Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 21 ianuarie 2016

Romîna -- Blossom Goodchild: 16 Ianuarie, 2016.


Blossom Goodchild
16 Ianuarie, 2016.

Blossom: Iata-ne aici, din nou. Astazi sunt nerabdatoare sa stiu despre ce ne veti vorbi.
Federatia de Lumina: Fiti cu totii bineveniti. Este de dorit sa includem ceea ce ne beneficiaza pe toti. Deci, în aceasta zi, preferam sa va vorbim despre ceva un pic mai diferit, asa cum a fost sugerat. Suntem interesati sa vorbim cu dvs. despre "gaurile de rîme".
Blossom: Serios? Ce chestie! Asta ma luat prin surprindere. Va rog..
Federatia de Lumina: Pentru noi, cît si pentru cei de pe planeta dvs. este plin de satisfactii, sa discutam aceste probleme, în aceste noi timpuri. Cu toate acestea, nu ar fi corect sa spunem ca aceste "gauri de rîme", sunt ceva care de-abea au sosit.
Blossom: Sunt surprinsa ca le numiti "gauri de rîme". M-am gîndit cã, termenul "portal", sau "vortex", ar fi mai adecvat.
Federatia de Lumina: Nu are importanta termenul tehnic care este folosit. Adevarul este ca, dorim sa va vorbim despre ele.
Blossom: Foarte bine!
Federatia de Lumina: Este o chestiune complexa, dar va asiguram ca acestea pot aparea în orice loc. Este ca si cum acestea, ar putea fi create întotdeauna cînd cineva ar fi dorit. Dar, este pentru o stare de suflete mai avansate. Cu toate acestea, va repetam ca acest lucru este posibil.
Asa, acum, vom vorbi despre cele care sunt "acolo" deja prezente, si care sunt utilizate.
Blossom: Atunci, lasati-ma sa ghicesc... Triunghiul Bermudelor este unul dintre ele?
Federatia de Lumina: Sigur ... si cu asta VREM SA SPUNEM "natural". Nu este una care este generata atunci cînd este necesar. Se gaseste acolo "prin proprie initiativa". Nu este creata si pusa sa functioneze de fiintele omenesti.
Blossom: Atunci, oamemii pot face acest lucru? Am auzit ca exista unele prin anumite locuri, pentru ca sa se poata traversa planeta noastra în mod rapid. Dar, nu stiam ca ele erau "create" de oameni.
Federatia de Lumina: Da. Exista cele create de fiintele din lumea voastra, si de fiintele din exteriorul ei. Am dori sa spunem ... cu un pic de umor... ca cele care sunt create de "fiintele din exteriorul planetei", sunt mult mai eficiente.
Blossom: Atunci, explicati în primul rînd, va rog ...  care este exact scopul acestora?
Federati de Lumina: Sunt "spatii" încarcate Energetic, care ne transporta afara din timp si din spatiu. Permitînd transportarea instantanee, de la un loc, sau de la un spatiu, la altul.
Blossom: Pot sa înteleg de ce ar fi atît de complicat.
Federatia de Lumina: Este mai complicat pentru ochii omenesti, care au putine cunostinte de tot ceea ce este posibil. De fapt, este posibil pentru TOTI.
Aceste "creatii", sunt capabile sa duca o persoana, de la o dimensiune la alta. Sunt în masura sa transporte un individ catre orice loc, indiferent de locul unde se afla... depinzînd doar, catre ce loc persoana este "programata" sa mearga.
Blossom: Atunci, voi ati putea programa una din aceste "gauri de rîme", sa va duca într-un loc, si dupa aceea, cu o alta ocazie, ati putea sa-l programati ca sa va poarte în alt loc diferit? Sau chiar aceasta "gaura de rîme" o sa va duca numai catre un loc, care ar fi unicul destin posibil "prin ea "?
Federatia de Lumina: Aceasta chestiune are sensul ei de a fi. Cu toate acestea, cele facute de catre umani, nu sunt înca atît de sofisticate. A fost necesar sa se foloseasca mari capacitati, timp si bani pentru a crea o replica care "sa fi facut un sens" ... care, prin sine însasi, sa fi avut efectul dorit.
Ceea ce trebuie sa încercati sa întelegeti este ca, cei de pe planeta dvs. în totalitate ... si-au permis sa-ai imagineze ca sunt foarte limitati. Cu toate acestea, tehnologia se gaseste la îndemîna voastra ... si valul secretului trebuie sa fie ridicat.
Aceste "gauri de rîme", sunt comune pe alte planete. Voi întelegeti .. Universul vostru, este vast, si înca este totul.
 Asa cum stiti ... totul este energie. Deci, este numai chestiune de a "da forma" acestei Energii, în asa fel, încît sa permita "transportarea". Cu toate acestea, trebuie sa subliniem, ca este nevoie de practica, pentru cel care "primeste", putere, pentru a se supune la o asemenea realizare ...  fara ca sa aibe vreun tip de efect fizic asupra corpului sau, si asupra mintii sale.
Pentru ca, atunci cînd se calatoreste cu o asemenea viteza, în lipsa unei explicatii mai bune ... mult mai rapida decît oricare dintre masinile voastre de curse, etc. ... este inevitabil sa aiba loc o împingere în "eu", care te poate sa te faca sa te simti bolnav ... pîna cînd te vei obisnui cu acest proces.
Blossom: Atunci, nu se poate "doar" merge pe alte planete etc., si în acest fel, putem sa ne înapoiem sau sa avansam în timp. Asa cum se întîmpla în filmele despre masina timpului?
Federatia de Lumina: Da, de fapt. Pentru ca în "viata", totul de petrece în acelasi timp. Exista numai, ACUM. Individul pur si simplu calatoreste catre"spatiu" diferit în, si al lui Acum.
Daca va gînditi  logic ... pare a fi posibil sa puteti sa începeti sa mergeti în orice loc, pe care îl alegeti. Acest fel de restrictii au fost puse de fiecare dinte voi, voua însiva ... datorita a ceea ce va fost învatat. Cu toate acestea, daca persoanele se vor supune Unitatii, si în Unitate, TOTULUI CEEA CE ESTE/EXISTA (Dumnezeu) ... si se vor topi cu El... din ce MOTIV nu ar fi posibil sa fie AFARA DE PE PAMÎNT de fiecare data cînd decid, sau ar dori?
Nu sunt, doar, voi aveti capacitatea si libertatea de a face tot ceea ce doriti. Toti au. Voi. Noi. Se gaseste acolo usor disponibil. Pentru a experimenta totul, în forma pe care o alegeti.
Ati auzit vorbind deja, de multe suflete care sunt în masura sa calatoreasca în alte locuri, cu ajutorul mintii... cu alte cuvinte, sufletul lor poate "vizita" alte locuri. Aceste "gauri de rîme", permit sa se mearga fizic pîna acolo, si sa interactioneze cu ajutorul corpului fizic, si nu cel spiritual.
De asemenea exista multe uzuri si scopuri pentru a explica motivul si cînd sunt folosite. Cu toate acestea, suntem aici, pentru a va spune ca de fapt, ele exista.
Blossom: Este posibil ca într-o zi, o persoana sa mearga si, puf... acolo merge ea... sa fie maturata si purtata catre o alta lume? 
Federatia de Lumina: Da.
Blossom: Fara nicinun aviz, si fara nici o pregatire?
Federatia de Lumina: DA.
Blossom: Asta ar fi o chestie de noroc ... sau ceva care are de vazut cu energia, sau cu "planul de viata"? Vreau sa spun: s-ar putea întîmpla ca un alt suflet sa mearga în acelasi loc, si sa nu i se întîmple nimic?
Federatia de Lumina: Da.
Blossom: Si ... ... ...? Din ce motiv este astfel?
Federatia de Lumina: Pentru ca persoana care experimenteaza, sa fie gata pentru a experimenta ASTA. Nu i se va întîmpla nimic rau. Persoana ar putea simti ca a ramas într-o noua destinatie timp de luni de zile, si apoi, este transportata din nou înapoi, si sa verifice ca au trecut doar cîteva minute ... doar doar timp. Ar putea fi  numai cît timpul unei respiratii.
Pentru multi, cînd acest lucru se petrece, si de  fapt, se petrece cu multe persoane ... este doar o experienta, asa cum am spus. Un fel de "De ce nu?", în loc de "Pentru ce?". Însa, pentru unii, scopul merge mult mai profund. Puteau sa nu fi avut constiinta de al "vedea venind". Însa, în constiinta lor, referitor la ceea ce trebuie sa fie facut la nivel personal ... am spune... pentru perfectionarea Umanitatii ... pentru Binele Suprem ... acest lucru va avea loc, si toata cunoasterea dobîndita din " cealalt loc " ... poate în viitorul sau ... este atunci adusa înpoi, si luata în considerare ... pentru a beneficia pe TOTI.
Ati ramîne destul de surprinsi aflînd cum lucrurile de aceasta natura, au schimbat cursul Istoriei! Si pentru a complica si mai mult mintea voastra si sa va oblige sa gînditi ... am spune ... ca, poate exista alte cinci scenarii al aceluiasi intinerariu, care au avut loc într-o "epoca" paralela.
Nimic, Dragii mei ... Nimic, este ceea ce pare a fi, si într-adevar nu are importanta! Stim,  Blossom, ca ati avut "probleme" cu privire la acest tip de afirmatii, în trecut. Cu toate acestea, o întelegi mai bine ... nu-i asa?
Blossom: Da, o înteleg. Ceea ce o data era adevarul meu ...  nu înseamna, ca înca este. De asemenea, învat acest lucru. Ma simt la un nivel asemanator ca "pre-scolara", din aeata cauza, v-am întrebat despre aceasta materie. Un om de stiinta al rachetelor, ar fi obtinut mult mai mult de la Dvs.... Eu într-adevar, nu stiam unde sa-l îndrept ( printr-un portal, poate!)
Federatia de Lumina: Nu subestima ceea ce ti se ofera Blossom. Retine ca, vor exista cei care citesc cuvintele noastre, si care au calatorit prin unul ... si vor exista altii care nu o fac, pentru ca nu cred înca în existenta lor, si în posibilitatea lor!
Blossom: Da, cred ca da. Si cum sunt eu? V-am cerut sa vorbiti despre altceva ... ati facut-o ... si eu înca nu sunt multumita. Trebuie sa rîd ... Multumesc mult, pentru ca ati venit.
Federatia de Lumina: Nu este nici o problema, deloc. Calea telepatica este mult mai usoaraîn Energia Ta, decît cea fizica.
Blossom: Acum nu va fi greu!
Federatia de Lumina: Da, de fapt. Ne luam la revedere în Iubire, din Iubire, prin Iubire si ca Iubire.
Mai tîrziu, în aceeasi zi.
Blossom: Sunt eu, din nou. Acum se însereaza, si ma simt putin cam "nemultumita".  Ma simt "incompleta" despre aceasta tema. Doriti sa continuati pentru înca ceva timp?
Federatia de Lumina: Vom fi încîntati sa o facem. Te rog, explica-ne "nelinistea" ta.
Blossom: Ei bine ... simt ca poate vom putea sa aducem mai multa Lumina la o tema asa de intriganta.
Federatia de Lumina: Te rog, pune o întrebare.
Blossom: Ok. Sa presupunem ca cineva stie, sau descopera unde se gaseste un portal ... ar fi în capabil sa intre? Ce este necesar pentru " ca sa intri"?
Federatia de Lumina: Multe lucruri. Cu toate acestea, vorbim în legatura cu o fiinta umana de pe planeta Pamînt, sau al acestei planete. Asa cum am spus ... este mult mai usor pentru cei care sunt "ale altor lumi". Pentru ei este mult mai obisnuit.
Blossom: Si de ce?
Federatia de Lumina: Din cauza densitatii mediului/formei omenesti ... si de asemenea a densitatii care învaluie adevaratul portal. De asemenea, faptul ca acest tip de tehnologie a fost refuzata si lasata la o parte, de catre "Ion cel din multime", si este mentinuta pentru cei care detin puterea peste multe lucruri, si pe care nu aveau dreptul sa le detina.
Blossom: Atunci, oare vreodata "Ionu-l cel din multime" a fost capabil sa fie transportat în acest mod?
Federatia de Lumina: Foarte usor. Lumea voastra, a fost altadata, un loc cu mult mai usor si luminos, în multe aspecte. VOI. în multe particularitati, erati mult mai Usori si iluminati în aceasta lume.
Va îndreptati catre o "epoca", în care astfel de lucruri, vor redeveni banale. Cu toate acestea, am dori sa adaugam ca ... multe, dar ... chiar mult trebuie sa se întîmple ...  înainte de acest lucru.
Blossom: Ok. Deci, întorcîndu-ne la subiect ... ce este necesar pentru ca cineva sa "se introduca"?
Federatia de Lumina: Pe o alta planeta? ... Gîndirea! În a voastra? ... Pregatirea, instrumentele, electricitatea, controlul ... este necesar sa continuam?
Blossom: Bine. Înteleg sensul. Din ce motiv nu putem pur si simplu sa o facem prin gîndire? Din cauza densitatii ... asa cum spuneti?
Federatia de Lumina: Da, însa, asa cum am spus ... exista cei care pot.
Blossom: Oare sunt mai usori/iluminati decît altii? ... sau cunosc mai multe ... sau poate accepta acest proces mai bine?
Federatia de Lumina: Ei cunosc modelele de gîndire care sunt necesare.
Blossom: Cu toate acestea, dvs. ati spus mai înainte ... ca un individ ar putea sa se întîlneasca cu un portal si !puf! ... S-ar gasi acolo, într-o alta dimensiune.
Federatia de Lumina: Si asa este, Blossom. Te rog sa întelegi ca exista multiple scenarii, pentru cele mai diferite situatii. Într-adevar, este foarte rar sa existe "ceva" care sa fie scris în piatra. Pentru ca energia este mereu în  schimbare ... prin gîndire! Nu este numai o singura modalitate de a face ceva. Pot exista mii de forme, si totusi ... doar cinci pot fi folosite, în acest momentul, pentru ca celelalte 995, nu au fost "gîndite", înca.
Blossom: Cred ca problema (daca acesta este cuvîntul corect?) este, ca încerc sa obtin raspunsuri de la dvs.... cînd în realitate nu exista nici unul ... sau poate, ar trebui sa spun ... cînd nu exista doar un singur raspuns ... pentru nimic. Nimic si totul, se afla în joc ... depinde numai de ce se imagineaza sa se faca cu acest lucru!
Federatia de Lumina: Adevarat, si descris în mod foarte inteligent, Draga Blossom.
Blossom: De ce? Multumesc!
Federatia de Lumina: Sarcina noastra, devine din ce în ce mai dificila, datorita acestui fapt. Datorita faptului ca ai mentionat " de a grabi putin, lucrurile". Cu toate acestea, întelegi ...  niciodata nu putem sa ajungem la fundul oricarui subiect cu tine... pentru ca nu exista nici unul!                                                
Blossom: O gaura fara sfîrsit! Sa revenim atunci la ... gaura de rîme ... este un pic ca ... pentru a-l pune în termeni simpli ... un autobuz care are o anumita ruta de la A la B. Cînd ajunge la B ...este  acolo unde se opreste, da ocol, si vine înapoi. Gaurile de rîme, au o traiectorie de la A la B?
Federatia de Lumina: Nu. Ele au de la A la Z, cu tot alfabetul, si mai multe pe la mijloc. Asa cum am spus mai înainte, Blossom ... ca va depinde pentru unde au fost programati "sa mearga".
Blossom: Persoana, sau portalul?
Federatia de Lumina: Portalul. Totusi, nu este neobisnuit ca cineva" sa mearga prin el", si sa iasa într-un loc, complet afara din ceea ce era programat.
Blossom: Ce se întîmpla atunci?
Federatia de Lumina: Cîtiva sau pierdut, si au fost incapabili sa se întoarca.
Blossom: Atunci, unde sunt?
Federatia de Lumina: "Programatorii " nu cunosc acest lucru.
Blossom: Atunci, aceasta "persoana" care sa pierdut, nu poate pur si simplu sa se întoarca ... prin intermediul portalului?
Federatia de Lumina: Nu întotdeauna ... pentru ca, portalul poate cu usurinta sa intre în disfunctiune, si sa se închida ... si sa devina incapabil sa fie redeschis.
Blossom: Ce lucru teriibil pentru sufletul care sa pierdut.
Federatia de Lumina: De ce? Cine poate sa spuna, ca el nu experimenteaza o calitate mai buna de viata, în alt loc?
Blossom: O sugestie buna. Puteti vorbi putin despre tipul de gauri de rîme, care pot aparea doar, cînd este necesar?
Federatia de Lumina: Nu sunt prea diferite de cele care sunt determinate. În ceea ce priveste "transportul de Energie". În modul în care functioneaza. Însa, acestea sunt programate ... cum putem explica ... mai în interiorul sufletului Fiintei/ mai în adîncul sufletului.  Cu alte cuvinte, Energia Fiintei care calatoreste, este în masura sa "creeze" instantaneu, tipul de energie necesara suficienta... pentru ca sa plece literalmente, de la orice punct pre-stabilit.
Blossom: Vreti sa spuneti ca s-ar putea dematerializa ca în Star Trek, etc., si dupa aceea sa se materializeze la destinul dorit?
Federatia de Lumina: Da, se poate întîmpla. Însa acest lucru este ceva complet diferit si nu este acelasi lucru ca experienta cu gaura de rîma. Este folosita o forma complet diferita de gîndire si de Energie.
Cînd o persoana accepta sa "manipuleze" Energia ... nu exista nimic ... absolut nimic, care sa nu poata sa fie atins.
Blossom: Mmm.Oare  s-ar putea sa ne dati unele indicatii cu privire la modul de a face acest lucru ... data viitoare?
Federatia de Lumina: Am ramîne fericit sa o facem.
Blossom: Sunt nerabdatoare despre acest lucru. Multumesc baieti. Ma simt mai bine acum. Simt ca, canalizarea de azi este completa ... ceea ce nu se îuntîmpla mai înainte. Adevarat. Este rezolvat. Va iubesc.
Federatia de Lumina: VA IUBIM PE TOTI.

Translator: Star Child


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb