Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

duminică, 29 mai 2016

Romanian -- MESAJ DE LA BLOSSOM GOODCHILD -- 24 Mai, 2016MESAJ DE LA BLOSSOM GOODCHILD
24 Mai, 2016
Blossom: Buna ziua, Buna ziua! Ma aflu într-un loc bun, si nu pot evita sa ma simt ca unul din iepurasii cei mai binecuvîntati de pe planeta. Se simte atît de bine cînd cineva se afla în acest spatiu, si cerem doar ca DUMNEAVOASTRA, prietenii mei dragi, sa va putem oferi mai mult în acelasi fel, o data ce ultimele mesaje ale dvs., au fost atît de edificante.
Federatia de Lumina: Ne adresam dvs. în aceasta zi calarind pe Vibratiile Cele Mai Înalte pe care le împartasiti cu noi. Noi întelegem ca Planeta voastra ia o turnura ascendenta si acest lucru ... ca si drumul vostru ... trebuie sa fie onorat si venerat ca pînza (corabiei) TUTUROR ... care îsi schimba directia spre o cale mai directa.
Blossom: Spre ce?
Federatia de Lumina: Spre destinul vostru spre care sa îndreptat ... Întotdeauna ... Dvs., sunteti, ca Rasã Umanã ... cei care ati stabilit exemplul de ceea ce Fiintele Omenesti sunt într-adevar capabile sa faca, si cu toate acestea ... în prezent ... nu aveti nici o amintire de rezultatul de necrezut pe care dvs., ca UNU vi l-ati propus sa-l îndepliniti.
ACUM Suflete Dragi, este momentul sa stati fata în fata cu ADEVARATUL EU al vostru, ceea ce a fost un drum dificil pentru multi, de-a lungul a multe mile.
ACUM Suflete Dragi, este momentul sa va ocupati de EU. Atunci cînd se ALEGE sa va amintiti TOT ceea ce SUNTETI capabili sa faceti, si sa-l puneti în practica. Pentru ca asa este ca ... pe masura ce Vibratia FIECARUIA, si deci, Totul, se înalta ... TOT ceea ce se gîndeste .. tot ceea ce este actiune, se afla de fapt, în serviciul celorlalti. TREBUIE SA FIE. Nu poate fi în alt mod.
Cu toate acestea, am ales ca sa-l urmarim, si sa-l punem în joc înca o data, ca un memento ...
CÃ SERVIND EU-LUI SI TUTUROR CERINTELOR LUI ... SE STABILESTE SCENA PENTRU A-I SERVI PE TOTI CEILALTI.
 Este DÎNDU-I în primul rînd EU-lui ... pentru a mentine pe EU  bine si fericit si prosper ... ca se actioneaza atunci ca un Indicãtor De Drumuri pentru a produce o Fericire ampla Pentru / De catre TOTI.
Poti dta. însati Blossom, sa nu SIMTI nivelul Superior în care te afli, atunci cînd zîmbesti?
Blossom: Oh, da, desigur. Este ca si cum as fi dormit cu un umãras în gura!!
Federatia de Lumina: Si te SIMTI deosebita la acest nivel?
Blossom: Ei bine, tot ceea ce pot sa spun este ca, ori de cîte ori experimentez ca "bucurie", simt ca voi exploda!
Federatia de Lumina: Cu toate acestea, este o SENZATIE ca si cum te-ai gasi la un nivel Mai Înalt ca înainte?
Blossom: Nu stiu, ca sa fiu cinstita. Pentru ca pot doar sa o exprim ca BUCURIE, BUCURIE, BUCURIE. Nu pot sa spun ca este mai bine ca în alte ocazii ... pur si simplu "ESTE".
Federatia de Lumina: Cu toate acestea, va spunem, FIECARUIA ... ca este De / De la un nivel superior al vostru însiva. Pentru ca ACUM rasunati De / De la / Într-un loc Mai Înalt a vouã însiva ... al TOTULUI.
Trebuie doar sa închideti ochii, si faceti cîteva respiratii profunde pentru a SIMTI acest lucru în CUNOASTEREA voastra.
Cu atît mai mult ca ACUM vi se Arata / Informeaza, ca Planeta voastra se gaseste într-adevar pe drum, si aproape, metaforic spunînd, functionînd cu toata viteza.
Ritmul în care lucrurile se vor întîmpla, vor depasi tot ceea ce ati experimentat.
Si acest lucru se datoreaza TUTUROR dvs. jucîndu-va partea voastra în acest joc mare. Fiecare primind un Oscar pentru dedicatia si angajamentul oferit ... pentru ca sa fie Capodopera care a devenit acum.
DUMNEAVOASTRA ... SUFLETE DRAGI VETI EXPERIMENTA VIATA ÎN FORMA ÎN CARE ATI VISAT-O.
SE AFLA AICI ACUM ... A STAT AICI TIMP ÎNDELUNGAT ASTEPTÎND CA SA VA PRIMEASCA.
ÎNSA CUM NU POATE VENI CATRE VOI ... A TREBUIT SA VA ÎNALTATI PENTRU CA SA O ATINGETI.
Blossom: Va multumesc pentru aceste noutati luminoase. Presupunînd ca noi cu totii vom face propria noastra calatorie acolo? Pentru ca, daca cineva s-ar uita în directia gresita, ar parea (unora), ca aceasta lucrare are o parte foarte întunecata, si ca partea întunecata, aluneca la rîndul sau în vidul disperarii. 
Federatia de Lumina: Si SUBLINIEM mai acut ca aceasta este de fapt o calatorie individuala, si totusi, în timp ce UNU(o persoana) calatoreste înainte simtind cu inima bucuria si fericirea si IUBIREA ... ei ... Asa cum am spus de multe ori înainte ... poarta povara pentru cei care sunt pierduti, si înaltînd TOTUL catre lumina, în timp ce fac acest lucru.
PENTRU CA DUMNEAVOASTRA CU TOTII, SUNTETI ACEEASI ENERGIE.
Nu puteti Gîndi / Face ceva, fara ca sa afecteze TOTUL ... TOT CEEA CE ESTE. O data ce Fiecare dintre dvs. ESTE ... TOT CEEA CE ESTE ... DUMNEAVOASTRA SUNTETI UNU SI ACELASI.
Prin urmare ... mergeti înaite cu curaj, STIIND ca BUCURIILE VOASTRE ... IUBIREA FATA DE TOTUL ... Functioneaza / Tesîndu-si Lumina sa Magica asupra TOTULUI.
Înaltînd Sufletele Fericite la o pozitie Mai Fericita. Înaltînd sufletele abatute si cu inima zdrobita catre un loc deasupra aceluia în care ele se afla ... si în timp ce DUMNEAVOASTRA ca UN INDIVID continuati sa va bucurati de LUMEA VOASTRA ... DUMNEAVOASTRA, continuati înaltînd vietile Fiecaruia ... Petrecînd un timp bun!
Atunci cînd va SIMTITI astfel ... în aceasta forma de LUMINA - VIATA ... luati-va un moment pentru ca sa recunoasteti SENTIMENTUL din adîncul interiorului ... si apoi ÎN MOD CONSTIENT FACETI-L SA STRALUCEASCA CATRE EXTERIOR catre locurile care au nevoie de STRALUCIRE. SIMTITI caldura IUBIRII pe care o trimiteti ... iradiind si Iluminînd o situatie actuala / gîndul pe care altul îl poate experimenta ... care nu are aceeasi frecventa ca a voastra ... si "sintonizeaza-l" cu un ton MAI STRALUCITOR.
Cu TOTII captati  ACUM ... cu TOTII întelegeti PUTEREA GÎNDULUI. Acest lucru este asa de REAL, asa cum REALITATEA poate fi.
Gînditi ... si STITI DE LA ADEVAR ... ca gîndul vostru de IUBIRE, poate transcende TOT ceea ce este negativ, si îl poate transforma în Lumina ...
Este ...
A STI ACUM CINE SUNTETI.
Acestea sunt capacitatile voastre. A folosi puterea mintii voastre, pentru a schimba lucrurile ... care mai înainte credeati ca erau de neschimbat.
DUMNEAVOASTRA SUNTETI O PUTERE MAGNIFICENTA.
CAPABILI DE TOT, SI DE ORICE LUCRU.
Cu cît mai mult folositi aceasta PUTERE petru a servi TOTULUI ... mai repede ... mai puternic va fi absorbit de catre cel care are nevoie de ea, cu scopul de a transforma "din nou" în LUMINA, ceea ce a fost initial.
DUMNEAVOASTRA ... DUMNEAVOASTRA ... DUMNEAVOASTRA ... Iubitii nostrii frati si surori FACETI ACEST LUCRU POSIBIL  ... ACUM.
DUMNEAVOASTRA SIMTITI FORTA CARE LOCUIESTE ÎN IUBIREA CARE SUNTETI ... SI ACCEPTATI CINE SUNTETI ... ESTE PUTEREA CEA MAI MARE ÎN EXISTENTA.
IUBIREA PURISIMÃ CEA MAI ÎNALTA ... CARE ESTI TU ... SE TREZESTE ÎN TINE ... din visul sau îndelungat ... si poarta cu sine, o pasiune arzatoare de a elibera Planeta sa de milioane de ani de servitute ... în care atît de mult a fost învatat ... atît de mult sa cîstigat ... si ÎN ADEVAR ... atunci cînd se vede de la o imagine mai mare ... NIMIC nu sa pierdut.
DUMNEAVOASTRA ati cîstigat experienta în toate formele de viata ... întelegerea IUBIRII ÎN SINE ÎNSASI.
DUMNEAVOASTRA ati demonstrat ca NIMIC nu are sens fara sa fie IUBIRE.
La fiecare gînd reflexiv ... Iubirea raspunde.
La fiecare gest de a da ... Iubirea raspunde.
La fiecare întrebare ... Iubirea raspunde.
Si atunci cînd STITI ACEST LUCRU CU ADEVARAT ...  atunci cînd dvs., luati soare în aceasta LIBERTATE DE CUNOASTERE ... pe care întotdeauna ati STIUT-O ... întotdeauna ...
În continuare ... mergeti prin valuri ... de mîna cu DIVINITATEA în interiorul dvs., TRIMITÎND MANUNCHIUL VOSTRU DE IUBIRE-LUMINA TUTUROR ... într-un mod care este asa de natural pentru dvs., cum este acel de a respira.
DUMNEAVOASTRA SUNTETI LUMINA ... ASTA ESTE CEEA CE SUNTETI.
DUMNEAVOASTRA NU sunteti o fiinta umana fizica. Dumneavoastra ati adoptat pur si simplu o asemenea aparenta ... cu scopul de a face un Miracol.
Si realizîndu-l ... îl faceti.
DUMNEAVOASTRA SUNTETI MIRACOLUL ... FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRA.
Si în aceasta CUNOASTERE ... se pot produce numai Miracole pentru a obtine SCHIMBAREA ÎN FRECVENTA ceruta, cu scopul de a transforma STAREA DE A FI a Planetei voastre ... din nou în gloria care a fost întotdeauna, si întotdeauna va fi.
LUMINA.
LUMINA DE IUBIRE.
Atunci cînd am început sa lucram cu dta. Blossom, îti cerusem sa scrii o carte numita "Puntea".
Si pe masura ce înaintam cu cuvintele noastre în timpul comunicarilor ... ti-ai dat seama de ce trebuia sa fie numita astfel. Din aceasta cauza, vorbeam despre Indicatorii / Aratatorii de Drumuri. Acel care a trecut Puntea primul ... si apoi sa întors, de multe ori ... ca sa îi ia pe altii care erau gata ... ca sa traverseze aceasta Punte si sa îi faca SA STIE calea lor catre CASA.
Spusesem, ca dupa un "moment" ... dupa un "destul" "întoarce-te" ... O persoana putea sa decida sa ramîna în cealalta parte a acestei Punti ... în timp ce Vibratia sa, ar fi fost prea Înalta pentru ca sa se întoarca ... si ca altii se vor face responsabili.
Puteti SIMTI toate acestea ACUM Dragilor? Nu are mai mult sens?
Blossom: Pot sa clarific? Cealalta parte a Puntii ... am trecut-o fizic? Nu înseamna ca aceasta este ceea numim moarte?
Federatia de Lumina: Ai dreptate. Nu dorim sa spunem ca trebuie sa parasesti corpul fizic. În nici un caz.
ACESTA ESTE PLANUL.
Pentru a trece Puntea în acest Regat / Împaratie Superioara, în timp ce va aflati înca în forma fizica omeneasca. Si cu toate acestea ... este din aceasta cauza ca corpurile voastre fizice se SIMT ca si cum ar sta în criza, o mare parte din timp. Este din acest motiv ca Unu (o persoana) "Trece prin aceasta lipsa de energie ... Aceasta lipsa de rendiment fizic maxim".
Se datoreaza numai, Suflete Dragi ... faptului ca, corpurile voastre se schimba.
Atunci cînd o omida îsi schimba pielea pentru ca sa se transforme în fluture ... nu este o a doua divizie de transformare. Timpul de schimbare a pielii este rapid, comparativ cu  perioada lunga de cocon, unde schimbarea se face în tacuta asteptare. Multe i se întîmpla omidei în acest cocon, si nu întotdeauna "este o navigatie placuta" ... si totusi, o accepta pentru ca STIE ... ca rezultatul ... finalizarea acestei transformari în special ... este DIVINA ... si pe masura ce se întinde si îsi extinde aripile ... SI ZBOARA ... stie ca fiecare milimetru ... fiecare pas al drumului ... va fi facut PARTE DIN TOTUL, si deci este foarte valoros.
DEMN DE FIECARE RESPIRATIE ... DEMN DE FIECARE MOMENT.
A FI EA ÎNSASI ÎN ÎNTREAGA SA FRUMUSETE SI ADEVAR.
SI DUMNEAVOASTRA ... Fiecare dintre dumneavoastra ... prietenii nostrii ... Iubitii nostrii Razboinici ... faceti aceasta calatorie.
PIELEA SE SCHIMBA ... ÎN CURÎND ACUM ... DEJA ASA DE CURÎND ... VETI ÎNCEPE ZBORUL.
Blossom: Va multumesc mult. De fapt este o onoare sa vorbesc cu dumneavoastra cu atîta usurinta. VA IUBESC! CU TOTII VA IUBIM.
Cu mult timp în urma, am scris acest lucru. Este potrivit sa-l public astazi, cred.
Nu uitati ca Ziua Umanului Fericit este pe 20 Iulie. Va rog sa apareti în videoclipul meu.
Revizitati Invocarea "Suntem Cei care schimba Jocul" ori de cîte ori aveti starea de spirit necesara ... pentru a mentine energia pe cit de înalta posibil.
Link-ul pentru a putea accesa la toate You Tubes ale mele este :

Translator: Star Child


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb