Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

luni, 2 mai 2016

Romîna -- Blossom Goodchild 26 Abril, 2016Blossom Goodchild
26 Abril, 2016

Blossom: Iupiii! Aici suntem din nou ... Foarte bine dispusi, gata pentru a primi, cu scopul de a oferi. Sa începem.
Federatia de Lumina: De acord cu ceea ce alegem sa oferim ... si deci, pentru ca multi sa primeasca, oferim în aceasta zi o provocare ... în toate felurile.
Blossom: Ce interesant.
Federatia de Lumina: Trebuie sa fie semnalat ca în zilele viitoare, gîndurile voastre generalizate vor interesa pe cei care nu erau pregatiti, pîna în aceste zile actuale ... si cu scopul de a permite intriga; cu scopul de atrezi ceea ce doarme în interiorul lor ... putem sa sugeram ca un interval de timp pentru ca Ascensiunea/Înaltarea lor, sa fie provocata?
Blossom: Provocata? Trebuie sa ma duc la Google ,,, A estimula, sau a da loc la ( cu toate acestea, spune, a incomoda, a sîcîi, etc), Sunteti siguri ca acesta este cuvîntul pe care îl doriti?
Federatia de Lumina: Nu ar fi în interesul nostru, sau al FIINTELOR noastre, sa dorim sa provocam mînia ... cu toate acestea, da, dorim sa spunem, de fapt, " a estimula, sau a da loc la."
Blossom: Un interval de timp? Nu va place sa lucrati cu "timpul nostru"? ... Pasim pe un teren care este putin de încredere, atît de devreme în piesa, nu-i asa?
Federatia de Lumina: Nu, Iubito. Acum ne aflam într-o perioada a "timpului tau", cînd Energiile îndeplinesc dorinta lor de a crea o agitatie în interiorul Fiecaruia. Reactiile la aceste Energii, sunt foarte diferite, asa de mult, ca stimuleaza simturile/sensorii, si aducînd o CUNOASTERE a adevarului ... o întelegere ca lucrurile sunt gata acum pentru a asuma responsabilitatile, o data ce credem în ceea ce dta. spui?
Blossom: Da. Însa, de ce spunem ca nu stiu? Trebuie sa caut la Google!
 Literatura[Pentru un jucator în baseball] pentru ca sa se miste aprope de platoul în pregatire, pentru a bate mingea, atunci cînd este lansata. Fig. - a se misca catre o pozitie în care unul este pregatit sa realizeze o sarcina.
Bun, atunci aici suntem. Atunci, atunci, unde doriti sa ajungeti prietenii mei?
Federatia de Lumina: Va exprimam ca acum se afla la îndemîna voastra sa va dati seama / sa recunoasteti TOT ceea ce dta. ai atîrnat de un fir pentru ca sa obtii / descoperi.
Blossom: Adorabil. Cuntoate acestea, aici, din nou, trebuie sa va cer sa TRATATI  sa fiti putin mai specifici. S-ar putea vedea acest lucru în sensul ca lucrurile într-adevar vor începe sa se miste rapid, si ca lucrurile care se vor întîmpla vor scutura aceasta Planeta, pîna la nucleul ei ... în sensul bun ... si la sfîrsit ... însfîrsit ... putem sa ne miscam la o aliniere Majora / Superioara a noua însine ... cu nava noastra (?) ... si TOTUL! Ce înseamna pentru dumneavoastra?
Federatia de Lumina: Idem. De la perspectiva voastra planetara.
Blossom: Si cum se va prezenta ei însisi? Ce pledoarie putem sa asteptam ... pentru întîlnirea ... fizica si întelepciunea Eu-lui-Suflet?
Federatia de Lumina: Va trebui sa va regasiti pe voi proprii "Sunînd Adevarati". Cum Energiile continua facînd sa functioneze magia lor, si rasuna cu centrul vostru de suflet ... veti nota o schimbare în Fiinta voastra, începînd cu punctul de vedere al comportamentului. O Fericire vã va compromite într-un asemenea grad , ca nu fusese adecvata sau conducenta, pîna în prezent. Aceasta fericire, va rasuna si "va lovi" pe altii, care simt necesitatea de a ajunge sa simta acelasi lucru.
O izbucnire infectioasa de fericire.
IMAGINATI-VA!
Este deci, "datoria" voastra daca asa o alegeti ... sa continuati Planul, si sa ramîneti centrati în energia cea mai înalta a bucuriei si a Iubirii. Acestea sunt simptomele unei asemenea izbucnire.
Un antidot pentru aceasta propagare virala, este sa va centrati în tot ceea ce este contrariul. Acest lucru, vã va duce rapid din nou, la "vechiul eu de întotdeauna"al vostru! Deci, este de sfatuit sa continuati Zîmbind, cu scopul ca infectia IUBIRII sa fie transmisa. La fel ca o stranut al gripei de influenza. Deci, un zîmbet este contagios ... în acelasi mod ca efectele sunt instantanee.
Unul dintre ele, este sa fii exagerat de pe moment.
Deoarece zîmbetele voastre în aceste zile, au primit o energie diferita. Patrund în partea cea mai adînca a receptorului, si încep o revolutie în interiorul Fiintei Unuia. O data ce sosesc la spatiul inimii ... care dezlantuie o enorma înaltare ... umplînd întreaga Fiinta, cu Unica Iubire care deja este. Aceasta la rîndul sau, nu poate sa lase sa reactioneze, trecînd acest lucru la altul.
Un Zîmbet apare fara gîndire. Este o reactie fizica automatica ... si continua sa se raspîndeasca, din nou si din nou ... la tot ceea ce întîlneste.
Creste asa de rapid, ca ACUM ...  ca în curînd ,,, PRIN TOATE PARTILE / TOTI în jurul vostru au prins acest CREATURA FERICIRII.
Se afla în stirile voastre. Se gaseste în hîrtiile voastre. Este în Internet-ul vostru ... LUMEA ÎNTREAGA este susceptibila ... si este foarte, foarte contagios ... si ... nu exista vindecare!
Dumneata ai venit sa salvezi lumea dtale., iubita ta Planeta, în acest fel. Contagiindu-se cu CREATURA FERICIRII!
Si vedeti , Iubitii mei? Facînd-o ... diferenta TUTUROR / A TOTULUI va fi de nemasurat. Acelasi aer pe care îl respirati, se va transforma într-o consistenta STRALUCITOARE. Alimentele pe care le consumati. Cuvintele pe care le vorbiti. IUBIREA CARE SUNTETI ... va fi mai STRALUCITOARE ... si FIIND-O ...
Minunile vor trebui sa înceapa sa se exprime în forme care nu puteau fi concepute în ACEST INTERVAL DE TIMP. Cu toate acestea, noul INTERVAL DE TIMP ... aceel pe care îl creati ... va prezenta un cont de minuni format ÎN NALTIMI ... care se vor uni cu Energiile SUPERIOARE a ceea ce ele sunt ... cu simplul zîmbet a ceea ce dvs. sunteti ... si împreuna / combinat cu SENTIMENTUL din interior, vor  exalta e cuceri.
Iubitilor ... Puneti mîna strîns pe palarii!
Blossom: Într-adevar, nu cred ca ati spus acest lucru! ( Pentru a enesima - oara.) Cu toate acestea ... Aici eram ... si pentru ca v-am întrerupt, ati putea sa reveniti la ceea ce dvs. vorbeati despre intervalul timpului? Va referiti ca în realitate exista unul, în care putem sa vedem ca acest tip de lucruri se produc?
Federatia de Lumina: Desigur.
Blossom: Dvs., spuneti ca acum ...
Federatia de Lumina: Si va spunem ca data viitoare de acum de asemenea ... si urmatorul si urmatorul.
Blossom: Dvs., vedeti, pun la îndoiala aceasta afirmatie. Pentru ca, mai precis, nu s-a stiut nimic despre dvs., si cu respect ... alti canalizatori, de "preziceri de întîmplari de necrezut / evenimente", se manifesteaza într-adevar, cînd spun ca o vor face. Fara a dori sa ofensez ... Este o eroare în "sistemul timpului", sunt sigura. Asa ca, deocamdata ... Nu pot sa spun ca ma restrîng de a striga la toata lumea despre acest mesaj emotionant ... pentru ca, asa cum spun ... si voi continua sa spun, prietenii mei ... " Am ascultat prea des mai înainte ... si aici asteptam".
Federatia de Lumina: Pîna cînd într-o zi ... promisiunile noastre vã vor prezenta adevarul nostru.
Exista atîtea ... în viitorul vostru ... care asteapta Bucuria voastra, pentru ca sa fie actionata.
Exista atîta în interiorul VOSTRU, care se afla ÎN ASTEPTAREA DE A FI ACTIONAT PENTRU DUMNEAVOASTRA ...  astfel dvs., PUTETI SA FITI TOT CEEA CE ASTEPTATI.
SE GASESTE ÎN INTERIORUL VOSTRU. Nu vine din alta parte. Sunteti DUMNEAVOASTRA cei ce va aflati aici pentru a schimba TOTUL ... si pe masura ce va dati  seama de acest lucru ... în timp ce activati aceasta chemare interioara ... TOTUL SE SCHIMBA!
Simtiti pentru un moment ENERGIA pe care o poarta aceste cuvinte.
Luati o respiratie sau doua, sau trei sau patru ... pentru ca simtiti într-adevar activarea în spatiul inimii voastre ... pe care o ofera aceste cuvinte.
Dumneavoastra STITI toate aceste lucruri.
Dumneavoastra STITI ce se apropie.
Dumneavoastra STITI ca depinde de dvs ... de a infecta pe toti cei cu care va întîlniti cu CREATURA dvs., a FERICIRII ... pur si simplu, Zîmbindu-le lor cu Raza Zîmbetului Infectios ... în CUNOASTEREA ... ADEVARUL acestei CUNOASTERI ...  ca provocati scînteia în interiorul lor ... care imediat le permite sa o transmita.
Blossom: Bine, trebuie sa spun ... în mod personal, ca ma simt într-adevar bine în aceste zile ... si parte din timp este un efort constient. Cu toate acestea, nu este nimic rau în efortul constient. Pentru ca atunci, cînd nu voi fi constienta ca fac efortul pentru ca sa ma simt bine ... Mi se pare ca îl fac numai, în mod natural. Un rezultat minunat pentru efortul unuia!
Federatia de Lumina: Dragi suflete ... constiente ca indivizi, si în constiinta lui Unu ... simtiti calea voastra catre Bucurie. Este CALEA ADEVARATA A UNUIA  acel care se calatoreste purtînd PACEA catre Planeta sa ... confort pentru FIINTA sa, si IUBIRE PENTRU UNU ÎNSASI.
FITI CONSTIENTI DE DUMNEAVOASTRA PROPRII ... DE CINE SUNTETI.
FACETI CEEA CE ATI VENIT SA FACETI.
SCHIMBATI CALEA VOASTRA ... SI SCHIMBATI PLANETA VOASTRA.
Blossom: Stiu ca vorbesc în numele multora, atunci cînd spun ca facem cel mai bun(al nostru). Cu USURINTA SI GRATIE. În iubire si recunostinta pentru aceasta comunicare.
Federatia de Lumina: În BUCURIE SI PACE retragem energia noastra ... IUBIND TOTUL.
Va rog revizitati Invocarea "Suntem Cei care schimba Jocul" ori de cîte ori aveti starea de spirit necesara ... pentru a mentine energia pe cit de înalta posibil.

Link-ul pentru a putea accesa la toate You Tubes ale mele este :

Translator: Star Child


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb