Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

vineri, 4 decembrie 2015

Romîna -- Blossom Godchild.-- 3 Decembrie, 2015


Blossom Godchild



3 Decembrie, 2015

Datorita pierderii cuiva foarte apropiat, si a faptului de a raspunde la multe e-mail-uri în ultima vreme, astazi oferta mea nu este o canalizare, avînd în vedere ca Energiile mele nu sunt în conformitate. Însa, ceea ce este mentionat mai jos, naste din inima mea.

Draga Iubire ... în forma cea mai înalta a TA.

Ma întreb pe mine însumi, daca putem schimba cîteva cuvinte.

Pentru ca trebuie sa fii bine constient, ca Planeta noastra Pamînt, atinge o stare de mare dezordine ... datorita faptului ca, unele Fiinte Omenesti care traiesc pe ea ... extrag tot ceea ce pot, cînd nu exista absolut nici o nevoie sa se faca acest lucru!
Acestia însisi, chiar daca vrem, chiar daca nu vrem, si as dori sa TE întreb ... care este motivul, mai exact?

Exista mii de alte plîngeri pe care as putea sa le expun, însa fiind cine ESTI ... cred ca ai cunostinta de acest lucru.

Avem multi canalizatori, pe aceasta planeta ... care, plecînd din cel mai profund al lor, CRED ca o fac pentru Binele Suprem al totului. Nu o fac pentru faima si în mod clar, nici pentru noroc ... dar, pentru a servi Totalitatea prin darul care le-a fost dat. Dar se întîmpla, ca de fiecare data mai mult, multi canalizatori par a fi fraudulenti sau chiar inepti, transmitînd informatia continuta în aceste mesaje, care, uneori ... se pare ca ajuta oamenii sa-si piarda credinta si inima. Contrariul obiectivului lor!

O spun , din inima ... ca nu ÎTI CER ca sa ne salvezi ... cer ajutor!

Fiecare dintre noi, stie cine ESTI ... ca toti facem parte din TINE.

Unii o stiu, altii nu. Dar, chiar cei care sunt cunoscatori ... uneori, lupta înca ... pentru ca sa înteleaga rolul pe care îl interpreteaza, si se întreaba, cînd lucrurile vor ramîne mai suave la orizont.

Multi canalizatori informeaza lectorii lor asupra MARI schimbari, care se vor petrece înainte de sfîrsitul anului 2015. În prezent, ca în toti anii  trecuti ... descurajarea si dezamagirea se stabileste.

Din aceasta cauza, as dori sa stiu, direct de la TINE, CEL MAI ÎNALT DINTRE ÎNALTI ... SURSA DIVINA ... ce trebuie sa facem, pentru ca planul Divin sa înceapa sa ia forma? Nu, de acord cu felul în care TU îl vezi ... însa, începînd de aici, de pe planul nostru de existenta. Aici jos, pe Pamînt, unde într-adevar atîtia sunt „obositi”, si pe punctul de a renunta la orice speranta!

Ascultam ca „ Cei rai, fac acest lucru” ... „Întunericul se termina” ... si „În curînd ... foarte în curînd, lumea noastra va intra în „Era de Aur”. Cunosc persoane carora li sa spus acest lucru de mai mult de 50 de ani. Aici jos, pe Plneta pamînt, ACEST LUCRU NU ESTE „ÎN CURÎND”. Însa TU o stii, nu-i adevarat ?

Am dori atîta ... daca crezi ca este de buna-cuviinta ... sa se întîmple Ceva ... cu adevarat MARE!

Am dori atîta sa vedem o Lumina la capatul acestui tunel, atît de extens si de sinuos!

Da, stiu ca noi am venit aici pentru a Trezi lumea, si ca o facem cu tarie, cu toate ca foarte încet. Stiu, pentru ca prietenii mei din „exteriorul planetei” cunoscuti ca Federatia Luminii, ne cer sa  AVEM ÎNCREDERE  ca asa este. Dar, în realitate nu exista prea multe dovezi, ca asa este. De fapt, este complet invers.

Sufletele avansate, în cautarea sa pentru Adevar, î-mi spun sa „Las sa plece” toate aceste rugaciuni, asa cum ele le numesc. Eu le spun ”îngrijorari”. Caci inima mea si a multora, poate suferi adînc, cu tot ceea ce avem de suferit si STIU ca nu este asa cum VIATA  a fost creata ca sa fie. Este asa de zdrobita cu ceea ce se petrece aici jos ... ca ma simt motivata sa spun ceva ... TIE ... si, în acest moment, este una dintre aceste ocazii.

Exista notiunea, care simt ca este Adevarata ... ca Planeta noastra este o Iluzie ... pentru ca credem ca suntem separati de TINE ... Iubire/Dumnezeu/Unitate. Pot sa accept acest lucru. Dar oare îl înteleg? Înca nu. Cu toate ca sufletul meu continua sa încerce ... caci trebuie ca exista un raspuns.

Cream lumea noastra de acord cu ceea ce gîndim ... SI ÎNTR-ADEVAR multumesc pentru ceea ce contemplez, cînd este aici pentru ca sa fie vazuta ... si ÎNTR-ADEVAR încerc sa ma mentin pozitiva si sa caut Bunatatea, în toate lucrurile.

Î-mi asum responsabilitatea completa pentru Cine Eu Sunt, si pentru intentia mea de a „descoperi Adevarul”. Dar, în acelasi timp, simt ca fiintele omenesti, pe aceasta planeta au devenit atît de pierdute .... si hoinaresc atît de departe de TINE ... ca ar fi un adevarat cadou, daca în acest Craciun, ai întinde aici în jos, o mîna de ajutor.

O mica „scînteie” ... un „mic fir argintiu” ... ceva asemanator unui „Ding Dong de bucurie din Înaltimi” ... ar face atîta diferenta, în acest timp de mari încercari.
Pentru ca, în loc de coasta alunecoasa pe care multi aluneca ... În loc de minciunile si fraudele în care multi cad ... În loc ca totul care nu vine de la TINE ... sa fi putut sa fie înlocuit prin ...  

LUMINA ADEVARULUI CURGÎND PESTE NOI, SI ÎNAUNTRUL NOSTRU ...

Caci ...

SUNTEM CEI CARE SCHIMBA JOCUL ... Dar, nu este un numar suficient ca sa fie treziti, de mod ca sa faca diferenta. Acest lucru este evident. SIMTIM ... ca TU ai putea înlatura valurile ignorantei si a letargiei celor multi ... atît de repede ca o suflare ... daca aceasta ar fi VOINTA TA.

Desigur ca Vointa Ta, este ca toti fii tai sa se întoarca Acasa ... si sa fie Cine TU Esti ... STIU CA POTI SA FACI ORICE LUCRU PENTRU CA ACEASTA SA SE ÎNTÎMPLE.
Atunci, de la un tata la altul, si de la mine, fata ta ... eu vreau sa ma întorc acasa.
Înca o data, Prea Iubita si Binecuvîntata IUBIRE ...

IRADIAZA LUMINA TA SI ARATA-NE CALEA ... SI NE VOM ÎNTOARCE ÎNTR-O CLIPA.

MERGÎND UNDEVA ... Dar, pentru a TRAI în CEA MAI PURA IUBIRE DIVINA aici pe Pamînt, asa cum a fost original planuit.

Multumesc.

Cu muta Iubire, Lumina, Rîsete si Raze Aurii.

Blossom Goodchild.

 PS. Fie ca fiecare suflet care citeste aceasta scrisoare ... sa poata sa primeasca raspunsul  de la TINE. În Iubire si Recunostinta.

Pe ziua de 8 Decembrie, este aniversarea mea, si pentru a celebra într-un mod pozitiv, am o cerere sa va fac. Acest gînd mi-a venit la miezul-noptii, si actionez mereu de acord! În aceasta zi, la orice ora ... ati putea sa-mi dati onoarea de a îndrepta inima voastra catre una din urmatoarele invocari: 

WE ARE THE GAME CHANGERS. Uma Invocação de A Federação da Luz     http://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA

WISDOM ON LOVE. De A Federação da Luz. http://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

AN INVOCATION. UMA INVOCAÇÃO.  http://www.youtube.com/watch?v=Gqmukxqt2rU

Ramîn foarte recunoscatoare celor care o vor face, caci ENERGIA pe care cuvintele „Lor” o poarta, servesc sufletului, si din acest motiv, totalitatea, si SPERAM sa faca toata diferenta în modul în care lucrurile sunt aici!

Va multumesc foarte, foarte mult.




Translator: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb