Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

miercuri, 10 februarie 2016

Romîna -- Blossom Goodchild, 7 Februarie, 2016
7 Februarie, 2016
Blossom: Buna ziua, prietenii mei. Se pare ca multe persoane sau bucurat de meditatia voastra, saptamîna trecuta. Multumesc. M-am tot întrebat, com ati dori sa continuati?
Federatia de Lumina: Fiti beneveniti dta., si TOTI. Suntem foarte constienti de faptul ca dta. esti interesata sa continui în acest mod, si cu toate acestea, în ziua de astazi, poate ca ar trebui sa conducem  calea pentru a continua cu o alta tema pe care simtim, ca poate va fi de interes?
Blossom: Desigur.
Federatia de Lumina: Astazi am fi dispusi sa vorbim despre ceea ce confunda adeseori, mintea. Asta se refera la tema protocolului.
Blossom: Protocolul? Oh ! Um ... referitor la ce ?
Federatia de Lumina: La ceea ce permite eului-suflet sa realizeze, ceea ce simte ca nu poate!
Blossom: De exemplu?
Federatia de Lumina: Ar putea fi enumerate mii de lucruri ... Tot ceea ce o persoana trebuie sa faca, este sa se gîndeasca la ceva care este imposibil de realizat (la nivel de suflet ... în orice nivel), si asta este numarul unu!
ATI FOST ÎNVATATI ... DOCTRINATI ... SA FITI LIMITATI ... Pentru ca le serveste acelora care doresc sã vã SIMTITI în acest fel. Este ca si cum, un perete de caramizi a fost construit în jurul "Eu-lui-Spiritului" vostru, si care pare a fi imposibil de darîmat. O munca exagerat de mare! Deci, o persoana avanseaza ... sub valoarea sa nominala întotdeauna foarte sub valoarea sa nominala. Inclusiv cînd credeti ca suteti în deplina forma cîteva zile ... vazut de ochii nostrii ... functionati ... foarte sub VALOARE NOMINALA ... FARA PUTEREA Adevarului, si posibilitatile care sunteti capabili sa Fiti!
Este dorinta noastra sa va ajutam sa rupeti acest zid ... pentru ca sa puteti SA FITI LIBERI !
Blossom: Asa ca, asum ca acesti "elitisti" în mintea voastra, care nu vor cel mai bun interes al nostru, sunt cei care ne-au blocat? Dar, cum este / a fost facut ? Cum putem Fiintele Omenesti  care suntem ASA DE PUTERNICI sa fim redusi ... doctrinati ... atît de puternic ... pentru ca sa credem, cã suntem destul de inutili si capabili de putin?
Federatia de Lumina: Este un plan complicat, care a fost îmbunatatit de-alungul anilor. Noile tehnologii se reunesc ... noile forme de reglementare ale simturilor.
Blossom: Si, atunci multi oameni nu au ideie ca asta este astfel?
Federatia de Lumina: Asta este fara îndoiala, un fapt. Datorita, ca asta este parte din "complot"  de asemenea. Pentru a usura orice lucru care se "simte" prejudicial pentru suflet, se considera "înlaturat" da catre cei care doresc sa guverneze. Pentru a accelera ceea ce o persoana STIE în sine ... în ceva care definitiv nu este ... deci, permite manipularea si controlul.
Trebuie sa tii cont, ca aceste suflete se gasesc aici cu un motiv ...
Blossom: Ce este? pentru ca perceptia mea, pe masura ce ati expus acest lucru ... a fost, ca era unul bun (motivul) ... si asta nu poate fi corect!
Federatia de Lumina: De ce nu? Toate lucrurile, Prea iubita Blossom, se prezinta unuia, pentru ca el sa poata sa creasca ... sa se înlargeasca ... sa experimenteze.
Blossom: Da, însa atrocitatile si agenda pe care acesti elitisti o au în minte, cu greu sunt acceptabile si desenate pentru a îmbunatati propria experienta de viata ... Sa fim sinceri!
Federatia de Lumina: Cu toate acestea ... Acesta este punctul tau de vedere ... ÎN PREZENT.
Ce s-ar întîmpla, daca S-AR SCHIMBA  "atitudinea" ta ...  SE VA SCHIMBA forma ta de a vedea acest lucru?
Blossom: Sa continuam.
Federatia de Lumina: Atunci, sa spunem ca dvs. ati fost ... cu multe milioane de ani în urmã ... umbriti ... aveati Lumina care sunteti, ati fost debilitati, nu din cauza lor ... (si cu toate acestea ... poate ca nu ar fi termenul corect.)sa încercam sa schimbam asta daca se poate ...
Blossom: Un fenomen foarte rar, bineînteles.
Federatia de Lumina: Cu toate acestea, noi nu suntem infailibili, Blossom. Sa o schimbam la ... "Lumina care sunteti, a fost atenuata, cu scopul de a suprima ... ceea ce va fi redescoperit, înca o data".
Atunci, o vezi dta.? Pentru a descoperi importanta acestei Lumini, trebuie sa redescoperi o ÎNTREAGA LUME NOUÃ ... si ASTA este ceea ce ati venit sa faceti aici.
PENTRU A SE TREZI si A PURTA LUMINA CATRE UN NOU SISTEM ... DE IUBIRE ... RECUNOSCÎND PUTEREA A CINE SUNTETI ... SI FOLOSINTA SA ...PENTRU A IUBI.
Ati petrecut atîta timp într-o ceata ...
Blossom: Da, însa trebuie sa spun din nou ... ( cu toate ca ati schimbat fraza anterioara ... de a fi atenuat Lumina noastra, a fost gresela noastra? Vreau sa spun, VREM SA FIM LUMINA NOASTRA ... Noi nu vrem sa mergem în aceasta ceata ... si cu toatea acestea, majoritatea dintre noi, o facem.
Federatia de Lumina: Pentru un scop specific. cu respect ... îti cerem din nou ... sa te uiti  afara din patrat. Pentru a viziona întrgul puzzle de "sus" ... în loc de "micul patrat" în care lucrati ... de la o perspectiva lineara.
POTI ... POATE ... AR PUTEA SA FIE POSIBIL ... ca aceasta "cadere A omului" ... acest "sistem corupt DE CATRE om" ... acest mod Pamîntesc tulburator al vietii ... a fost ideat de DUMNEAVOASTRA ... de DUMNEAVOASTRA TOTI ... de fiecare suflet ... de e Pamînt ... sau afara din el ... cu scopul de a Juca Jocul?
O DATA CE ESTE, NUMAI UN JOC.
Blossom: asa cum l-ati semnalat de multe, multe ori. Cu toate acestea, ca, de fapt, este totul forte bine cînd se observa Jocul "de sus". Cu toate acestea, cînd în realitate " te gasesti în el" ... ai o SENZATIE foarte diferita de aceea cînd se priveste în jos".
Federatia de Lumina: Acest lucru, în întelegem. Cu toate acestea, cine a idealizat jocul?
Blossom: Se presupune ca trebuie sa spun; "Noi Toti"?
Federatia de Lumina: Dta. ai sta în ceea ce este corect spunind-o. Asa ca, atunci ...  ACUM ... sa miscam gîndurile tale la motivul de, pentru ce? PENTRU CE ati creat / ideat dvs., acest mic "act" în joc? 
Blossom: Nu am nici o ideie! Eu prefer sa fac o pauza si sa ma duc sa caut o înghetata!
Federatia de Lumina: Gîndeste-te la asta, Blossom. CE, PE PAMÎNT ... ar fi un motiv adecvat pentru ca Rasa Umana "sa reprezinte" ceea ce multi dintre cei care se trezesc, îl gasesc "de dispretuit"?
Blossom: Bine, vreau sa spun ... "de experimentat"?
Federatia de Lumina: Si, de ce vrei sa experimentezi un asemenea dezastru?
Blossom: Eh ... pentru ca ... Oh, Dumnezeul meu ... nu cred ca o sa spun asta ... si nu vreau sa ofensez ... cu toate acestea, simt ca raspunsul meu este ... iertati-ma o data pentru întotdeauna ... !? Pentru ca suntem plictisiti ?! ... Într-adevar am terminat de spus asta? ... Vreau sa spun, de unde a venit ACEST gînd?
Federatia de Lumina: ?A venit de la Adevar?
Blossom: Al cui? Al meu? Sau constiinta ca / în Totul?
Federatia de Lumina: Ambele.
Blossom: Bineînteles. Pentru ca EU SUNT parte din Acest Tot. Cu toate acestea, haide Baieti ... ?ÎNTR-ADEVAR? Toata aceasta ura, invidie, razboi, violare, asasinat, foamete ... Si as putea sa continui si continui ... ??????????? are loc pentru ca NOI ca UNU ... ca O CONSTIINTA ... ne plictisim ???????????
Federatia de Lumina: SA ÎNCERCAM sa usuram lovitura putin ! Dta. esti ... si nu poti sa fii altceva ...
Blossom: ! Ce iubire !
Federatia de Lumina: Cu scopul de a amplia fiecare particula de IUBIRE ... FIECARE SCENARIU ... FIECARE posibilitate posibila ... REBUIE sa fie privita ... TREBUIE  sa fie creata. ! Astfel ... IUBIREA poate sa se experimenteze pe ea însasi în FIECARE LUCRU!
În ce fel poate sa se cunoasca pe sine însusi complet FIINTA ta?
? SI ESTE DIN ACEST MOTIV CA INFINITUL ESTE DE A CONTINUA !
! FARA DE SFÎRSIT !
Pentru ca NICIODATA va exista un "timp" cînd se face IUBIREA. Cînd se realizeaza prin experimentare.
Pentru ca TO CEEA CE ESTE ... TOTUL ...si ... cum IUBIREA ESTE CREATOAREA, SI IUBIREA NICIODATA NU SE POATE OPRI DE A FI ... NU poate, deci ... NICIODATA SA SE OPREASCA SA CREEZE.
TREBUIE sa se experimenteze prin unul însusi si în FIECARE CREATIE asta este de / de la sine însusi.
Blossom: Si asfel ... aceste "timpuri dificile" particulare ... în acesata mica planeta numita Pamînt ... sunt pur si sipmlu o alta "experienta creativa" pentru ca IUBIREA sa descopere o alta particula de ea însasi?
Federatia de Lumina: Da. În alte locuri ... ÎN PREZENT ... exista o alta "parte de puzzle" care se joaca ... adica, o experienta opusa a ceeea ce trece Pamîntul Vostru ÎN PREZENT. Poate, inclusiv pe un alt Pamînt ... o data ce nu cred ca al vostru este singurul.
Blossom: Whoa .... Mentineti-va pe linie un minut! Exista mai multe Pamînturi prin prejur?
Federatia de Lumina: Blossom ...
Blossom: Da, stiu ! Ceea ce gîndeam sunt ... credinte limitate !!
Federatia de Lumina: Exista TOTUL si, si mai mult "ÎMPREJUR." Gînditi-va la acest cuvînt ... "TOTUL". Înseamna "TOT CEEA CE ESTE" ... TOTUL ... si deci, SFÎRSITUL LUCRURILOR. Deci ... nu poate exista un milion de Pamînturi. Deci, ... pot exista multiple galaxii ... infinite universuri ... pentru ca  ...
! CREAREA NU SE OPRESTE NICIODATA, SI NU O VA FACE NICIODATA !
ESTE UN FARA DE SFIRSIT ...
Si o data ce NICIODATA a început ... "IMAGINATI-VA" toate ideile ... ca tot ceea ce se afla "împrejur", a fost creat de creatie însusi.
Acum, sa miscam gîndurile tale din nou.
DA, acesta este cazul ... ca tot ceea ce se întîmpla pe planeta voastra, în acest timp, a fost ideat, de voi ... ca un experiment în / de / prin / ca Iubire ... cu scopul ca aceasta IUBIRE sa descopere mai mult din ea ... ? nu ar fi mai razonabil ... sa presupunem ... ca acest mic experiment TREBUIE SA AIBÃ UN MOTIV?
Blossom: Bine, da. Bine, atunci. Sa spunem ca este de a vedea cît "de dezagradabila" poate sa fie IUBIREA. (Nu sunt sigura în ce mod sa pun asta!)
Federatia de Lumina: A fi Iubire ...  A AVEA TOATA PUTEREA la îndemîna ... si nu numai sa vezi ... ÎNSA SA SIMTI  cum acest exercitiu în particular este ... ca O CONSTIINTA ... ? cum se poate astepta "sa termini cu ea" , atunci? Dîndu-si seama, ca poate a ajuns la punctul sau cel mai înalt, si acum este "timpul" ... de a închide actul ... a-si lua înghetata ... si a lua loc pentru a se "bucura" de urmatorul.
Blossom: Asa ca, asumînd atunci ... ca AVEM CONTROLUL ... CA O CONSTIINTA ... si ca pur si simplu, nu putem sa lasam sa cada cortina ... TREBUIE sa gasim un mod de a iesi ... o maniera de a-l termina.
Federatia de Lumina: Si cum sugerezi ca poate sa se faca?
Blossom: Iubind Totul? Iubind pe Fiecare?
Federatia de Lumina: Si ... Se închide cortina în act ... si credem ... ca în aceasta sesiune.
Blossom: Huu Huu! !!! Timp pentru o înghetata !! Multumesc. ! Va iubesc !
Federatia de Lumina: Înainte sa plecam ... Timpul tau cu delfinii din oceane si tot ceea ce îi însotesc ... va fi ceva de o asemenea maretie pentru binestarea ta.
Blossom: Bine, multumesc, pentru acest lucru! Stiu ca va fi atît de vindecator si înaltator.
Federatia de Lumina: Cu adevarat. Cu adevarat. Cu adevarat.
Pîna la întoarcerea ta ... cînd vom reînnoi aceste comunicari, din nou ... TE IUBIM.

Translator: Star Child0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb