Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

joi, 4 februarie 2016

Romîna -- Blossom Goodchild 31 Ianuarie, 2016


Blossom Goodchild
31 Ianuarie, 2016

Blossom: Buna ziua, dumneavoastra acolo Sus! Prietenii sunt interesati ca dvs. sa continuati sa dati asistenta în "calatoria mentala", "calatoria în timp", despre care am vorbit. Dvs. sunteti de acord cu acest lucru?
Federatia de Lumina: Draga Blossom, te-ar putea surprinde sa stii ... ca este întotdeauna un instrument util, pentru a putea înalta fiinta afara din corp. 
Blossom: Nu ma surprinde de loc! Am încercat (sa o fac) de cîteva ori în aceasta saptamîna ... asa cum cred ca dvs. stiti ... si, cu toate acestea, nu pot sa spun, ca am fost stralucita în abilitate, pentru orice motiv.
Federatia de Lumina: Oare nu ne-ai sugerat ca ar putea fi util pentru noi, sa va ducem printr-o meditatie usoara, sa va conducem prin proces?
Blossom: Bine, nu sunt sigura daca eu am sugerit acest lucru, sau mi-ati dat ideia?
Federatia de Lumina: Am spune ca, am lucrat bine împreuna în aceste zile. De fapt, aveam sa gasim platforma de meditatie de valoare, pentru a interpreta  ... "înaltarea / iesirea din" ... corpul fizic, si suntem constienti ca dta. contezi cu aspectele tehnice necesare.
Blossom: Eu sunt, de fapt ... si m-am gîndit ca as putea sa ofer muzica adecvata, pentru a o îmbunatati în continuare dupa aceea?
Federatia de Lumina: Acest lucru, de asemenea este binevenit.
Blossom: Sa o facem ... Ma SIMT foarte emotionata.

Transcrierea Meditatiei Federatiei de Lumina
Atunci va cerem sa va asezati într-o pozitie comoda, fie ca va întindeti pe pat, sau va asezati în pozitie verticala, pe un fotoliu confortabil. Închideti lent ochii vostrii si ascultati doar sunetul respiratiei voastre: inspirînd, expirînd, inspirînd, expirînd, inspirînd si expirînd.
Este aproape ca si cum s-ar simti sunetul unui ceas de la distanta, pe masura ce continuati cu respiratia, inspirînd si expirînd, inspirînd si expirînd,  inspirînd si  expirînd, pe masura ce continuati facînd acest lucru, acum sunteti constienti doar de sunetul respiratiei dvs., si tic-tacul unui ceas.
Tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac
Simtiti ritmul în ton cu inima voastra.
Tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac .. .. tic ... tac ...
Deci, pe masura ce respirati mai profund, simtiti ca energia voastra începe sa se reduca foarte lin, tic…..tac..... tic…..tac…...
Respiratia voastra, devine mai lenta si mai profunda.
Tic... tac ... tic ... tac ... tic ... tac ... tic ... tac ... tic ... tac ...
Puteti simti greutatea sau fiinta voastra fizica, ca si cum ar fi umpluta cu nisip, ancorata în jos, ancorata la patul tau, sau la fotoliul tau, pentru ca corpul tau fizic, acum, sa se simta foarte, foarte greoi.
Tic…. tac ... tic ... ... Tac.... Respirati.
Simtind aceasta greutate, va cerem acum, sa va concentrati, în spatiul capului vostru,
Tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac
Tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac
Simtiti cît de leger este în interiorul capului   
Tic tac tic tac
Ca si cum ar fi o lumina jucausa
Tic tac tic tac
Sarind în interiorul capului vostru
Se simte ca si cum ar avea nevoie sa scape din interiorul acestui spatiu.
Tic tac tic tac
Este atît de plin de energie, plin de bucurie, atît de plin de lumina
Tic tac tic tac
Dta.  poti simti ca si cum aceasta mica mingie de lumina, începe sa sara în interiorul capului tau.     
Tap tap tap tap tap tap tap
Se simte ca si cum ar începe sa împinga, sa împinga prin acelasi punct, care este centrul fruntii tale
sare sare sare sare sare sare
Aceasta mica lumina sare sare sare sare sare.
Aceasta mica lumina sare sare sare sare sare.
Deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea,deschizîndu-si calea,  deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea.
SI A IESIT.
Este în afara, deasupra ta. Este acolo, chiar deasupra ta, lumina care sunteti.
Si totusi, dvs. sunteti capabili sa vedeti, un fir mai fin decît o pînza de paianjen, care anexat la aceasta lumina, care apoi trece prin punctul fruntii, în interiorul tau, asa ca sunteti uniti fin, cu fiinta fizica.
Începeti sa respirati cu aceasta lumina, afara din aspectul vostru fizic,
Respirati...respirati....respirati....
Va simtiti asa de usori ca o pana. Cu toate acestea, cu energia care împuterniceste fiinta voastra, ca sa va poarte oriunde doriti.
Gînditi-va pentru un moment, un loc, sau la un suflet, pe care va intereseaza sa-l vizitati, respirati ...
Concentrati-va profund în acest loc, sau aceasta persoana, imaginti-va ca dvs. va gasiti în acest loc, sau în picioare lînga aceasta persoana
Simtiti electricitatea care alearga prin dvs., lumina dvs. radiind cu o mai mare intensitate, o data ce va umpleti cu si mai multa energie, mai multa exuberanta, chiar mai mult entuziasm,
Începeti sa simtiti, energia, forta vibrationala, a locului în care dvs. doriti sa va aflati, a persoanei cu care doriti sa fiti.
Concentrati-va pe deplin stînd acolo, mai adînc, mai adînc, si mai adînc, dvs. simtiti vibratia de unde doriti sa va gasiti.
Mai si mai adînc- tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac
Si foarte, însa foarte lent, simtiti lumina care sunteti, ca si cum v-ati întinde, largi, mai si mai mult, întinzîndu-se, largindu-se, tragînd usor, catre vidul blînd, purtînd lumina voastra catre locul unde doriti sa fiti.
Ati ajuns la un punct, în care v-ati extins la acest loc, la punctul de ancorare exact deasupra voastra însisi, iar acum trebuie sa stiti, ca firul se mentine deasupra dvs., filtrîndu-se din nou în interiorul tau, si lumina ta completa se gaseste acum, în alt loc, cu toate ca firul sa desfasurat cu dvs., dvs. l-ati adus cu dvs., motiv pentru care, înca se gaseste atasat cu dvs.
Va lasam pentru on perioada scurta de timp, sa va bucurati,
Respirati, respirati, respirati, respirati, ... ... ... ... ... ...
Si acum, va sugeram cu amabilitate, ca este timpul, sa va luati energia, înapoi la corpul vostru fizic, si astfel procesul se inverseaza, în el în care se vede o data mai mult lumina voastra spirituala, înlargindu-se de la locul în care va aflati, din nou, drept deasupra fiintei voastre fizice. Dvs. puteti alege sa vizualizati, ca si cum firul v-ar trage usor, din cealalta parte ...
Ramîneti acolo, chiar deasupra fiintei voastre, în lumina slavei dvs. însiva, dvs. puteti vedea lumina dvs. proprii, în diferite culori, o data ce energia dvs. proprie a devenit ceva atît de vie, atît de libera, atîta DUMNEAVOASTRA, în adevarul dvs.
Si acum, încet, simtiti puterea firului, o data ce va poarta usor înapoi, prin spatiul fruntii voastre, si în interiorul vostru, din nou în capul vostru, si cu toate acestea, acum, este un loc de liniste plutind în vîrtejuri de culori, simtiti calmul, simtiti pacea voastra mentala.
Sa aveti aceasta senzatie , de DUMNEAVOASTRA, în spatiul inimii voastre,
Respirati, respirati,
Fiti constienti de batatile inimii voastre.
Tic, tac, tic, tac, tic, tac,
Si faceti cîteva respiratii ... .. [respirati] ,,, [respirati]
Pe masura ce dvs. va simtiti din ce în ce mai treji, în fiinta dvs. fizica, mai mult si mai mult vii, un zîmbet soseste pe fata voastra, amintindu-va de experienta voastra, si simtiti iubirea, care se gaseste în interiorul dvs. iubirea care sunteti, mereu iubirea, iubirea, iubirea ...
Si asa este.
În iubire si recunostinta, ne luam la revedere.

Blossom: !!! Foarte bine facut colegi !!! Multumesc. Sper ca dvs. sa ma conduceti "rapid" la muzica încîntatoare ceruta. În iubire si multumiri.

* Pentru cei care nu primesc buletinul meu de stiri ...
Desigur, dupa ce am canalizat-o si i-m adaugat muzica, a trebuit sa o ascult eu propria pentru a o revizui. Mi sa parut ca este foarte profunda ! Cu toate ca, trebuie sa admit, ca a gasi sectiunea cînd Spiritul Nostru se gaseste în interiorul capului, si se pregateste sa se "miste prin cel de-al treilea ochi" ... am spune ... ! este putin cam straniu! Putin cam, ca si cînd sosesti deasupra, cînd se împinge prin canalul de nastere!
Cu toate acestea, au fost "Ei" cine au adus asta ... si inclusiv, cînd era canalizat, eu a trebuit numai SA AM ÎNCREDERE , si sa merg cu fluxul lui "tic tac", etc., pentru a nu rupe legatura!
SPER sa va placa, si ca eu sa pot sa fiu suficient de curajoasa, ca pentru a spune ... !calatoriti pretutindeni!

Va rog, sa re-vizitati  „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia  “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori  cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.
Link-ul pentru a accesa la toate You Tubes ale mele este:

http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Translator: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb