantã, TOTUL … TOTUL ESTE LUMINA … NU MAI EXISTA ALTCEVA.

Numai prin experienta, îsi alege unu sa se arate ca ceva diferit de Lumina. Cu toate acestea, este doar un joc pe care unul îl joaca. Este un rol în altceva. O mascã într-un alt film … numai din cauza ''placerii blestemate'' … De ce nu ? Bucurati-va de calatorie ! Dvs alegeti ce ''munte rusesc'', prin ce bîlci doriti sa continuati. Uneori puteti sa va întoarceti pentru mai mult … alte ori, învatati imediat, ca o data a fost suficient.

Interminabile … nelimitate oportunitati … acolo pentru a fi preluate.

Dvs puteti într-un timp de viata, sa ajungeti la înaltimile cele mai înalte, si sa aveti multe succese în toate aspectele uneia însasi. Cu toate acestea, daca dvs ati putea sa alegeti … viitoarea dvs experienta ar putea fi aceea a unei ''Fiinte'' cu stima scazuta, si gînduri dezagradabile pentru toti … numai pentru contrast … numai pentru experienta.

VEDETI ? Pur si simplu nu are importanta … ESTE UN JOC !

Singurul care este real, este IUBIREA … IUBIREA CARE DVS SUNTETI !

Dvs, ati ales sa stati într-un corp fizic în acest moment … cu toate provocãrile sale si  strîmtorile a mii de scenarii diferite … si cu toate acestea … singurul lucru care însufleteste acest corp … este adevarata lui esenta … IUBIREA !

Atunci cînd IUBIREA pleacã … acest corp fizic se dezintegreazã. Era un recipient pentru a experimenta a fi o fiinta omeneasca. Cu toate acestea, forta impulsorã … UNICUL LUCRU care îi permite acestei fiinte omenesti  SA FIE … este IUBIREA … ENERGIA IUBIRII … pentru ca aceasta este tot ceea ce este.

Deci, gînditi-vã / SA STITI CEEA CE SUNTETI CAPABILI … PENTRU BINELE MAJOR AL TUTUROR … SI ACTUATI ÎN CONSECINTA … CUNOASTETI-L … FITI-L (sa fiti astfel).

Schimbati lumea în acest mod. Apoi, învãtati-l celorlalti … nu ''bãgîndu-le (cu sila) pe gîturile lor'' … Cu toate acestea, sa fiti un exemplu lin al lui … DE IUBIRE.

Permiteti sa straluceasca prin dvs. Permiteti ca, cãldura lui sa patrundã în Fiintele chiar a acelor pe care îi întîlniti. Fie ca, fiecare întîlnire sa fie o oportunitate de a oferi Iubirea si Lumina voastra, în partea cea mai adînca a celeilalte inimi. Puteti sa ne spuneti despre ceva mai mult care sa fie mai deliberat ?

Atunci multi se întreabã care este scopul lor, în timp ce au aceasta experienta pamînteana. Acesta ! Acesta este ceea ce este … A oferi din ce în ce mai multa Iubire, tuturor acelora pe care îi întîlniti.

Dta, nu ai nevoie sa fii ''cunoscut'' ca fiind un datator de Lumina, între cercurile dtale de la Internet … Succesul este … a se bãga în pat în fiecare noapte si a zîmbi în timp ce îti amintesti ziua dtale dînd iubire fiecarui suflet pe care l-ai întîlnit … fie unu, zece sau o suta. Nu are importanta daca nu ai cunoscut pe nimeni în aceasta zi … gînditi-va la o tara în lupta, si trimiteti-i Lumina voastra Puternica, acelora care traiesc în ea. Trimiteti Lumina voastra solului/pamîntului care creste acolo. Mereu exista cineva sau ceva care necesita de mai multa din Iubirea voastra, si vã va aduce O ASEMENEA BUCURIE FACÎND-O. Pentru ca stiti ca va îndepliniti scopul vostru.

Acesta dragi prieteni, este succesul. Pentru asta dragi prieteni, este ca ati venit aici.

Dvs ati venit aici pentru ca sa raspînditi si sa împartasiti Lumina dvs … Cu toate acestea, acum va spunem … asa cum am facut-o de multe ori …

NU SUBESTIMATI IUBIREA. LUMINA VOASTRÃ.

NU SUBESTIMATI PUTEREA EI.

NU SUBESTIMATI CINE SUNTETI DUMNEAVOASTRA.

PENTRU CA FACÎND-O … Va permiteti sa cadeti …

Si este de o asemenea importanta sa vã auto-impulsionati … si SA STITI ca DVS, împreunã cu ''rudele'' dvs, va gasiti pe punctul de a intra într-un spatiu în / al experientei dvs, unde dta vei ramîne uimit … unde dta, vei gasi ca limitarile se descompun, si ca prin aceasta … se va descoperi …

Bun … puneti mîna pe pãlãrii !

Blossom : Încîntatã … multumesc bãieti. Pîna data viitoare … va trimit / va trimitem  … asa de multa Iubire, Luminã, Rîsete si Raze de Aur, din inimile noastre, cãtre ale voastre. In iubire si multumiri.

Faceti din  fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be


Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.


Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Translator : Star Child


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb