Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 24 aprilie 2016

Romîna -- MESAJ DE LA BLOSSOM GOODCHILD 20 Aprilie, 2016



MESAJ DE LA BLOSSOM GOODCHILD
20 Aprilie, 2016

Blossom: Buna ziua, dragi prieteni. Am fost ocupata în corpul meu care joaca(pe scena), cu toate acestea, azi am un moment pentru a intra în corpul meu care canalizeaza. Deci, vom încerca, de acord?, V-am simtit lipsa.
Federatia de Lumina: Fii binevenita din nou la acest moment de unitate, draga Blossom. Noi de asemenea, dorim sa continuam cu comunicarile noastre, cu toate acestea, este de înteles pe deplin, ca acest lucru este rezervat pentru momentele în care este aplicabil si convenabil pentru dta.
Blossom: Va multumesc. Deci, ultima data ati vorbit ca ceva avea sa se întîmple ... descris ca, "Banda de Încalzire". Unde doriti sa o purtati de aici?
Federatia de Lumina: Am dori sa o ducem cît mai departe posibil. Despre acest lucru, este doar fiabilitatea dorintei sufletului pentru sine insasi ... ca suntem capabili sa sosim de la  totul, si sa vorbim cu dta. Deci, pentru a vorbi despre aceste lucruri, respectiv despre o acumulare de anumite aparitii sigure, pe cerurile voastre, depinde de asemenea de cautarea în interiorul sufletului vostru, pentru ca sa obtineti o sustinere majora si mai dragastoasa a lumii voastre ... prin dorinta ca aceleasi suflete prin ele însasi, sa se întoarca acasa.
De fiecare data sunteti mai capabili sa SIMTITI ACUM prezenta FIINTEI ... a ADEVARATULUI VOSTRU EU. DUMNEATA, care esti unic/a. DUMNEATA, care se gaseste aici, pentru a duce la capat acest DRUM MAGNIFIC al FIINTEI.
Dta. stii acest lucru în inima dtale. Nu poate fi negat ... nici macar în zilele rele.
Zilele cînd dts. simtiti ca duceti o lupta la urcus ...
Zilele în care tot ceea ce STITI, se pare ca este ascuns în spatele cortinei, si în locul sau, va simtiti pierduti si deprimati, cu lipsa de vointa pentru a continua înainte.
Cu toate acestea ... inclusiv de-a lungul acestei fatade, care uneori curge prin vinele voastre ... prin procesele chimice dezechilibrate pentru ca sa va sintonizati cu aceasta letargie ...
INIMILE DVS. STIU ... INIMA DVS. INSISTA ca exista un motiv pentru FIINTA voastra. Exista un scop pentru existenta voastra.
Pentru ca este promisiunea voastra pentru voi însisi ... ca UNU ... CA TOTUL ... pentru a restaura Pacea în interiorul Fiintei voastre ... si o data obtinuta ... nu i se va mai permite niciodata sentimentului de separare, sa întunece usile voastre ... niciodata.
Pentru ca, CA DUMNEAVOASTRA ... foarte Iubite suflete ... sa mergeti în picioare cu îndrazneala ... foarte adînc în LUMINA  de dvs. însiva ... dvs., recuperati ÎNCREDEREA ÎN DVS., ÎNSIVA. Lasati sa plece îndoielile. Recuperati puterea ... din nici o alta parte externa ... pentru ca în adevar nu exista nici una ... însa, începînd de la esenta însasi de CINE SUNTETI ... cîstigati aceasta forta înca o data. Pregatiti pentru a cuceri fricile si iluziile care v-au facut sa cadeti ... care au insistat ca sunteti ceva diferiti de ceea ce nu sunteti.
DUMNEAVOASTRA SUNTETI GLORIA PERSONIFICATA.
DUMNEAVOASTRA ... FIECARE DINTRE DVS., SUNTETI FIINTE MAGNIFICE.
ACUM ... este momentul pentru ca dta. sa poti sa-ti recunosti aceasta plenitudine.
Nu ca si cum "Da, pentru ca dvs., ati mentionat-o mai înainte"- recunoastere ... nu ca si cum "Atunci, ce, înca sunt aici, si nu se întîmpla nimic"? ...
NU ÎN ACEST MOD.
Cu toate acestea, recunoscîndu-le ÎN INTERIORUL CEL MAI ADÎNC AL FIINTEI VOASTRE.
PUTETI SÃ VÃ SIMTITI?
PUTETI SA SIMTITI SPLENDOAREA VOASTRA?
Luati-va un moment ACUM ca sa o faceti.
Inhalati si exhalati în valul maximei voastre Bucurii. În aceasta CUNOASTERE ... În aceasta ÎNTELEGERE ... CA SUNTETI, MULT MAI MULT DECÎT CEEA CE V-AU FACUT SA CREDETI.
DUMNEAVOASTRA, SUNTETI TOT CEEA CE DORITI SA FITI.
Nu va negati la NIMIC. Pentru ca, atunci cînd în IUBIRE ... nu exista nimic, care sa nu poata sa fie descoperit si permis, pentru ca sã se transforme în  dorul dorintelor voastre cele mai profunde.
AVETI TOT CEEA CE DORITI.
VA APARTINE DVS. SA ÎL OBTINETI.
Pentru ca sa dati din tot ceea ce SUNTETI ... IUBIRE ... este, a primi exact acelasi ... IUBIRE.
Deschideti-va mintile ... deschideti-va inimile catre realitatea voastra ... nu aceea pe care dta. crezi ca esti. Totusi, UNICA care este ... ADEVARUL ... PURITATEA IUBIRII.
A se scufunda în apele sale, si a scufunda FIINTA Voastra, în caldura ei. Fara nici o ezitare... fara a judeca ... fara FRICA!
Fuzionati-va în confortul unei UNICE ENERGII.
NU EXISTA ALTCEVA DECÎT BUCURIA PENTRU PLACEREA DVS.
Orice  altceva nu exista ... doar, daca alegeti sa-l credeti.
CREDETI NUMAI PACEA.
CREDETI NUMAI BUCURIA.
CREDETI NUMAI CEEA CE SERVESTE TOTULUI.
Acel care este DATATORUL TOTULUI ... PENTRU TOTI.
Fiti constienti de mintea voastra, dragilor ... si permiteti numai ceea ce VA îmbunatateste ... ceea ce VA permite sa straluciti ... Pentru ca SA FITI PARTE DIN CEEA CE SUNTETI.
Debarasati-va de  TOT ce nu serveste. Fiti constienti  de fiecare gînd ... si eliminati imediat, ceea ce nu va place. Ceea ce nu va înalta. Trimiteti aceste gînduri departe cu vînturile schimbatoare, si înlocuiti-le cu Puterea destinului dvs.
UMPLETI FIINTA DVS. CU ÎNCREDERE.
UMPLETI FIINTA DVS. CU ÎNCREDEREA ABSOLUTA ÎN DVS. ÎNSIVA.
PENTRU CA SUNTETI FIINTE DE IUBIRE MAXIMA.
ATI VENIT pîna aici, ca sa SCHIMBATI Vibratia acestei planete DIN NOU, la frumusetea si placerea sa originala.
DUMNEAVOASTRA ati venit sa o faceti ... pentru ca DUMNEAVOASTRA, sunteti CEI care pot (sa o faceti).
Si uniti ... lînga surorile si fratii vostrii ... reflectiile voastre de Lumina-Eu ... care au ales sa o faca.
Mergeti înainte spre Lumina ... Dragi Suflete ale Pamîntului.
VA IUBIM.
Va promitem ca nu tot ceea ce oferiti este în van.
Veti vedea Noua Lume ...
Dvs., VETI TRAI ÎN EA ...
PENTRU CA DUMNEAVOASTRA ati creat-o ... pentru dvs. însiva, si pentru cei care vor veni, si vor continua cu creatia ... celor care au început.
SIMTITI INIMILE VOASTRE ÎNALTÎNDU-SE DE EMOTIE ...
Înaltati Vibratia voastra, în fiecare moment cu aceasta emotie.
În ADEVAR, CUNOASTEREA ... ca pe masura ce o faceti ...
CU FIECARE RESPIRATIE PE CARE O LUATI ...

SCHIMBATI TOTUL ...
DVS., ÎNALTATI PLANETA DVS.,  - CORABIA EI SI ÎNCARCATURA EI ... CATRE O NOUA LUME STRALUCITOARE.
Priviti în jurul vostru. Ascultati. Dvs., sunteti ajutati de atîtia în prezent, care se gasesc aici, pentru ca sa va scoata din noroi, catre GLORIOSUL Soare.
Simtiti ACESTE CUVINTE .... CUNOASTETI-LE ... PERMITETI-LE SA RASUNE ÎN INTERIORUL FIINTEI VOASTRE ... CUNOASTEREA VOASTRA.
Mai puternice si mai puternice sunt de fiecare data.
ACUM SI PENTRU ÎNTOTDEAUNA.
Mai si mai usori curgeti ....
 ACUM SI PENTRU ÎNTOTDEAUNA.
De fiecare data, mai sus, va înaltati ...
ACUM SI PENTRU ÎNTOTDEAUNA.
ÎN GLORIA INFINITA A CEEA CE SUNTETI.
IUBIRE.
Blossom: Bun lucru, prieteni ... în dragoste si recunostinta.

Revizitati Invocarea "Suntem Cei care schimba Jocul" ori de cîte ori aveti starea de spirit necesara ... pentru a mentine energia pe cit de înalta posibil.
Link-ul pentru a putea accesa la toate You Tubes ale mele este :
Pagina web: Blossom Goodchild
O versiune în audio de canalizari ale lui Blossom poate fi gasita aici.


Translator: Star Child

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb