Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

marți, 16 mai 2017

ROMINA – MESAJ DE LA FEDERATIA LUMINII – prin BLOSSOM GOODCHILD - COPIII LUMINII


6 Mai, 2017

Fiti bine veniti!

Trei vizitatori au venit sa-l vada pe White Cloud pentru o sesiune particulara, si el a adus prin aceasta meditatie, vindecarea cea mai frumoasa. Permiteti ca el sa va transporte catre un loc plin de Pace, unde veti fi învaluiti în Iubire si unde Sursa Divina va vorbeste sufletului vostru. Dupa aceea, el cu amabilitate va aduce vindecarea corpului vostru fizic. Mîngîiati-va timp de 40 de minute … Va veti simti atît de recuperati.
Eu am încercat înca o canalizare, însa dupa cîteva fraze m-am întrerupt si am iesit din meditatie, pentru ca energia nu era aceea pe care ei o faceau sa creada ca este.
Cu toate acestea, eu eram emotionata sa am aceasta meditatie, si din aceasta cauza, eu pot cel putin sa va ofer ceva în aceasta saptamîna. Multumirile mele lui Kerry Jesse si Emma pentru vizita!
Aici aveti adresa canalului meu din You Tube, daca doriti sa auziti alte videoclipuri si auditii ale lui White Cloud si ale Federatiei Luminii:

Va doresc sa aveti un sfîrsit de saptamîna minunat, iubiti-va pe voi proprii, si în concluzie, iubiti TOTUL. (Este cu toate acestea destul de greu, cu toate ca eu încerc, însa nu pot sa fac sa se schimbe aceasta culoare a chiuvetei de botez!!)

Multumesc foarte mult.

Blossom.

Donatii sunt primite cu gratie, si recunostinta.

MULTUMESC MULT.

CARTI, CD-URI, CARTI DOWNLOABILE si MP3-URI DE MEDITATII APARTINÎND LUI WHITE CLOUD, sunt disponibile în site-ul meu Web :  www.blossomgoodchild.com


Faceti din  fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be


Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca vã cere … este necesara pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.


Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmoTranslator : Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb