Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


I DECREE

marți, 31 iulie 2012

29 Iulie 2012


29.07.2012
Blossom: Bună dimineaţa. Iată-mă gata instalată la NOUL meu calculator. Nu am putut comunica din cauza problemelor tehnice pe care le-am avut. Oricum... din câte văd... sunt pregătită să pornim. Sunteţi cu mine?

Federaţia Galactică a Luminii: Suntem mereu cu tine şi cu toţi cei care ne invită în spaţial lor. Am urmărit zilele acestea şi am observat problemele care au apărut în câmpul tău energetic datorită lipsei mijloacelor de comunicare cu noi... şi ne bucurăm să “vedem” că suntem din nou în contact.

Blossom: Pur şi simplu trebuie să întreb... Nu pot să trec peste. Ultima dată când a trebuit s cumpăr un computer nou a fost înainte de 14 Octombrie 2008, când m-am îmbolnăvit foarte tare încercând să răspândesc meditaţia de vizualizare a Jocurilor Olimpice... A fost o coincidenţă?

F.G.L.: Am sugera să laşi aceste teme pentru cei care insistă cu tranziţiile tehnologice distructive şi să mergi înainte... Trecând peste ceea ce nu poţi schimba. Eşti hotărâtă să îţi vezi drumul mergând mai departe şi pentru asta te felicităm pe tine şi pe cei care continua să facă la fel. Viaţa în aceste timpuri pe care le trăiţi acum... va proceda în mod sigur într-o manieră care va înalta dar va şi deziluziona... din cauza eforturilor celor care SIMT că realizările lor vor fi zădărnicite şi puterea lor nu va spori. Aceasta este o parte din motivul pentru care vă cerem sas rămâneţi în Lumina voastră ÎN FIECARE CLIPĂ.

Blossom: Am observat că aţi spun ÎN FIECARE CLIPĂ şi SIMT că vă referiţi la dimineaţa în care m. am pierdut complet în frustrare fata de situaţia în care mă aflam. Trebuie să spun că... sunt zece ani de când nu m-am comportat atât de rău!

F.G.L.: Şi vrei să spui că astfel de comportament a fost reprimat?

Blossom: Trebuia să iasă cumva! Şi un sunt mândră de mine.

F.G.L.: În cazul ăsta dă-ne voie să repetăm... în vremurile ce vin, când atât de multe schimbări vin asupra voastră într-un timp atât de scurt, aveţi nevoie de toate forţele.Va fi multă confuzie şi contrast şi în fiecare clipă veţi SIMŢI că un ştiţi dacă vin sau pleca. Va veni un timp în care un contează cât de puternici sunteţi în ADEVĂRUL vostru... tot vă veţi pune întrebări asupra multor lucruri.

ŞTIŢI... noi nu suntem aici pentru a transforma preocuparea voastră într-o temă de luat în calcul. Totuşi considerăm corect s ava pregătim pentru astfel de lucruri. De aceea continuăm să insistăm asupra faptului că beneficiile meditaţiei sunt de importante uriaşă şi am spune... o urgenţă. Conectându-vă la forţa şi IUBIREA voastră Înaltă, pregătiţi acel aspect terestru al vostru pentru LUMINA ce TREBUIE să radieze din voi.

Astăzi.. multe mii dintre voi au concentrate LUMINĂ CA UNUL asupra arenelor Jocurilor Olimpice. Ce strălucire plăcută a ieşit în eter. Dacă aţi şti despre valoarea acestui front unit pentru evenimentele ce vin... şi diferenţe pe care această acţiune a voastră a FĂCUT-O pentru a preîntâmpina anumite evenimente... v-aţi oferi unul altuia medalii.

Blossom: Pentru mine personal... de fiecare dată mi-am imaginat că suntem toţi împreună trimiţând Lumină, etc. Am fost copleşită de emoţie şi am simţit că a fost foarte puternic.

F.G.L.: A adus bucurie în rândul a milioane... bucurie pură. Putem compara asta cu decolarea planetei voastre! Vă sugerăm să reveniţi în acel moment iar şi iar. Reveniţi asupra SENTIMENTELOR şi aspectelor vizuale. Atât de mulţi un au fost conştienţi de modelul vibraţionale al LUMINII la nivel “spiritual”... totuşi asta un schimba nimic. Căci noi continuăm să vorbim despre asta...

SIMPLUL FAPT DE A FI FERICIT este tot ceea ce trebuie să facă un om.

ACESTA ESTE RĂSPUNSUL ÎN SINE.

ACEASTA ESTE CHEIA ÎN SINE.

Nu este neapărată nevoie să fi informat despre căile astrologice sau evenimente istorice sau nimic altceva decât să vă concentraţi să fiţi fericiţi în fiecare moment. Totuşi SIMŢIM nevoia să vă stimulăm din când în când.

Blossom: Da... ştim asta. Nu este vorba tocmai de a fi stimulate pentru unii oameni... este mai mult vorba despre a depăşi provocările ce nea par uneori, cu o atitudine nouă, iluminată. Parte din A Fi om de data aceasta... totuşi sperăm că nu şi în noile vremuri ce vin. Uneori, deşi ştim că ar trebui, un este aşa de uşor să rămânem în spaţiul acela de fericire. Uneori se simte ca şi cum o influenţă exterioare ia controlul asupra “influenţei mele”. Deşi ar fi trebuit să ştiu până acum modul de a depăşi asta...

F.G.L.: Nu mai este nimic de spus în plus decât că vom întrerupe legătura pentru moment.

Blossom: Oh... ok! (S-a întrerupt legătura). Voi încerca mai târziu..

Mai târziu:
A fost foarte neaşteptat! Nu mi-am dat seama de ce se petrece. Sunteţi acolo pentru a continua şi dacă pot întreba despre întreruperea neprevăzută de mai devreme?

F.G.L.: A fost pur şi simplu un mod de a încheia ceva acolo şi atunci, ce era necesar. E nevoie să fi atentă în acest moment la vibraţii care au rolul de a coborî vibraţia şi totuşi dincolo de asta există o situaţie mult mai sinistră care e în desfăşurare.
Blossom: Vă referiţi la mine sau la Jocurile Olimpice?

F.G.L.: Vorbim despre Jocurile Olimpice şi este înţelept ca fiecare să rămână în Lumina să şi să continue să permită Luminii să strălucească la potenţial maxim în timpul acestor zile de evenimente sportive.
Să ştii că ceea ce pare a fi o mişcare suavă în spatele scenei este foarte departe de ADEVĂR. A fost un haos tăcut ce a avut loc cu privire la evenimentele ce erau în plan şi un au fost puţine miracolele ce au făcut ca evenimentele să aibă loc aşa cum aţi văzut, fără obstacole înainte.

Blossom: Ne puteţi explica mai multe?

F.G.L.: Dorim să înţelegeţi că trimiţând Lumina în unitate, aşa cum atât de mulţi dintre voi au făcut... aţi schimbat cursul istoriei.

Blossom: Wow... astea sunt vorbe foarte mari. Nu mă aşteptam să spuneţi asta. Adică, de-adevărat.. o spuneţi în serios?

F.G.L.: A fost cu adevărat o intenţie de natură sinistră ce dorea să prezinte lucrurile în defavoarea “victoriei”. Suntem conştienţi că doriţi să ştiţi mai mult, dar totuşi alegem, din motive de securitate, sa un spunem mai mult în acest moment. Uiţi cu cine vorbeşti, Blossom.

Blossom: Nu chiar, dar am SENTIMENTUL că pentru siguranţa MEA nu spuneţi mai mult.

F.G.L.: Este adevărat şi îţi cerem să iei în considerare şi faptul că deşi mulţi dintre voi reprezintă Lumina şi vă uniţi forţele pentru a-i permite să se manifeste în modul în care trebuie... există şi partea cealaltă a monedei... şi deşi un trebuie să ne concentrăm pe ea, existenţa ei este o realitate.

Totuşi, repetăm... MENŢINEŢI-VĂ ÎN FORMA VOASTRĂ CEA MAI ÎNALTĂ.

Trimiteţi Iubire TUTUROR. Din profunzime inimii voastre. Oferiţi Iubire celor a căror intenţie este să distrugă. Aceasta şi numai această este calea voastră către Noua Lume.

Blossom: Trebuie să spun că m-am simţit foarte neliniştită zilele astea şi nu am reuşit să ies din starea asta. Sunt numai eu în situaţia asta? Circumstanţele mele personale şi problemele cu calculatorul sunt cu adevărat cele care m-au afectat... sau este la nivel global?

F.G.L.: Fără îndoială că este la nivel global. Putem spune ca bucuria neprevăzutului a contracarat în mare măsură efectele a ceea ce putea fi. Aşadar putem spune că ceea ce trăiţi mulţi dintre voi, chiar şi după trimiterea în masă a Luminii este efectul acţiunii de prevenire a ceva ce ar fi fost catastrofic.

Blossom: Poate că merg pe “teren minat” aici.. dar acesta a fost motivul pentru care “Maiestatea Sa” părea atât de dezinteresată de tot? Atât de nefericită? Gândindu-se la manichiura ei...

F.G.L.: Din nou considerăm că e mai bine să lăsăm această temă în pace. Haideţi să ne concentrăm pe scenarii mai vesele şi să ne bucurăm pentru faptul că totul este bine şi va continua să fie aşa cu ajutorul şi ÎNCREDEREA şi credinţa atâtor de mulţi din echipa de la sol care îşi “joacă rolul” într-un mod admirabil.

Putem face o sugestie?

Blossom: Vă rog.

F.G.L.: Pentru că celulele corpului vostru să rezoneze cu ridicarea conştiinţei... putem adăuga faptul că în timpul meditaţiei zilnice luaţi în calcul posibilitatea că tot ceea ce compune planul fizic al omului să se transforme în aur? Pentru a simţi efectele de durată ale Luminii lichide... pentru a descrie asta mai clar... e nevoie să absorbiţi Lumina în centrul Fiinţei voastre. Oricând aveţi ocazia să faceţi asta... vizualizaţi-vă Şinele... în toate aspectele lui.. FIIND DE AUR. Aceasta vizualizare vă va ajuta mult în ceea ce priveşte simptomele specifice traversării dintr-o realitate fizică în alta.

Blossom: Din nou... cuvinte foarte mari. Asta e ceva puternic! Dacă ne-am pute aminti pentru ce am venit!! De fapt, reformulez asta... ŞTIM de ce am venit... pentru a realiza această schimbare către Lumea Noua... mai degrabă... dacă ne-am pute aminti că deciziile noastre reprezintă cea mai bună cale de a realiza asta când vine momentul

F.G.L.: Totuşi, tot ceea este nevoie să vă aminti este că momentul este acum.. şi faceţi exact lucrurile pentru care aţi venit aici. Pare că un vă daţi seama de asta. Aşa că mulţi dintre voi aşteaptă să se întâmple.

TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ... ACUM.

SE PETRECE ACUM.

A ÎNCEPUT.

VOI SUNTEŢI IMPLICAŢI!

Tot ceea ce este nevoie să faceţi este să rămâneţi în Lumină şi Iubire. ŞTIŢI că pentru asta aţi venit. Ştiaţi că nu va fi uşor când va veni momentul. Şi aţi ştiut de asemenea că sunteţi suficient de puternici pentru a trece cu bine prin asta.

ASTA AR TREBUI SĂ ŞTIŢI, DESIGUR.

Blossom: Cu adevărat... spuneţi că asta este tot... acesta este “decolarea” ca să zic aşa?

F.G.L.: Spunem că vă îndepliniţi puţin câte puţin misiunea pe care v-aţi luat-o când aţi venit aici. Doar că alegeţi să nu o recunoaşteţi în modul în care v-ar fi de folos. Dacă aţi face asta... forţa voastră ar creşte de o mie de ori.

Este ca şi cum recitiţi o carte şi pe măsură ce ajungeţi la un anumit capitol deveniţi entuziasmaţi gândindu-vă “îmi amintesc partea asta”. Şi simţurile voastre vă subliniază anticipat capitolele ce urmează, căci totul, repetăm, revine la locul său.

Blossom: Problema este că atunci când vorbesc cu voi, când mă conectez la voi, SIMT atât de mult entuziasm şi “realitatea” a ceea ce sunteţi... datorită SENTIMENTELOR pe care mi le transmiteţi. Nu ştiu cum altfel aş putea spune asta. Totuşi, când merg înainte în mod normal, continuându-mi ziua, câteodată simt că este numai un basm pe care îl citim din nou... şi asta este numai o credinţă inventată. Inima mea ştie că nu e aşa... mintea adesea se lupta cu inima mea.

F.G.L.: Şi aici te felicităm pentru că aduci în discuţie această temă. Nu este asta foarte important?

“Mintea lupta cu inima ta!” Nu este asta ce vă cerem mereu dragi prieteni.. să vă ascultaţi inima? Mintea voastră poate decide să se schimbe... Inima voastră nu.

Blossom: Nu ştiu dacă e aşa. De exemplu... putem SIMŢI într-un anumit fel despre cineva şi apoi circumstanţele se schimbă şi simţim altceva.

F.G.L.: Ne menţinem afirmaţia şi repetăm că inima nu se schimbă. Circumstanţele te pot face să “crezi” că inima s-a schimbat, dar totuşi în ADEVĂRUL ei, un se poate schimba, căci este numai IUBIRE şi asta nu se poate schimba.

Blossom: Îmi cer scuze... Trebuie să insist aici. Să spunem de exemplu că cineva se îndrăgosteşte profund. În timp, acea Iubire păleşte până în momentul când i SIMT ca un mai există Iubire acolo. Sigur vei spune că inima şi-a schimbat SENTIMENTELE?

F.G.L.: Spunem din nou... Nu poate. Căci emoţiile/sentimentele sunt mereu corecte şi vă vor ghida mereu. Cineva poate simţi că s-a îndrăgostit de o persoană.. la un nivel pământesc. Totuşi vă spunem... când se reunesc într-o nouă experienţă, se vor recunoaşte în plenitudinea IUIRII pe care iniţial au recunoscut-o în partea lor de plan în acea viaţă. Îşi vor mulţumi pentru că fiecare şi-a îndeplinit partea sa de tratat şi şi vor mulţumi pentru lecţiile învăţate. Misiune îndeplinită, altfel spus.

Blossom: Mmm, dacă mă gândesc mai bine, sunt sigură că aş putea veni cu o dovadă mai concretă că lucrurile nu stau aşa, dar cred că răspunsul vostru se aplică tuturor circumstanţelor.

F.G.L.: Doar încercam să asistăm. Nu încercam să “ştim mai bine”.

Blossom: Oh... dar am SENTIMENTUL că ştiţi! Ştiind că noi pământenii ştim de asemenea atunci când nu jucăm rolul de pământeni. Este ciudat... atât de mulţi dintre noi ne trezim şi suntem conştienţi de voi şi de lucruri legate de voi şi continuând să trăiască în “lumea noastră” în modul pe care îl simţim potrivit. Totuşi atât de mulţi dintre noi, în completă uitare faţă de întreaga poveste.

F.G.L.: Mai mult, multe multe lumi în Una, totuşi rezonând pur şi simplu pe frecvenţe diferite. Asta un se va schimba. Un poate fi altfel.

Blossom: Adevărat. De fapt... este rândul meu acum să îmi iau la revedere. A fost o zi lungă şi simt că energia mea scade şi ăsta un se întâmpla niciodată în timp ce vorbesc cu voi. Mă bucur că ne-am conectat din nou. Nu pot să alung SENTIMENTUL că “ceva e gata să înceapă”

F.G.L.: Şi la urma urmei, ceea ce SIMŢI tu e ceea ce contează!

Îţi mulţumim fiecăruia dintre voi în parte pentru prietenia şi perseverenţa voastră.

SUNTEM UNUL ÎN/CA ŞI/PRIN IUBIRE.

Blossom: Cu mulţumiri şi Iubire pentru voi..Website: Blossom Goodchild


Camelia Sara Webpage: Mesaje Galatice
 
Translator: Camelia Sara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

terra galactica

sorin

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
în limba română

AND YOU AND I

David Wilcock translations

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
în limba română

LIGHT EYE - TRIBUT TO AN UFO WATCHER

FREE PAGES

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
în limba română

March of Millions

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
în limba română

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
în limba română

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
în limba română

GREG GILLES

GREG GILLES
în limba română

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb