Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 11 ianuarie 2016

Romîna -- BLOSSOM GOODCHILD 9 Ianuarie, 2016



BLOSSOM GOODCHILD
9 Ianuarie, 2016
Blossom: Buna ziua! Ma întrebam daca esti acolo astazi, pentru ca am încercat sa ma comunic deja de doua ori înainte de aceasta saptamîna, si ... nimic! Nimic! Este cineva acolo?
Federatia de Lumina: Draga Blossom, dragi suflete care tranzita pe planul Pamîntului în acest moment de glorie. De fapt, suntem cu dvs. ... împartasind cu Dvs. energia noastra, si fericiti ca o putem face.
Blossom: Lumea îmi scrie cerîndu-mi tot tipul de lucruri "polemice". Cu toate acestea, asa cum am comentat, aceste teme nu sunt într-adevar de "interesul dvs.". Simt cu toate acestea, ca am putea face  ca un schimb de abordare în acest An Nou. Poate vrreo noua forma de "eliberare". Ceva asa ca o reînnoire, ma întelegeti?, si cu toate acestea, nu am ideie de cum s-ar petrece acest lucru ... si am senzatia, o aveti dumneavoastra? Si aceasta este, probabil penru ca nu ne-am conectat de celelalte ori  cînd am încercat sa ma comunic în acest an. Ce credeti Dvs.?
Federatia de Lumina: Suntem angajati sa va facem sa soseasca ADEVARUL NOSTRU. Acesta ... asa cum stiti ... pentru noi ... este forma în care vedem 'Misiunea noastra'. Pentru ca noi STIM ca TOT CEEA CE SUNTEM ... TOT CEEA CE SUNTETI ... este tot ceea ce este necesar pentru ca sa fiti CUNOSCUTI, cu scopul de a se îndeplini cu satisfactie toate dorintele si necesitatile sufletului.
Cu toate acestea, în cautarea acestui ADEVAR ... pentru cei de pe Pamînt,care înca nu si-au "pierdut calea lor", desi, au fost "frustrati" si poate s-au înselat într-o scala fara comparatie ... Sper sa putem începe acest Nou An, cu posibilitatea în minte ca o noua abordare va avea loc.
Blossom: Aveti vreo ideie de cum poate functiona acest lucru? Cu tot respectul si ÎNTR-ADEVAR VREAU SA SPUN ... ca avem nevoie de cîteva focuri de artificii "proverbiale" ("caracteristice"), [( Succes cu aceasta translatorilor!)(Blossom se refera la faptul de a primi ceva dovezi vazute, pt a continua sa avem încredere în Divinitate, si sa nu ne pierdem calea)]... Ceva emotionant! STIU ca al dvs./nostru motiv, este de a aduce prin mesajele de IUBIRE ... la urma urmei, ce mai exista? (Înafara de Iubire?), Cu toate acestea, ... Oh! Nu stiu ... asa cum spun ... ceva idei?
Federatia de Lumina: Poate ar trebui sa fie, Draga Doamna ... ca avem încredere în ceea ce va veni, printr-o "Natura" Superioara.
Blossom: Va referiti Dvs. ca va veni o Fiinta Superioara/constiinta, care nu veti fi dvs.?
Federatia de Lumina: Nu. Vrem sa spunem ca vom accesa la cunoasterea Superioara, si o vom aduce datorita/multumita pozitiei noastre actuale.
Blossom: Si, Ce asa de înalt se va întîmpla?
Federatia de Lumina: Aceea care bineînteles se gaseste " deasupra noastra". Cu aceasta, vrem sa spunem ... cu o cunoastere Vibratorie ... diferita de nivelul pe care noi l-am atins.
Blossom: Si, cu toate acestea, Dvs. spuneti ca sunteti " Supraveghetorii, Supraveghetorilor". Veti intra în contact "cu supraveghetorii, supraveghetorilor, supraveghetorilor, supraveghetorilor"?
Federatia de Lumina: Ceva cam în acest stil! Si cu toate acestea ... asa este cum se întelege perceptia "ta" a CEEA CE SUNTEM. De asemenea este perceptia "ta" despre "unde ne gasim".
Blossom: Unde va gasiti?
Federatia de Lumina: Stam pretudindeni, si în nici un loc. Pentru ca noi ... spraveghetorii, supraveghetorilor... asa cum dvs. 'ne vedeti' ... ne gasim în conditia DE A FI orice lucru pe care l-am alege (sa fim).
Blossom: Atunci dvs. trebuie ca sunteti frumosi 'Acolo sus'.
Federatia de Lumina: Din punctul "nostru" de vedere, lucrurile se vad foarte diferite, si în aceasta, Draga Doamna, este unde noi uneori avem un conflict "pt. a întelege" unele probleme.
Blossom: Aceasta poate ca va parea o întrebare copilaroasa, cu toate acestea, este ca în realitate, vina este "complet" a noastra? Nu putem învinovati pe cei care au mai putina lumina, care doresc caderea noastra, si uitarea noastra? Oh! va rog ... Va rog, spuneti ca nu TOATA vina este a noastra!
Federatia de Lumina: Ne vom înfrunta la ... TOT CEEA CE ESTE! TOTUL care vi se prezinta dvs. ca o fabricatie externa! ... multi dintre dumneavoastra ... sunt constienti de cei care într-adevar nu au cel mai bun interes în inima lor. Desi ... ÎN INIMA ... nu exista nimic, nici nimeni care sa poata cu adevarat "sa stearga memoria dvs." ... în ciuda a la multe pe care încearca sa le faca!
DUMNEAVOASTRA, SUNTETI LUMINA ETERNA ... ETERNA ... ceea ce înseamna ... PENTRU ÎNTOTDEAUNA.
Blossom: Bine, înteleg acest lucru ... cu toate acestea, exista fiinte pe aceasta planeta care vor sa ne "sa ne faca sa disparem", sau, cel putin ... sa ne scada energia la un nivel foarte scazut. Ei au creat forme pentru blocarea luminii noastre debiliteaza spiritele noastre, ascunzîndu-ne adevarul, etc. Deci, suntem vinovati ca suntem orbiti, asupra aceea ce cu adevarat se petrecea în aceste fapte, etc.?
Federatia de Lumina: Nu sunt defecte. Numai ... ESTE ASA CUM ESTE.
Nu exista vina. Este numai ca ... ESTE ASA CUM ESTE.
Si asa cum stau lucrurile ... DUMNEAVOASTRA VA GASITI AICI CA FIINTE MINUNATE DE LUMINA ... care au oportunitatea sa SCHIMBE LUCRURILE!
Pentru acest lucru venim. DVS. STITI ACEST LUCRU!
Deci, este o chestiune sa va recuperati fortele. Sa vina recuperarea PUTERII tale ABSOLUTE, si sa se schimbe lucrurile într-un mod care sa fie compatibile cu ENERGIA DIVINA ADEVARATA, A SUFLETELOR VOASTRE.
Blossom: Da. Eu stiu aceasta. Dilema mea este ... ca toate acestea despre care vorbiti ... aceasta FORMA  de a vorbi ... este foarte bine, si de fapt a fost utila pentru mine, si pentru mii de altii de asemenea. Am devenit mult mai TOLERANTA prin învatamintele voastre ... aplicîndu-le. Multumesc. Cu toate acestea, mi se para ca nu pot avansa catre CINE ÎNTR-ADEVAR SUNT ... asa cum dvs. ne solicitati sa o facem. Eu "tratez" sa merg catre interior si SA FIU în pace ... sa meditez etc. Si ies din ele ... poate (?) mai însufletita de spirit ... si cu toate acestea, nu pot sa descopar CINE CU ADEVARAT SUNT, sa cum Dvs. ne-o cereti. Dvs. doriti sa spuneti la aceasta ca "DUMNEAVOASTRA SUNTETI IUBIRE". Asta de asemenea o stiu. Cu toate acestea ... cum pot/putem sa accesam la aceasta PARTE MAJORA A LUMINII DIN CARE FACEM PARTE? Suntem constienti de aceasta? Tichetul meu de autobuz, nu mi se pare ca ma va purta asa de departe!
Federatia de Lumina: Draga Doamna ... este foarte greu pentru noi sa va indicam cum sa o faceti, avînd în vedere, ca nu este ceva care poate fi învatat.
Blossom: Atunci sunt condamnata ca si Capitanul Mainwaring, sunt condamnata! (Luat dintr-un program de TV englez, numit " Armata lui tata")
Federatia de Lumina: Nu poate vedea nimic, pentru ca este redescoperirea de sine însati care poate atinge/sosi, la partea ta cea mai ÎNALTA.
Blossom: Da. Însa cum? Cum pot sa o re-descopar? Dmnezeu stie cît am încercat! Dumneavoastra de asemenea poate ca doriiti sa spuneti ... 'Nu încerca sa o faci'.
Federatia de Lumina: Am dori sa semnalam lectorilor 'punctul de vedere' ... ca energia ta, nu este de frustrare aici ... doar ca sunt glume jucãuse.
Blossom: Oh! Bine. Eu, cu, sau fara dreptate, presupun ca lumea ma cunoate deja.
Federatia de Lumina: Multi. Cu toate acestea, sosesc mereu altii noi tot timpul.
Deci ... Cum putem sa ajutam în aceasta situatie? Sa vedem. Pentru noi ... în CUNOASTEREA NOASTRA, DESPRE NOI ÎNSISI ... nu avem nevoie "sa gîndim" "Suntem Lumina" ... pentru ca aceasta este forma noastra, si deci, se gaseste "pe fetele noastre" ... vrem sa ne expresam corect! Si pe buna dreptate! Fetele noastre, de fapt sunt de Lumina. Fiintele noastre sunt de Lumina în totalitatea lor. Acest fapt nu este niciodata pus la întrebare de noi ... este pur si simplu acceptat, ASA CUM ESTE.
Poate, deci, va poate ajuta în situatia dificila a voastra, sa va spuneti/reamintiti/observa/cunoaste pe dvs. proprii, numai CA FIINTE DE LUMINA.
De-alungul zilei voastre ... de-alungul dupa-amiezii ... întarind acest fapt în mod continuu, în mintea voastra.
"EU SUNT LUMINA".
"EU DISTILEZ LUMINA".
"EU OFER LUMINA".
"EU CREEZ CU LUMINA".
"EU STRALUCESC CU LUMINA" ... etc. etc.
Sa va repetati aceasta iar si iar si iarasi. În acest sens ... trebuie dvs. proprii sa va spalati creierul, pîna cînd veti intra în aceasta CUNOASTERE A ADEVARULUI.
În acest mod, trebuie sa adaugam ... asa cum am spus de multe ori înainte ... ca, cuvintele sunt inadecvate. Cu toate acestea, de fapt, ele au o mare folosinta si scop. Desi, dta. STII ca este SENTIMENTUL în spatele cuvintelor care se gaseste în mintea ta ... el este acel care permite ADEVARUL lor, pentru ca astfel sa DEVINA în realitate.
Deci, cînd repeti CINE ESTI ... LUMINA-IUBIRE ... SIMTI ... SIMTI ... SIMTI ACEST LUCRU CARE ESTI.
"IMAGINEAZA-TI" CA ESTI ACEST LUCRU!
Pentru ca în constanta ta atentie la aceste gînduri si sentimente ca fiind ADEVARUL TAU ... este O LEGE, ca acest adevar, se va manifesta în realitatea sa.
ÎN CEEA CE TE GÎNDESTI ... ÎN ACEST LUCRU VEI DEVENI.
Asa ca, noi va sfatuim ... cu multa iubire ... sa fiti atenti la gîdurile voastre în toate momentele.
Practicati aceste gînduri pe care vi le spunem ... si SIMTITI în interiorul Dvs. însisi, diferenta.
Blossom: Puteti sa ne spuneti unde se gaseste ceea ce purtam "înauntru"? Va referiti ca este în mintea noastra? În suflet? Unde ... se gaseste în realitate?
Federatia de Lumina: Dumneavoastra mergeti la un spatiu, unde nu exista nimic, si unde exista totul.
Blossom: Asa nu ne ajutati prieteni!
Federatia de Lumina: Nu? Poate atunci ... sa încercati calea de a sosi acolo, fara preocuparea de a sosi într-adevar.
Blossom: Si traseul este? Care este numarul de autobuz, pe care îl astept?
Federatia de Lumina: Respira lent ... profund ... si expira. Fa-o de forma constienta de ceea ce faci. Cînd te concentrezi pur si exclusiv/unic în a o face ... si asculti numai sunetul acestei LUMINI-IUBIRI, care intra înauntru si circuleaza catre afara ... atunci toate celelalte gînduri, nu pot intra.
Concentreaza-te ... Concentreaza-te ... Concentreza-te în  SENZATIA  si sunetul si miscarea fizica , în timp ce înhalezi prin gura si nas. Nu exista nimic planificat în agenda ta. Fa Ceea ce te va face sa te SIMTI comoda ... pentru Dta. Fa repetiile necesare pentru ca sa te SIMTI comoda. cu dta. însati. Respira 'PENTRU TINE PROPRIE' la ritmul tau ... în timpul tau liber ... si "vezi" înauntru de tine proprie, "observa" "unde" te duce aceasta.
Adauga la aceasta CUNOASTEREA  ca Dta. esti NUMAI lumina ... si ...
Blossom: Bingo! (Bingo - este un joc, unde cine cîstiga, striga: BINGO!)
Federatia de Lumina: Cu adevarat, Bingo.
Blossom: Ok, prieteni ... Simt ca acesta este un loc bun pentru ca sa ne despartim astazi. Ma bucur ca Dvs. ati fost prezenti. Îmi puteti spune rapid, ... ce face ca tu sa nu ajungi sa poti sa fii?
Federatia de Lumina: Ai toata ziua? ( în sensul de: ai toata ziua libera?-pt. ca este mult de spus.)
Blossom: Nu!
Federatia de Lumina: Atunci, spunem pentru acum ... ca uneori motorul autobuzului poate fi putin cam temperamental!
Blossom: Mmm! Asta vrea sa spuna ... ca energiile mele nu se gasesc mereu la înaltime, asa cum eu cred ca sunt?
Federatia de Lumina: Ar putea fi Una dintre multele, multele motive involucrate. Asa de simplu cum SIMTI aceasta comunicare functionînd cu toata viteza ... care este prin sine însasi asa de complicata, si cu toate acestea, se gaseste în departamentul nostru.
Blossom: Sunt foaarte fericita ca nu este al meu! Nici nu as sti macar cum sa tin deschisa! Voi ramîne doar cum am fost întotdeauna... o persoana dispusa si capabila.
Federatia de Lumina: Este ce cea mai mare bucurie ca ne comunicam cu dta. în acest fel.
FÃ SA-TI STRALUCEASCA LUMINA.
FII LUMINA TA.
SA NU-TI MICSOREZI NICODATA LUMINA TA.
CUNOASTE-TI LUMINA TA.
URMEAZA-TI LUMINA TA ... Si vei ramîna surprins de cît de bine te vei simti.
Iubirea noastra, este una cu a ta. Îti multumim mult.
Pagina originala:
Mai multe limbi disponibile la:


Translator: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb