Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 30 aprilie 2017

Blossom Goodchild - 13 APRILIE, 2017Blossom Goodchild - 13 APRILIE, 2017

Transcrierea Mesajului de Paste de la Nor Alb, 2017. (Transcris de Isabelle Harford.) Multe multumiri.


Un cald bine ati venit fiecaruia dintre dvs, care ati profitat de aceasta ocazie penttru a asculta cu inimile dvs, si nu numai cu auzurile dvs, aceste cuvinte pe care vi le ofer în aceasta zi.

Prietenii mei, înteleg ca în timpul în care am lucrat cu Blossom, timp de multi, multi ani, uneori dvs va puteti simti dezamagiti de modul în care se dezvolta lucrurile. Si se pare ca noi, ajutoarele si ghizii, oferitorii întelepciunii altor împaratii, continuam sa transmitem acelasi vechi mesaj, asa cum uneori dvs va exprimati. 

De fapt, mesajul este vechi. Este din timpul în care sa format Iubirea, Viata, Energia. 

Aceste mesaje care ies de la mine si de la altii, în Adevar, vin de la început. Si la început, exista Iubire. 

Si în toate partile, în Infinit si mai departe, prietenii mei: singurul mesaj este 

Iubirea.

Nu are importnta ceea ce se petrece pe Planeta dvs, nu are importanta ce se petrece în propria întelegere personala a vietii însasi. Oricare vor fi probele, orice necazuri, orice bucurii, orice fericire care este modul tau:

Iubirea este firul a tot ceea ce este.

Si uneori dvs va simtiti atît de abatuti, nu simtiti aceasta scînteie în interiorul fiintei voastre. Si dvs va întrebati motivul pentru ca sa continuati, o data ce totul pare a fi putin cam greu, nu? Cu toate acestea, acesta este momentul în care trebuie sa stati de paza, si sa va luati timp pentru a închide ochii vostrii, pentru ca sa va conectati cu Eu-l vostru Superior, care întotdeauna este conectat cu dvs. Însa trebuie sa spunem: uneori aveti volumul asa de scazut. 

Am mentionat mai înainte despre a aprinde comutatorul regulatorului de voltaj. Atîtea instrumente prietenii mei, v-am adus pentru ca sa va ajutam. Multe au fost uitate, si asta este bine. Însa, eu vi le ofer pentru a va ajuta ca sa mentineti Vibratia voastra înalta.

Luati o înghititura din Potirul de Aur, înainte sa va sculati din pat în fiecare dimineata? Poate o veti practica. Veti vedea peste o saptamîna cît de deosebiti va simtiti. 

Va conectati cu vreun loc de deasupra dvs pentru ca sa re-încarcati bateriile? Si sa vedeti cum nivelul se înalta cu Energia Iubirii. 

Va spuneti dvs însiva iar si iar:

''Eu sunt Iubire''

Deoarece nu mai exista altceva.

Va opriti sau va asezati, si într-un moment sau doua de liniste, va simtiti ca Lumina Cea Mai Stralucitoare care sunteti? Si ca acesta Lumina emite Raze de Aur din voi, în tot ceea ce este, Totul. 

Faceti aceste lucruri prietenii mei, pentru ca sa va ajutati pe voi proprii si Planeta?

Sau, cu respect, sunteti putin cam ocupati simtindu-va cu griji fata de dvs însisi?

Si Blossom intervine aici, spunînd: ''Trebuie sa o probezi Nor Alb'', asa cum ea a spus mai înainte. Ea spune ca nu întotdeuna este vorba sa fii atent/a, pentru a face aceste lucruri. Pentru ca energiile depresiunii, oprimirea, uneori pot lua controlul eu-lui.

Si eu va raspund ca dvs, sunteti Razboinicii Luminii.

Luptati din nou! Gasiti-va forta! Gasiti-va curajul! Gasiti-va!

Si stiti ceea ce este Fiinta voastra? Nu este doar Iubire. Însa, ceea ce soseste cu Iubirea, în pozitia sa finala: Bucuria, Fericirea, Rîsul. Asta este din ceea ce sunteti facuti!

Si Blossom îmi spune: '' Dar nu te simti astfel, Nor Alb. Nu te simti astfel, de multe ori în zilele acestea. Este ca si cum viata ar scapa din control, si nu pare a fi foarte util sa faci lucrurile zilnice, zilnice si zilnice, cu o mica Bucurie, în inima''.

Si va spun prietenii mei, din aceasta cauza venim. Pentru ca sa va amintim ca:

Tu esti Iubire

Esti Bucurie

Tu esti Fericire

Esti Lumina

Luminile-Sufletele-Iubirile, Cele mai Stralucitoare, Mai Albe, Mai Luminoase.

Si dvs, va aflati aici pe aceasta Planeta, ca sa o faceti sa straluceasca. 

Si Blossom, în aceasta conversatie pe care o avem în capul tau, este atunci cînd poate parea greu de facut, o persoana poate simti ca esuati în pozitia dvs, pe care ati venit sa o dati. 

Si va spunem ca nu! Nu puteti esua.

Doar pentru ca va aflati pe planeta dvs, Lumina dvs oricît de slaba o veti putea simti la un moment dat, functioneaza, tesîndu-si magia ei, pentru a schimba lumea. 

Dvs sunteti obositi. Sunteti epuizati. Însa, continuati prietenii mei. Continuati sa înaintati spre Lumina si Iubire. 

Pentru ca în fata voastra, se afla caminul. 

Si ce este caminul? Este sentimentul de consolare, de pace, de nici o rezistenta. Permitînd ca fluxul vietii sa curga prin Fiintele voastre. Închideti ochii, si priviti la soare. Si simtiti ca vã vorbeste inimii voastre. Unde se cunoaste totul.

Si ce trebuie sa stii? Totul si nimic. 

Ce trebuie sa fie? Totul si minic.

Ce trebuie sa ai? Totul si nimic. 

Sunt toate, una si egale: Totul - nimic. 

Va spun dvs prietenii mei, aceste doua cuvinte care par a fi opuse, sunt aceleasi. Atunci cînd nu au nimic, au totul. Si cînd au totul, nu au nimic.

Pentru ca, priietenii mei, nu exista nimic. Nu exista nimic altceva, decît Energia Iubirii.

Si o experienta pe care o alegeti sa o aveti în acest spatiu al vietilor voastre. Însa atunci cînd iesiti de pe aceasta Planeta, nu veti avea nimic. Cu toate acestea, dvs veti avea Totul. Pentru ca tu esti Totul si nimic. 

A se afla în spatiul lui nimic, este asa de Pasnic. Asa de iubitor. Ofera atîtea. Si în interiorul acestui spatiu al lui nimic, simtiti Totul care sunteti?

Vedeti, vedeti ceea ce spun, prietnii mei? Lasati sa plece toate lucrurile care confunda si nelinistesc spatiul mintii voastre. Fiti liberi în modul vostru de a gîndi. Si gînditi-va doar la cel mai împortant:

Iubiti-va pe voi proprii.

Pentru ca, asa cum v-am spus de atîtea ori, Iubindu-va pe voi însisi, îi serviti/ajutati pe toti. TOTI!

T-O-T-I- Ca Lumina a Iubirii.

Dragi suflete. Dragi prieteni. Dragi Razboinici ai Luminii – si citiva pe care îi cunosc, se simt incomodati cu mine, pentru ca folosesc cuvîntul razboinici – pot sa spun cu un zîmbet pe fata lor si a mea, ca aceasta este problema lor, si nu a mea. Nu am nici o problema cu cuvintele Razboinici ai Luminii: dvs detineti aceasta putere. 

Dvs, sunteti asa de puternici: FITI puterea care sunteti.

Dvs, sunteti Iubire: FITI Iubirea care sunteti.

Dvs, sunteti Lumina. FITI Lumina care sunteti.

Si nimic altceva poate fi motiv de preocupare. Nu trebuie sa fie astfel. Concentrati-va numai în Bucurie, Fericire si Rîsul pe care îl doriti în viata voastra, în fiecare zi. Concentrati-va numai în Zîmbetul care nu numai ca poate ilumina fata voastra, însa care Ilumineaza propriile inimi ale celorlalti.

Concentrati-va numai sa difuzati Lumina Iubirii voastre pe Planeta dvs, si în toti cei care locuiesc pe ea si în interiorul ei.

Pentru acest lucru ati venit.

Asta este ceea ce continuam sa va spunem. Acelasi vechi, acelasi vechi, acelasi vechi, acelasi vechi, acelasi vechi mesaj. 

Vine aceasta schimbare pe care dvs o tînjiti. Nu ne batem joc de dvs. Nu venim sa va spunem falsitati. Venim sa va însuflletim. Sa va dam sperante. Sa va dam motive pentru ca sa continuati. Pentru ca STIM ceea ce vine în Frumusete, în Har, în Iubire. 

Si, în interiorul fiecarui suflet al dvs, DUMNEAVOASTRA de asemenea o stiti. 

Stiati ca atunci cînd veti veni va fi un drum dificil de urmat. Vor exista multi munti de urcat. Vor exista multe capcane. De multe ori aveati sa mergeti si sa mergeti si sa mergeti, prin lodul gros. Însa stiati de asemenea ca vor exista momente în care va simtiti acasa. Atunci cînd simtiti Iubirea care sunteti.

Si atunci cînd se întîmpla acest lucru, prietenii mei, acest lucru este ceea ce va mentine continuînd. Aceasta cunoastere. Aceasta cunoastere, ca dvs va aflati aici pentru un scop:

Pentru a purta aceasta Planeta catre un Har Superior. Un spatiu mai înalt. Unde lucrurile vor avea un sens. Unde viata are un motiv. Unde iubirea are un motiv. 

Si toate atrocitatile, toata ura, toata tristetea, toata energia joasa vor fi plecat. Pentru ca dvs, asa ca si lumina dvs, le-ati împrastiat. Dvs, ati pus-o în libertate. Ati trimiso departe. Permitînd ca energiile cele mai înalte, de pace, de bucurie, de rîs, sa le ia locul.

V-o promitem, acest lucru este în curs de a veni. V-o promitem. Ce va putem oferi mai mult? Ce putem sa va spunem mai mult pentru ca sa va înaltam sufletul?

Blossom, lupta cu emotia pe care o aduc. Pentru ca, Iubirea pe care o am pentru dvs, este coplesitoare. Doresc, doresc prea iubiti prieteni, sa pot sa va ofer mai mult. Însa pot sa va ofer doar aceasta Iubire. Aceasta Iubire care sunt. Si aceasta Iubire care sunteti dvs. Si în timp ce se amesteca una cu alta: acesta este cel Mai Înaltat pe care v-il pot oferi. 

Modul în care Iubirea mea este primita de dvs, depinde de fiecare. Dvs, puteti sa dati din umeri si sa spuneti: ''Poate, poate ca, simt putin ceva, Nor Alb.'' Sau poate ca veti face profunde, adînci respiratii. Puteti sa va concentrati în spatiul inimii dvs, si lacrimile Bucuriei si Iubirii curg din ochii vostrii, fereastra sufletului vostru. 

Pentru ca puteti simti Iubirea care soseste. Nu doar de la mine. Însa de la Federatia Luminii. De la Îngeri. De la Fiintele de Lumina, care înconjoara planeta dvs. Care sunt asa de interesati în a vedea cum procedati cu totii. Si dorind sa va ofere Iubire, pentru ca sa treaca toate acestea.

Pentru ca nu sunteti singuri. Cu totii en aflam împreuna în asta, prietenii mei. Si astfel, în aceasta nota, respirati cu mine. 

(Respiratie lenta si profunda)

(Respiratie lenta si profunda)

(Respiratie lenta si profunda)

Simtiti aceasta Iubire cu care sunteti acum plini. Simtiti aceasta Energie a Bucuriei care este a voastra: este Dreptul Divin al vostru. Si mergeti, prieteni, iesiti la aer liber. Indiferent de ce clima exista în partea voastra de lume. Si faceti aceste profunde respiratii din nou, si dati multumiri pentru ca ati fost alesi sa va aflati pe planeta dvs, în acest moment. 

Reînnoiti -va speranta. Reînnoiti-va dorinta de a avea succes în acest Plan Divin. În Har. În recunostinta. Îndragostiti. 

Suntem cu dvs. Împreuna uniti ca O Energie de Iubire. Noi, din alte locuri, va Iubim pe fiecare. 

Va multumesc mult.

La revedere prietenul meu. La revedere.

Dam multumiri Divinei Unitati, pentru ca a permis ca acest mesaj sa aiba loc. 

Cerem mereu sa putem sa ramînem umili pentru a servi si a primi. Si pentru ca sa continuam sa înaintam cu curaj, ca Lumina si Iubirea.

Înca o data, la revedere.

Îti multumesc White Cloud (Nor Alb), din inima mea însumi, Blossom, si de la toti acei care asculta cuvintele tale, si simt inima lor atinsa de tine, si prin tine. 

Multumesc. Multumesc mult!

În iubire si multumiri.


Faceti din fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.
Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Traducerea Romîna: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb